Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlaar. bu ay ben de tarlusal kullandım. biteli 10 gün oldu ama hala gelmedi kırmızıcıklargelse de güzelce tüp tedavimi yaptırsam:44:

BU ay ümitliydim ama adetim geldi cuma günü, ve bitmek üzeri...

Ama ne acayiptir ki gögüslerim basldai tekrar agirmaya ve kasinmaya ayni hamilelik deki gibi, ve ayrica acayip migdem bulaniyor utanmasam test yapcam((
Ama ne atesim geregi nede adet geregi sanmiyorum hamile ola bilecegimi, ama bugüne kadar adetim gelmeseydi bu , bu belirtilere göre kesin hamileyim derdim okadar yani.

Sizce atesim normalmi adet dönemine göre ?

42fcb3 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydııııııııııııııııııııııııın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr benim ateş bugün fırladı söktürücüyü içtim ya boşa umutlanayım bocalıym diye öle oluyo biliyom şaka bi yana gripten sanırım bu yükselme :2: akşam eşim yemeği hazırlamış. yedim küt yattım saat 8 de.. sabaha kadar da mışıl mışıl uyumuşum eşim beni uyutup üstüme kapıyı kilitleyip işe gitmiş benim dünyadan haberim yok sabah kalktığımda biraz daha iyiydim ama çok güzel dinlenmişim

benim LH de çok yüksekti demekki ondan tarlusal verdi canım daha önce de zaten bende tarlusal içtiğim halde adet olmamıştım umarım bu kez olurum

Canım ben zaten regl oldum tarlusal ilacı sayesinde. Bitti bile hatta klomen kullandım oda bitti. Hayırlısıyla cumartesi kontrole gidilecek umarım güzel haberlerle dönerim.
filozof benimle seni karıştırdı sanırım ilknurcum sende tarlusal içmiştin demi ne zaman oldun adet ilaç bitince mi tüh yetişemedim ben sana inşallah cumartesi güzel haberlerle dönersin tatlım

valla anladığım kadarıyla ateşin normal değil sanki acaba hergün aynı saatte ölçmediğin için böyle olmuş olabilir mi :26:

ekinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

iyiki varsın sen kusum

Son düzenleme:
kuşum sen adet olmadan yumurtladın felanmı bence bugünü ve yarını değerlendir gripten olduğu kesin deyil bu ateş başka ateşe benziyor

Dün eşim belini inciltmiş, mışıl mışıl sarılıp uyuduk...
Bu ay 1 cacık olmaz ateşe göre...

kuşum sen adet olmadan yumurtladın felanmı bence bugünü ve yarını değerlendir gripten olduğu kesin deyil bu ateş başka ateşe benziyor

yok be kusum gripten o gripten hem tarlusal içiyorum söktürücü boşa çalışmayım şimdi kociş hevesini gelecek aya saklasın bu ay yok ateş yükselmedi, yok hastayım pek bi başıboş bıraktım zaten adamı

bugün ateşin yükselmil ama yelizcim akşama bi cacık olsun mümkünse

Son düzenleme:

yelizcim. neden yumurtlama gunun de mavi cizgi var ben anlamadim. sen kendin mi cizdin?

yelizcim. neden yumurtlama gunun de mavi cizgi var ben anlamadim. sen kendin mi cizdin?

Ben çizdim hayatım. Cmtesi dr.a gittiğimde çatlamışlar dediii... Gerçi daha önce çatlamış olabilirler mi onuda bilmiyom. Ateşte benle oynuyo anlamadım gitti... Dr.a ve ovu. testine göre bu ay başarılı, ateşe göre sınıfta kaldım.

ben de kurtaj sonrasi kendimi yumurta icin takip ediyorum biliyorsunuz. esimle sadece arkadasiz :) bugun yumurtladim sanirim ki bu durum benim icin mukemmel. hem dongum degismeyecek hemde rahim ve yumurtaliga zarar vermediler demek :))

canimmmm. ben sana demisim o yumurta catlar diye. ha ha.... insallah sonu bebis olur. eger sende de tutturursam duaci teyze koyacagim adimi :)) saka. hersey allahin isi tabiki :))

günaydın kızlar ff sonunda çizgimi çekti ama 15. güne bense 13. gün yumurtladığımı düşünorum.hem doktorum hem akıntımdan dolayı bu ay bu ateşmi bize oyun oynuyor bizmi yanılıyoruz acaba.

