Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cmtesi dr.cum çatlamışlar dediiii, kime inanayım ben şimdi...

canım o zaman ayrı ben drun baktıgını bilmiyordum ama soyle bır durum var bır gunde catlamıyor butun olusan yumurtalar bır kac gune yayılıyor o nedenle eşinle denemeler devam edin bir süre daha

canım o zaman ayrı ben drun baktıgını bilmiyordum ama soyle bır durum var bır gunde catlamıyor butun olusan yumurtalar bır kac gune yayılıyor o nedenle eşinle denemeler devam edin bir süre daha

Teşekkürler şeker, bu arada tebrik ederim, kızını kollarına almışsın. Hayırlı uğurlu bereketli olsun.
Ay bende karmakarışık oldum. Bu ay Klomen kullandım. Bal + Tarçın + Çörek otu kürü yaptım. Regli 10.gün ovu. testinde + gördüm. 12.gün dr.a gittim, hepsi çatlamış süper dedi. 10-11-12.günler halvet var. 13. gün yok 13. ve 14. günler ateşim düştü. Bu işten hiçbişi anlamadım. Benim hiç bişeyim kolay olmadı ki bebeklerin gelişi kolay olsun, of yaaa...

Son düzenleme:

Dogru diyorsun saglikli olamka en önemlisi kismetse er gec olur insallah.
Bizde de hersey normal mis ama olmayinca da insan daha cok dert yapiyor, nasil hersey normal ola bilir diye bu sefer insan hergün vücdunu dinliyor.

moralini bozma belkide yerleşme düşüşüdür . :) ateşe vs takma kafanı bukadar. bide biraz relax olmakta fayda var sürekli düşünüp gergin olursan işleri zorlaştırır . ben olmaz deye düşündüğüm ay yani sadece oylesıne sırf tablo ıcın ates olcdugum ay hamıle kaldım.

Dogru diyorsun saglikli olamka en önemlisi kismetse er gec olur insallah.
Bizde de hersey normal mis ama olmayinca da insan daha cok dert yapiyor, nasil hersey normal ola bilir diye bu sefer insan hergün vücdunu dinliyor.

vücudunu dinleyincede hamileliği guçleştiriyorsun hamilelik mucize bir olay ve sanıldıgı kadar da kolay degıl zateb sadece %20 ılk seferde olma şansı var.

cnm ya sen ne kadar güzel bir anne olacaksın Allah bilir gelicekler inş. Trafiğe takıldılar o kadar btç kürün inş. tutar ne kadar zaman yedin onları nasıl uyguladın cnm ? Çok tşk ederim şafak 2 hafta bu hafta sonu iyice yorulucam toparlıcam evi sonraki cumartesi yeni yuvama geçiyorum benim bebiş işi bir kaç ay sarkıcak çünkü çok eksiğim var yelizcim yerleş et derken eşim korunmıcam yine diyo ama ...ya bir zamanı var çatlasakta patlasakta ondan önce gelmicek biz sadece elimizden geleni yapıyoruz hepsi bu cnm dr. dediğide tabiki önemli ama bu ateşin de gerçekten önemli olduğunu anladım bu ay benderim ki yeliz bu akşam halvet olsun düşmüş çünkü belli olmaz yumyumlar ...

BTÇ Kürü:
12yk bal
10tk çörek otu ( ezilmiş yada çekilmiş olsun - çiğnemek zor oluyo, çiğnemeden yutuncada faydası olmuyo.)
10tk toz tarçın.
Hepsini karıştır, macun gibi oluyo.
Regl 2. günden 12.güne kadar her sabah - akşam 1er tatlı kaşığı ye.
Şifa olsun hayatım, bol bebekli yumyumların olsun inşallaaaaah...

Halvete halim kalmadı yaw

Canlarım birtanelerim,hepinizin bebişi bi an önce gelsinde anneleri onları severken kimsecikleri kafaya takmasınlar.adet olanlara bol yumyumlu günler olmayanlarada güzel haberler diliyorum.beni sorarsanız bittim ben ölüyom bulantı kusma kafamı kaldıramıyom.ne olcak bu halim hiiç bilmiyom.ne bi ev işi yapabiliyom nede yemek yiyebiliyom

ben bunu bir yere not alıyorum tatlım sonra ki aylarda nasipse uygularım sürekli yapmıyosun sanıyorum hazırlanan karışımı, yapılanı o süre boyunca yiyosun dimi

Meroocuuum, limon tüketmeye çalış, 1 nebze olsun bulantını aza indirir,uyandığında başucunda tuzlu çubuk krakeri ihmal etme. Geçecek bugünler hayatım sabret...

al benden de o kadar merooo
ben de iyica mantara bağladım, sürekli halsizlik, dayak yemiş gibi her yerimde ağrı, azıcık yorulayım başım ağrıyor, şimdi de faranjit oldum, boğaz kaşıntısı, kuru öksürük, arada bulanan mideee
Allahım şükür bugünlerime diyorum canlar ama o yüzden giremedim 2 gündür topiğe
sizleri çok merak ediyorum o yüzden geldim gene

melek filozof adet olmuşsunuz canlarım, ne diyelim, yeni döngü yeni umutlar olsun inşallah

yelizim kendin çizmişdin çizgini demek doktor gördü ovulasyonu şimdi geçmişi okuyunca anlarım ama ateş iyice düşmüş onu anlamadım bakalım ilerleyen günlerde neler olacak yükselir inşallah

yağmurum sen de adet olamamışsın tatlım gelse de rahatlasakk

ocean canım senin de ateş düşmüş normal değerlere yumurtlamamışsın daha tahmin ettiğimiz gibi

