Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben pazartesi çatlatma iğnesi oldum az önce test yaptım 2. çizgim silik çıktı sizce hamilemiyim yoksa erkenmi daha 2. çizgimi görüyorum ama silik

catlatma ignesini bilmiyorum canim. keske bugun test yaptirsaydin kanda.

canim. diyorum ki acaba dpo=6 da yerlesme oldu ve uzerinden daha 6 gun gectigi icin mi testte cikniyor dersin. hani o gun de atesin dusmus ya. biz de regl olacaksin sanmistik )

Ay cok guldumm allah senide guldursun kiz tahmin ettigim gibi sonuyorlar yazik oluyor onlara aslinda bir yumurta bile bizim icin degerli dimi canim hayirli ugurlu olsun geliyor senin yavrular desene bu ay yarin ateslenmeye hazir ol sekerim benim gibi gun sayfaya volta atmaya hazir ol :))

Hala bende, eşimde, annemde gülüyoruz walla... İnşallah arkadaşım inşallah bu ay başarcaz, bebişlerimize kavuşcaz... Ateşim umarım yükselir yarın, yükselmezsede ben karmakarışık olurum sanırım. Dr. çatlamış dedikten sonra heralde yükselir di mi? Bugün hastane sonrası yemeğe gittik. Orda devamlı bizimle ilgilenen bi kızcağız var, durduk yere abla gebe misin dedi? Ben dumur oldum Yok henüz falan dedim, tatlımı isterim heeee diye bağırıyodu en son arkamdan...

canım ben hiç olumsuz düşünmüyorum.
tedaviye başlarsam hemen olur diye düşünüyorum .
Allah başka sıkıntı vermesin buna da çok şükür.
benim amacım kendim hamile kalabilmek.
eşim de henüz olmasın seneye falan diyor.ben de bak olmuyor işte biraz deneyelim kendimiz diyorum.
benim zorumla deneme yapıyoruz işte
Rabbim sesimi duysun kocama inat göbüşüm bebek dolsun. Amin.

hadi bakalım sen de gebelik yolunda emin adımlarla yürüyorsun şeker
doktorun da pek oynakmış

bir de şunu anlamadım tam olarak yumurtladığımız anda hemen de çatlıyor muymuş?
yani çatlama ile yumurtlama aynı anda mı oluyormuş?:26:

Yeni gördüm yorumunu hayatım, saolasın, iyi dileklerim hepimiz için, bu ay gebe kalalım nooolur...
Doktorum çok şeker yaaa, saolsun o da...
Yumurtlama çatlama olayını yarın ekinci anlatsın şimdi karıştırırım ben :)

canim. diyorum ki acaba dpo=6 da yerlesme oldu ve uzerinden daha 6 gun gectigi icin mi testte cikniyor dersin. hani o gun de atesin dusmus ya. biz de regl olacaksin sanmistik )

allah sesini duysun canım ya.
ne güzel konuşuyorsun sen öyle

canım 28 yada 30 gün sürüyo normalde..
ama 2 ay önce düşük yaptım..
bu yüzden geçen ay 34 gün sonra teşrif etti benim kırmızılar...
bekliyeyim bir kaç gün daha ..
gelmezse kırmızılar kan vermeye giderim inş

ne matrak doktorun varmış ya
keşke benimki de öyle olsa...
benim manyak dr vajinal muayenede canım acıyo dedim diye allah kocana sabır versin diye hiddetle bağırmıştı üzerime
bir daha da gitmedim yanına
sen devam et druna umarım ikizler üçüzler topiği doldurur sayende

Flozof canım benimde geçen ay kanda 131 bhcg varken idrarda negatifti dolayısıyla pazartesiye kadar gelmezse kanda baktır.ama tablon sin diyorinşallah güzel haberlerini alırız
kız bal damlıyo ağzından ya
totosunu yiyim senin bebişin..
dua et teyzesi benimde yavru ceylanım gelsin hemencecik
bakalım gelmezse kırmızılar giderim kana
inş gelmez yaaa adetim...
sıkıldım her ay beklemekten offff offff

İyi geceler kızlar acaba ilişki sonrası kanama yaşayan oldu mu hiç aranızda. :26: Benim ilk kez başıma geliyor bu kadar zamandır. Moralimi bozdu bu durum sizce gitmeli miyim doktora gerçi haftaya cumartesi randevum off yaa (

Filozooooooooooooof...

Allah gönlüne göre versin bebişim, inşallah olumlu sonuçları alırsın bu hafta şeker... Dr.um çok kafa yaaa, herşeyden önce insan. Benimde vajinal muayenede 1 kes kastım kendimi, geri çeker gibi oldum, oy oy oy kötü camera yelizimizi neden acıtıyosun bakiym diye, ultrasonun camera uzantısına kızdı bende güldüm, ne acı kaldı ne bişi... Bu kadar anlayışlı... Doğurtcam kızım seni başka yolu yok diyo başka bişi demiyo... Canım dr.um benimmm.

