Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bana tarlusal verdi doktorum adet söktürücü olarak ama o progestan mı oluyor :44:

bana tarlusal verdi doktorum adet söktürücü olarak ama o progestan mı oluyor :44:
progesterondur canım adet söktürücü sonuçta, yalnız doktorunun sana olası hamişlikte bebiş zarar görmesin diye organik bir şeyler yazması gerekir, sonuçta bebiş yapma dönemindesiniz, çok büyük ihtimal olmaz yumurtlama da hani olur mu olur sen ateş ölç de dediğim gibi teorik olarak var böyle bir ihtimal sonuçta, doktorun verdiği ilaç ,illa ki güvenilirdir canım, ama araştıracağım senin için

[h=2]Gebelik ya da Emzirme Döneminde Tarlusal (Medroksiprogesteron) Kullanabilir miyim?[/h]FDA gebelik kategorisi X. Medroksiprogesteron doğum kusurlarına sebep olabilir. Eğer hamileyseniz bu ilacı kullanmayınız. Eğer tedavi sırasında hamile kalırsanız hemen doktorunuza bildiriniz.
Medroksiprogesteron anne sütüne geçer. Eğer bebek emziriyorsanız doktorunuza danışmadan bu ilacı kullanmayınız.
Tarlusal Tablet | İlaç Pedia | Eczacılar ile İlaç Bilgisi, İlaç Yan Etkileri ve İlaç Fiyatları

yağmurum sana sorum var
doktorun vajinal ya da abdominal baktı mı yumurtalarına??
belki gelişecek yumurtalar yoktu önemsemedi olası bir hamilelik olmaz diye
ilacı okudum hamilelikte kullanımı önerilmiyor, progestan gibi değil yani

yelizcim halim kalmadı filan yok ya yarın sabah ateş tavan yaparsa nolcek ...Hadi hadi akşama zıpkun gibi olursun Ekincim Merom ya tabi sizi anlamak zor bilemeyiz şimdi ama eminim ki zor günler geçiriyosunuz. Allah yardımcınız olsun inş. Ama sonu güzel olacak ahh ne güzel

yağmurcum canm ya bende ekinciye katılıyorum yazıyı okur okumaz aklıma geldi ilk gittiğimde dr. dediği bana demişti uzayan sulu akıntı yumyum belirtisi bilgin olsun hayırlısı olsun cnmmm

ekincim sağolasın araştırıp bilgilendirdiğin için evet canım vajinal ultrasonla baktı doktor küçük küçük kistler dışında bişe yoktu yinede madem adet söküyo keşke progestan verseydi bana da :26: söktürücü içmekten hep çekinmişimdir zaten ama içeceğim mecbur yoksa yeni döngüm başlamayacak

Bu ff de manyadı mı ne yine benim 6. Günüme çizgi çekti yumurtlamış olabilirsin diye

Ya yelizcim yumurta olusmusmuydu gormeyince catlamistir demesi tahmin mi dr un acaba yada bu dusuk ates yerlesmeyi gosteriyor yani bebisi

Dr.um boşluk gördü bak çatlamışlar yerleri belli dedi. Ovu. testinde de + gördüm şeker. Ağrım sancım cabası. Zaten klomen ve BTÇ kürüyle oluşmayacak yumurta varsa ben ne diyim daha

Yxliz
Bu ateş ölçme yöntemi bazılarımızda işe yaramıyor mu acaba? Yumurtlamılsın ama ateşin henüz yükselmemilş. Acaba daha yükselecek mi ?

Yxliz
Bu ateş ölçme yöntemi bazılarımızda işe yaramıyor mu acaba? Yumurtlamılsın ama ateşin henüz yükselmemilş. Acaba daha yükselecek mi ?

Bu ay ben karmakarışık oldum şeker. Dr.um çatlamış dedi, ama hala ateş yükselmedi, nası 1 iş anlamadım... Seninde çizgi habire yer değiştiriyo
Dr.um ateş yanılabilir dedi bu arada...

canım tamam o zaman yumurtlamazsın diye vermiş o ilacı ama yine de gebelerin rahatlıkla kullanabildiği naturel mikronize progestan varken tarlusal niye veriyorlar aktif olarak çocuk çalışması yapan çiftlere bilmem..