şimdi geçmişi okuyacağım okuyabildiğim kadar canlarımm

Son düzenleme:
selam kızlaaaaaaaar ben yine grip oldum :2: nolcak halim böleee bilmiyorum
tarlusal a bugün başladım inşallah bi kaç güne adet olurumda rahatlarız doktordan geldiğimden beri iki gündür su gibi akıntım var o niye anlamadım

allah yardımcın olsun merocum bebişin iyi olsunda katlnacan artık kuzum dikkat et kendine canım

melek ve filozof

gelmiş kırmızılar hayırlısı olsun ne diyim inşallah bu ay olur bi de ben görebilsem şu kırmızıları artık

yeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
inşallah yarın ateşin tavan yapar bacım

Son düzenleme:
canım dokrotundan memnun olmana çok sevindim, çok önemli bir şey, insanın doktoruna güvenmesi ve sevmesi
bu doktor seni kendi deyimiyle "doğurtsun" inşallah

canım bak enfeksiyon falan olabilir, doktora gitmelisin bence ama zaten randevun varmış, o zaman söylersin durumu
bende mantar olmuştu bir kere, ufacık çatlaklar olmuştu deri tahriş olduğu için, hafif kan da gelmişti
mantar kremleri ilaçlarıyla 4-5 güne düzelmişti

çok geçmiş olsun ekincim dikkat et kendine kusum bende de var o dediklerinden elimi kaldırcak halim yok :2:

su gibi akıntı mıııı
kız biz senin adeti beklerken yumurtlama sakıııın
olur mu olur, olmayacak şey değil ben geçen ay konuşmuştum doktorumla ya şimdi ben iki gün içinde yumurtlayacaksam ve hamile kalırsam bu adet söktürücü sakıncalı değil mi demiştim
o da progestan destekler gebeliği demişti, dediğin şey de olası yani olur mu olur demişti ama bu saaten sonra(yani adetin 57. günündeydim o zaman) düşük ihtimal demişti
bu da dip not dursun aklının köşesinde canım

Ah canım benim arada gelse keşke banada bulantı.24 saat bulanıyom be arada çıkarıyom.sebzelerden tiksindim yiyecek bişey bulamıyom ekşi meyve yemeye çalışıyorum.faranjit zor olur canım ayvayı kaynat ve suyuyla gargara yap rahatlatır.çok geçmiş olsun

Sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum.sanada geçmiş olsun bi an önce iyileş yeni döngün başlasın yeni umutlar olsun inşallah.

Son düzenleme:
nasıııı yaniii anlamadım ben adet beklerken yumurtluyor olabilir miyim yani eeee ben söktürücü içiyorum ama nolcek şimdi :26:

Meroocuuum, limon tüketmeye çalış, 1 nebze olsun bulantını aza indirir,uyandığında başucunda tuzlu çubuk krakeri ihmal etme. Geçecek bugünler hayatım sabret...

Ah yelizim görebilcekmiyimki geçtiği günleri limonu tüketiyorum ama anlık geçiriyor daha sonra yine aynı.

çok geçmiş olsun ekincim dikkat et kendine kusum bende de var o dediklerinden elimi kaldırcak halim yok :2:
canım biraz da mevsimsel galiba bahar halsizliği bunlar sanırım, Allah başka dert vermesin napalım yavrum, kendine iyi bak canım dinlen beslenmene dikkat et

bende et yiyemiyorum ya dün zooorla balık yadim bir lokma balık koca dilim ekmekle gidiyor ki ben bayılırım balığa
her türlü meyve sebze çorba öyle şeyler canım istiyor,
biraz da tipsizleştim sanki halsizlikten, millette kız olacak kız diyor hemen yorumlar başladı
bari sen bol bol meyve ye canım yiyebildiklerine yüklen bari,
fındık fıstık ceviz falan ye onlar hem bulandırmaz hem besin değeri var
tarhana çorbası yap kendine hiç buşandırmaz mideni, yağsız salçasız sadece azıcık tuzla yap tarhanayı oooooh vallahi canım çektii
nasıııı yaniii anlamadım ben adet beklerken yumurtluyor olabilir miyim yani eeee ben söktürücü içiyorum ama nolcek şimdi :26:
canım ilacın progesteron değil mi neticede adet söktürücü
bebiş varsa eğer hiçbir şeyi döktüremez merak etme
zaten doktorun organik bir ilaç vermiştir herhalde her an bebek olabilir diye
yani benim doktor ne olur ne olmaz öyle yapmıştı, belki şu an yumurtladın ve gebe kalacaksın hamilelerin de içebilieceği bir ilaç yazıyorum demişti progestanı yazarken
hala da içiyorum o progestanı
düşün aynı ilaç yeri gelince bebeğin tutunmasına yardımcı yeri gelince de adet söktürücü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…