ben pazartesi çatlatma iğnesi oldum az önce test yaptım 2. çizgim silik çıktı sizce hamilemiyim yoksa erkenmi daha 2. çizgimi görüyorum ama silik
bilmiyorum kızlar..
ama bende hiç belirti yok ya..
çok dua edin bana..
ara ara adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo sonra da geçiyo..
gebelik testi yaptım 4 gündür sürekli negatif çıkıyor..
ovulasyon testini yaptım yaptığım gibi iki çizgi aynı koyulukta çıktı
sabah baktığımda ise silikleşmiş:26::26:
milletin gittikçe koyulaşır bende aksine silinmeye başladı
herşeyim ters gidiyodu anlıyordum tamam ama buda ters gider mi yaw
bu arada peri canım üzme kendini..
hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..
bende çok acılar çektim ilk aylarda..
şimdi eşimin ailesiyle görüşmüyorum kafam kulağım rahat
kac yumurta catladigi belli degilse ikiz gelir insallah)
Geldim canlaaar.
Benim dr.um normal ultrason yaptı, hepsi çatlamış dedi. Ama kaç tane olduğunu bilmiyoz... Alttan bakmak istedi ama izin vermedim. Ovu.de 2 gün önce + yakaladım dedim. Yakında birlikte çalışmaya başlarız dedi. Bu arada çatlama aynı zamanda oluyomuş, çatlamayanlarda sönüp yok oluyomuş kızlar, sordum dr.a. BTÇ küründen bahsettim, iyi yapmışsın dedi, olumlu tepki verdiTabi silkeletmekten bahsetmedim. Hiç halvet oldumu dedi, 2 gündür silkeletiyom diyemedim Evet oldu 2 gece üst üste dedim. Ana göbek atmaya başladı dr. karşımda. Oynaya zıplaya bişiler yapmaya çalışıyoz. Sonumuz hayır olsun. Beklemeli günlere başladık hadi hayırlısı...
Ay cok guldumm allah senide guldursun kiztahmin ettigim gibi sonuyorlar yazik oluyor onlara aslinda bir yumurta bile bizim icin degerli dimi canim hayirli ugurlu olsun geliyor senin yavrular desene bu ay yarin ateslenmeye hazir ol sekerim benim gibi gun sayfaya volta atmaya hazir ol :))
ekincim
cnm sağol desteğin için ah keşke içime atıp kocama bişe demeden durabilsem hiç birşey demesen ağlama krizlerine giriyorum neyse dediğin gibi az kaldı artık sadece evimiz ve kendimizle alakalı işlerle uğraşıcaz inş. Bulantıların varmış inş zorlu süreçten kurtulup hamileliğinin tadına vardığın günleri görür ve bizimle paylaşırsın bebek
yeliziiim
canmmm inş bu ay olucak bu iş bizde havalara ucucaz =)
filozof
ya şaka gibi bu tablo ben hamileyim diye bağırmıyomu sizce de ??? Hadi hayırlısı cnm güzel haberlerle gel
yağmuurrrr
ya tatlım nolur umutsuz konuşma belli olmaz bu işler Allah bilir bak bende senin gibiyim başkasına destek vermek daha kolay oluyo kendimizi teselli etmekten...Bende niye olmadı filan yakınırım eşimde ya takma kafaya filan der olucak inş. olucak
ocean
pkolusun ve aynen kendini tariif ettiğin tanım bir yakınıma çok uyuyor oda aynı senin gibiydi adet olmuyodu ilaçsız dr. kontrolü ve çatlama iğneleriyle bebeği oldu şimdi kızımız 3 yaşını bitirdi darısı sana
jeylo
Allah yardımcın olsun senden çok umutluydum ama nasip
Meroooooo
ayy yemekte yedirtmezmiş annesini bizim minnak eee nazlanıyor annesi Allah'a emanet ol canm
merice
iyi gez cnm bol gül temiz hava al bizim yerimize de
cuteheart
cnm nasılsın iyi dimi son durumun çok öpüyorum seni uzaklardan =) Dikkat et kendine
canlarım hepiniz bana gerçekten çok iyi geliyorsunuz. Bugün anneme gidiyorum ondan iyi hissediyorum hala ağır regl deyim bu arada valla bu kadar kanla nasıl ayakta duruyorum hayret!!! Ufacık tefecik hatunun ben aaaa Allah'a emanet olun kızlar
Geldim canlaaar.
Benim dr.um normal ultrason yaptı, hepsi çatlamış dedi. Ama kaç tane olduğunu bilmiyoz... Alttan bakmak istedi ama izin vermedim. Ovu.de 2 gün önce + yakaladım dedim. Yakında birlikte çalışmaya başlarız dedi. Bu arada çatlama aynı zamanda oluyomuş, çatlamayanlarda sönüp yok oluyomuş kızlar, sordum dr.a. BTÇ küründen bahsettim, iyi yapmışsın dedi, olumlu tepki verdiTabi silkeletmekten bahsetmedim. Hiç halvet oldumu dedi, 2 gündür silkeletiyom diyemedim Evet oldu 2 gece üst üste dedim. Ana göbek atmaya başladı dr. karşımda. Oynaya zıplaya bişiler yapmaya çalışıyoz. Sonumuz hayır olsun. Beklemeli günlere başladık hadi hayırlısı...
hadi bakalım sen de gebelik yolunda emin adımlarla yürüyorsun şeker
doktorun da pek oynakmış
bir de şunu anlamadım tam olarak yumurtladığımız anda hemen de çatlıyor muymuş?
