canım biraz da mevsimsel galiba bahar halsizliği bunlar sanırım, Allah başka dert vermesin napalım yavrum, kendine iyi bak canım dinlen beslenmene dikkat et
bende et yiyemiyorum ya dün zooorla balık yadim bir lokma balık koca dilim ekmekle gidiyor ki ben bayılırım balığa
her türlü meyve sebze çorba öyle şeyler canım istiyor,
biraz da tipsizleştim sanki halsizlikten, millette kız olacak kız diyorhemen yorumlar başladı
bari sen bol bol meyve ye canım yiyebildiklerine yüklen bari,
fındık fıstık ceviz falan ye onlar hem bulandırmaz hem besin değeri var
tarhana çorbası yap kendine hiç buşandırmaz mideni, yağsız salçasız sadece azıcık tuzla yap tarhanayı oooooh vallahi canım çektii
canım ilacın progesteron değil mi neticede adet söktürücü
bebiş varsa eğer hiçbir şeyi döktüremez merak etme
zaten doktorun organik bir ilaç vermiştir herhalde her an bebek olabilir diye
yani benim doktor ne olur ne olmaz öyle yapmıştı, belki şu an yumurtladın ve gebe kalacaksın hamilelerin de içebilieceği bir ilaç yazıyorum demişti progestanı yazarken
hala da içiyorum o progestanı
düşün aynı ilaç yeri gelince bebeğin tutunmasına yardımcı yeri gelince de adet söktürücü..
progesterondur canım adet söktürücü sonuçta, yalnız doktorunun sana olası hamişlikte bebiş zarar görmesin diye organik bir şeyler yazması gerekir, sonuçta bebiş yapma dönemindesiniz, çok büyük ihtimal olmaz yumurtlama da hani olur mu olur sen ateş ölç de dediğim gibi teorik olarak var böyle bir ihtimal sonuçta, doktorun verdiği ilaç ,illa ki güvenilirdir canım, ama araştıracağım senin içinbana tarlusal verdi doktorum adet söktürücü olarak ama o progestan mı oluyor :44:
BTÇ Kürü:
12yk bal
10tk çörek otu ( ezilmiş yada çekilmiş olsun - çiğnemek zor oluyo, çiğnemeden yutuncada faydası olmuyo.)
10tk toz tarçın.
Hepsini karıştır, macun gibi oluyo.
Regl 2. günden 12.güne kadar her sabah - akşam 1er tatlı kaşığı ye.
Şifa olsun hayatım, bol bebekli yumyumların olsun inşallaaaaah...
Halvete halim kalmadı yaw
Canlarım birtanelerim,hepinizin bebişi bi an önce gelsinde anneleri onları severken kimsecikleri kafaya takmasınlar.adet olanlara bol yumyumlu günler olmayanlarada güzel haberler diliyorum.beni sorarsanız bittim benölüyom bulantı kusma kafamı kaldıramıyom.ne olcak bu halim hiiç bilmiyom.ne bi ev işi yapabiliyom nede yemek yiyebiliyom
yağmurum sana sorum var
doktorun vajinal ya da abdominal baktı mı yumurtalarına??
belki gelişecek yumurtalar yoktu önemsemedi olası bir hamilelik olmaz diye
ilacı okudum hamilelikte kullanımı önerilmiyor, progestan gibi değil yani
Ya yelizcim yumurta olusmusmuydu gormeyince catlamistir demesi tahmin mi dr un acaba yada bu dusuk ates yerlesmeyi gosteriyor yani bebisi
Yxliz
Bu ateş ölçme yöntemi bazılarımızda işe yaramıyor mu acaba? Yumurtlamılsın ama ateşin henüz yükselmemilş. Acaba daha yükselecek mi ?
