Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben nasıl saatlerde giriyorsam topikte kimse olmuyor yaa
sorun kesin bende sizde değil

yağmur duasına çıkacağım şimdiiii hahahaha

geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim canım gözlerimiz yolda kaldı iki gündür. evet canım testler adetin 2. günü değil çünkü hala adet olmadım. dün gittiğim doktor rahim filmi istedi benden hemen. :18: açıkçası korktum ve kafam karıştı. bariz belli ki bende hormonal bozukluk yumurtlama tembeliği var. belki tüplerde de tıkanıklık vardır bilmiyorum (rabbim korusun inşallah yoktur:18:) ama ben hormonlarım düzene girene kadar çektirmeyi düşünmüyorum. yarın bu sonuçlarla eski doktoruma gitcem ve o ne derse ona göre hareket edicem. o en son bana klomene başlarız demişti ama o zaman lh bu kadar yüksek değildi :26: bilmiyorum belki bi süre ertelenir bebek işi. ilaçlar tedavi falan şu durumda fsh lhden yüksek pko gibi duruyor anladığım kadarıyla.. kafam çok karışık ekincim her doktor farklı bişe söylüüyo napacağımı şaşırdım bu arada tsh değerim 0,63 - Serbest T4 0,79 - serbest T3 3,84 bu sonuçlar yeni çıkmış

cnm ekincim seni gördüğüme ne çok sevindim ya şu baş ağrıların ne fena cnm bnm Allah şifa versin inş. sabır versin bir çözümü yok mu yani hep böyle mi devam edicek bildiğim kadarıyla migrenlilerin belli bi ağrı kesicileri yok ve normal ağrı gibi değil insanın şeklini değiştiriyo resmen eski çalıştığım şirkette vardı öyle bir bayam ahhh yaa... =( Şifalar versin rabbim zorluyorsa seni girme fazla o zaman biz dayanmaya çalışırız sen yeter ki iyi ol
tşk.ler hayatım cuteheart ve jeylo yardımcı oldu ben dr. dan bu şekilde bilgi almamıştı öyle düşündüm kendimci regl dönemleri içmedim. Ama bırakmak yok
Cnm ben karafilceye msj attım sağolsun alakadar olup eklemiş beni en sondayım ve çok düzenli bir şekilde ölçümlerimi yapıp hergün ff ye giriş yapıorum ödevlerimi aksatmıyor sözünden hiç çıkmıyorum Girdiğin zamanlar benim tabloya da göz atarsın

tatlımmm hoşgeldinnnn
yağmur dualarım kabul oldu hahahah
canım öncelikle hiç strese girme rahim filmi istemesi daha muayene etmeden çok saçma ayrıca hiçbir tedavi basamağını gerçekleştirmeden rahim filmi çekilmez canım, hiç duymadım, o işlem belki endoskopiden bile zor bir şeymiş o öyle her durumda git bir çektir şu rahim filmini denecek gibi bir şey değil ki o
hepimizin tüplerinin tıkalı olma ihtimalı ne kadarsa senin de o kadar elbet, o konuya kafanı takma doktorunu sevmedim yaaa, en iyisi senin de dediğin gibi tane tane konuşan her şeyi anlaytan yaşlı ve ilk doktorun
yumurtlama çözülür önce benim bildiğim ilaçlar ya da iğneler sonra folikül takibi yapılır, bir bakılır sorun yumurtlamada mı?
bodozlamadan rahim filmi hiç duymadım daha canım
FSH bence en önemlisi rezervlerin iyi çok şükür
LH benim de 15 di, ama senin 2. günü yapılsa LH düşerdi o yüzden bu kadar yüksek
bu arada E2 de önemli bir konu biraz yüksek gibi geldi, ama LH fsh kadar da etkili değil yumurtlamada diye biliyorum
klomen çözer yumurtlamayı tatlım, olmadı yumurtlatan iğnelere geçilir ilerleyen aylarda sakın kafana takma tek dert yumurtlama olsun boşver sen
bu arada TSH güzel
bir de progestan vereydi bari adet ol diye, verdi mi
sen bir adet ol ikinci günü yaptır bu testleri tekrar canım

