Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni döngün hayırlı olsun bu arada şeker, bebişi getirsin sana bu ay o yumurtaların...

ayyy yelizcim inş.. inş.. hepimize sen silkeletmekten bahsetmiştin dimi eşine tuhaf bakmıştı bizimkide şaşırdı ilk söledim de bu yöntemi duyduğum serap arkadaş ikiz bebeğe hamile eyy büyük Allah'ım

Silkelemiyo benimki bacım, 1 kere demeye çalıştım o oldu. Ama bu ay damardan gircem, spermlerin hızlı hareket etmesi için yardımına ihtiyacımız var dicem. Sonra 1 el at bakiym şu ayak bileklerimden dicem. Sonrasını bilmiyom noolur ama buraya yazarım merak etme

dene mutlaka bu ay serapta öyle yazmış ayaklardan sağa sola ileri geri salladı diyo ikiz geliyomuş uhhhuuuuuu

Selam kızlar doktordan geldim. Dediği gibi klomen verdi. bugün başlayacağım. günde 3 tane 1 sabah 2 akşam alınacakmış 16 sına da randevu verdi yumurta takibi için hayırlısı bakalım artık. İnşallah klomen başlamak hayırlı olur bian önce mutlu haberi alırım.

Hayırlı olsun kuzumda sana niye 3 tane başladı :/ İlk kullanışın di mi?

Canlar ben bugün kırmızı kartı yedim ya şimdi ff de dikkati mi çeken bişi var şu kısım;

Menses/Spotting ( Regl tanıma )
Spotting (Tanıma )
Light (Işık )
Medium (Orta )
Heavy (Ağır )

Buraya kadar ok. kızlar çok yoğun olduğunda ''heavy'' normal de ''medium'' ama şimdi ilk gün ve bugün nedense çok az ''spotting-Light'' regl nin hangi kısmı oluyo o bölümü kullanan varmı ff regl olduğumu bilsin dimi

Spotting - lekelenme
Light - Hafif demek :)

Uzak kaldim sizden okuyup cikiyorum cok fena grip oldum kizlar :2: atesten pek umit yok canim sıkılıyor olmadi yine hissediyorum silkelemek yerine yastik koysak ayni etki olurmu acep ?

Uzak kaldim sizden okuyup cikiyorum cok fena grip oldum kizlar :2: atesten pek umit yok canim sıkılıyor olmadi yine hissediyorum silkelemek yerine yastik koysak ayni etki olurmu acep ?

Ah kıyamam geçmiş olsun kuzum. Kırmızılar gelmeden ümit kesilmez du bakalım daha çok erken bişi demek için. Silkeletcez bacım, onu yerini başka bişi tutmuyo, millet tastikli onaylı halletti walla. Darısı benim eşimin fikrine, noolur değiştirsin yarebbim...

canım sende de mi pko vardı?

sonuçların bi kısmı çıkmış kızlar bakarmısınız :18:

Beta-hCG (Total hCG) 1,2
FSH 5,51
LH 30,73
Estradiol 167
Prolaktin 12,68

nasıl bu değerler anlayan var mı aranızda

canım LH çook yüksek yaa.
ben pkoluyum benim de yüksek çıkar ama 17 falan oluyor.
senin 30 larda çıkmış bu kadar olmaması lazım.
estradiol de yüksek gibi geldi bana.
ama önemli olan FSH ve LH dengesi.
LH ın bayağı yüksek.

gunaydin canim. dun depresyonda oldugum icin yazamadim. sen hamilesin canim. bugun idrar testi yaparsan pozitif cikar.

sorularina gelince: ovulasyon testi pozitif olunca 24 yada 36 saat sonra yumurtan catlayacak demek. ayin 22 ve 23 u pozitif demissin. bu durumda 24 yada 25 inde yumurtan catlayacak demek.
atesine gorede ayin 24 yada 25 inde yumurtan catlamis olabilir. yani bugunlerdeki iliski bebek getirir. ayin 26 sinda atesin yukselmis ki bu artik yumurtlamanin bittigini gosterir. bu durumda bile yumurta 24 saate kadar yasayabildigi icin ayin 26 sindaki iliski de bebek icin onemlidir.
umarim aciklayici olmustur. ama hamile oldugun icin bu konulari ikinci bebekte kullanirsin

bugünde ateşim var 38 bucük sizce normALMİDİR

canim. ates degerlerinin hepsini yazsan ya da bizim gibi tablo yapsan daha rahat yorumlariz. bir de regl uzunlugunu yazabilir misin?

canim nasilsin? uzun suredir goremiyorum seni. ben yine kaybettim. toparlanmaya calisiyorum.

kıslar günaydın.ff ye bugün ateşimi girdim çok şükür çizgiyi çekti ama benim anlamadığım benim ateşim düşmüş hep yükselmesi gerekmiyormuydu?yada bugün yumurtlamış olamazmıyım?kıslar bi anlatırmısınız?
http://www.fertilityfriend.com/home/42ea24

Son düzenleme:

telas yok canim. farkettiysen atesin kirmizi cizgilerin uzerinde. bu da yumurtlamanin bittigini gosteriyor. ama icin rahat etsin bir kac gun daha iliskiyi birakma. ates surekli yukselecek diye birsey yok canim. herkes de farkli oluyor. eger hamileysen ki bunu soylemek suan icin imkansiz, atesin yukselir ve sabitlenir. genelde boyle oluyor. simdilik bekleyecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…