Günaydinlar,
Dünya kadinlar günümüz kultu olsun....
@Cuteheart yok olmadim ama olurum artik atesim 36,3 düstü. Bugünü bekledim artik test yapmama gerek yok ates düstü nede olsa.
Biliyosun diye tahmin ediyorum ben eşimin ailesiyle yaşıyordum yazları yoklar bu 2. yılım ve bu yıl kabus gibi geçti 3 ay zaten biliyordum ev ev üstüne olmayacağını fakat eşimi kıramadım ev alalım düzenimize geçelim diye idare ettim şimdi kaldı 2 haftamız kaldı taşınmamıza ama son günler bile zor geçiyor malesef ben babasız ve yalnız yetişmiş bir kız çocuğu olarak görümceli kayınvalideli ve kayınpederli bir evde boğuldum 3 aylığına da olsaVe eşiminin onları kırmamak adına hep idareyi benden beklemesi bana yüklenmeside cabası !!! 2 kat olmuş gibiyim kendimi inanılmaz halsiz hissediyorum şirkette ruh gibi dolaşmak aşırı sinirimi bozuyo üstelik eşimle aynı şirkette olmamızın dezavantajınıda yaşıyorum canlar ben 8 Mart ı böyle kucakladım umarım bugün herşey gönlünüzce olur HAYIRLI CUMALAR
Biliyosun diye tahmin ediyorum ben eşimin ailesiyle yaşıyordum yazları yoklar bu 2. yılım ve bu yıl kabus gibi geçti 3 ay zaten biliyordum ev ev üstüne olmayacağını fakat eşimi kıramadım ev alalım düzenimize geçelim diye idare ettim şimdi kaldı 2 haftamız kaldı taşınmamıza ama son günler bile zor geçiyor malesef ben babasız ve yalnız yetişmiş bir kız çocuğu olarak görümceli kayınvalideli ve kayınpederli bir evde boğuldum 3 aylığına da olsaVe eşiminin onları kırmamak adına hep idareyi benden beklemesi bana yüklenmeside cabası !!! 2 kat olmuş gibiyim kendimi inanılmaz halsiz hissediyorum şirkette ruh gibi dolaşmak aşırı sinirimi bozuyo üstelik eşimle aynı şirkette olmamızın dezavantajınıda yaşıyorum canlar ben 8 Mart ı böyle kucakladım umarım bugün herşey gönlünüzce olur HAYIRLI CUMALAR
bu arada doktordan yeni geldim guzeller. cok sukur rahim tertemizmis. 30 gunde toplanirsin dedi. genetik bolumune attilar beni :)) iki dusuk ve yasayan cocuk yok cunku. bakalim o da haftaya ne gelecek basima. onlarin dedigine gore gebe kalabilecegim cunku.
melek bir benim DPO1 den 6ya kadarki ateşime bak
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bir de kendininkine
4098cc Ovulation charts on FertilityFriend.com
benzemiyor mu sence de
inş. sonun bana benzer amiiin
canım yumurtlamışsın güzel güzel
var mıydı malum günlerde çalışmalar?
tatlım senin de ve tüm kadınların da kadınlar günü kutlu olsun
nedir seni ağlatan, anlat da derman bulalım
bu arada doktordan yeni geldim guzeller. cok sukur rahim tertemizmis. 30 gunde toplanirsin dedi. genetik bolumune attilar beni :)) iki dusuk ve yasayan cocuk yok cunku. bakalim o da haftaya ne gelecek basima. onlarin dedigine gore gebe kalabilecegim cunku.
merhaba kızlar ben hala çatlamadım ya çok sitres oldum yine. pazartesi doktorum 23 24mm demişti hala çatlamadım sanırım kistte dönüştürdü benim yumurtaları klomen.
merhaba kızlar ben hala çatlamadım ya çok sitres oldum yine. pazartesi doktorum 23 24mm demişti hala çatlamadım sanırım kistte dönüştürdü benim yumurtaları klomen.
kıslar benimde yumurtam 25-26 mm falan olunca çatlıyo sanırım.klomenle 25 olmuştu ama çatlamamış dedi doktor önümüzdeki ay riske girmeyiz iğne vururuz demişti öle yaptı ama gene olmadı.neyse benim sorum şu 26 yada 28 mm de çatlayan yumurtadan bebek olmazmı?:44:
Haydaaa, dr. git şeker, kist olduysada çözümü var panikleme lütfen. En kötüsü gelecek aya soğan kürü yaparsın...
Canım sınır sanırım max 23mm, sonrası kalitesiz yumurta olarak biliniyo... 20mm çatlamasını istiyo dr.lar yoksa çatlama iğnesi vuruyolar zaten. Yinede arkadaşlarda yardımcı olsun bu konuda çok bilgili değilim.
ah canım ya valla artık doktorlara gidip kötü şeyler duymaktan o kadar bıktım ki korkar oldum gitmekten.ama görünen o ki daha çok doktor kapılarına gidicem.
Hiç öle deme kuzum, Allah dr.ları başımızdan eksik etmesin, işimizide fazla düşürmesin. Ümitsizlik yok lütfen...
özür dilerim senden( bos yere umitlendirdim.
tatlım biliyor musun biz de kayınpederlermle yaşıyoruz evimiz var her şeyimiz var Allaha şükür ama eşim şehir dışına çıkmak zorunda okulu bitmedi çünkü, bu son senesi ve daha askerlik var, üstelik hamileyim, bebek odası kavgaları başladı, 6 oda 1 salon eve sığamıyoruz falanBiliyosun diye tahmin ediyorum ben eşimin ailesiyle yaşıyordum yazları yoklar bu 2. yılım ve bu yıl kabus gibi geçti 3 ay zaten biliyordum ev ev üstüne olmayacağını fakat eşimi kıramadım ev alalım düzenimize geçelim diye idare ettim şimdi kaldı 2 haftamız kaldı taşınmamıza ama son günler bile zor geçiyor malesef ben babasız ve yalnız yetişmiş bir kız çocuğu olarak görümceli kayınvalideli ve kayınpederli bir evde boğuldum 3 aylığına da olsaVe eşiminin onları kırmamak adına hep idareyi benden beklemesi bana yüklenmeside cabası !!! 2 kat olmuş gibiyim kendimi inanılmaz halsiz hissediyorum şirkette ruh gibi dolaşmak aşırı sinirimi bozuyo üstelik eşimle aynı şirkette olmamızın dezavantajınıda yaşıyorum canlar ben 8 Mart ı böyle kucakladım umarım bugün herşey gönlünüzce olur HAYIRLI CUMALAR
melek bir benim DPO1 den 6ya kadarki ateşime bak
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bir de kendininkine
4098cc Ovulation charts on FertilityFriend.com
benzemiyor mu sence de
inş. sonun bana benzer amiiin
canım yumurtlamışsın güzel güzel
var mıydı malum günlerde çalışmalar?
tatlım senin de ve tüm kadınların da kadınlar günü kutlu olsun
nedir seni ağlatan, anlat da derman bulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?