Allah dualarini kabul etsin insallah, evet Folikasit sürekli iceceksin , regl olsun olmasin canim :))))
tam super hatunsum canim sen) folik asidi hicccc birakmiyoruz. surekli iciyoruz. bebek yaklasik 2 aylik olana kadar da devam ediyoruz.
leke geldigi icin test yapmadim canimcim
yarini beklim bari... adet olursam olurum olmasam test yaparim
Arkadaslar sanirim select cycle tarihini degistirdim ve o yüzden o catlama cizgisi 5 gün öne kaydi, ne yapmaliyim.....
Önceden ne tarihi vardi bilmiyorum , ve su an tarihi degistiremiyorumda....((
Kizlar benimTabloya bi bakarmisiniz ya ...
42fcb3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
neden simdi o ince kirmizi cizgi öne dogru kaymis ??? 25.2 gödteriyordu simdi 19.2 gösteriyor , ben hic birsey anlamiyorum artik yaaa((((
yardimci olursaniz sevinirim gercekden
akıntı durumunda değişiklik yaptıysan değişebiliyor ama kesik kesik cizgi çekmiş yani kesin değil o gün yumurtladıgın bence 17. gün de yumurtlama oldu .
Sanirim biraz düzeltim, gecen ayin ovulasyon test sonuclarini verdim , tablo düzene girdi tekrar
Sanirim biraz düzeltim, gecen ayin ovulasyon test sonuclarini verdim , tablo düzene girdi tekrar
günaydın kızlarrr kaynatmışınız baya
yani kuzum. iyice karistirdin. tablo sabaha gore cok farkli oldu
gunaydin canim. sen de tembellik edip girmemissin atesi. kac kere baktim. catladin gibi geldi bana atesi girseydin bilecektim.
canım girdim şimdi yarın belli olur bakalım yine yüksek çıkarsa aslında artık çatlamış olmam lazım çünkü yumurtalarım iki gün önce çatlama boyutundaydı bu ay acaba çatlamıycamda kistemi dönüştü.klomen bazen kist yapıyomuş diye duydum offf yaa ne zor işlermiş bunlar.
ah ah. bi hirakabilseniz su karamsarligi, mutlu olun, tadini cikarin. rahat olun ki bebisleriniz gelsin. simdik son kez anlatmak istedim biraz ukalalik yapcam :) ama yer gok duayla)
gecen gebeligimde arkadasima dua etmistim. hatta dusuk yaparken de ona dua ettim. nedense bir o geldi aklima. 7 yildir hicbir yolla gebe kalamadi. benim dusukten iki ay sonra dogal yolla hamile kaldi ikiz kizlarina.
yine dusuk yaparken diger arkadasima dua ettim. gebeligi riskliydi. ben hastaneden ciktim o yatti. 6.5 aylik dogum yapti. cok dua etmustim bebegi yasasin diye simdi kac aylik oldu velet)
ikinci gebeligi ogrendigim gun ekinci geldi aklima. nasil dua ettim ona. tanimam etmem. aaa bi ogrendik 1 hafta sonraydi sanirim hamile)
bu kez de sen geldin aklima kurtaj sonrasi. sana dua ettim. umarim allah bu kez de kabul eder
haklsiniz cokk ukalalik yaptim)
ah ah. bi hirakabilseniz su karamsarligi, mutlu olun, tadini cikarin. rahat olun ki bebisleriniz gelsin. simdik son kez anlatmak istedim biraz ukalalik yapcam :) ama yer gok duayla)
gecen gebeligimde arkadasima dua etmistim. hatta dusuk yaparken de ona dua ettim. nedense bir o geldi aklima. 7 yildir hicbir yolla gebe kalamadi. benim dusukten iki ay sonra dogal yolla hamile kaldi ikiz kizlarina.
