Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydinlar,
Dünya kadinlar günümüz kultu olsun....

@Cuteheart yok olmadim ama olurum artik atesim 36,3 düstü. Bugünü bekledim artik test yapmama gerek yok ates düstü nede olsa.

özür dilerim senden ( bos yere umitlendirdim.

bu arada doktordan yeni geldim guzeller. cok sukur rahim tertemizmis. 30 gunde toplanirsin dedi. genetik bolumune attilar beni :)) iki dusuk ve yasayan cocuk yok cunku. bakalim o da haftaya ne gelecek basima. onlarin dedigine gore gebe kalabilecegim cunku.

Şekerpareeem yarınlardan ümit kesilmez. Bak şunun şurasında 2 haftanız kalmış. Sık dişini bi tanem, değmez, bugünü 1 daha yaşayamayacağız. Gülmelerimiz bu hayatta yanımıza kar. Bak çok üzüldüğünde kuş seslerini bahar havasını getir aklına. Güneş yine doğacak de. Bende babasız büyüdüm. Seni çok ii anlıyorum. Şimdilik azıcık daha sessiz kal ama asla trip yapma. Sihirli kelimeleri kullan. Haklısın, tabiki, ben niye düşünemedim, özür dilerim... Hayatı kurtaran sözler inan bana

Kiz bosver kalmis burda iki hafta bakma butun erkekler oyle sen yeni evine gec adam senin elinde olacak. Sakin kotu sen olma. Annem hala kayinvalideyle kac yil gorumce cekti ama hep saglam kendinden emin durdu masallah calisiyorsun ekmeginide onlar vermiyor takma haklisin zor ama guzel gunleri dusun. Ok ??

Oleeeey, bencede en geç 2 ay içinde tekrar G E B E K A L A B İ L E C E K S İ N...!

20.gün yumurtlamışsın diyo tablo ben 16 ,18,20,21,23. günler birlikte oldum.3 yıldır birlikte oluyom ama çocuk yokinşallah hayırlısı ile olur

merhaba kızlar ben hala çatlamadım ya çok sitres oldum yine. pazartesi doktorum 23 24mm demişti hala çatlamadım sanırım kistte dönüştürdü benim yumurtaları klomen.

çok şükür canım benim rabbim yeniden göbüşünü doldursun inşallah tez vakitte.

Herhalde sekerim. Ya sen bir daha hamile kalamayacaginimi dusundun iki aya hamilesin sen. Yakin arkadasim iki dusuk yapti kalpleri durdu bebeklerin cok uzuldu incelemede yaptirmadi uc ay sonra hamile kaldi simdi bebegi 4 aylik oldu bile. Darisi basina insallah

kıslar ben ff ye birlikte olduğum günleri yes olarak yapıyom bende gözüküyo ama siz görün diye buraya link attığımda siz görmüyorsunuz nedenkine:44:

merhaba kızlar ben hala çatlamadım ya çok sitres oldum yine. pazartesi doktorum 23 24mm demişti hala çatlamadım sanırım kistte dönüştürdü benim yumurtaları klomen.

kıslar benimde yumurtam 25-26 mm falan olunca çatlıyo sanırım.klomenle 25 olmuştu ama çatlamamış dedi doktor önümüzdeki ay riske girmeyiz iğne vururuz demişti öle yaptı ama gene olmadı.neyse benim sorum şu 26 yada 28 mm de çatlayan yumurtadan bebek olmazmı?:44:

Şimdi aklıma takılan bişi var kızlar. Bu ay bende 1den fazla yumurta oluştu, sızılardan anlıyom özellikle bugün. 1 sağdan 1 soldan vuruyo. Şimdi 1 tanesi bugün çatladı mesela. diğeri ne zaman çatlar, o zamanda ateş düşer mi? Ay bulamadım cvp...

Haydaaa, dr. git şeker, kist olduysada çözümü var panikleme lütfen. En kötüsü gelecek aya soğan kürü yaparsın...

Canım sınır sanırım max 23mm, sonrası kalitesiz yumurta olarak biliniyo... 20mm çatlamasını istiyo dr.lar yoksa çatlama iğnesi vuruyolar zaten. Yinede arkadaşlarda yardımcı olsun bu konuda çok bilgili değilim.

ah canım ya valla artık doktorlara gidip kötü şeyler duymaktan o kadar bıktım ki korkar oldum gitmekten.ama görünen o ki daha çok doktor kapılarına gidicem.

canımcım seninde klomen kullandığın ay baya geç çatlamıştın yumurtan kaç mm çatlamıştı canım ya benim artık çatlama ihtimalim yok mu sence?

ah canım ya valla artık doktorlara gidip kötü şeyler duymaktan o kadar bıktım ki korkar oldum gitmekten.ama görünen o ki daha çok doktor kapılarına gidicem.

Hiç öle deme kuzum, Allah dr.ları başımızdan eksik etmesin, işimizide fazla düşürmesin. Ümitsizlik yok lütfen...

tatlım biliyor musun biz de kayınpederlermle yaşıyoruz evimiz var her şeyimiz var Allaha şükür ama eşim şehir dışına çıkmak zorunda okulu bitmedi çünkü, bu son senesi ve daha askerlik var, üstelik hamileyim, bebek odası kavgaları başladı, 6 oda 1 salon eve sığamıyoruz falan
üstelik ben iki üniversite mezunuyum evlenmek için yüksek lisansı bıraktım ve çalışmıyorum eşim çok kıskanç, bir patronun altında çalışamazsın diyor, kimse sana bir şey emredemez diyor o yüzden patronu olmyan bir iş arıyoruz
benim allaha şükür aram çok iyi kayınpederimle de kayınvalidemle de, görümcem küçük 16 yaşında...
ama seni çok iyi anlayabiliyorum yine de ev ev üstüne çok zor tatlım, bak senin iki haftan kalmış sabret
ama yalnız değilsin bunu da bilmeni istediğim için üşenmeden anlattım hikayemi

Benziyor dimi evet evet benziyor özellikle son 3-4 gün benzesin Nedense ben yine ümitsizim, göğüslerim sızlıyor ama adetime yakın hep böyle olur. Tek belirti olacaksa bu başka hiç bir belirti yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…