Yeni döngün hayırlı olsun bu arada şeker, bebişi getirsin sana bu ay o yumurtaların...
ayyy yelizcim inş.. inş.. hepimize sen silkeletmekten bahsetmiştin dimi eşine tuhaf bakmıştı bizimkide şaşırdı ilk söledim de bu yöntemi duyduğum serap arkadaş ikiz bebeğe hamile eyy büyük Allah'ım
Silkelemiyo benimki bacım, 1 kere demeye çalıştım o oldu. Ama bu ay damardan gircem, spermlerin hızlı hareket etmesi için yardımına ihtiyacımız var dicem. Sonra 1 el at bakiym şu ayak bileklerimden dicem. Sonrasını bilmiyom noolur ama buraya yazarım merak etme
Selam kızlar doktordan geldim. Dediği gibi klomen verdi. bugün başlayacağım. günde 3 tane 1 sabah 2 akşam alınacakmış 16 sına da randevu verdi yumurta takibi için hayırlısı bakalım artık. İnşallah klomen başlamak hayırlı olur bian önce mutlu haberi alırım.
Hayırlı olsun kuzumda sana niye 3 tane başladı :/ İlk kullanışın di mi?
Canlar ben bugün kırmızı kartı yedim ya şimdi ff de dikkati mi çeken bişi var şu kısım;
Menses/Spotting ( Regl tanıma )
Spotting (Tanıma )
Light (Işık )
Medium (Orta )
Heavy (Ağır )
Buraya kadar ok. kızlar çok yoğun olduğunda ''heavy'' normal de ''medium'' ama şimdi ilk gün ve bugün nedense çok az ''spotting-Light'' regl nin hangi kısmı oluyo o bölümü kullanan varmı ff regl olduğumu bilsin dimi
Spotting - lekelenme
Light - Hafif demek :)
Uzak kaldim sizden okuyup cikiyorum cok fena grip oldum kizlar :2: atesten pek umit yok canim sıkılıyor olmadi yine hissediyorumsilkelemek yerine yastik koysak ayni etki olurmu acep ?
Selam kızlar doktordan geldim. Dediği gibi klomen verdi. bugün başlayacağım. günde 3 tane 1 sabah 2 akşam alınacakmış 16 sına da randevu verdi yumurta takibi için hayırlısı bakalım artık. İnşallah klomen başlamak hayırlı olur bian önce mutlu haberi alırım.
sonuçların bi kısmı çıkmış kızlar bakarmısınız :18:
Beta-hCG (Total hCG) 1,2
FSH 5,51
LH 30,73
Estradiol 167
Prolaktin 12,68
nasıl bu değerler anlayan var mı aranızda
canım sende de mi pko vardı?
Öncelikle tabloma yorum yapanlara tskler, hepnizden iyi yorum almak da cok iyi geldi ama tabii sonuc ne olur bilinmez.
Yarin batim, olmicak insallah.
Yumurtlamamdan sonra ates hep 36,6 gidiyor insallah düsmez.
simdi tablomda ayin 25.2 de yumurta catlamis, bir gün öncesi ates cikmis , simdi o günmü hamile olma imkanim daha fazla ?
yoksa ayin 23.2 sinde mi atesimin düstügü gün mü ?
Benim bildigim atesin düstügü gün catliyor, derece cikinca catlamis oluyor ve ozaman hamile kalmak icin gec kalinmis oluyor , hangisi dogru ?
Aydinlatirsaniz sevinirim.
tskler.
Yaptigim ovulasyon testinde 22.2 ve 23.2 positif di.
Biraz kafam karisti yani.....((((
42fcb3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
umarim dogru olmusdur, linkim :))))
bugünde ateşim var 38 bucük sizce normALMİDİR
kıslar günaydın.ff ye bugün ateşimi girdim çok şükür çizgiyi çekti ama benim anlamadığım benim ateşim düşmüş hep yükselmesi gerekmiyormuydu?yada bugün yumurtlamış olamazmıyım?kıslar bi anlatırmısınız?
42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?