Cmtesi dr.cum çatlamışlar dediiii, kime inanayım ben şimdi...
canım o zaman ayrı ben drun baktıgını bilmiyordum ama soyle bır durum var bır gunde catlamıyor butun olusan yumurtalar bır kac gune yayılıyor o nedenle eşinle denemeler devam edin bir süre daha
benimn ilk hamileliğim korunurken olmuştu. dış gebelik nedeni ile alınmıstı. sonra ise gunlerce ateş ölçtüm aylarca bekledim ve sonunda gecen sene hamile kaldımn temmuz ayındada kızımı kollarıma aldım eğer sorun yoksa sakın umutsuzluğa kapılmayın er yada geç melekleriniz size gelecektir.
Teşekkürler şeker, bu arada tebrik ederim, kızını kollarına almışsın. Hayırlı uğurlu bereketli olsun.
Ay bende karmakarışık oldum. Bu ay Klomen kullandım. Bal + Tarçın + Çörek otu kürü yaptım. Regli 10.gün ovu. testinde + gördüm. 12.gün dr.a gittim, hepsi çatlamış süper dedi. 10-11-12.günler halvet var. 13. gün yok13. ve 14. günler ateşim düştü. Bu işten hiçbişi anlamadım. Benim hiç bişeyim kolay olmadı ki bebeklerin gelişi kolay olsun, of yaaa...
Dogru diyorsun saglikli olamka en önemlisi kismetse er gec olur insallah.
Bizde de hersey normal mis ama olmayinca da insan daha cok dert yapiyor, nasil hersey normal ola bilir diye bu sefer insan hergün vücdunu dinliyor.
Ah Denizcimmm, bi gelse bebişlerim bala kaymağa yatırcam onları, ne özledim 1 bilsen. Ne tuhaf insan tanımadığı birilerini özler mi? Özlüyom işte ne yapiym. Bu arada güzel dileklerin için saol hayatım. Birimizin duası tutar belki... Bu ay karmakarışık oldum ben. Dr. çatlamışlar diyo, ateş yerlerde geziyo :18: Hayırlısını dilemekten başka çarem yok. Bu arada Denizcim yeni evin hayırlı olsun, o evde çocuk sesleriyle dolu cıvıl cıvıl günler sizi bekliyo... Yaşanacak güzel günlerin hatrına sık azıcık daha dişini. Bugünlerde geçecek 1tanemmm... ( haklısın maymun olduk bebek aşkınaaa)
cnm ya sen ne kadar güzel bir anne olacaksın Allah bilir gelicekler inş. Trafiğe takıldılar o kadar btç kürün inş. tutar ne kadar zaman yedin onları nasıl uyguladın cnm ? Çok tşk ederim şafak 2 hafta bu hafta sonu iyice yorulucam toparlıcam evi sonraki cumartesi yeni yuvama geçiyorum benim bebiş işi bir kaç ay sarkıcak çünkü çok eksiğim var yelizcim yerleş et derken eşim korunmıcam yine diyo ama ...ya bir zamanı var çatlasakta patlasakta ondan önce gelmicek biz sadece elimizden geleni yapıyoruz hepsi bu cnm dr. dediğide tabiki önemli ama bu ateşin de gerçekten önemli olduğunu anladım bu ay benderim ki yeliz bu akşam halvet olsun düşmüş çünkü belli olmaz yumyumlar ...
BTÇ Kürü:
12yk bal
10tk çörek otu ( ezilmiş yada çekilmiş olsun - çiğnemek zor oluyo, çiğnemeden yutuncada faydası olmuyo.)
10tk toz tarçın.
Hepsini karıştır, macun gibi oluyo.
Regl 2. günden 12.güne kadar her sabah - akşam 1er tatlı kaşığı ye.
Şifa olsun hayatım, bol bebekli yumyumların olsun inşallaaaaah...
Halvete halim kalmadı yaw
Canlarım birtanelerim,hepinizin bebişi bi an önce gelsinde anneleri onları severken kimsecikleri kafaya takmasınlar.adet olanlara bol yumyumlu günler olmayanlarada güzel haberler diliyorum.beni sorarsanız bittim benölüyom bulantı kusma kafamı kaldıramıyom.ne olcak bu halim hiiç bilmiyom.ne bi ev işi yapabiliyom nede yemek yiyebiliyom
Canlarım birtanelerim,hepinizin bebişi bi an önce gelsinde anneleri onları severken kimsecikleri kafaya takmasınlar.adet olanlara bol yumyumlu günler olmayanlarada güzel haberler diliyorum.beni sorarsanız bittim benölüyom bulantı kusma kafamı kaldıramıyom.ne olcak bu halim hiiç bilmiyom.ne bi ev işi yapabiliyom nede yemek yiyebiliyom
canım dokrotundan memnun olmana çok sevindim, çok önemli bir şey, insanın doktoruna güvenmesi ve sevmesiFilozooooooooooooof...
