sağol canım benimekinci gelsede aydınlatsa yine beni senin ateş ne alemde inşallah bi an önce yükselirde gönlünden geçenlere kavusursun bi an önce ben kendi derdimden tablolara bile bakamaz oldum
belki yarın yükselir ateşin yelizcim 2 gün önce ovulasyon da + görmüssen yarın çatlarsın inşallah doktorun bugün söyler zaten inşallah güzel haberlerle dönersinYükselmedi belki bugün yükselir. Benimde dr. kontrolüm var bugün 12. günde gel demişti. Bakalım içerde neler oluyoooo... :18:
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
belki yarın yükselir ateşin yelizcim 2 gün önce ovulasyon da + görmüssen yarın çatlarsın inşallah doktorun bugün söyler zaten inşallah güzel haberlerle dönersinbu ay sende mi klomen kullandın yoksa sedece yumurta takibi mi yaptırıyorsun
Günaydın kızlar ff çizgi çekti bana ilk defa 6.Güne çekmiş ama yumurtladım gibi gelmiyor bana hiç. Bir de halvet olmadı o zamanlar dün gece oldu. Yumurtladıysam 6 sında, 24 saat yaşasa yumoş, kaçırmışızdır kesin
Mericeeeem,
Dün gece halvet var mıydı şeker? Çatlamış sanki senin yumyum, bana öle geldi, hadi hayırlısı...
günaydııııııın herkese
dün doktordaydım yine tahlil sonuçlarım ve ultrasyon görüntüsüne göre bende artık pkoluyumgeçen ay hiç yoktu bölee bişey şimdi nasıl oldu anlamadım doktorum önce tarlusal (söktürücü) sonra adetin 5. günü klomene başla dedi. sabah akşam 5 gün kullancam. yanında deltacortril diye bi hap verdi onu da 10 gün kullancakmışım. son on günde duphaston kullancakmışım. umarım faydası olur. ama moralen çöktüm biraz. napacağımı bilmiyorum. bu klomen ya benim pkoları büyütürse daha büyük sorun olursa :26: bi de neden bilmiyorum benim doktor sizlerin ki gibi yumurta takibi için şu gün gel demedi. karambole deneyecez sanırım bu ay. yumurta oluştumu,büyüdü mü çatladımı bilmeden nasıl olacak ki :26: yanında verdiği haplar çatlamam için olabilir diye düşünmüştüm ama sonradan kafamı kurcaladı keşke sorsaydım doktora çok şey bilmek de kötü sanırım okuduğum herşey kafamı karıştırıyo eşimde sen çok takıyon stres yapıon hep ondan oluyo diyor. evham yapma bekle doktor ne diyorsa bi kaç ay ona uy olmadı ondan sonra hızlandırız tedaviyi diyo. allah nasip ederse olur zaten kendiliğinden bile olur yeterki allah istesin diyooo o mu çok iyimser ben mi çok kuruntuluyum bilmiyorum evleneli 3 yıl oluyor 1 yıldır korunmuyorum ve ortada bebek falan yok artık herkes de soruyor. etrafımda bebek gördükçe hamile gördükçe sanki bizim hiç olmayacak gibi üzülüyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın... bi de kızlar bu pkolular için soğan kürü çok faydalıymış klomene başlamadan adet olup adet bitene kadar soğan kürü yapsam faydası olur mu acaba :26: bu pko büyük bi problem midir bilen varsa bana antatsın noluuuur
Belli olmaz hayatım belki 2. yumurtan vardı, çok erken daha du bakalım...
canimmm. heycan yaptim. naptin sen o atese oyle)) regl tarihin ne zaman?
sen daha yolun başındasın canım inşallah rabbim tedaviye gerek kalmadan verir bebişini sanaYağmuryk
Bende de pko var yıllardır uğraşıyorum. İlaçsız adet olamazdım hiç. Metformine başlayalı adet oluyorum artık. 2 aydır korunmuyoruz biz. Doktorsuz gebe kalmaya çalışıyorum. Biraz kendimiz deneyelim dedik. Tedavi ile çok kolay hamile kalıyoruz biz. Klomen çok işe yarıyormuş. Ekinci hemen hamile kaldı mesela. Ben tedavi olmuyorum kendim uğraşıcam . Bu 3. ayımız daha. Yine olmazsa soğan havuç incir kürlerinş deneyecem. Ama klomen kullanırken yumurta takibi gerekir. Doktorunaa tekrar sor bence. Karambole mi kullanacaksın klomeni? Takip etmesi lazım yumurtlayınca çatlatma iğnesi olabilirsin, sonacıma şu şu günlerde halvet diyecek falan. Doktorun iyi mi memnun musun? Başka bi doktora görünsen?
sen daha yolun başındasın canım inşallah rabbim tedaviye gerek kalmadan verir bebişini sanabaşka doktora gitmeyi de düşündüm. hatta arada başka doktora da gittim rahim filmi istedi benden hemen. bende eski doktoruma geri gittim şimdilik gerek görmedi. her doktor farklı bi tedavi yoluna gidiyor daha çok kafam karışıyor. napsam bilemedim
Arkadaslar benimbu ay da tutmadi, gecen ay dr bana clomifen yazmisti, regl olursan 3. gün bunu ic dedi 5 gün boyunca.
