hımm tam pko olmasa bile azcık var sanırım
hayırlısı olsun bakalım canım.
bence klomen süper bir ilaç işe yarayacak kesin
canım şu kadar açık söylüyorum ki o doktora selamımı söyle!Bende gecen ay progesteron icmistim dr.lar yok progesteron yapmaz dediler, nasil yapmaz ya resmen sarhosdan beter oluyordum.
Özelikle oral ictigimde.....
O yüzden vajinal almakda fayda var sanirim evde olanlar iicn tabii, ise gidenler icin pek rahat olmaz tabii,de bas dönemesinle de gidilmez
kız ne 26 sı 11gün yumurtluorum..ben 12 gundeyım pazartesı test yaptrcam.ben zaten progestan dan süphelenıp 2 3 gun oldu bırakalı..zaten yatrken ıcıodum ama devam edıo bas dönmem anlamdım bndeee.ıccamasrım ıslanıo sürekli.pzt gidip neyse ögrnmk istiom ınsallah kötü bişey degldr..
24ü dediğin ayın 24ü o zaman adetinin 24. günü değilkızlar ovulasyonda cift çizgi gördüğümüz ilk gün mü dpo sayılıo.ben ayın 24 subat ve 27 subatta çift çizgiyi gördüm ama 27sinde daha koyuydu oyuzden onu sayıorum pazar gunu kan versem cıkar mı acaba
aaa susuzluktan da olur muu? şimdi hamişlikte çok dikkat ediyorum aslında susuz kalmamaya, ama pek su içemedim gerçekten iki gündür, aa deneyeceğim canım sağol önerin içinGeçmiş olsun güzelim. Baş ağrısı kötü ya bir an önce iyileşirsin umarım. Bol su iç susuzlukta insanda baş ağrısı yapıyor gerçi sen zaten içiyorsundur. Hamilelik neticede
klomen manyak ilaç yaa, Allah razı olsun o ilacı kim bulduysa, o ki benim derdime derman oldu ve mucizeme vesile oldu ya..İnşallah canım. Başladım kullanmaya hayırlısıyla güzel haberler alırız umarım :)
Guzel bir gun diliyorum herkese... ben yine evde aksirmakla hapsirmakla mesgulum gecmedi :2: ates biraz dustu(
Yelizzzz kiz catliyon sen bugun sanirim :)) gozumun onune senin mumlar geldi dedim kacirmaz yelizama sana da masallah adet hemen duzene girdi bu ay senden cok umitliyim
merhaba hanımlar bende ateş ölçme yöntemini yeni duydum 27 şubat regl oldum 6 mart itibari ile sabahları ölçmeye başladım henüz 3 gündür ölçüyorum ama bi gariplik var gibi geldi bana .
6 mart ******** 35,4
7 mart ******** 35,1
bu sabah ***** 36,0
sizcede öylemi yoksa ölçmeye devam edip gelişmelere mi bakmalıyım ?
ben koltuk altından ölçüm yapıyordum demekki ondan kaynaklanıyor. bu ay bi gelişme olmazsa önümüzde ay öyle ölçerim artık. teşekkürler canım yardımın için.Hatalı ölçüm yapıyosun sanırım tatlım. Her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan, 3 saatlik kesintisiz uyku sonrası digital ateş ölçerle din altından ağzımız kapalı ölçüyoruz.
Meleğim geçmiş olsun canım, hala toparlanamadın yaaa, portakal falan sık iç hayatım. Onca işimiz gücümüz var sen bide griple uğraşıyon söle o mikroplara rahat bıraksınlar seni. Gelirsem hepsini gebertirim walla. Bu arada bana gelince dün gece halvet oldu, bakalım bu ay çok yumurtam oluşur sanırım. İlki bugün çatlıyo sanırım sol yumurtalığımda adet olcakmışım gibi sancı var.Yarın dr. kontrolüm var. İlk defa ovu. testi yaptım. BTÇ Kürüde yapıyorum bu ay. Ay ne biliym kocakarı ilaçları dahil derman arar oldum. Böle işte şeker. Elimden geleni yapiym de gerisi Rabbimin bileceği
Bu arad dün silkeleme işinde çoooooooooooooook güldük. Eşim 1 el attı sağolsun
Hayatım biz çalışmaya başladık5ay tutmadı 6.ayda ateş ölçtüm ve tuttu darısı başına.kaç yıllık evlisin,başka çocuk varmı?
Cok sagol valla toplanamadim isin kotu yani cocukta oldu surekli tepemde bide o eklendikiz olmasin 3 bebek bu calisma caba olur olur valla :))
Kızlar her nekadar gece geç saatlere kadar ağlayarak ve uykusuz sabahıda şişik gözlerle karşılasamdaa
Hepimizin Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.
melek bir benim DPO1 den 6ya kadarki ateşime bakGuzel bir gun diliyorum herkese... ben yine evde aksirmakla hapsirmakla mesgulum gecmedi :2: ates biraz dustu(
Yelizzzz kiz catliyon sen bugun sanirim :)) gozumun onune senin mumlar geldi dedim kacirmaz yelizama sana da masallah adet hemen duzene girdi bu ay senden cok umitliyim
canım yumurtlamışsın güzel güzelkıslar günaydın ateş ölçmek zevkliymiş sonundada böyle mutlu olsam ama kısmat.buda benim ateşim
42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com sabah herzaman aynı saate ölçüyorum ama genede farklı çıkıyo.ilk ölçtüğümü kaydediyorum.ikinci üçüncü ölçümler değişiyo ama ben onları ciddiye almıyorum.doğru yapıyorum dimi
tatlım senin de ve tüm kadınların da kadınlar günü kutlu olsunKızlar her nekadar gece geç saatlere kadar ağlayarak ve uykusuz sabahıda şişik gözlerle karşılasamdaa
Hepimizin Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.
yelizim yarın patlat bize yüksek bir ateşOlsun olsun 2 - 3 - 5 kabulümüz, kaç kişi gelirlerse gelsinler yaaa...
melek bir benim DPO1 den 6ya kadarki ateşime bak
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bir de kendininkine
4098cc Ovulation charts on FertilityFriend.com
benzemiyor mu sence de
inş. sonun bana benzer amiiin
canım yumurtlamışsın güzel güzel
var mıydı malum günlerde çalışmalar?
tatlım senin de ve tüm kadınların da kadınlar günü kutlu olsun
nedir seni ağlatan, anlat da derman bulalım
Nooldu hayatım, hani ümitsizlik yoktu :/
Biliyosun diye tahmin ediyorum ben eşimin ailesiyle yaşıyordum yazları yoklar bu 2. yılım ve bu yıl kabus gibi geçti 3 ay zaten biliyordum ev ev üstüne olmayacağını fakat eşimi kıramadım ev alalım düzenimize geçelim diye idare ettim şimdi kaldı 2 haftamız kaldı taşınmamıza ama son günler bile zor geçiyor malesef ben babasız ve yalnız yetişmiş bir kız çocuğu olarak görümceli kayınvalideli ve kayınpederli bir evde boğuldum 3 aylığına da olsaVe eşiminin onları kırmamak adına hep idareyi benden beklemesi bana yüklenmeside cabası !!! 2 kat olmuş gibiyim kendimi inanılmaz halsiz hissediyorum şirkette ruh gibi dolaşmak aşırı sinirimi bozuyo üstelik eşimle aynı şirkette olmamızın dezavantajınıda yaşıyorum canlar ben 8 Mart ı böyle kucakladım umarım bugün herşey gönlünüzce olur HAYIRLI CUMALAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?