Allah gönlüne göre versin bebişim, inşallah olumlu sonuçları alırsın bu hafta şeker... Dr.um çok kafa yaaa, herşeyden önce insan. Benimde vajinal muayenede 1 kes kastım kendimi, geri çeker gibi oldum, oy oy oy kötü camera yelizimizi neden acıtıyosun bakiym diye, ultrasonun camera uzantısına kızdı bende güldüm, ne acı kaldı ne bişi... Bu kadar anlayışlı... Doğurtcam kızım seni başka yolu yok diyo başka bişi demiyo... Canım dr.um benimmm.
canım bak enfeksiyon falan olabilir, doktora gitmelisin bence ama zaten randevun varmış, o zaman söylersin durumuİyi geceler kızlar acaba ilişki sonrası kanama yaşayan oldu mu hiç aranızda. :26: Benim ilk kez başıma geliyor bu kadar zamandır. Moralimi bozdu bu durum sizce gitmeli miyim doktora gerçi haftaya cumartesi randevum off yaa(
al benden de o kadar merooo
ben de iyica mantara bağladım, sürekli halsizlik, dayak yemiş gibi her yerimde ağrı, azıcık yorulayım başım ağrıyor, şimdi de faranjit oldum, boğaz kaşıntısı, kuru öksürük, arada bulanan mideee
Allahım şükür bugünlerime diyorum canlar ama o yüzden giremedim 2 gündür topiğe
sizleri çok merak ediyorum o yüzden geldim gene
melek filozof adet olmuşsunuz canlarım, ne diyelim, yeni döngü yeni umutlar olsun inşallah
yelizim kendin çizmişdin çizgini demek doktor gördü ovulasyonu şimdi geçmişi okuyunca anlarımama ateş iyice düşmüş onu anlamadım bakalım ilerleyen günlerde neler olacak yükselir inşallah
yağmurum sen de adet olamamışsın tatlım gelse de rahatlasakk
ocean canım senin de ateş düşmüş normal değerlere yumurtlamamışsın daha tahmin ettiğimiz gibi
şimdi geçmişi okuyacağım okuyabildiğim kadar canlarımm
su gibi akıntı mııııselam kızlaaaaaaaar ben yine grip oldum :2: nolcak halim böleee bilmiyorum
tarlusal a bugün başladım inşallah bi kaç güne adet olurumda rahatlarızdoktordan geldiğimden beri iki gündür su gibi akıntım var o niye anlamadım
allah yardımcın olsun merocum bebişin iyi olsunda katlnacan artık kuzumdikkat et kendine canım
melek ve filozof
gelmiş kırmızılar hayırlısı olsun ne diyim inşallah bu ay olurbi de ben görebilsem şu kırmızıları artık
yeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
inşallah yarın ateşin tavan yapar bacım
al benden de o kadar merooo
ben de iyica mantara bağladım, sürekli halsizlik, dayak yemiş gibi her yerimde ağrı, azıcık yorulayım başım ağrıyor, şimdi de faranjit oldum, boğaz kaşıntısı, kuru öksürük, arada bulanan mideee
Allahım şükür bugünlerime diyorum canlar ama o yüzden giremedim 2 gündür topiğe
sizleri çok merak ediyorum o yüzden geldim gene
selam kızlaaaaaaaar ben yine grip oldum :2: nolcak halim böleee bilmiyorum
tarlusal a bugün başladım inşallah bi kaç güne adet olurumda rahatlarızdoktordan geldiğimden beri iki gündür su gibi akıntım var o niye anlamadım
allah yardımcın olsun merocum bebişin iyi olsunda katlnacan artık kuzum
nasıııı yaniiisu gibi akıntı mıııı
kız biz senin adeti beklerken yumurtlama sakıııın
olur mu olur, olmayacak şey değil ben geçen ay konuşmuştum doktorumla ya şimdi ben iki gün içinde yumurtlayacaksam ve hamile kalırsam bu adet söktürücü sakıncalı değil mi demiştim
o da progestan destekler gebeliği demişti, dediğin şey de olası yani olur mu olur demişti ama bu saaten sonra(yani adetin 57. günündeydim o zaman) düşük ihtimal demişti
bu da dip not dursun aklının köşesinde canım
Meroocuuum, limon tüketmeye çalış, 1 nebze olsun bulantını aza indirir,uyandığında başucunda tuzlu çubuk krakeri ihmal etme. Geçecek bugünler hayatım sabret...
canım biraz da mevsimsel galiba bahar halsizliği bunlar sanırım, Allah başka dert vermesin napalım yavrum, kendine iyi bak canım dinlen beslenmene dikkat etçok geçmiş olsun ekincim dikkat et kendine kusumbende de var o dediklerinden elimi kaldırcak halim yok :2:
Ah canım benim arada gelse keşke banada bulantı.24 saat bulanıyom be arada çıkarıyom.sebzelerden tiksindim yiyecek bişey bulamıyom ekşi meyve yemeye çalışıyorum.faranjit zor olur canım ayvayı kaynat ve suyuyla gargara yap rahatlatır.çok geçmiş olsun
canım ilacın progesteron değil mi neticede adet söktürücünasıııı yaniiianlamadım ben adet beklerken yumurtluyor olabilir miyim yani eeee ben söktürücü içiyorum ama nolcek şimdi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?