telas yok canim. farkettiysen atesin kirmizi cizgilerin uzerinde. bu da yumurtlamanin bittigini gosteriyor. ama icin rahat etsin bir kac gun daha iliskiyi birakma. ates surekli yukselecek diye birsey yok canim. herkes de farkli oluyor. eger hamileysen ki bunu soylemek suan icin imkansiz, atesin yukselir ve sabitlenir. genelde boyle oluyor. simdilik bekleyecegiz.
gunaydin canim. dun depresyonda oldugum icin yazamadim. sen hamilesin canim. bugun idrar testi yaparsan pozitif cikar.
sorularina gelince: ovulasyon testi pozitif olunca 24 yada 36 saat sonra yumurtan catlayacak demek. ayin 22 ve 23 u pozitif demissin. bu durumda 24 yada 25 inde yumurtan catlayacak demek.
atesine gorede ayin 24 yada 25 inde yumurtan catlamis olabilir. yani bugunlerdeki iliski bebek getirir. ayin 26 sinda atesin yukselmis ki bu artik yumurtlamanin bittigini gosterir. bu durumda bile yumurta 24 saate kadar yasayabildigi icin ayin 26 sindaki iliski de bebek icin onemlidir.
umarim aciklayici olmustur. ama hamile oldugun icin bu konulari ikinci bebekte kullanirsin
kızlar geçmişi okuyamadım..
acil işim var çıkmam lazım..
ateşim giderek düşüyo sanki
siz yorum yapınateşime..
ben gelince okurum
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kizlar benimTabloya bi bakarmisiniz ya ...
42fcb3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
neden simdi o ince kirmizi cizgi öne dogru kaymis ??? 25.2 gödteriyordu simdi 19.2 gösteriyor , ben hic birsey anlamiyorum artik yaaa((((
yardimci olursaniz sevinirim gercekden
kızlar geçmişi okuyamadım..
acil işim var çıkmam lazım..
ateşim giderek düşüyo sanki
siz yorum yapınateşime..
ben gelince okurum
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kizlar benimTabloya bi bakarmisiniz ya ...
42fcb3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
neden simdi o ince kirmizi cizgi öne dogru kaymis ??? 25.2 gödteriyordu simdi 19.2 gösteriyor , ben hic birsey anlamiyorum artik yaaa((((
yardimci olursaniz sevinirim gercekden
niye oyle oldu anlamadim. akinti filan mi girdin?
ayrica sen ovulasyon testi de yaptigin icin ilk konustugumuz tarih dogru canim korkma. ayrica atesin hala iyi. biz buna dusme demiyoruz en azindan ben demiyorum) bekleyelim bakalim. ayrica benim girdigim depresyonu allah hicbirinize yasatmasin. uzulme. bi test yap yine de istersen.
yok ya akinti filan girmedim yani hic bir yeri tiklamadim aslinda ne bilim neden öyle oldu
Canim sende depresyon icin istersen bi yardim al?
Allah hic kimseyi sokmasin, allah senide kurtarsin en yakin zamanda insallah.
niye oyle oldu anlamadim. akinti filan mi girdin?
ayrica sen ovulasyon testi de yaptigin icin ilk konustugumuz tarih dogru canim korkma. ayrica atesin hala iyi. biz buna dusme demiyoruz en azindan ben demiyorum) bekleyelim bakalim. ayrica benim girdigim depresyonu allah hicbirinize yasatmasin. uzulme. bi test yap yine de istersen.
kaybim cok yeni canim. arada aglama krizine giriyorum. olsun gececek)) saol beni dusundugun icin.
ben senden umitliyim. emin ol reglinin 18 yada 19. gunu yumurtladin sen. bi test yasan da sen de biz de rahatlasak)
Cuteheart, bence çok hızlı şekilde toparlıyosun kendini, lütfen depresyondayım deme, böyle dedikçe insan beyni zorla depresyona sokuyo insanı. Biraz üzüntülüsün zaman herşeye çare, atlatıyosun bebeğim... Hem yeni tablonu gördüm hayırlı olsun. Dr. korunma verdi mi?