Bu ff de manyadı mı ne yine benim 6. Günüme çizgi çekti yumurtlamış olabilirsin diye

erken yumurtluyor olabilirsin canım
sen halvete devam et ne olur ne olmaz..

yelizcim sende dru boşver çalışmaya devam..
kocayı canından bezdir bu ay

ekinci sende kendine iyi bak..ye iç gez keyfine bak..
bebiş aç kalmasın sonra

cuteheart tatlım sende kayınvalideni boşver..
benimki de az çektirmedi bana..
şimdi görüşmüyorum kafam kulağım rahat..
1 haftalık gelindim, el öpmeye gittim çocuk yok mu çocuk deyip durdular..
babamın evinden mi getireydim onlara yaw
sonra da bana bu kesin kısırdır ondan çocuğu olmuyo demişti 1 haftada anlamıştı yani bunları
o yüzden kaynana milletie ne yapsan yaranamazsın boşver..

mero sende tuzlu kraker başucuna bırak yemeden yataktan kalkma sakın..
anca bu durdur bulantılarını..

perikızı sende hayırlısıyla evine geç,,
ama bebişide ihmal etme..
belki sen evle ilgilenirken kafam dağılır unutursua dA bebişin tutunur bile anneciğine

ilknur sende bir adet göreydin iyiydi
bak o dediğin akıntı bende 2 gün önce geldi sonra kırmızılar geldi haberin olsun

Bu ay ben karmakarışık oldum şeker. Dr.um çatlamış dedi, ama hala ateş yükselmedi, nası 1 iş anlamadım... Seninde çizgi habire yer değiştiriyo
Dr.um ateş yanılabilir dedi bu arada...

Valla ateşe göre geçen ay yumurtlamadım ama adet oldum.
Yumurtlamadan adet olmak çok zor diyorlar.
Ben metformin kullanmadan önce hiç adet olmazdım misal, o zaman yumurtlamıyordum sanırım. Metformin beni yumurtlatıyor gibi geliyor.
Lakin ateş ölçmeye devam çok alıştım.
Eğlenceli de oluyor. Hem belki biz de yakalarız bir yükseliş bu de bebişli olur haa? Neden olmasın :)

Canım ben geçen yıl 3 ay kadar adet olmamıştım 1 paket progestan içtim adet olmadım ardından bir kutu da söktürücü içtim ancak adet oldum. Sonra 3. Gün hormon tahlili yaptırdım LH ım çok yüksek çıkmıştı. Progestan söktürmez diye tarlusal vermiş olabilir.

Canım ben zaten regl oldum tarlusal ilacı sayesinde. Bitti bile hatta klomen kullandım oda bitti. Hayırlısıyla cumartesi kontrole gidilecek umarım güzel haberlerle dönerim.

Filozofcum
Bu halvet işi de mecburi olunca hiç olmuyo arkadaş
Dün tatlılar pasta yedirdim enerji olsun aşkıma diye bugün çok yorgunum olmaz dedi paşa
Bugğn dinlenmiştir umarım zorlayacam şansımı :)

Canım ben zaten regl oldum tarlusal ilacı sayesinde. Bitti bile hatta klomen kullandım oda bitti. Hayırlısıyla cumartesi kontrole gidilecek umarım güzel haberlerle dönerim.
hadi bakalım inş..
bu ay bebişlerle dolar göbişlerimiz inşallah

Filozofcum
Bu halvet işi de mecburi olunca hiç olmuyo arkadaş
Dün tatlılar pasta yedirdim enerji olsun aşkıma diye bugün çok yorgunum olmaz dedi paşa
Bugğn dinlenmiştir umarım zorlayacam şansımı :)

haklısın valla canım..
benimde kocişe hadi çocuk için yapalım deyince bir ağırdan alıyor ki, bir naz bir hava
şimdi ise adetliyim bile mart kedileri gibi peşimde dolanıyo
şimdi de ben onu süründürüyorum
çocuk lafını açma kız, canım istiyo de
yoksa fırsat bu fırsat deyip canımıza okuyorlar
hadi bu gece yapış yakasına götür halvete

Ohh iyi olmuş eşine adet bitince full performans çalışırsınız
Amaan benimki zaten benim zorumla bebek çalışmasına razı oldu.
Bu ay ciddi ciddi deneyelim dedim. Olmazsa tedaviye gidelim dedim.
Razı oldu sanırım. O hemen hamile kalcağımdan korkuyordu.
Bikaç kez korunmadık baktı olmuyor rahatladı piskopat
2015 de olsunmuş bebeğimiz
Zaten bu gidişle öyle olacak tedaviydi bilmem neydi 2015 olur zati

evet o yüzden varmiş olabilir ocean süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…