canimmmm. ben sana demisim o yumurta catlar diye. ha ha.... insallah sonu bebis olur. eger sende de tutturursam duaci teyze koyacagim adimi :)) saka. hersey allahin isi tabiki :))

evet canımcım çatladım inşallah gelmiştir bu sefer bebiş.allah razı olsun tatlım dualarına beni kattığın için.inşallah tutturmuşsundur bendede kalbi temiz arkadaşım.seninde döngülerin normal yolunda gitmesi çok güzel hazır olduğunda hemencik hamile kalabilirsin allahın izniyle.

merhaba kızlaar. bu ay ben de tarlusal kullandım. biteli 10 gün oldu ama hala gelmedi kırmızıcıklargelse de güzelce tüp tedavimi yaptırsam:44:

bende bu ay tarlusal kullanarak adet oldum. dr.a gittiğimde tarlusal kullan 5 gün sonra olursun dedi. Ya olmazsam dediğimde tarlusal bittiğinden itibaren 10 gün sonrasına da olmazsa kontrole gel dedi. bence sende git kontrole derim zaten doktorun sölemiştir.

Kıslar benide tabloya ekleyebiliyormusunuz?:2:buda benim tablom biraz dengesiz gibi ama 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Filozofcum
Bu halvet işi de mecburi olunca hiç olmuyo arkadaş
Dün tatlılar pasta yedirdim enerji olsun aşkıma diye bugün çok yorgunum olmaz dedi paşa
Bugğn dinlenmiştir umarım zorlayacam şansımı :)

asyahayat cnm tablo dediğin topiğin başında ki liste sanırım , eğer taBLonu listeye dahil etmek istiyorsan topiğin kurucusu karanfilceye bunu özel msj olarak atman yeterli cnm

Yelizcim cnm bilmiyorum tabi Allah bilir ama bu ay bir hareket olabilir bellimi olur bu akşam kandır kuzum yap bişiler

Ocean boşver cnm ne zorlıcaksın sen beni görsen hem deli gibi istiyorum hemde iş o raddeye gelince bir naz bir niyaz dediğin gibi kafada hep olurmu yumyum günü filan olduğu için işin zevkini kaçırdık iyice :100:

Canim melek demisti dersin senin yumurtan catladi ve bugun yukselise gecti zaten dr yumurta gormemis calismana gerek yok bence, o dususte yerlesme dususuydu hem de iki tane buda benim gonlumden gecen

Canim melek demisti dersin senin yumurtan catladi ve bugun yukselise gecti zaten dr yumurta gormemis calismana gerek yok bence, o dususte yerlesme dususuydu hem de iki tane buda benim gonlumden gecen

On yüz bin milyon kere beğendi Yeliz bu sözünü....

canımsın
dedim şimdi yağmurum kırmızılar gelmiştir belki, bakalım ne zaman gelecek nazlı kırmızıların

canımm eşine tekrar çok çok geçmiş olsun, bel ağrısı çok fenadır...
kısmet tatlım bu işler kesme hemen ümidini, ateş doktorun ultrason yorumundan kesin olamaz ya, sen rahat ol canım, belki gelir bebiş bu ay inşallahhhh

ben de kurtaj sonrasi kendimi yumurta icin takip ediyorum biliyorsunuz. esimle sadece arkadasiz :) bugun yumurtladim sanirim ki bu durum benim icin mukemmel. hem dongum degismeyecek hemde rahim ve yumurtaliga zarar vermediler demek :))
canımmm
bu harika bir haber çoooook sevindimmm
tez vakitte tekrar hamiş kalacaksın inşallah ve sağlıkla sıhhatle inanıyorummmm

mericeeeeeeeeeee
oh oh kız vallahaiartık yumurtlamalara da halay çekeceğim yaaa
çok sevindim hadi artık geri sayım başlasınnn

Son düzenleme:
kızlaaar
bebiş 2 cm olmuş yaaa
ultrasonda ilk defa bebeğe benziyor yavrummm
nabzı 140, pıt pıt pıt....
Allaha çok şükür, Allahım isteyen herkese göstersin canlarım, dualarım da hep sizlerle bir yandan...
bu arada nabızdan cinsiyet yorumu yaparız dedim ama tam 140 çıktı yani 140 üstüne kız derler, 140 altına erkek...
hiç yorum yapamadık
mart sonunda ikili testler var burun kemiği ve ense kalınlığı falan
inşallah bir aksilik çıkmaz, turp gibidir yavrum
doktor ikili testlerde seni alacağım ayrıntılı ultrasona, senin hatrın için cinsiyet yorumu yapacağım dedi
yarın ultrasonunu da tarayıp paylaşırım sizlerlee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…