17. gün yumurtlamışsın gibi duruyo hayatım, ateşinde şimdilik yüksek gidiyo, inşallah hiç düşmez, biraz daha takip ermeliyiz... Hadi bu ay bebişin senle olsun inşallah...
merhaba canım nasılsın?hatırladınmı bilemiyorumgaliba bebek çalışmaları var işallah rabbim isteyen herkese nasip eder.ben 7 yıl sonra hamile kalabildim,bi kızım var şimdi hamileyim 7 aylık.yumurtlama adetten sonra başlıyor,yavaş yavaş yavaş büyüyor 22.gün yeteri olgunluğa gelince çatlıyor..bu düzensiz adetlerde 24-25.güne sarkabiliyor.yani ahaaaaaa benim yumurtlama günüm geçti bırakayım demiyeceksin.kafa rahat olacak yoksa amudada kalksan olmuyor çok denedim ilkinde.bu hamileliğimde hemen kalkıp duşumu alıyordum hemen hamile kaldım.
tşk ederim canım ama akşam sancılarım başladı.
sabahta ateşim düştü zaten:2::2:
şu an da da adetim başladı..
yine olmadı
Canım benim durmak yok yola devam yeni ay yeni döngü.
Yumurtluyor olduğunu bilmek de çok güzel.
Sen sıkı sıkı çalış elbet bir vakti var gelmek için.
Bak bana yumurtlamıyorum 2 aydır.
Bu ay inşallah yumurtlarım diye dua ediyorum, sonra bebek için.
canim. bugunku ani dusus catldigin icindir insallah.
neden olmasin canim. ihtimaller vardir hep. sen tedbiri elden birakmaÖyle bişey var mı ki canım? Derece yanlış ölçtü dedim ama 5 dk sonra bi daha ölçtüm 35.8 çıktı demek ki doğruymuş dedim . O zaman her ihtimale karşı bugün de halvet olalım
@filozof, canim yapilcak birsey yok kaldik diger aya
Hayirlisi olsun herseyin saati belli , allah verecegi zamani biliyordur.
Hemen hemen ayni zamanda adet oluyoruz aramizda bir kac gün var, paylasimlara devam ederiz canim :)
@cutheart, sinir olmakda coooook haklisin, ama sinir oldugunla kalacagina, git kv de ki sen nasil bir annesin ki benim üzüntümle kendine pay cikarip sevine biliyorsun ?
Eninde sonunda senin torununu dogrumak icin ugrasiyorum sen bana neler diyorsun en hassas dönemimde, hic bir anneye yakistiramiyorum bu tarz sözleri ve düsünceleri de.
Sen gercekden birak beni sevmeyi sen gercekden bana düsmansin iyi oldu ögrendigim de, bundan sonra cok beklersin benden saygi de.
O gicik olsun sende rahatla.....
Vallah ben olsam böyle yaparim, bak bakalim birdaha konusurmu ?
Tabii bende sana takma demek isterim , ama o takmamak cok zor o yüzden ben hep acik oynamakdan yanayim.
Yanlış bilgilendirmeyelim arkadaşım. 12. günde çatladığım çoooook günü hatırlıyorum. 22. gün diye kesin bilgi vermeyelim. Bebeğin hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allahım...
Haydaaaa, ay sizler böle oldukça ben ümidimi yitiriyom yaw, zamanda kısıtlı bende, yaş 36 :/
Neyse yeni ay yeni umut hayatım. Döngün hayırlı olsun, bebek olsun bu ay inşallah....
Ay cuteheart takma hayatım. Kayınvalidelerin en büyük rakibi gelinleri, neden 1 yarış içine girerler bilmem. Erkek evlat sahibi olmak ayrıcalık sanıyolar sanırım. Boşvermeye çalış, gerçi en hassas dönemindesin şu an. Destek olmalı ama olmuyosada köstek olmasa bari. Çok kızıyorum böyle şeyler duyunca. Duyma hayatım, görme, 3 maymunu oyna.
