kızlaaar
bebiş 2 cm olmuş yaaa
ultrasonda ilk defa bebeğe benziyor yavrummm
nabzı 140, pıt pıt pıt....
Allaha çok şükür, Allahım isteyen herkese göstersin canlarım, dualarım da hep sizlerle bir yandan...
bu arada nabızdan cinsiyet yorumu yaparız dedim ama tam 140 çıktı yani 140 üstüne kız derler, 140 altına erkek...
hiç yorum yapamadık
mart sonunda ikili testler var burun kemiği ve ense kalınlığı falan
inşallah bir aksilik çıkmaz, turp gibidir yavrum
doktor ikili testlerde seni alacağım ayrıntılı ultrasona, senin hatrın için cinsiyet yorumu yapacağım dedi
yarın ultrasonunu da tarayıp paylaşırım sizlerlee
kızlaaar
bebiş 2 cm olmuş yaaa
ultrasonda ilk defa bebeğe benziyor yavrummm
nabzı 140, pıt pıt pıt....
Allaha çok şükür, Allahım isteyen herkese göstersin canlarım, dualarım da hep sizlerle bir yandan...
bu arada nabızdan cinsiyet yorumu yaparız dedim ama tam 140 çıktı yani 140 üstüne kız derler, 140 altına erkek...
hiç yorum yapamadık
mart sonunda ikili testler var burun kemiği ve ense kalınlığı falan
inşallah bir aksilik çıkmaz, turp gibidir yavrum
doktor ikili testlerde seni alacağım ayrıntılı ultrasona, senin hatrın için cinsiyet yorumu yapacağım dedi
yarın ultrasonunu da tarayıp paylaşırım sizlerlee
canım ya hepten de aç kalma, çok sevdiğin bir meyveye çorbaya falan dadansan??İyiyim demek isterdim bitanem ama maalesefakşam yemek felan yiyemedim şimdi çekirdek yedim biraz iyi geldi.ama bunada şükür rabbim dermansız dert vermesin.
progestan yapmıyor canım, o senin yumyumundangünaydın kızlar ateşim ani bir atakla yükseldi.progestan içiyorum bu ateşimi etkilemiş olabilir mi sizce?
amiiin canım darısı kısa zamanda başınıza olsun, bbbbbbböyle davul gibi şişsin göbüşleriniiiiiiz e migünaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
benim bugünde gelmedi nazlı kırmızılar beklemeye devam
ooooooy yirim yirim ben onuuuumaşallah annnesiiiii rabbim kucağına aldığın günleride göstersin sağlıcakla inşallah darısı bizim başımıza kusum
ayyy canım benimmm eksik olmayasın yelizimmmUfacık tefecik ama dünya tatlısı oooooo.
Hala kararlıyım kız olcak cimcime.
Kızkardeşim gibi oldun sen benim ekinci. Doğsada sevsek ya
canııımmm sen de çok istiyorsun biliyorum yaaYa Allah'ım Yarebbim sen ne büyük bir lütüf sunmuşsun biz kadınlara ve insanlara ben ısırırım onun poposunu ayaklarını ellerini bee off zaten şu yeteneksizsinizdeki baha beni çıldırttı ufff çıkarmasınlar çoluk çocuk tv ye ben deliriyorum ekran karşısında ekincim güzellim diyorum ki senin ve tüm anne adayları ve aday adayları için rabbim inş. sağlıkla hiçbir aksilik çıkmadan bebeğini kavuşturup hayırlı evlatlar nasip etmiş olsun bizlereAllah yardımcın olsun asker evladı büyütüceksin vardır rabbimin bir bildiği şüphesiz sen sadece keyfini çıkar bu mutluluğun
hoşgeldin canım daha önce de yazsaydın keşkeMerhaba kızlar aylardır sizleri takip ediyorum ama ilk defa size yazıyorum.bende ateş ölçümü yapıyorum.tablomu sizinle paylaşmak istedim.yorumlarsanız sevinirim.
