Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağol canım benim ekinci gelsede aydınlatsa yine beni senin ateş ne alemde inşallah bi an önce yükselirde gönlünden geçenlere kavusursun bi an önce ben kendi derdimden tablolara bile bakamaz oldum

Yükselmedi belki bugün yükselir. Benimde dr. kontrolüm var bugün 12. günde gel demişti. Bakalım içerde neler oluyoooo... :18:
http://www.fertilityfriend.com/home/3f7643

Son düzenleme:
Yükselmedi belki bugün yükselir. Benimde dr. kontrolüm var bugün 12. günde gel demişti. Bakalım içerde neler oluyoooo... :18:
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
belki yarın yükselir ateşin yelizcim 2 gün önce ovulasyon da + görmüssen yarın çatlarsın inşallah doktorun bugün söyler zaten inşallah güzel haberlerle dönersin bu ay sende mi klomen kullandın yoksa sedece yumurta takibi mi yaptırıyorsun

Günaydın kızlar ff çizgi çekti bana ilk defa 6.Güne çekmiş ama yumurtladım gibi gelmiyor bana hiç. Bir de halvet olmadı o zamanlar dün gece oldu. Yumurtladıysam 6 sında, 24 saat yaşasa yumoş, kaçırmışızdır kesin

Son düzenleme:

Klomende kullandım, BTÇ kürüde yaptım. Dr.uma kürü nasıl sölicem onu düşünüyom kara kara. 1den fazla yumurta varsa bu klomenin başarısı olamaz, hakkını yiyemem BTÇ kürünün

Belli olmaz hayatım belki 2. yumurtan vardı, çok erken daha du bakalım...

Mericeeeem,
Dün gece halvet var mıydı şeker? Çatlamış sanki senin yumyum, bana öle geldi, hadi hayırlısı...

Mericeeeem,
Dün gece halvet var mıydı şeker? Çatlamış sanki senin yumyum, bana öle geldi, hadi hayırlısı...

Evet vardı tatlım ama ben 13.gün çatladım sanırım.hem akıntım hem doktor 11.gunu gittigimde 1 2 gün içinde çatlar demişti.hayırlısı bakalım artık bekleme vakti adet gelmesin bebiş gelsin inşallah canım.sende doktordan güzel haberlerle gel tatlım.

Yagmurum geçmiş olsun.pkolular tedavi olduğunda daha kolay hamile kalıyorlar diye biliyorum.klomende bunu çözücek ve bebiş gelicek üzülme sakın.ama yumurta takibi yapılsaydı keşke doktorlar klomeni genelde takiple veriyor bir sorun yaşamamak için.

Kızlar sehirdışına çıkıyorum pazartesi akşamı dönücem internete giremem heralde ama sizi çok merak etcem ve özliycem.döndügümde güzel haberler alırım insallah bir sürü.taze annişler sizde bebişlere ve kendinize iyi bakın.

Belli olmaz hayatım belki 2. yumurtan vardı, çok erken daha du bakalım...

Zaten pko var bende de ne zaman yumurtladığım belli değil geçen ay ff ye göre yumurtlamadım mesela. Bir de çok az adet oldum damla damla. Daha yeni bitmişti adetim de. Bi cinsim ben ya

Yağmuryk
Bende de pko var yıllardır uğraşıyorum. İlaçsız adet olamazdım hiç. Metformine başlayalı adet oluyorum artık. 2 aydır korunmuyoruz biz. Doktorsuz gebe kalmaya çalışıyorum. Biraz kendimiz deneyelim dedik. Tedavi ile çok kolay hamile kalıyoruz biz. Klomen çok işe yarıyormuş. Ekinci hemen hamile kaldı mesela. Ben tedavi olmuyorum kendim uğraşıcam . Bu 3. ayımız daha. Yine olmazsa soğan havuç incir kürlerinş deneyecem. Ama klomen kullanırken yumurta takibi gerekir. Doktorunaa tekrar sor bence. Karambole mi kullanacaksın klomeni? Takip etmesi lazım yumurtlayınca çatlatma iğnesi olabilirsin, sonacıma şu şu günlerde halvet diyecek falan. Doktorun iyi mi memnun musun? Başka bi doktora görünsen?

canimmm. heycan yaptim. naptin sen o atese oyle )) regl tarihin ne zaman?

sen daha yolun başındasın canım inşallah rabbim tedaviye gerek kalmadan verir bebişini sana başka doktora gitmeyi de düşündüm. hatta arada başka doktora da gittim rahim filmi istedi benden hemen. bende eski doktoruma geri gittim şimdilik gerek görmedi. her doktor farklı bi tedavi yoluna gidiyor daha çok kafam karışıyor. napsam bilemedim

Arkadaslar benimbu ay da tutmadi, gecen ay dr bana clomifen yazmisti, regl olursan 3. gün bunu ic dedi 5 gün boyunca.
Bugün gidip bunu almam lazim ama pek emin degilim daha.
Sizce ?
Aranizda icen kullanan ve hamile kalan varmi ?

Cok kararsizim , hic kan testi yapilmadi buda hormon sonucda, gecen ay utrogest ictim bu ay bunu ? belki baska birseyim bilen yok.
Ama sans eser denesemmi diyorum, birde ikiz olursa esim coooook sevinirim bende deliririm artik :)))))

Cvp larinizi bekliyorum arkadaslar.