saol yelizim. Dr kontrolum yarin. bakalim ne olacak. atesimi bilerek olcuyorum cunku hala betahcg dusmedi benim. atesimi olcuyorum ki hormon azalmaya basladi mi diye. yarin test yapacaklar. 300 un altinda olmali. yoksa iki sonra tekrar test yapiyorlar. yine yuksekse parca kalmis demek oluyor ve tekrar kurtaj. ondan korkuyorum. baska bi dr la gorustum bu arada boyle ara ara aglaman dogal. yine ayaktasin masallah dedi)
Canim ya tablomu actiginda en üste 7 subat yaziyor ya, orda baska irsey yaziyordu sanki bende onu 7 subat yaptim yani son adet günp diye anladim, sanirim o yüzden kaydi, ne yapcam simdi?
O tarih neyi belirtiyor birdaha degistirsem ? Nasil degistircem ?
Slm canlar günaydın ...
Nasılsınız kızlar ben dün regl olmuştum gece ağrıdan yatamadım doğru dürüst genelde sancılı geçer yakınlarımda sancı çeken pek yok bana şaşırıyolar neden bu kadar sancılı geçiyor diyolar bi de evlenince geçer derlerdi!
Ama şükür yine de fena deilim .
Cuteheart sen nasıl güzel kalpli bir insanmışsın böyle kendini boşverip bize kolkanat geriyosun resmen Allah razı olsun en çabuk zamanda acın son bolsun
Filozof,yağmur,yelizim,ilknur,merice,asyahayat,jeylo,cuteheart ve dileyen kim varsa Allah'ım bizleri fazla uğraştırmadan sağlıklı güzeller güzeli evlatlar nasip etsin hayırlı anne olmamızı istesin inş.
Ekincim yoksun umarım herşey yolundadır ,merom sende kendine dikkat et göbişlerinizin kıymetini bilin rabbim inş. size ve tüm şuan hamişlere sağlıklı bebiş ve doğumlar nasip etsin
(Dip Not ) : Folikasid kullanıyorum ya şuan adetliyken içiliyomuydu ? 2 ay içtim sonra bırakmıştım adet dönemlerinde içmedim bu ay yine başladım içmelimiyim regl günlerinde ???
Slm canlar günaydın ...
Nasılsınız kızlar ben dün regl olmuştum gece ağrıdan yatamadım doğru dürüst genelde sancılı geçer yakınlarımda sancı çeken pek yok bana şaşırıyolar neden bu kadar sancılı geçiyor diyolar bi de evlenince geçer derlerdi!
Ama şükür yine de fena deilim .
Cuteheart sen nasıl güzel kalpli bir insanmışsın böyle kendini boşverip bize kolkanat geriyosun resmen Allah razı olsun en çabuk zamanda acın son bolsun
Filozof,yağmur,yelizim,ilknur,merice,asyahayat,jeylo,cuteheart ve dileyen kim varsa Allah'ım bizleri fazla uğraştırmadan sağlıklı güzeller güzeli evlatlar nasip etsin hayırlı anne olmamızı istesin inş.
Ekincim yoksun umarım herşey yolundadır ,merom sende kendine dikkat et göbişlerinizin kıymetini bilin rabbim inş. size ve tüm şuan hamişlere sağlıklı bebiş ve doğumlar nasip etsin
(Dip Not ) : Folikasid kullanıyorum ya şuan adetliyken içiliyomuydu ? 2 ay içtim sonra bırakmıştım adet dönemlerinde içmedim bu ay yine başladım içmelimiyim regl günlerinde ???
)) belliydi bisi yaptigin. ben tel.den giriyorum tam net goremiyorum. karinfilce yada ekinci daha iyi biliyor. onlar gelince sorariz bi duzeltirler.
tesekkur ederim buarada. bi de test yapsan tam super olacak.
Bende telden girip yapmistim tam oldu :))))
üfffff yaaa.
Test yapim da kirmizilarim geldi gibi silinikde olsa su an....
anlamadim canim. leke mi geldi. testte ne cikti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?