Son düzenleme:

Evet canım benim bi çok kez oluyor. Bir sıkıntım yok çok şükür. Kılcal damar çatlaması die düşünüyorum ya da tahriş oluyor orası pndan oluyor. Korkma yani.

Ateşim bu sabah çatırttt diye düştü 0.7 derece

merhaba canım nasılsın?hatırladınmı bilemiyorum galiba bebek çalışmaları var işallah rabbim isteyen herkese nasip eder.ben 7 yıl sonra hamile kalabildim,bi kızım var şimdi hamileyim 7 aylık.yumurtlama adetten sonra başlıyor,yavaş yavaş yavaş büyüyor 22.gün yeteri olgunluğa gelince çatlıyor..bu düzensiz adetlerde 24-25.güne sarkabiliyor.yani ahaaaaaa benim yumurtlama günüm geçti bırakayım demiyeceksin.kafa rahat olacak yoksa amudada kalksan olmuyor çok denedim ilkinde.bu hamileliğimde hemen kalkıp duşumu alıyordum hemen hamile kaldım.

tşk ederim canım ama akşam sancılarım başladı.
sabahta ateşim düştü zaten:2::2:
şu an da da adetim başladı..
yine olmadı

sevgili topik arkadaslarimm ya bugun cookkk sinirli uyandim. size akil veriyoruk kendim yapmiyorum haklisiniz ama deliricem sinirden aklima geldikce. ben bu kayinvalideyke cokkk konustum ortalij duzelsin diye. en son yaptigini yutamiyorum delircem sinirden. size dememistim ben hastanede bana be olacqgini beklerken (bebek yasiyor mu kurtaj mi olacagim diye) o hanim disard anneme benim rahmimin cocuk tutmadigini oglunda sorun olmadigini soylemis. yani ben canimoa ugrasirken o neler konusuyor. ya cokkk sinirliyim. aklimdan cikmiyor. offf. aglicam sinirden.

kızlar herkese iyi pazarlar...fazla yazamıyorum ama sürekli takip ediyorum sizi.soruma cevap verirseniz çokkkk sevinirim.geçen sene nisan 11 de 8 haftalık gebeliğim kürtajla sonuçlandı.kan pıhtılaşmasından (faktör v leiden) bebeğin kalbi durdu..
bu ay ilk defa ateş ölçmeye başladım.ama tablo falan oluşturmadım. değerlerimi yazıyorum.lütfen yorumlar mısınız?
1.gün:36.7
2.gün:36,4
3.gun:36.4
4.gün:36,5
5.gün:36,4
6.gün:36.5
7.gün:36,5
8.gün:36,3
9.gün:36,3
10.gün:36.3
11.gün:36,3
12:gün:36,4(ilişki)
13.gün:36,4
14.gün:36,4
15.gün:36,5(ilişki)
16.gün:36;4(ilişki)
17.gün:36,4(ilişki;yoğun akıntı)
18.gün:36,6
19.gün:36.5(ilişki)
20.gün:36,7
21.gün:36,7
22.gün:37.0(bugün)
adetlerim ortalama 31 gün sürüyor.ben 17.gün yumurtladım sanki yani akıntım çok yoğundu.
yorumlarsanız çoook sevinirim...

Yanlış bilgilendirmeyelim arkadaşım. 12. günde çatladığım çoooook günü hatırlıyorum. 22. gün diye kesin bilgi vermeyelim. Bebeğin hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allahım...

tşk ederim canım ama akşam sancılarım başladı.
sabahta ateşim düştü zaten:2::2:
şu an da da adetim başladı..
yine olmadı

Haydaaaa, ay sizler böle oldukça ben ümidimi yitiriyom yaw, zamanda kısıtlı bende, yaş 36 :/
Neyse yeni ay yeni umut hayatım. Döngün hayırlı olsun, bebek olsun bu ay inşallah....

Ay cuteheart takma hayatım. Kayınvalidelerin en büyük rakibi gelinleri, neden 1 yarış içine girerler bilmem. Erkek evlat sahibi olmak ayrıcalık sanıyolar sanırım. Boşvermeye çalış, gerçi en hassas dönemindesin şu an. Destek olmalı ama olmuyosada köstek olmasa bari. Çok kızıyorum böyle şeyler duyunca. Duyma hayatım, görme, 3 maymunu oyna. Kendine edersin...

17. gün yumurtlamışsın gibi duruyo hayatım, ateşinde şimdilik yüksek gidiyo, inşallah hiç düşmez, biraz daha takip ermeliyiz... Hadi bu ay bebişin senle olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…