Maşallah cnm gencecik anne olmuşsun valla bende bu ayda gelince kırmızılar 4 ay olucak korunmasız oluşum paniğe kapılmaya başlıyorum Rabbim kader etmesin inş. eşimin sperlerinde bir problem olmasınBirde cnm dış gebelik olunca illahi tüpler gidiyomu yoksa nadir görülen bişi mi nasıl oluyo ?
valla kusum kafam çok karıştı şu an napsam bilemedim. bundan önceki doktorum da çok ilgiliydi ama bu kadar detaylı tahlil istememişti sanki :26: o bi daha ki ay klomene başlarız senin yumurtalar biraz tembel demiştiYok canım kafanı karıştırma hem zaman kaybetmeden herşeyi öğrenmiş olursun.umarım en kısa zamanda bebişin gelir
Maşallah cnm gencecik anne olmuşsun valla bende bu ayda gelince kırmızılar 4 ay olucak korunmasız oluşum paniğe kapılmaya başlıyorum Rabbim kader etmesin inş. eşimin sperlerinde bir problem olmasınBirde cnm dış gebelik olunca illahi tüpler gidiyomu yoksa nadir görülen bişi mi nasıl oluyo ?
canımmm denizimm güzel kardeşim benim bak öncelikle derin nefes almalısın psikoloji çok önemli. sükunet şart özellikle o anlarda çok sakin ve mutlu hissetmelisin kendini. beynine olumlu sinyaller gittikten sonra yumoşlar çekiyor sipoşları :) bilimsel olarak kanıtlanmış bir durum bu. çok yüksek ve sağlam bir moral gerekiyor gebelik için. ümidini kaybetme kardeşim. derrin nefes al. daha çok gençsiniz yaşlarınız küçük... o günlere denk gelmiyordur bu da Allahtan. Allah nasip ederse yumurtlama gününe denk gelir ve gebe kalırsın. geçen ay dr. kontrolüne gittiğimde dr. 2 kez yumurtlamışsın dedi ama taşınma durumundan dolayı dikkatli olmak zorunda kaldık :S nasip işte... kadınlar 2 kez yumurtlayabiliyor....
tatlım klomen kullanacaksan folikül takibi de yapıyor doktorlar
yapmazsa takip mutlaka talep et
çatlama iğnesi de doktordan doktora göre değişiyor, benimki doğalımı bekledi baktık çatlamıştı iğne vurulmamıştım
iğne konusu da doktorun folikül takiplerinden sonra vereceği bir karar
kimi hiç riske atmadan veriyor direkt iğneyi
takip istemeli istemezse sen talep et mutlaka takipsiz olur mu
klomen senin overlarda nasıl bir etki yapıyor yumurtlarını büyütüyor mu bunlar takipsiz anlaşılmaz
ben geldim kızlarbugün farklı bi doktora gittim. dışarda beklerken hastalarıyla muhabbet ettim biraz herkes çok memnun. heh sanırım aradığım doktoru buldum dedim. neyse sıram geldi girdim. önce bi tahlil yapalım dedi. sonra ona göre söktürücü veriririm. adetin 3. günü hormon tahlillerini yenileriz dedi. bi de rahim filmi istedi :18: tüpler açık mı kapalı mı ona bakacakmış. bi de eşinde spermlerine baktırsın dedi. şimdi tahlil verdim yarın sabaha çıkacak beklemeye devam. bi önceki doktor hiç rahim filmi dememişti klomene başlarız demişti :26: rahim filminden korkuyorum ben ya nolcek şimdi. :18: ekinci ve diğer klomen kullananlar arkadaşlar sizler önce rahim filmi yaptırdınız mı:26:
hayatım dert etme biliyosun doktorlar ilk bir yıl normal diyor.şimdi canım ben anlatayım 2002 yılında bebek düşünmeye başladık bi kaç ay korunmadık,neyse o ay yine korunmamıştık benim adetim geldi yine tutmadı dedim fakat 7 günde temizleniyodum 10 gün geçti bitmedi kasık ağrım oldu.doktora gittim bi kurban bayramı arefesiydi.doktor muayne etti herangi bi iç kanama yok stresten felan olmuştur dedi ilaç verdi kesilmesi için,bayramın 4.günü yine gel dedi.ama ben bayramı ağrılar içinde geçirdim.4.gün oldu bu kez vajinamda ağrıyor yürüyemiyom.saat 1de randevum vardı gittim ama kanamam kesilmedi ve ağrı berbat.beni muayne etti iç kanama var ama sebebi hala belli deyil.bebek tüplerde döllenip rahme 7 günde düşüyomuş ama benimki düşmememiş tüplerde kalmış.ve bunuda ultrasyonda görmesi imkansız.öyle bişeyden şüpelenmedi bile.sebebini bulmak için beni başka komple karın bölgesine bakan renkli ultrasynu olan başka doktora gönderdi.ama ben kıvranıyom ağrıdan.o doktor sen hamilemisin dedi hayır dedim test yaptınmı dedi hayır dedim nerden biliyon ozaman hamile olmadığını dedi,ben adetim geldi bitmedi test yapmamı gerektiren bişey olmadı dedim.sen dış gebesin dedi.benm doktoru aradı oda gelirken bi kanda bhcg baktırsınlar dedi neyse baktırdık gebelik çıktı.ogün akşamı ettim oralarda ama ağlıyom sürekli.benm doktora gittik tekrar beni hemen hastaneye yolladı ağrı kesici serum yaptılar yatış yaptım ertesi sabah sezeryanla aldılar tüpümügözümü açar açmaz benim bidaha çocuğum olmayacakmı dedim doktoruma oda olacak tabiki dedi.ama daha çok çalışman lazım %50 şansın yine var dedi.benm hikayem bu tatlım.ama erken teşhiste tüpe zarar vermeden hatta ameliyatsız dış gebeliği sonlandırabiliyolar.