Son düzenleme:
migren ilaçları var normalde de şimdi olmaz tabii ki, o yüzden soğuk kompres yapıyorum kafama iyi geliyor allahtan, benim üzüntü aşırı heyecan gibi durumlar tetikliyor aslında çok sık yoklamazdı ama hamilelikte artabiliyormuş canım, ilk trimesterdan sonra düzelirmiş genelde
tatlım tablona da ben bakarım oradan hep
nedense göremedim biraz önce yaaa:44::44:
şimdi hangi folik asiti kullanıyorsun onu da bana bi de tatlum

Son düzenleme:

evet kuşum yağmur duan kabul oldu yine her zaman ki gibi rahatlattın beni kusum allah senden razı olsun rabbim baş ağrılarına derman bebeğine ve sana sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin neseee konumuza dönelim şu an için adet olmam için ilaç vermedi yarın ihtiyar doktor amcam verir sanırsam. bi adet ol gel 2. gün bi daha yapalım testleri der diye düşünüyorum bi de dünden beri eşimle de kötüyüm ben ya dünkü doktor spermiografi istedi. benim ki olmaz önce senin kontrollerin bitsin sonra baktırırız bana dedi sinir oldum kavga ettim çok moralimi bozdu dün o doktor ve eşim

Son düzenleme:

ahh pardon! Hep bahsediyorum ya ilk muayeneye gittğimde dr.un verdiğini tekrar aldım ona devam ediyorum ben şuan
Folbiol tablet mg folik asit

Antianemik

Allah yardımcın olsun şu baş ağrıların son bulsun inş.

Agzin bal damliyor bal insallah be tatlim bu ay can sikintisindan asiri yemege basladim gidisatim hic iyj gozukmuyor simdiden kocamin kafasina girmeye basladim dr gitcek ok dedi. Kendine ballar kaymaklar almis dun, olmadi gelecek aya bomba gibi giricez sen de kendine dikkat et mevsimsel midir nedir bu aralar herkeste bir basagrisi benim payimada grip dustu evde yayildim bugun

amin canım benim güzel dileklerin duaların için çok sağol
rabbim size de muradınıza erdiğiniz günleri göstersin inşallah
şimdi eşimle kötü olduk diyorsun bak aman diyeyim tatlım eşinle aranı iyi tut, ne derse tamam hayatım de geç, yaptırmasın bir süre önemli dğeil
benim doktorum bir iki kere seni yumurtlatalım olmazsa eşine bakalım demişti
şimdi genelde bu infertilitede kadın yumurtlaması sorunu çıkıyormuş en çok
o yüzden sen bir yumurtla bir iki ay olmazsa bakılsın eşine
hem adam da bir şey dememiş kabul etmiş yani, önce sen yaptır bitir demiş, haklı da yani ne desin tatlım, adamın üstüne gitme bu konuda
üstüne git de bu konuda gitme de ki ben zor bir süreçteyim hayaım duygusal sinirli olabilirim beni takmamaya çalış ,idare et hayatım, kavga için de özür dilerim, sen haklısn,ın önce ben yaptırmalıyım de kapatın konuyu
şimdi onun desteğine en muhtaç zamanındasın gururu murur gibi triplere girip de kendini yalnız bırakma sakın
hem onlar bizden daha çok takıktır bu konulara, iş cinsel kimliğe kadar gittiği için tehlikeli konulardır aman kavga etme bu konuda tatlım
bırak istediği hazır olduğu zaman gitsin tahlillerine

ahh pardon! Hep bahsediyorum ya ilk muayeneye gittğimde dr.un verdiğini tekrar aldım ona devam ediyorum ben şuan

Antianemik

pericim bende folbiol kullanıyordum ama kullanmıyorum 20 gündür tekrar başlasam iyi olacak
doğru diyorsun canım keşke olaylara senin gibi bakabilsem ama dün doktordan sonra çok gerildim birazda ona patladım sanırım sonra o bana kızdı patladı. ama sona pişman oldu geldi sokuldu barıştık yani ama hala krgınım sanki düşündükçe üzülüyorum