yani çatlama ile yumurtlama aynı anda mı oluyormuş?:26:
canim. diyorum ki acaba dpo=6 da yerlesme oldu ve uzerinden daha 6 gun gectigi icin mi testte cikniyor dersin. hani o gun de atesin dusmus ya. biz de regl olacaksin sanmistik)
canım 28 yada 30 gün sürüyo normalde..Hayırlısı güzelim. İnşallah güzel haberlerini alırız. Senin döngün kaç gün sürüyor. Bende geçen ay aynı sorunu yaşamıştım. Ne adet oluyorum nede test pozitif çıkıyor. 3 kere test yaptım 53. günümde doktora gittim ilaç verdi tarlusal diye onunla oldum. Şimdide klomen kullanıyorum. Sen en iyisi git kan testi yaptır için rahatlasın. çıkmazsa gidersin doktora nedenini öğrenirsin. pozitifçıkarsa da gelip kk ya yazarsın bizi sevindirirsin. Kendine iyi bak. herşeyin hayırlısı
ne matrak doktorun varmış yaGeldim canlaaar.
kız bal damlıyo ağzından yaFlozof canım benimde geçen ay kanda 131 bhcg varken idrarda negatiftidolayısıyla pazartesiye kadar gelmezse kanda baktır.ama tablon sin diyor inşallah güzel haberlerini alırız
ben pazartesi çatlatma iğnesi oldum az önce test yaptım 2. çizgim silik çıktı sizce hamilemiyim yoksa erkenmi daha 2. çizgimi görüyorum ama silik
İyi geceler kızlar acaba ilişki sonrası kanama yaşayan oldu mu hiç aranızda. :26: Benim ilk kez başıma geliyor bu kadar zamandır. Moralimi bozdu bu durum sizce gitmeli miyim doktora gerçi haftaya cumartesi randevum off yaa(
hadi bakalım sen de gebelik yolunda emin adımlarla yürüyorsun şeker
doktorun da pek oynakmış
bir de şunu anlamadım tam olarak yumurtladığımız anda hemen de çatlıyor muymuş?
yani çatlama ile yumurtlama aynı anda mı oluyormuş?:26:
Filozooooooooooooof...
Allah gönlüne göre versin bebişim, inşallah olumlu sonuçları alırsın bu hafta şeker... Dr.um çok kafa yaaa, herşeyden önce insan. Benimde vajinal muayenede 1 kes kastım kendimi, geri çeker gibi oldum, oy oy oy kötü camera yelizimizi neden acıtıyosun bakiym diye, ultrasonun camera uzantısına kızdı bende güldüm, ne acı kaldı ne bişi... Bu kadar anlayışlı... Doğurtcam kızım seni başka yolu yok diyo başka bişi demiyo... Canım dr.um benimmm.
merhaba canım nasılsın?hatırladınmı bilemiyorumgaliba bebek çalışmaları var işallah rabbim isteyen herkese nasip eder.ben 7 yıl sonra hamile kalabildim,bi kızım var şimdi hamileyim 7 aylık.yumurtlama adetten sonra başlıyor,yavaş yavaş yavaş büyüyor 22.gün yeteri olgunluğa gelince çatlıyor..bu düzensiz adetlerde 24-25.güne sarkabiliyor.yani ahaaaaaa benim yumurtlama günüm geçti bırakayım demiyeceksin.kafa rahat olacak yoksa amudada kalksan olmuyor çok denedim ilkinde.bu hamileliğimde hemen kalkıp duşumu alıyordum hemen hamile kaldım.
tşk ederim canım ama akşam sancılarım başladı.
sabahta ateşim düştü zaten:2::2:
şu an da da adetim başladı..
yine olmadı
sevgili topik arkadaslarimm ya bugun cookkk sinirli uyandim. size akil veriyoruk kendim yapmiyorum haklisiniz ama deliricem sinirden aklima geldikce. ben bu kayinvalideyke cokkk konustum ortalij duzelsin diye. en son yaptigini yutamiyorum delircem sinirden. size dememistim ben hastanede bana be olacqgini beklerken (bebek yasiyor mu kurtaj mi olacagim diye) o hanim disard anneme benim rahmimin cocuk tutmadigini oglunda sorun olmadigini soylemis. yani ben canimoa ugrasirken o neler konusuyor. ya cokkk sinirliyim. aklimdan cikmiyor. offf. aglicam sinirden.
kızlar herkese iyi pazarlar...fazla yazamıyorum ama sürekli takip ediyorum sizi.soruma cevap verirseniz çokkkk sevinirim.geçen sene nisan 11 de 8 haftalık gebeliğim kürtajla sonuçlandı.kan pıhtılaşmasından (faktör v leiden) bebeğin kalbi durdu..
bu ay ilk defa ateş ölçmeye başladım.ama tablo falan oluşturmadım. değerlerimi yazıyorum.lütfen yorumlar mısınız?
1.gün:36.7
2.gün:36,4
3.gun:36.4
4.gün:36,5
5.gün:36,4
6.gün:36.5
7.gün:36,5
8.gün:36,3
9.gün:36,3
10.gün:36.3
11.gün:36,3
12:gün:36,4(ilişki)
13.gün:36,4
14.gün:36,4
15.gün:36,5(ilişki)
16.gün:36;4(ilişki)
17.gün:36,4(ilişki;yoğun akıntı)
18.gün:36,6
19.gün:36.5(ilişki)
20.gün:36,7
21.gün:36,7
22.gün:37.0(bugün)
adetlerim ortalama 31 gün sürüyor.ben 17.gün yumurtladım sanki yani akıntım çok yoğundu.
yorumlarsanız çoook sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?