Bugün gidip bunu almam lazim ama pek emin degilim daha.
Sizce ?
Aranizda icen kullanan ve hamile kalan varmi ?
Cok kararsizim , hic kan testi yapilmadi buda hormon sonucda, gecen ay utrogest ictim bu ay bunu ? belki baska birseyim bilen yok.
Ama sans eser denesemmi diyorum, birde ikiz olursa esim coooook sevinirim bende deliririm artik :)))))
Cvp larinizi bekliyorum arkadaslar.
Film isteyen de aceleci davranmış. Sen adet olunca klomene başla ama yine git doktora. Yumurta takibi yapacak mıyız de. Bu klomen beni yumurtlatacak sanırım hangi gün ilişki olmalı ne yapacaz nasıl hareket etcez doktorcum anlat hele bi de
Amin canım inşallah, dualarım sizlerlene güzel anlatmışsın canım benim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bizede nasip etsin yakın zamanda.
canım seni çok iyi anlıyorum ben de akşamları çok fenalaşıyorum bulantı oluyor, kendine de bebeğine de çok dikkat et, öpüyorumNasılsınız herkes iyimi? Ben iki gündür giremedim topiğe kim nerede nezaman çalışma yapmışgören duyan bilen varmı biliyosunuz bizler için önemli bişey bu soru.canlarım benim ne tadım var ne tuzum bişey yiyemiyom kuru ekmek ve ayran tek yoldaşım oldu.hayattan zevk almaz oldum.ama bunada şükür demek lazım.hepinizi çook seviyorum güzel ve mutlu günler diliyorum
canım seni çok iyi anlıyorum bak ben de eşimin ailesiyle yaşıyorum 6 aydır, yazları tatilleri evimize geçiyoruz ama onun dışında hep dipdibeyiz seni çok iyi anlıyorumKafam çok karışık olduğundan görmediğim olabilir özür diliyorum onun için desteğiniz için çok sağolun . Allah'ım sizleri tanımamı ve derdimi paylaşmamı nasip etti banaÇok şükür. Çok sağolun kızlar.
Ben çok dertli takılan biri değilim asasen bu yüzden kendimi çabuk iyi hissedebiliyorum yeter ki etrafımda anlayan birileri olsun halimden çabuk çözülürüm. Ama yıprandığım nokta eşim ! bana diyo tamam takma bak onlara bakma sen haklısın sabret ama ben tabi anlayamıyorum o an çılgın gibiyim ve benim eşimde malesef ki çok sabırsız o kadar fazla ağlamalarıma katlanamıyo ve ben daha fazla üzülüyorum onlara asla birşey demez ya neden böyle yapıosunuz ya da başka bişey! Ama iyiki de demiyo yoksa olaylar daha çekilmez hal alır bunu biliyorum . Ama sinir burhanları geçiriyorum işte ! Şimdi konuşmuyorum eşimle ve o eve de gitmek istemiyorum asla çünkü sıkıntımdan haberleri yok ve mecburen aynı ortam konuşmak durumunda kalıcam ve bu büsbütün beni delirticek! Ben zaten her seferinde sıkıntılarımı hep paylaşırım eşimle hep şu cvpları alırım abartıyosun , öle demek istemedi , ben duymadım, sen yalnış anladın ,art niyetli olma !!!!!!!! Ama dğn akşam üzerini kapıyacak birşey bulamadı haklısın dedi hadi erkenden sarılıp yatalım filan ama beni kesmiyor tabi hemde adetim sancıdan ölüyorum... uyuyamıyorum ağlama krizleri uyandı sabaha karşı yeter ya yeter abarta diye çıkıştı çok kırgınım hiç birşey olmamış gibi asla davranamıyorum onlar nasıl davranırsa davransın ama eşim daha naif olup beni anlamalı bence şuan bana en yakın o çünkü bunu ona söylediğimde , ben sana hak versem sen iyice sinirleniceksin onlara! Ben de ne yani hep daha fazla sinirlerim hamçılanmaması için beni geçiştirecekmisin dediğimde napıyım yani ben şimdi diyo ve ben artık bir şey diyecek güç bulamıyorum...Yani böyle uzun hikaye eminim hepimizin kendine göre kırık hikayeleri var ama benim ki bugün tavan yaptı diyelim ve bugün bir kelime ederse eşim bana kendisine net sadece bir kelime söylicem kızlar ...Eğer bir daha aynı ortamda kalma kıvamına getirirsen bizi bu işin sonu yok dicem ne olursa olsun çok daraldım benimle ilgilendiğiniz için ayrıca tşkler.