canım tamam o zaman yumurtlamazsın diye vermiş o ilacı ama yine de gebelerin rahatlıkla kullanabildiği naturel mikronize progestan varken tarlusal niye veriyorlar aktif olarak çocuk çalışması yapan çiftlere bilmem..ekincim sağolasın araştırıp bilgilendirdiğin içinevet canım vajinal ultrasonla baktı doktor küçük küçük kistler dışında bişe yoktu yinede madem adet söküyo keşke progestan verseydi bana da :26: söktürücü içmekten hep çekinmişimdir zaten ama içeceğim mecbur yoksa yeni döngüm başlamayacak
Bu ff de manyadı mı ne yine benim 6. Günüme çizgi çekti yumurtlamış olabilirsin diye
Bu ay ben karmakarışık oldum şeker. Dr.um çatlamış dedi, ama hala ateş yükselmedi, nası 1 iş anlamadım... Seninde çizgi habire yer değiştiriyo
Dr.um ateş yanılabilir dedi bu arada...
ekincim sağolasın araştırıp bilgilendirdiğin içinevet canım vajinal ultrasonla baktı doktor küçük küçük kistler dışında bişe yoktu yinede madem adet söküyo keşke progestan verseydi bana da :26: söktürücü içmekten hep çekinmişimdir zaten ama içeceğim mecbur yoksa yeni döngüm başlamayacak
erken yumurtluyor olabilirsin canım
sen halvete devam et ne olur ne olmaz..
yelizcim sende dru boşver çalışmaya devam..
kocayı canından bezdir bu ay
ekinci sende kendine iyi bak..ye iç gez keyfine bak..
bebiş aç kalmasın sonra
cuteheart tatlım sende kayınvalideni boşver..
benimki de az çektirmedi bana..
şimdi görüşmüyorum kafam kulağım rahat..
1 haftalık gelindim, el öpmeye gittim çocuk yok mu çocuk deyip durdular..
babamın evinden mi getireydim onlara yaw
sonra da bana bu kesin kısırdır ondan çocuğu olmuyo demişti1 haftada anlamıştı yani bunları
o yüzden kaynana milletie ne yapsan yaranamazsın boşver..
mero sende tuzlu kraker başucuna bırak yemeden yataktan kalkma sakın..
anca bu durdur bulantılarını..
perikızı sende hayırlısıyla evine geç,,
ama bebişide ihmal etme..
belki sen evle ilgilenirken kafam dağılır unutursua dA bebişin tutunur bile anneciğine
ilknur sende bir adet göreydin iyiydi
bak o dediğin akıntı bende 2 gün önce geldi sonra kırmızılar geldi haberin olsun
hadi bakalım inş..Canım ben zaten regl oldum tarlusal ilacı sayesinde. Bitti bile hatta klomen kullandım oda bitti. Hayırlısıyla cumartesi kontrole gidilecek umarım güzel haberlerle dönerim.
Filozofcum
Bu halvet işi de mecburi olunca hiç olmuyo arkadaş
Dün tatlılar pasta yedirdim enerji olsun aşkıma diye bugün çok yorgunum olmaz dedi paşa
Bugğn dinlenmiştir umarım zorlayacam şansımı :)
haklısın valla canım..
benimde kocişe hadi çocuk için yapalım deyince bir ağırdan alıyor ki, bir naz bir hava
şimdi ise adetliyim bile mart kedileri gibi peşimde dolanıyo
şimdi de ben onu süründürüyorum
çocuk lafını açma kız, canım istiyo de
yoksa fırsat bu fırsat deyip canımıza okuyorlar
hadi bu gece yapış yakasına götür halvete
evet o yüzden varmiş olabilir ocean süpersinCanım ben geçen yıl 3 ay kadar adet olmamıştım 1 paket progestan içtim adet olmadım ardından bir kutu da söktürücü içtim ancak adet oldum. Sonra 3. Gün hormon tahlili yaptırdım LH ım çok yüksek çıkmıştı. Progestan söktürmez diye tarlusal vermiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?