Antianemik

canım folbiol içme hem çok yüksek folik asit miktarı, hem içindfe diğer gerekli vitaminler yok
Folicplus iç daha güzel, folbiolden biraz pahalı 17 lira ama içinde D vitamin takviyesi de var hem gebeler için özel hazırlanmış bir folik asit
ondan da günde 3 tane içiliyor, ben de folbiol kullanıyordum doktorum folicplus'a yönlendirdi

rüzgarlı hava da yapar baş ağrısı ay ne bileyim allah şifamızı versin hepimizn
hadi bakalımmm ballar kaymaklaaaaar bunların hepsi mucizenize vesile olsun inşallah
ama sanki bu ay var aya gerek kalmayacak gibime geliyor nedenseeeee

Son düzenleme:

yağmurcum bende bırakmıştım bitince tutturamıyoduk ya kime inat ediyosam bu ay tekrar başladım bence başla şekerim ne olur ne olmaz

bak nasıl kıyamamış sana gelmiş yanınaa
insan kocasına kırgın kalır mı aaaaaaaaaaaaa
git öp sen de yanagından geçer kırgınlığın canımmm ona çok ihtiyacın var, senin şifan da derdinin dermanı da kocanda allah onları başımızdan eksik etmesin
boşver hiç kızma hiiiç de kırgın kalma
folik asite de geri dön mutlaka canım7ben 11 kasımdan beri içiyorum folbiolle başlamıştım
sonra folicplusa geçiş yapmıştım, hala folicplus içiyorum daha iyiymiş güya

Bende gecen ay progesteron icmistim dr.lar yok progesteron yapmaz dediler, nasil yapmaz ya resmen sarhosdan beter oluyordum.
Özelikle oral ictigimde.....
O yüzden vajinal almakda fayda var sanirim evde olanlar iicn tabii, ise gidenler icin pek rahat olmaz tabii,de bas dönemesinle de gidilmez

kız ne 26 sı 11gün yumurtluorum..ben 12 gundeyım pazartesı test yaptrcam.ben zaten progestan dan süphelenıp 2 3 gun oldu bırakalı..zaten yatrken ıcıodum ama devam edıo bas dönmem anlamdım bndeee.ıccamasrım ıslanıo sürekli.pzt gidip neyse ögrnmk istiom ınsallah kötü bişey degldr..

Bu ukalalık değil, kalbinin temizliği, saflığı, güzelliği kuzum...

cok tatlisiniz )

sen de canimsim tatlim. dikkat et migrene. bende de var. perisan eder insani.

yagmurcum tsh ve t3-t4 cok iyi canim. bence de rahim filmini hemen cektirme. once diger testlerin sonuclansinm ona gore filmi gerekirse cektirirsin. acele etme.

canim regl oldun mu? aklim sende.

kızlar ovulasyonda cift çizgi gördüğümüz ilk gün mü dpo sayılıo.ben ayın 24 subat ve 27 subatta çift çizgiyi gördüm ama 27sinde daha koyuydu oyuzden onu sayıorum pazar gunu kan versem cıkar mı acaba

Bende folbiol kullanıyorum her akşam yatarken 1 adet. Artık ne kadar zamandır kullanıyorum inan hatırlamıyorum. Ocakta tahlil vermiştim. Folik asit değerim normalden yüksekti. Folik plus ı da duydum ekincinin dediği gibi onun içinde artı vitaminler var benim kardeşim kullandı. Gayet iyi bir ilaç folbiol daha düşük herhalde yanlış bilmiyorsam.

Geçmiş olsun güzelim. Baş ağrısı kötü ya bir an önce iyileşirsin umarım. Bol su iç susuzlukta insanda baş ağrısı yapıyor gerçi sen zaten içiyorsundur. Hamilelik neticede

Doktorun söylediğine göre yokmuş yumurtaalıklarım pko lular gibi davranıyormuş dediğine göre o nedemek dersen pek bi fikrim yok başladık artık ilaca kısmet:)

hımm tam pko olmasa bile azcık var sanırım
hayırlısı olsun bakalım canım.
bence klomen süper bir ilaç işe yarayacak kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…