canım kıyamam ya evham yapma bakgünaydııııııın herkese
dün doktordaydım yine tahlil sonuçlarım ve ultrasyon görüntüsüne göre bende artık pkoluyumgeçen ay hiç yoktu bölee bişey şimdi nasıl oldu anlamadım doktorum önce tarlusal (söktürücü) sonra adetin 5. günü klomene başla dedi. sabah akşam 5 gün kullancam. yanında deltacortril diye bi hap verdi onu da 10 gün kullancakmışım. son on günde duphaston kullancakmışım. umarım faydası olur. ama moralen çöktüm biraz. napacağımı bilmiyorum. bu klomen ya benim pkoları büyütürse daha büyük sorun olursa :26: bi de neden bilmiyorum benim doktor sizlerin ki gibi yumurta takibi için şu gün gel demedi. karambole deneyecez sanırım bu ay. yumurta oluştumu,büyüdü mü çatladımı bilmeden nasıl olacak ki :26: yanında verdiği haplar çatlamam için olabilir diye düşünmüştüm ama sonradan kafamı kurcaladı keşke sorsaydım doktora çok şey bilmek de kötü sanırım okuduğum herşey kafamı karıştırıyo eşimde sen çok takıyon stres yapıon hep ondan oluyo diyor. evham yapma bekle doktor ne diyorsa bi kaç ay ona uy olmadı ondan sonra hızlandırız tedaviyi diyo. allah nasip ederse olur zaten kendiliğinden bile olur yeterki allah istesin diyooo o mu çok iyimser ben mi çok kuruntuluyum bilmiyorum evleneli 3 yıl oluyor 1 yıldır korunmuyorum ve ortada bebek falan yok artık herkes de soruyor. etrafımda bebek gördükçe hamile gördükçe sanki bizim hiç olmayacak gibi üzülüyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın... bi de kızlar bu pkolular için soğan kürü çok faydalıymış klomene başlamadan adet olup adet bitene kadar soğan kürü yapsam faydası olur mu acaba :26: bu pko büyük bi problem midir bilen varsa bana antatsın noluuuur
canım bir pkoluyu hiç bu kadar erken yumurtlarken görmedim, zaten ateşin de normal ateşlere benziyor, 36,3 ler 36,4 lersenin nomal ateşin canımGünaydın kızlar ff çizgi çekti bana ilk defa 6.Güne çekmiş ama yumurtladım gibi gelmiyor bana hiç. Bir de halvet olmadı o zamanlar dün gece oldu. Yumurtladıysam 6 sında, 24 saat yaşasa yumoş, kaçırmışızdır kesin
canım kendine iyi bak, çok bekletme biziKızlar sehirdışına çıkıyorum pazartesi akşamı dönücem internete giremem heralde ama sizi çok merak etcem ve özliycem.döndügümde güzel haberler alırım insallah bir sürü.taze annişler sizde bebişlere ve kendinize iyi bakın.
kııız hamiş misin filozoooooofbnde bilmiyorum valla yükseldi böyle
regl bir 28 bir 30 oluyo..
27.gün bu..
bekliyorum işte..
iki gündür sıcak basması ile uyanıyorum..
ama testler hala negatif
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
clomifen sitrat bizim içtiğimiz klomen işte herhalde muadili o daArkadaslar benimbu ay da tutmadi, gecen ay dr bana clomifen yazmisti, regl olursan 3. gün bunu ic dedi 5 gün boyunca.
Bugün gidip bunu almam lazim ama pek emin degilim daha.
Sizce ?
Aranizda icen kullanan ve hamile kalan varmi ?
Cok kararsizim , hic kan testi yapilmadi buda hormon sonucda, gecen ay utrogest ictim bu ay bunu ? belki baska birseyim bilen yok.
Ama sans eser denesemmi diyorum, birde ikiz olursa esim coooook sevinirim bende deliririm artik :)))))
Cvp larinizi bekliyorum arkadaslar.
bnde bilmiyorum valla yükseldi böyle
regl bir 28 bir 30 oluyo..
27.gün bu..
bekliyorum işte..
iki gündür sıcak basması ile uyanıyorum..
ama testler hala negatif
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?