1.gün 36.7
2.gün 36.7
3.gün 36.6
4.gün 36.5
5.gün 36.6
6.gün 36.4
7.gün 36.6
8.gün 36.6
9.gün 36.7
10gün 36.6
11gün 36.7
12gün 36.6
13.gün 36.5
14.gün 36.5
15.gün 36.5
16.gün 36.4
17.gün 36.4
18.gün 36.6
19.gün 36.8
20.gün 36.9
21.gün 36.8
22.gün 36.8
23.gün 36.9
24.gün 36.9
25.gün 36.8
26.gün 36.9
27.gün 36.7
28.gün 37
29.gün 37
30.gün 36.9
Merhaba kızlar aylardır sizleri takip ediyorum ama ilk defa size yazıyorum.bende ateş ölçümü yapıyorum.tablomu sizinle paylaşmak istedim.yorumlarsanız sevinirim.
1.gün 36.7
2.gün 36.7
3.gün 36.6
4.gün 36.5
5.gün 36.6
6.gün 36.4
7.gün 36.6
8.gün 36.6
9.gün 36.7
10gün 36.6
11gün 36.7
12gün 36.6
13.gün 36.5
14.gün 36.5
15.gün 36.5
16.gün 36.4
17.gün 36.4
18.gün 36.6
19.gün 36.8
20.gün 36.9
21.gün 36.8
22.gün 36.8
23.gün 36.9
24.gün 36.9
25.gün 36.8
26.gün 36.9
27.gün 36.7
28.gün 37
29.gün 37
30.gün 36.9
canım ya hepten de aç kalma, çok sevdiğin bir meyveye çorbaya falan dadansan??
benim tarhana çorbası önerimi denedin mi canım?
hem besleyici iyi kötü, hem hiç bulandırmaz mideyi, herkes de sever tarhanayı genelde
ben çok kötü olduğum bir anda onu içince yarabbi şükür demiştim
mutlaka dene derim
progestan yapmıyor canım, o senin yumyumundan
son üç ayda çeşitli sebeplerden dolayı çok kullandım bu progestanı, sadece yumurtladığımda yüksekti ateşim
amiiin canım darısı kısa zamanda başınıza olsun, bbbbbbböyle davul gibi şişsin göbüşleriniiiiiiz e mi
ayyy canım benimmm eksik olmayasın yelizimmm
inşallah doğduğu günleri de göreceğiz
canııımmm sen de çok istiyorsun biliyorum yaa
bebiş fikrini o yüzden ertelemeyin bırakın işi doğalına, olsun diye de kasmayın
işe devam edeceğim demiştin, belki çok rahat bir hamilelik geçireceksin son 2 aya kadar çalışırsın belki de
o yüzden her şey kısmet geleceği varsa gelsin yavrunun
eşimle anlaşamadık bir türl bu ağustosta gitmek istiyor
Allah izin verirse benim doğuma denk geliyor askerliği
acaba izin veriliyor mu eş doğum yapınca
ben de doğsun 2 aylık olsun aralıkta git diyorum ne bileyim her türlü şafak sayacağız allah büyük:98:
annem kayınvalidem genç, babam kaınpederim genç bakarlar bize, abim var çok şükür sevdiklerim yanımda, Allah daha darda olanlara da yardım etsin...
zaten kayınvalidemdeyim annem de arabayla 3 dklık mesafede atlar atlar gelir
Merhaba kızlar aylardır sizleri takip ediyorum ama ilk defa size yazıyorum.bende ateş ölçümü yapıyorum.tablomu sizinle paylaşmak istedim.yorumlarsanız sevinirim.