neden olmasin canim. ihtimaller vardir hep. sen tedbiri elden birakma)
Ayy merhaba canım hatırlamaz mıyım hatırladım tabi. Ben iyiyim canım çok şükür, sen nasılsın? Maşallah ikinciye mi hamilesin süper :) evet bebek çalışmaları başladı sayılır eşim tam razı olmadı ama korunmuyoruz. Olursa olacak nasip. Pko olunca ne zaman yumurtladığım belli değil ateş ölçme ile takip etmeye çalışıyorum. Geçen ay yumurtlamadım sanırım. Bakalım bu ay ne olacak. Kızın kaç yaşında şimdi? İkinci oğlan mı kız mı? Valla çok sevindim cnm yaa :))
bende pkoluyum,o yüzden yumurtlama dönemi uzayabiliyor...aslında yumurtladığın zaman ateş basması gibi oluyor,sırtında ateş çıkıyormuş gibi hissediyorsun.kızım 2,5 yaşında,şimdikide kız :) işallah darısı sana ve isteyenlere.
Yine adet oldumolmuyor olmuyor olmuyor
Yine adet oldumolmuyor olmuyor olmuyor
sevgili topik arkadaslarimm ya bugun cookkk sinirli uyandim. size akil veriyoruk kendim yapmiyorum haklisiniz ama deliricem sinirden aklima geldikce. ben bu kayinvalideyke cokkk konustum ortalij duzelsin diye. en son yaptigini yutamiyorum delircem sinirden. size dememistim ben hastanede bana be olacqgini beklerken (bebek yasiyor mu kurtaj mi olacagim diye) o hanim disard anneme benim rahmimin cocuk tutmadigini oglunda sorun olmadigini soylemis. yani ben canimoa ugrasirken o neler konusuyor. ya cokkk sinirliyim. aklimdan cikmiyor. offf. aglicam sinirden.
henuz çatlamadın o nedenle yarın yükselmeye başlar bence
yavrular canlar nasılsıınız ...Ya ben sizi çok özlüyorum gerçekten hafta sonu anneme gittim eşiminde ayrı alakasıyla kendimi biraz daha iyi hissediyorum ( yine tam tatmin edemedi ama ) şükür yinede...
Yelizim canm inş. bu ay hayırlısıyla olucak bu iş yavruların bi gelsin dicem onlara ananızın kıymetini bilin neler yaptı size kavuşmak için
Melek cnm ya valla ben filozoftan da senden de nasıl ümitliydim ama nasip iştekısmet...
yaa öyle enteresandır ki belki iyice uyuz olucaksınız içten içe ama eşim hafta sonu bir şey söledi yuh artık dedim ...4-5 ay evvel bir arkadaşı evlendi geçtiğimiz ay öylesine eşine demiş ya bi denesemmi bakalım tutarmı diye kadın da ok demiş bi bakalım ve hamile onlar da şok olmuşlarne yapıcaklarını şaşırmışlar bilseydik yapmazdık filan diyolarmış ...
ya görüyomusunuz nasipse havada karada umuda ayakta oluyo bi şekilde bize bakın şebek olduk düz duvara tırmandık resmen hayırlısı hayırlısı hayırlısı
henuz çatlamadın o nedenle yarın yükselmeye başlar bence
yavrular canlar nasılsıınız ...Ya ben sizi çok özlüyorum gerçekten hafta sonu anneme gittim eşiminde ayrı alakasıyla kendimi biraz daha iyi hissediyorum ( yine tam tatmin edemedi ama ) şükür yinede...
Yelizim canm inş. bu ay hayırlısıyla olucak bu iş yavruların bi gelsin dicem onlara ananızın kıymetini bilin neler yaptı size kavuşmak için
Melek cnm ya valla ben filozoftan da senden de nasıl ümitliydim ama nasip iştekısmet...
yaa öyle enteresandır ki belki iyice uyuz olucaksınız içten içe ama eşim hafta sonu bir şey söledi yuh artık dedim ...4-5 ay evvel bir arkadaşı evlendi geçtiğimiz ay öylesine eşine demiş ya bi denesemmi bakalım tutarmı diye kadın da ok demiş bi bakalım ve hamile onlar da şok olmuşlarne yapıcaklarını şaşırmışlar bilseydik yapmazdık filan diyolarmış ...
ya görüyomusunuz nasipse havada karada umuda ayakta oluyo bi şekilde bize bakın şebek olduk düz duvara tırmandık resmen hayırlısı hayırlısı hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?