Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayy merhaba canım hatırlamaz mıyım hatırladım tabi. Ben iyiyim canım çok şükür, sen nasılsın? Maşallah ikinciye mi hamilesin süper :) evet bebek çalışmaları başladı sayılır eşim tam razı olmadı ama korunmuyoruz. Olursa olacak nasip. Pko olunca ne zaman yumurtladığım belli değil ateş ölçme ile takip etmeye çalışıyorum. Geçen ay yumurtlamadım sanırım. Bakalım bu ay ne olacak. Kızın kaç yaşında şimdi? İkinci oğlan mı kız mı? Valla çok sevindim cnm yaa :))

tşk ederim canım ama akşam sancılarım başladı.
sabahta ateşim düştü zaten:2::2:
şu an da da adetim başladı..
yine olmadı

Canım benim durmak yok yola devam yeni ay yeni döngü.
Yumurtluyor olduğunu bilmek de çok güzel.
Sen sıkı sıkı çalış elbet bir vakti var gelmek için.
Bak bana yumurtlamıyorum 2 aydır.
Bu ay inşallah yumurtlarım diye dua ediyorum, sonra bebek için.

canim. bugunku ani dusus catldigin icindir insallah.

canim. bugunku ani dusus catldigin icindir insallah.

Öyle bişey var mı ki canım? Derece yanlış ölçtü dedim ama 5 dk sonra bi daha ölçtüm 35.8 çıktı demek ki doğruymuş dedim . O zaman her ihtimale karşı bugün de halvet olalım

@filozof, canim yapilcak birsey yok kaldik diger aya
Hayirlisi olsun herseyin saati belli , allah verecegi zamani biliyordur.
Hemen hemen ayni zamanda adet oluyoruz aramizda bir kac gün var, paylasimlara devam ederiz canim :)

@cutheart, sinir olmakda coooook haklisin, ama sinir oldugunla kalacagina, git kv de ki sen nasil bir annesin ki benim üzüntümle kendine pay cikarip sevine biliyorsun ?
Eninde sonunda senin torununu dogrumak icin ugrasiyorum sen bana neler diyorsun en hassas dönemimde, hic bir anneye yakistiramiyorum bu tarz sözleri ve düsünceleri de.
Sen gercekden birak beni sevmeyi sen gercekden bana düsmansin iyi oldu ögrendigim de, bundan sonra cok beklersin benden saygi de.
O gicik olsun sende rahatla.....
Vallah ben olsam böyle yaparim, bak bakalim birdaha konusurmu ?

Tabii bende sana takma demek isterim , ama o takmamak cok zor o yüzden ben hep acik oynamakdan yanayim.

Öyle bişey var mı ki canım? Derece yanlış ölçtü dedim ama 5 dk sonra bi daha ölçtüm 35.8 çıktı demek ki doğruymuş dedim . O zaman her ihtimale karşı bugün de halvet olalım
neden olmasin canim. ihtimaller vardir hep. sen tedbiri elden birakma )

canimcim. cok saolasin. sen de benim kadar sinir olmussun ) ben de her zaman kiminle sorun yasarsam gider direk konusurum ki olay hemen cozulsun. ama bu kadinla kacinci konusmam. yok anam anlamiyor. bi de esim tek cocuk ne yazik ki

saol yelizim. uc maymun oynamaktan maymun ettiler beni valla ;( halbuki anlasalar ya evlendikten sonra ogullari sadece karilarina ait. biz istemesek hep huzursuzluk etsek evladini bile rahatlikla goremez. ama nerde onda o akil. bi de okumus calismis. cahil olsa neyse derim.

insani iyiyken kotu ediyorlar zorla.

bende pkoluyum,o yüzden yumurtlama dönemi uzayabiliyor...aslında yumurtladığın zaman ateş basması gibi oluyor,sırtında ateş çıkıyormuş gibi hissediyorsun.kızım 2,5 yaşında,şimdikide kız :) işallah darısı sana ve isteyenlere.

işte o ateş basmasını yaşamadım hiç.
yani hiç takip etmiyordum yumurtladığımı
2-3 aydır etmeye çalışıyorum..
hissedemedim henüz.
ay maşallah yaa ben de kız bebek çok istiyorum

cnm cuteheart ım ya kıyamam sana biz tam parça değiliz sanırım ondan böyle oluyor takma cnm bnm kafana bak hafta sonu sen bana sölüyodun şimdi ben sana enteresanlar ya ne diyeceğimi bilemiyorum ben hafta sonu anneme gittim kendime geldim bir de yeni evimi havalandırdım bir baktım iyi geldi evde de hala tavırlıyım çok üzgünüm ekincinin sözünü dinleyemedim =( ama işte kızgın ve kırgın olduğum zaman hiç konuşamıyorum o kişiyle malesef üzülme cnm bir olsun bebeğin o zaman görücem onları Ya Allah bazen gerçekten çok dengesiz oluyolar ayıp ama gerçek !!!

yavrular canlar nasılsıınız ...Ya ben sizi çok özlüyorum gerçekten hafta sonu anneme gittim eşiminde ayrı alakasıyla kendimi biraz daha iyi hissediyorum ( yine tam tatmin edemedi ama ) şükür yinede...

Yelizim canm inş. bu ay hayırlısıyla olucak bu iş yavruların bi gelsin dicem onlara ananızın kıymetini bilin neler yaptı size kavuşmak için
Melek cnm ya valla ben filozoftan da senden de nasıl ümitliydim ama nasip işte kısmet...
yaa öyle enteresandır ki belki iyice uyuz olucaksınız içten içe ama eşim hafta sonu bir şey söledi yuh artık dedim ...4-5 ay evvel bir arkadaşı evlendi geçtiğimiz ay öylesine eşine demiş ya bi denesemmi bakalım tutarmı diye kadın da ok demiş bi bakalım ve hamile onlar da şok olmuşlar ne yapıcaklarını şaşırmışlar bilseydik yapmazdık filan diyolarmış ...
ya görüyomusunuz nasipse havada karada umuda ayakta oluyo bi şekilde bize bakın şebek olduk düz duvara tırmandık resmen hayırlısı hayırlısı hayırlısı

Ah Denizcimmm, bi gelse bebişlerim bala kaymağa yatırcam onları, ne özledim 1 bilsen. Ne tuhaf insan tanımadığı birilerini özler mi? Özlüyom işte ne yapiym. Bu arada güzel dileklerin için saol hayatım. Birimizin duası tutar belki... Bu ay karmakarışık oldum ben. Dr. çatlamışlar diyo, ateş yerlerde geziyo :18: Hayırlısını dilemekten başka çarem yok. Bu arada Denizcim yeni evin hayırlı olsun, o evde çocuk sesleriyle dolu cıvıl cıvıl günler sizi bekliyo... Yaşanacak güzel günlerin hatrına sık azıcık daha dişini. Bugünlerde geçecek 1tanemmm... ( haklısın maymun olduk bebek aşkınaaa )

benimn ilk hamileliğim korunurken olmuştu. dış gebelik nedeni ile alınmıstı. sonra ise gunlerce ateş ölçtüm aylarca bekledim ve sonunda gecen sene hamile kaldımn temmuz ayındada kızımı kollarıma aldım eğer sorun yoksa sakın umutsuzluğa kapılmayın er yada geç melekleriniz size gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…