yeliiiiiz bitmedi mi doktor kontrolü merak ettik yahuuuYükselmedi belki bugün yükselir. Benimde dr. kontrolüm var bugün 12. günde gel demişti. Bakalım içerde neler oluyoooo... :18:
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kııız hamiş misin filozoooooof
güzel haberlerinle gel canımm
bilmiyorum kızlar..bir kac gun daha bekleyecegiz canim. insallah pozitif olur.
kızlar bende acayip bir akıntı geliyo ya
kaymak gibi koyu, ama aynı zamanda da su akıyo sanki
iç çamaşırım kirleniyo habire:26::26:
acaba regl için mi yol açıyo
yoksam bebek için mi
rabbim hayırlısını nasip etsin ya..
ayyy cnm bizide çatlatıcan burda yaa inş. bebiş tir ya inş... acaba bir kana gitsende hepimizi bir arahatlatsan nasıl olur gerçi dur dur pazar var arada p.tesi ilk idrarla testi patlat cnmmm
ya canım testler sürekli negatif çıkıyo
ya canım testler sürekli negatif çıkıyo
kızlar az önce test yaptım 2. çizgim silik çıktı sizce hamilemiyim
yoksam bebek için mi
kızlar az önce test yaptım 2. çizgim silik çıktı sizce hamilemiyim
yoksam bebek için mi
Geldim canlaaar.
Benim dr.um normal ultrason yaptı, hepsi çatlamış dedi. Ama kaç tane olduğunu bilmiyoz... Alttan bakmak istedi ama izin vermedim. Ovu.de 2 gün önce + yakaladım dedim. Yakında birlikte çalışmaya başlarız dedi. Bu arada çatlama aynı zamanda oluyomuş, çatlamayanlarda sönüp yok oluyomuş kızlar, sordum dr.a. BTÇ küründen bahsettim, iyi yapmışsın dedi, olumlu tepki verdiTabi silkeletmekten bahsetmedim. Hiç halvet oldumu dedi, 2 gündür silkeletiyom diyemedim Evet oldu 2 gece üst üste dedim. Ana göbek atmaya başladı dr. karşımda. Oynaya zıplaya bişiler yapmaya çalışıyoz. Sonumuz hayır olsun. Beklemeli günlere başladık hadi hayırlısı...
Geldim canlaaar.
Benim dr.um normal ultrason yaptı, hepsi çatlamış dedi. Ama kaç tane olduğunu bilmiyoz... Alttan bakmak istedi ama izin vermedim. Ovu.de 2 gün önce + yakaladım dedim. Yakında birlikte çalışmaya başlarız dedi. Bu arada çatlama aynı zamanda oluyomuş, çatlamayanlarda sönüp yok oluyomuş kızlar, sordum dr.a. BTÇ küründen bahsettim, iyi yapmışsın dedi, olumlu tepki verdiTabi silkeletmekten bahsetmedim. Hiç halvet oldumu dedi, 2 gündür silkeletiyom diyemedim Evet oldu 2 gece üst üste dedim. Ana göbek atmaya başladı dr. karşımda. Oynaya zıplaya bişiler yapmaya çalışıyoz. Sonumuz hayır olsun. Beklemeli günlere başladık hadi hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?