Film isteyen de aceleci davranmış. Sen adet olunca klomene başla ama yine git doktora. Yumurta takibi yapacak mıyız de. Bu klomen beni yumurtlatacak sanırım hangi gün ilişki olmalı ne yapacaz nasıl hareket etcez doktorcum anlat hele bi de

clomifen ne bilmiyorum canım :26: bana bu ay doktorum klomen verdi o da öyle bişey sanırım ama hiç duymadım clomifen daha önce :44:

hehehhe benim de aklımdan geçmedi değil oceancım ateşime göre hareket ederim olmassa. ona göre gider bi baksak mı yumyumlar ne alemde doktor amcacım derim. nasıl olsa gittikten sonra bakamam diyemez

ne güzel anlatmışsın canım benim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bizede nasip etsin yakın zamanda.
Amin canım inşallah, dualarım sizlerle
bu arada ateşin biraz yüksek çıkmış, yarın anlarız bakalım, sanki dün yumurtlamış olabilirsin gibi geldi bana, çalışma da varmış

canım seni çok iyi anlıyorum ben de akşamları çok fenalaşıyorum bulantı oluyor, kendine de bebeğine de çok dikkat et, öpüyorum

canım seni çok iyi anlıyorum bak ben de eşimin ailesiyle yaşıyorum 6 aydır, yazları tatilleri evimize geçiyoruz ama onun dışında hep dipdibeyiz seni çok iyi anlıyorum
bak mesela, bir şey oluyor mesela bir olay oluyor eşimin ailesi ve benimle ilgili, hiç ağzımı açmıyorum üzüldüğümü falan asla eşime söylemem o sormadan, eşim anlayıp yanıma geliyor takma hayatım diye kendisi teselli veriyor ben konuyu açmadan
yani demem o ki biraz yüklenme eşine sakin ol, o gelip sana sorsun nasılsın hayatım hayırdır üzgünsün ne oldu desin
adamı da darlama ben çok üzlüyorum erkeklere bu konularda, ne yapsın aşağı tükürse sakalı yukarı tükürse bıyık.. o da mutlu değil ki halinden emin ol....
sen yerden göğe haklı da olsan (ki öyledir eminim) eşinin gözünde haksız duruma düşebilirsin sinirlerine hakim olamazsan
bu işlerde içten değil politik olman lazım, üzüntünü sinirini içinde yaşa, sakin ol, sonra bak gör eşinin gözünde nasıl yüceleceksin...
söz gümüşse sukut altındır, konuşmayacaksın ya, laf mı soktular sana he de geç gül geç, seni üzmelerine fırsat verme
sen gül geç evet efendim de kaynanana falan, onlar uyuz olsun
canını ne sıkıyorsun güzelim zatn şunun şurası ne kalmış ayrı eve çıkmanıza

canım kıyamam ya evham yapma bak
doktorun başlamış tadaviye mis gibi
ama takip etmesi lazım sen tekrar ara doktorunu gerekirse git
adetin 5. günü klomenlerinin düzgün kullan
kabızlık yapar aşırı derecede dikkat et
incir ye kayısı ye su iç aç karnına önlemini al
sonra da adetin 12. gününden başlanması lazım takiplere
yoksa anlayamazsınız klomene cevap veriyor mu yumurtalıklar diye
folikül takibi istiyorum de, gerekirse başka doktor bul tatlım, tedavini anlatırsın bu ay bunu bunu yaptım diye, başka doktor devam eder, demokraside çareler tükenmez
soğan kürünü de bence hiçbir tedavi uygulamadığın bir ayda denemeni tavsiye ederim
çünkü şimdi diyelim yumurtlaar büyücecek bunu klomen mi yaptı soğan mı yaptı anlayamazsın
pko büyük bir problem değil ben sana bilgilenmen için çok güzel slaytlarım var gönderirim mail adresini ver bana, öz

canım bir pkoluyu hiç bu kadar erken yumurtlarken görmedim, zaten ateşin de normal ateşlere benziyor, 36,3 ler 36,4 lersenin nomal ateşin canım
bir kaç güne normal seyrine döner ateşin gibi geliyor :S
ff de çeker çizgisini geri, ama ateşe devammm elbet yumyumlayacak o overlar başka yolu yok

canım kendine iyi bak, çok bekletme bizi

bnde bilmiyorum valla yükseldi böyle
regl bir 28 bir 30 oluyo..
27.gün bu..
bekliyorum işte..
iki gündür sıcak basması ile uyanıyorum..
ama testler hala negatif
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
kııız hamiş misin filozoooooof
güzel haberlerinle gel canımm

Son düzenleme:
clomifen sitrat bizim içtiğimiz klomen işte herhalde muadili o da
ben klomenle hamile kaldım canım yumurtlamaya yardımcı ilaç
ama adetin 2. günü kan testi istemeden(fsh, lh, tsh,E2, prolaktin) nasıl karar veriyor bu doktorlar anlamıyorum
gider kendimiz de alırız o zaman eczaneden ilaçları, ne anladım doktora gitmekten...
doktorunu değiştir bence canım, nasıl kan testi istemez ya, araştır iyi bir doktor bul bence baksın hormonlarına
sonra da kolmen etkilerini anlamak için folikül takibi yapsın da bakalım yumyumlar ne alemde
herkesin salonuna bir ultrason cihazı almak şart oldu vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…