Denizcim, çok inişli çıkışlı bir süreçteyiz hepimiz. Zaman zaman dizlerimizin üstüne çöküp umutsuzlaşabiliyoruz. Ama bu güneş doğmayacak anlamına gelmiyor. Birgün mutlaka bizim içinde güneş doğacak, minnoşlarımız gelip yerleşcek göbişlerimize. Bu arada kzum sen dr.a gittin mi hiç? İlk zamanlar hatırlıyorum, akıntım var falan demiştin. Spermlerin düşmanı o akıntı, asidik yapıda olduğu için spermler hemen ölüyormuş akıntıyla karşılaşınca. Bence bir dr.a git. Vücudun ne durumda 1 öğren, sonrada biz yine burdan yardımcı oluruz elimizden geldiğince. Bak beni kendine örenk al. Hayatta herşeyim geç oldu. Yaş 36 biliyosun zamanım çok kıstlı sınırı aştım ama yılmıyorum. O bebekler bu göbişe girecek!
Merocum anladım cnm ahhh ya neler var neler ben bu kk dab sizlerden ne çok şey öğrendim...Bana göre korunmayı bırakıp bebek sahibi olacaktım hatta ilk ay korunmayı bıraktığımda aydan hesapladım diyodum şu kadar zaman sonra doğacak cahillik işte üzerinden 4 ay geçtiBaksana sana bırak bebek sahibi olmamayı rabbim 2. kez yaşatıyor bu duyguları sana hayırlısı cnm off ya dygusala bağladım yine
Olacak tatlım sabır ve dua lazımherşey gönlünce olsun.
ekincim sana rahim filmi yapılmışmıydı klomen kullanmadan önce uuuuf çok kafam karıştı benim gelde beni bi aydınlat kuzum
Öncelikle tabloma yorum yapanlara tskler, hepnizden iyi yorum almak da cok iyi geldi ama tabii sonuc ne olur bilinmez.
Yarin batim, olmicak insallah.
Yumurtlamamdan sonra ates hep 36,6 gidiyor insallah düsmez.
simdi tablomda ayin 25.2 de yumurta catlamis, bir gün öncesi ates cikmis , simdi o günmü hamile olma imkanim daha fazla ?
yoksa ayin 23.2 sinde mi atesimin düstügü gün mü ?
Benim bildigim atesin düstügü gün catliyor, derece cikinca catlamis oluyor ve ozaman hamile kalmak icin gec kalinmis oluyor , hangisi dogru ?
Aydinlatirsaniz sevinirim.
tskler.
Yaptigim ovulasyon testinde 22.2 ve 23.2 positif di.
Biraz kafam karisti yani.....((((
42fcb3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
umarim dogru olmusdur, linkim :))))
Bu arada kızlar sizlere ne kadar tşk. etsem az hakkınızı helal edin lütfen...
Şöyle ki ; ben ısı takibi yöntemini sayenizde öğrendim ve uyguladım yelizcim sebep oldu yönlerdi hepiniz tek tek alakadar oldunuz çok mersi gerçekten ve bu yönteme çok inanıorum ve çok keyifli ...
Ateşim düştü 2 sabahtır ve bugün yedim kırmızı kartı hayırlara vesile olsunAma kafama yine takılan bişi var şimdi dediğim gibi periyodlar genelde gecikmeli olurdu 30-40 gün arası değişirdi şartlara göre biz ekinciyle ortalama 35 gün yaptık 34. de geldi bu tablomu çok etkilemez dimi ovu günlerini filan beni ona göre yönlendirip belirliyo ya o açıdan yeni bir kafa karışıklığına düşmiyim ...
Bu arada kızlar sizlere ne kadar tşk. etsem az hakkınızı helal edin lütfen...
Şöyle ki ; ben ısı takibi yöntemini sayenizde öğrendim ve uyguladım yelizcim sebep oldu yönlerdi hepiniz tek tek alakadar oldunuz çok mersi gerçekten ve bu yönteme çok inanıorum ve çok keyifli ...
Ateşim düştü 2 sabahtır ve bugün yedim kırmızı kartı hayırlara vesile olsunAma kafama yine takılan bişi var şimdi dediğim gibi periyodlar genelde gecikmeli olurdu 30-40 gün arası değişirdi şartlara göre biz ekinciyle ortalama 35 gün yaptık 34. de geldi bu tablomu çok etkilemez dimi ovu günlerini filan beni ona göre yönlendirip belirliyo ya o açıdan yeni bir kafa karışıklığına düşmiyim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?