evet o yüzden varmiş olabilir ocean süpersin
benim LH de çok yüksekti demekki ondan tarlusal verdi canımCanım ben geçen yıl 3 ay kadar adet olmamıştım 1 paket progestan içtim adet olmadım ardından bir kutu da söktürücü içtim ancak adet oldum. Sonra 3. Gün hormon tahlili yaptırdım LH ım çok yüksek çıkmıştı. Progestan söktürmez diye tarlusal vermiş olabilir.
filozof benimle seni karıştırdı sanırım ilknurcumCanım ben zaten regl oldum tarlusal ilacı sayesinde. Bitti bile hatta klomen kullandım oda bitti. Hayırlısıyla cumartesi kontrole gidilecek umarım güzel haberlerle dönerim.
BU ay ümitliydim ama adetim geldi cuma günü, ve bitmek üzeri...
Ama ne acayiptir ki gögüslerim basldai tekrar agirmaya ve kasinmaya ayni hamilelik deki gibi, ve ayrica acayip migdem bulaniyor utanmasam test yapcam((
Ama ne atesim geregi nede adet geregi sanmiyorum hamile ola bilecegimi, ama bugüne kadar adetim gelmeseydi bu , bu belirtilere göre kesin hamileyim derdim okadar yani.
Sizce atesim normalmi adet dönemine göre ?
42fcb3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kuşum sen adet olmadan yumurtladın felanmıbence bugünü ve yarını değerlendir gripten olduğu kesin deyil bu ateş başka ateşe benziyor
Dün eşim belini inciltmiş, mışıl mışıl sarılıp uyuduk...
Bu ay 1 cacık olmaz ateşe göre...
yelizcim. neden yumurtlama gunun de mavi cizgi var ben anlamadim. sen kendin mi cizdin?
canimmmm. ben sana demisim o yumurta catlar diye. ha ha.... insallah sonu bebis olur. eger sende de tutturursam duaci teyze koyacagim adimi :)) saka. hersey allahin isi tabiki :))
merhaba kızlaar. bu ay ben de tarlusal kullandım. biteli 10 gün oldu ama hala gelmedi kırmızıcıklargelse de güzelce tüp tedavimi yaptırsam:44:
Kıslar benide tabloya ekleyebiliyormusunuz?:2:buda benim tablom biraz dengesiz gibi ama 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Filozofcum
Bu halvet işi de mecburi olunca hiç olmuyo arkadaş
Dün tatlılar pasta yedirdim enerji olsun aşkıma diye bugün çok yorgunum olmaz dedi paşa
Bugğn dinlenmiştir umarım zorlayacam şansımı :)
Canim melek demisti dersin senin yumurtan catladi ve bugun yukselise gecti zaten dr yumurta gormemis calismana gerek yok bence, o dususte yerlesme dususuydu hem de iki tanebuda benim gonlumden gecen
canımsıngünaydııııııııııııııııııııııııın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrbenim ateş bugün fırladı söktürücüyü içtim ya boşa umutlanayım bocalıym diye öle oluyo biliyom şaka bi yana gripten sanırım bu yükselme :2: akşam eşim yemeği hazırlamış. yedim küt yattım saat 8 de.. sabaha kadar da mışıl mışıl uyumuşum eşim beni uyutup üstüme kapıyı kilitleyip işe gitmiş benim dünyadan haberim yok sabah kalktığımda biraz daha iyiydim ama çok güzel dinlenmişim
benim LH de çok yüksekti demekki ondan tarlusal verdi canımdaha önce de zaten bende tarlusal içtiğim halde adet olmamıştım umarım bu kez olurum
filozof benimle seni karıştırdı sanırım ilknurcumsende tarlusal içmiştin demi ne zaman oldun adet ilaç bitince mi tüh yetişemedim ben sana inşallah cumartesi güzel haberlerle dönersin tatlım
valla anladığım kadarıyla ateşin normal değil sankiacaba hergün aynı saatte ölçmediğin için böyle olmuş olabilir mi :26:
ekinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
iyiki varsın sen kusum
canımm eşine tekrar çok çok geçmiş olsun, bel ağrısı çok fenadır...Dün eşim belini inciltmiş, mışıl mışıl sarılıp uyuduk...
canımmmben de kurtaj sonrasi kendimi yumurta icin takip ediyorum biliyorsunuz. esimle sadece arkadasiz :) bugun yumurtladim sanirim ki bu durum benim icin mukemmel. hem dongum degismeyecek hemde rahim ve yumurtaliga zarar vermediler demek :))
mericeeeeeeeeeeeevet canımcım çatladım inşallah gelmiştir bu sefer bebiş.allah razı olsun tatlım dualarına beni kattığın için.inşallah tutturmuşsundur bendede kalbi temiz arkadaşım.seninde döngülerin normal yolunda gitmesi çok güzel hazır olduğunda hemencik hamile kalabilirsin allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?