yine dusuk yaparken diger arkadasima dua ettim. gebeligi riskliydi. ben hastaneden ciktim o yatti. 6.5 aylik dogum yapti. cok dua etmustim bebegi yasasin diye simdi kac aylik oldu velet)
ikinci gebeligi ogrendigim gun ekinci geldi aklima. nasil dua ettim ona. tanimam etmem. aaa bi ogrendik 1 hafta sonraydi sanirim hamile)
bu kez de sen geldin aklima kurtaj sonrasi. sana dua ettim. umarim allah bu kez de kabul eder
haklsiniz cokk ukalalik yaptim)
tatlım sen de başlasan fffye keşke böyle yazıların içinde ateşleri anlamakta güçlük çekiyorumkızlaaar günaydınnn.size sorum olcak benim ayın 24ünde. ovulasyonda cıft cızgı cıktı..pazar gunuydu..ben pazartesı yaptım sılıklsmstı ıkı tanesıde salı yapmadım bırde carsamba yaptım ozaman da net cıft cızgı cıktı yanı ıkı kere cıft cıktı nasıl oluosa elımde de baska yok yapamadım snra.yanı dpo dan kac gun gecmıs oluo..11 gundr progetstan kullanıodum bebek yerlesmsı kolaylassın dıye..basım dönmüodu ama 4 5 gundr ınanlmaz dönüo.hap yepar dıye bıraktım yok bgn yıne aynı..akıntı oluo bırden..atesım sabit 36.8 37 arasında..sabah ılk ölçtüğümde 37 oluo gün içinde sabit 36.8 ıoluo..göğüslerım fena sekılde sızlıo.ama ben cok erken dıorum belırtı ıcın..yumurtlama gectıkten 4 gunsnra fln basım dönmeye basladı erken demı.insallah baska saglık sorunum yoktr korkuom acıkcası ınsallah bebek vardr..dpo dan snra kac gun gecmsı oluo sımdı bnmkı.
tatlım iyiyim iyiyim turp gibiyim bir de baş ağrılarım olmasaaSlm canlar günaydın ...
Nasılsınız kızlar ben dün regl olmuştum gece ağrıdan yatamadım doğru dürüst genelde sancılı geçer yakınlarımda sancı çeken pek yok bana şaşırıyolar neden bu kadar sancılı geçiyor diyolar bi de evlenince geçer derlerdi!
Ama şükür yine de fena deilim .
Cuteheart sen nasıl güzel kalpli bir insanmışsın böyle kendini boşverip bize kolkanat geriyosun resmen Allah razı olsun en çabuk zamanda acın son bolsun
Filozof,yağmur,yelizim,ilknur,merice,asyahayat,jeylo,cuteheart ve dileyen kim varsa Allah'ım bizleri fazla uğraştırmadan sağlıklı güzeller güzeli evlatlar nasip etsin hayırlı anne olmamızı istesin inş.
Ekincim yoksun umarım herşey yolundadır ,merom sende kendine dikkat et göbişlerinizin kıymetini bilin rabbim inş. size ve tüm şuan hamişlere sağlıklı bebiş ve doğumlar nasip etsin
(Dip Not ) : Folikasid kullanıyorum ya şuan adetliyken içiliyomuydu ? 2 ay içtim sonra bırakmıştım adet dönemlerinde içmedim bu ay yine başladım içmelimiyim regl günlerinde ???
tatlımmm senin bugn değil miydi yaaa geçmişi okudum senin sonuçları görünce şok oldummmm, heyecan yaptımmmekincim sana rahim filmi yapılmışmıydı klomen kullanmadan önce uuuuf çok kafam karıştı benim gelde beni bi aydınlat kuzum
FSH süper, rezervler çok iyi demek kisonuçların bi kısmı çıkmış kızlar bakarmısınız :18:
Beta-hCG (Total hCG) 1,2
FSH 5,51
LH 30,73
Estradiol 167
Prolaktin 12,68
nasıl bu değerler anlayan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?