Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet sanirim clomifen le tr deki klomen ayni.
Evet bende sasirdim simdi ne yapcami dr. um degistiriyorum randevum gelecek hafta, ama adet olmusken icsemmi , icmesemmi diye cok karamsar kaldim.

En kötü yan tesiri ne olurki bu hapin ?

Benim dr, un dedigi bir kere hamile kaldin sorun yok demekdir o yüzden kan testi yapmiyor deli....

Dedim madem öyle ozaman esime ne diye sprem testi yaptirdiniz ondan hamile kaldigima göre sacma bir durum degilmi, baya celiskili konsutunuz dedim yardimcisina.
Üffff ya gercekden üfffff.....

Icimden alip icmek geliyor ama karar vermis degilim su an daha

Ekinci179
Bence de yumurtlamadım ama geçen ay yumurtlamamıştım ya, doğru dürüst adet de olmadım acaba yumurtladım mı ki diye düşünmeden edemedim. Neyse ilerleyen günlerde belli olur artık. Soğan kürü yapsam bu ay diyorum ama tadı aklıma gelince vazgeçiyorum

ekincim
cnm sağol desteğin için ah keşke içime atıp kocama bişe demeden durabilsem hiç birşey demesen ağlama krizlerine giriyorum neyse dediğin gibi az kaldı artık sadece evimiz ve kendimizle alakalı işlerle uğraşıcaz inş. Bulantıların varmış inş zorlu süreçten kurtulup hamileliğinin tadına vardığın günleri görür ve bizimle paylaşırsın bebek
yeliziiim
canmmm inş bu ay olucak bu iş bizde havalara ucucaz =)
filozof
ya şaka gibi bu tablo ben hamileyim diye bağırmıyomu sizce de ??? Hadi hayırlısı cnm güzel haberlerle gel
yağmuurrrr
ya tatlım nolur umutsuz konuşma belli olmaz bu işler Allah bilir bak bende senin gibiyim başkasına destek vermek daha kolay oluyo kendimizi teselli etmekten...Bende niye olmadı filan yakınırım eşimde ya takma kafaya filan der olucak inş. olucak
ocean
pkolusun ve aynen kendini tariif ettiğin tanım bir yakınıma çok uyuyor oda aynı senin gibiydi adet olmuyodu ilaçsız dr. kontrolü ve çatlama iğneleriyle bebeği oldu şimdi kızımız 3 yaşını bitirdi darısı sana
jeylo
Allah yardımcın olsun senden çok umutluydum ama nasip
Meroooooo
ayy yemekte yedirtmezmiş annesini bizim minnak eee nazlanıyor annesi Allah'a emanet ol canm
merice
iyi gez cnm bol gül temiz hava al bizim yerimize de
cuteheart
cnm nasılsın iyi dimi son durumun çok öpüyorum seni uzaklardan =) Dikkat et kendine

canlarım hepiniz bana gerçekten çok iyi geliyorsunuz. Bugün anneme gidiyorum ondan iyi hissediyorum hala ağır regl deyim bu arada valla bu kadar kanla nasıl ayakta duruyorum hayret!!! Ufacık tefecik hatunun ben aaaa Allah'a emanet olun kızlar

kııız hamiş misin filozoooooof
güzel haberlerinle gel canımm

bir kac gun daha bekleyecegiz canim. insallah pozitif olur.
bilmiyorum kızlar..
ama bende hiç belirti yok ya..
çok dua edin bana..
ara ara adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo sonra da geçiyo..
gebelik testi yaptım 4 gündür sürekli negatif çıkıyor..
ovulasyon testini yaptım yaptığım gibi iki çizgi aynı koyulukta çıktı
sabah baktığımda ise silikleşmiş:26::26:
milletin gittikçe koyulaşır bende aksine silinmeye başladı
herşeyim ters gidiyodu anlıyordum tamam ama buda ters gider mi yaw

bu arada peri canım üzme kendini..
hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..
bende çok acılar çektim ilk aylarda..
şimdi eşimin ailesiyle görüşmüyorum kafam kulağım rahat

kızlar bende acayip bir akıntı geliyo ya
kaymak gibi koyu, ama aynı zamanda da su akıyo sanki
iç çamaşırım kirleniyo habire:26::26:
acaba regl için mi yol açıyo
yoksam bebek için mi
rabbim hayırlısını nasip etsin ya..

ayyy cnm bizide çatlatıcan burda yaa inş. bebiş tir ya inş... acaba bir kana gitsende hepimizi bir arahatlatsan nasıl olur gerçi dur dur pazar var arada p.tesi ilk idrarla testi patlat cnmmm

ayyy cnm bizide çatlatıcan burda yaa inş. bebiş tir ya inş... acaba bir kana gitsende hepimizi bir arahatlatsan nasıl olur gerçi dur dur pazar var arada p.tesi ilk idrarla testi patlat cnmmm

ya canım testler sürekli negatif çıkıyo

Ateseine göre benden önce regl olmaliydin ama ben oldum sende daha tik yok belki hamilesindir...

Gerci o akinti bende de son 2-3 dönem regl öncesi oluyor, önceden hic olmazdi.

Gerci akinti herseyden ola bilir.

cnm bak seni ümitlendirmek için sölemiyorum ki inş. ümitlendiğimiz gibidir. Ama bazen hemen testte çıkmayabiliyor .8. hafta da çıkan var bizzat şahit oldum hayırlsıı

Hayırlısı güzelim. İnşallah güzel haberlerini alırız. Senin döngün kaç gün sürüyor. Bende geçen ay aynı sorunu yaşamıştım. Ne adet oluyorum nede test pozitif çıkıyor. 3 kere test yaptım 53. günümde doktora gittim ilaç verdi tarlusal diye onunla oldum. Şimdide klomen kullanıyorum. Sen en iyisi git kan testi yaptır için rahatlasın. çıkmazsa gidersin doktora nedenini öğrenirsin. pozitif çıkarsa da gelip kk ya yazarsın bizi sevindirirsin. Kendine iyi bak. herşeyin hayırlısı

Geldim canlaaar.
Benim dr.um normal ultrason yaptı, hepsi çatlamış dedi. Ama kaç tane olduğunu bilmiyoz... Alttan bakmak istedi ama izin vermedim. Ovu.de 2 gün önce + yakaladım dedim. Yakında birlikte çalışmaya başlarız dedi. Bu arada çatlama aynı zamanda oluyomuş, çatlamayanlarda sönüp yok oluyomuş kızlar, sordum dr.a. BTÇ küründen bahsettim, iyi yapmışsın dedi, olumlu tepki verdi Tabi silkeletmekten bahsetmedim. Hiç halvet oldumu dedi, 2 gündür silkeletiyom diyemedim Evet oldu 2 gece üst üste dedim. Ana göbek atmaya başladı dr. karşımda. Oynaya zıplaya bişiler yapmaya çalışıyoz. Sonumuz hayır olsun. Beklemeli günlere başladık hadi hayırlısı...

Flozof canım benimde geçen ay kanda 131 bhcg varken idrarda negatifti dolayısıyla pazartesiye kadar gelmezse kanda baktır.ama tablon sin diyorinşallah güzel haberlerini alırız

BTC Kürü ne ?Aciklarmisin canim ???

Hadi hayirlisi .... sen hem oyna hem spor yap:)))

ben pazartesi çatlatma iğnesi oldum az önce test yaptım 2. çizgim silik çıktı sizce hamilemiyim yoksa erkenmi daha 2. çizgimi görüyorum ama silik

kac yumurta catladigi belli degilse ikiz gelir insallah )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…