Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de kurtaj sonrasi kendimi yumurta icin takip ediyorum biliyorsunuz. esimle sadece arkadasiz :) bugun yumurtladim sanirim ki bu durum benim icin mukemmel. hem dongum degismeyecek hemde rahim ve yumurtaliga zarar vermediler demek :))

maşallah canım bu da çok önemli tabii.
takibi bırakma tabii, hem ateş ölçmek çok eğlenceli

aman anaaaam benimkisini zorlamazsam zaten bebek yapmaya niyeti yok.
ittire kaktıra yaptırıyorum işte

anaaam 2 cm mi? benim bir zamanlar bir kistim oluşmuştu da 7cm di
nekaaaaaaa küçükmüş sıpa yaa
Maşallah maşallah tosun olduğu zamanları da görcez inşallaaah.

kız 2 cm iken bebeğe benziyor mu ?

Kıslar benide tabloya ekleyebiliyormusunuz?:2:buda benim tablom biraz dengesiz gibi ama 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım aynen benim geçen ayki tablom
benim tabloya bakarsan geçen ayki yumurtlamadan sonra aynı olduğunu görürsün...
benim sonuç kırmızılar oldu
senin bebiş olsun inşallah..

ayy kocaman olmuş annesi
inş sağlıklı sıhhatlidir ..
ultrasyonda görünce daha bir heyecanın artacaktır
ne güzel ya..
ben kararsız oldum ya son günlerde..
çalışmaya başlayınca bebek fikrini ertelemek istiyorum sanki..
evde sıkıntıdan bebişim olsun da onla vakit geçsin diyodum ama çalışınca eve zor atıyorum kendimi..
birde bebiş olsa çok zor olacak benim için..
ama bir yandan da sizleri gördükçe içim geçiyo

yeliz senin ateşte sabitleşmeye başladı sankim
bebişler geliyo mu yoksam

yağmurcuğum seninde bu kırmızılar ne nazlı şey çıktılar ya
kırmızı değil de kırmızı tenli bebiş geliyormuş

ocean senin kocanda abartmış bence ya 2015 ne
teminatı mı var bebişin..
hele bu site de yazılanları gördükten sonra çok zormuş bebiş yapmak anladım

cuteheart canım seninde rahim ve yumurtalıklarının sağlıklı olmasına sevindim...
bakarsın benden önce yine hamiş kalırsın

anammmm. yerim ben o 2 cm i bir lokmada ) masallah kuzuma.

filozofum. cok saol canim. insallah seni hamis goruruz once. benim isim uzun. cok sukur istedigim ay şak diye hamile kaliyorum ama ne yazik ki icimde tutamiyorum (

annem. ozledim seni yahu :))

gözün aydın tatlım darısı başımıza olsun inşallah.size kocaman bir rabbim kucağına aldığın günleride göstersin sağlıkla inşallah.

anaaam 2 cm mi? benim bir zamanlar bir kistim oluşmuştu da 7cm di
nekaaaaaaa küçükmüş sıpa yaa
Maşallah maşallah tosun olduğu zamanları da görcez inşallaaah.

kız 2 cm iken bebeğe benziyor mu ?
benziyor canım kolları bacaklarının yeri ve baş popo belli
yarı baş yarı gövde olmuş artık dedi doktor amcası
canım amin inşallah o günleri de görürüz
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah, Amin

canımm inşallah yavrun en hayırlı zamanda gelir yerleşir tahtına ne diyeyim...
bebek fikrini erteleme gibi bir düşüncen varsa canım, yine de korunmayın derim, en azından daha doğal yöntemlerle korunun ki arada kazalar olsun, geleceği vardır belki bebişin, geleceği varsa da gelsin kııız, kıyamammm ayyy
anammmm. yerim ben o 2 cm i bir lokmada ) masallah kuzuma.

filozofum. cok saol canim. insallah seni hamis goruruz once. benim isim uzun. cok sukur istedigim ay şak diye hamile kaliyorum ama ne yazik ki icimde tutamiyorum (
canım benimmm
Allah hepimizin gönlüne göre versin, iyi ki varsınız, insan herkesle kolay kolay mutluluğunu paylaşamıyor, seviyorum sizi

filozof21

ahh ahh sorma yaa adam çok ince düşünüyor.
para biriktirelim, ben KPSS ye gireyim uzman olayım.
ohooo bunları beklersek 2020 ye ancak olur bebek.
o hala hemen olabileceğini düşünüyor.
üstelik on yüz milyon kere anlattım pko olduğumu.
hemen olamayacağını ama gel de laf anlat işte

Ayyyy masallah ona hele tekmelerini hissetmeye basla iste o zaman bir ruya degilde gercekmis diyorsun, ya aslinda bir erkek annesi olarak kiz cocuk icin cildiriyorum bir elbise gormeyim gozlerim doluyor kiz yegenlerim var cok tatli cok zilli oluyorlar erkek bebeklerde buyumuste kuculmus adam gibi oluyor kucuk delikanlilar ikiside ayri guzel. Allah kimseyi evlatsiz birakmasin yavrusunun kokusunu icine cekmeyi nasip etsin. iyi bak topigimize )

bugün çok uykum geldi yahu herkese iyi geceler:111:

doğru söylüyorsun canımm hala rüya gibi geliyor, rabbim tekme attığı günleri de göstersin inşallah
önce sağlıklı olsun Allahın izniyle cinsiyet de işin eğlencesi işte

benim eşim daha okulunu bitirecek bu sene, askerliği var, Allahım bize yarım et
biz çok erken başladık bu işlere vallahi bebiş kısmetiyle gelir diyoruz bakalım ne yapacağız Allah yardım etsin
bizden örnek ver eşine belki fikrini değiştirir canım

Hay maşallah canım yaa yerim ben onun boyunu posunu.hiç bi aksilik çıkmaz inşallah annesi

Hay maşallah canım yaa yerim ben onun boyunu posunu.hiç bi aksilik çıkmaz inşallah annesi
inşallah teyzesei
sen de ben de tüüm hamişler de kazasız belasız sağlıkla geçirelim bu dönemi inşallah
sen nasıl olsun canım bulantılarla aran asıl??

inşallah teyzesei
sen de ben de tüüm hamişler de kazasız belasız sağlıkla geçirelim bu dönemi inşallah
sen nasıl olsun canım bulantılarla aran asıl??

İyiyim demek isterdim bitanem ama maalesef akşam yemek felan yiyemedim şimdi çekirdek yedim biraz iyi geldi.ama bunada şükür rabbim dermansız dert vermesin.

günaydın kızlar ateşim ani bir atakla yükseldi.progestan içiyorum bu ateşimi etkilemiş olabilir mi sizce?

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
benim bugünde gelmedi nazlı kırmızılar beklemeye devam

ooooooy yirim yirim ben onuuuu maşallah annnesiiiii rabbim kucağına aldığın günleride göstersin sağlıcakla inşallah darısı bizim başımıza kusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…