Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

anladim canim. henuz kanaman yok ama ) ya iyice polyanna oldum ben de. dur bakalim.

akıntı durumunda değişiklik yaptıysan değişebiliyor ama kesik kesik cizgi çekmiş yani kesin değil o gün yumurtladıgın bence 17. gün de yumurtlama oldu .

akıntı durumunda değişiklik yaptıysan değişebiliyor ama kesik kesik cizgi çekmiş yani kesin değil o gün yumurtladıgın bence 17. gün de yumurtlama oldu .

evet cnm geçen ay tablomda, bir gün tam emin olmadığım halde akıntımı watery kıvamlı girmiştim ve ovu gününü kaydırmıştı ff ...Ve anladığım kadarıyla akıntı kıvamınla ovu günün tam denk geldiğnde ff ne olarak çizgini çekiyor watery kıvamını girdiğimde çizgim çok netti. Öne attı çizgiyi sonra cuteheart sağolsun söylemişti bana akıntı girdiğinden öğle oldu diye bu ay ki tablomda akıntımda emin olmadan girmicem küçük te olsa detaylar ff yi etkileyebiliyor.

gunaydin canim. sen de tembellik edip girmemissin atesi. kac kere baktim. catladin gibi geldi bana atesi girseydin bilecektim.

canım girdim şimdi yarın belli olur bakalım yine yüksek çıkarsa aslında artık çatlamış olmam lazım çünkü yumurtalarım iki gün önce çatlama boyutundaydı bu ay acaba çatlamıycamda kistemi dönüştü.klomen bazen kist yapıyomuş diye duydum offf yaa ne zor işlermiş bunlar.

ah ah. bi hirakabilseniz su karamsarligi, mutlu olun, tadini cikarin. rahat olun ki bebisleriniz gelsin. simdik son kez anlatmak istedim biraz ukalalik yapcam :) ama yer gok duayla )
gecen gebeligimde arkadasima dua etmistim. hatta dusuk yaparken de ona dua ettim. nedense bir o geldi aklima. 7 yildir hicbir yolla gebe kalamadi. benim dusukten iki ay sonra dogal yolla hamile kaldi ikiz kizlarina.
yine dusuk yaparken diger arkadasima dua ettim. gebeligi riskliydi. ben hastaneden ciktim o yatti. 6.5 aylik dogum yapti. cok dua etmustim bebegi yasasin diye simdi kac aylik oldu velet )
ikinci gebeligi ogrendigim gun ekinci geldi aklima. nasil dua ettim ona. tanimam etmem. aaa bi ogrendik 1 hafta sonraydi sanirim hamile )
bu kez de sen geldin aklima kurtaj sonrasi. sana dua ettim. umarim allah bu kez de kabul eder

haklsiniz cokk ukalalik yaptim )

Bu ukalalık değil, kalbinin temizliği, saflığı, güzelliği kuzum...

ne ukalalığı canım rabbim temiz kalbinle içten ettiğin dualarını kabul ediyor ne güzel.rabbim bu seferde kabul eder inşallah.bana sana ve isteyen arkadaşlarımıza en yakın zamanda nasip etsin.dualarında banada yer verdiğin için sağol tatlım.temiz kalbinin rabbim karşılığını versin kuzum.

tatlım sen de başlasan fffye keşke böyle yazıların içinde ateşleri anlamakta güçlük çekiyorum
ovulasyon testleri çok güvenilir değil bunu öncelikle bilmeni isterim, her LH yükselmesi bize yumurtayı getirmiyor maalesef
ben yumurtlamadığım ay iki kere pozitifi görmüştüm o testlerde üstelik kopkoyu b-ikinci çizgi benim dediğim pozitif de..
bu arada progestan inanılmaz baş döndürür, sarhoştan beter eder adamı tatlım,i çünkü tansiyon düşürüyor benim 9 a 4 bile çıkmışlığı var tansiyonumun o progestan yüzünden....
eğer ovul. testi doğruysa 26. gün yumurtlasan40. gününde BAT olması lazım
40. gününe kadar bekle derim canım ve belirtilere takılma sakın

kızlar PC bende migrenimi tetikliyor giremedim iki gündür bağ ağrımla boğuşuyorumm
bu gün de kan tahlillerim vardı TSH falan tekrar bakılıyor...
sizleri çok merak ettim bugün artık dedim ağrısa da ağrısın soğuk kompres yaparızz
merice35 ateşin yükselmesi lazım yükselmemiş daha yumurtlamamışsın tatlım hayır olsun
yağmurum un doktor günüydü bugün yanlış hatırlamıyorsam, ne yaptı acabaaaaaa
yelizim sen de sessiz ve derinden ilerliyorsun önemli günlere doğru meleğin dediği gibi hazırla mumları parfümleriiiii
geçen ay dinlenen overlardan sonra canavar canavar yumyumlar bekliyoruz senden
meleğim degeri sayımlarda gelmez şimdi o BAT tarihiiii inş. gelmez, bence bu ay hamilesin meleeeeek
filozof kız seni de inceledim vallahi DPO 10dasın test falan yaptın mı geçmişi de okumadım daha keşke olsa bir şeyler
perikızıı canım sen de tablonun koydurmamışsın ilk sayfaya bulamıyorum senin tabloyu şimdi geçmişi okurken görürüm artık
cuteheart sen de tekarar aramızdasın çoooooook seviniyorum canımsınnn

tatlım iyiyim iyiyim turp gibiyim bir de baş ağrılarım olmasaa
rabbime buna da şükür diyorum artık olacak o kadar ağrı yapacak bir şey yok
PC tetikliyor baş ağrımı çok girmemeye bakıyorum bu ara, ama tüm kontenjanımı sizlerle harcayacağımmm
adet olmuşsun tatlım, zaten bekliyorduk, yeni ay yeni umutlar olsun inşallah, herşeyin hayırlısı canımm
bu arada tablon en başta yok tatlım onu karanfilceyle hallet canım olur muu?
folik asit konusu da adetle hiç bağlantılı bir durum değil canım içeceksin hep
hangi marka kullanıyorsun folik asiti???

ekincim sana rahim filmi yapılmışmıydı klomen kullanmadan önce uuuuf çok kafam karıştı benim gelde beni bi aydınlat kuzum
tatlımmm senin bugn değil miydi yaaa geçmişi okudum senin sonuçları görünce şok oldummmm, heyecan yaptımmm
adet oldun mu ki bu testleri yaptırdın tatlım tablona da baktım adet gelmemiş benim bildiğim adetin 2-3. günü yapılır bu testler
rahim filmi çok zor çekilen bir şey canım
aşılama olanlar bile film çektirmiyor aşılama olmazsa tüpe geçmesen rahim filmi çekliyor çektirme bence daha hiçbir şeyi denemeden sakınnnn

sonuçların bi kısmı çıkmış kızlar bakarmısınız :18:

Beta-hCG (Total hCG) 1,2
FSH 5,51
LH 30,73
Estradiol 167
Prolaktin 12,68

nasıl bu değerler anlayan var mı aranızda
FSH süper, rezervler çok iyi demek ki
LH kötü yaaa şimdi bir de yumurtlayamadın ya LH hep yüksek kalmış demek ki benim de yüksekti 15 gibiydi, ama çözülmeyecek bir şey değil tatlım
E2 de yüksek canım bak onun nedenini bilmiyorum
prolaktin iyi allahtan
TSHa da bakmışlardır inşallah canım
ama bu testler adetin 2. günü değillll:44::44::44:
tekrar mı istedi yoksa bu testleri adetin 2. günü???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…