1.gün 36.7
2.gün 36.7
3.gün 36.6
4.gün 36.5
5.gün 36.6
6.gün 36.4
7.gün 36.6
8.gün 36.6
9.gün 36.7
10gün 36.6
11gün 36.7
12gün 36.6
13.gün 36.5
14.gün 36.5
15.gün 36.5
16.gün 36.4
17.gün 36.4
18.gün 36.6
19.gün 36.8
20.gün 36.9
21.gün 36.8
22.gün 36.8
23.gün 36.9
24.gün 36.9
25.gün 36.8
26.gün 36.9
27.gün 36.7
28.gün 37
29.gün 37
30.gün 36.9
ayy canımmayyy cnm yaa kıyamam size askere izin veriliyormu hiç bilmiyorum ama mantıken verilmesi gerek bak şimdi senin için bir kaç askerlik yapmış arkadaşa sorucam kendi başlarına gelmemiş olsa bile bellki etraflarında şahit olmuş olabilirler.Bende asker yolu beklemiştim hemde 15 ay eşimi ozman flört ediyorduk hatta bir dönem ayrılmıştık ama ağlaya sızlaya bekledim senin ki büyük ihtimal kısa dönem bu doğru bir tespit cnm sayılı gün çabuk geçer bak eşinin ailesi senin ailen çevren dopdolu birde minnak yavrun onu tanımayla ve ona alışmayla zaman nasıl geçti anlamayacaksın diye tahmin ediyorum bencede senin dediğin mantıklı doğumdan sonra gitmesi 3 ünüz içinde daha iyi gibi görünüyor ama tabi eşinin psikolojiside önemli bu durumda kafasında kendine ait düşünceler olabilir, doğarsa kopmak zor olur ikinizi gözü arkada bırakmak güç , erken gidiyim hemen döneyim bebeğim daha küçükken ...gibi şimdi hamilelik sürecindeki duruma alışacağı için giderken daha rahat gider ama bebişi görsün kokusunu duysun işi daha zorlaşır gibime geliyor oda bebişimi görücem diye bir çırpıda zaman geçirecek inş. Bak yelize bahsetmiştim dayım bebek sahibi oldu 28 şubatta diyor ben hamileyken hiç bişey anlamadım sadece doğucanı biliyordum ama bir hissiyatım yoktu şimdi işe giderken onları bırakıp gidiyorum ya gözlerim doluyor düşün koskoca adam yani demem o ki bırak doğumdan önce gitmek istiyorsa gitsin hayırlısı doğum bebek toparlandı derken yetişir babası ...Doğumdan sonra da gitsede birşey farketmez Rabbim onu senin rahmine düşürüp o pırlantayı size nasip ettiyse güzel olucak herşey inş.
canım ya hepten de aç kalma, çok sevdiğin bir meyveye çorbaya falan dadansan??
benim tarhana çorbası önerimi denedin mi canım?
hem besleyici iyi kötü, hem hiç bulandırmaz mideyi, herkes de sever tarhanayı genelde
ben çok kötü olduğum bir anda onu içince yarabbi şükür demiştim
mutlaka dene derim
guzeller. yarin genetik incelemeye gidecegim. lutfen dua edin zorluk cikarmasinlar bana.
guzeller. yarin genetik incelemeye gidecegim. lutfen dua edin zorluk cikarmasinlar bana.
Dualarımdasın cuteheart, inşallah senden yana kötü bişi çıkmaz. Tedavi edilebilecek ufacık 1 sorun olsun. Kaynanada kapak olsun...
canım rabbim inşallah güzel sonuçlarla gelmeni nasip etsin.hiç endişe etme çok güzel sonuçlarla geliceksin inşallah.rabbim gönlüne göre versin.
hoşgeldin canım daha önce de yazsaydın keşke
şimdi önce klasik lafımı edeyim sonra yorumumu yapacağım
neden ff de yapmadın tablonu, orada çok net görebiliyoruz, hem her şeyini kullandığın ilaçları ilişki günlerinin kaydedebiliyorsun
neyse
şimdi yorumuma geleyim
senin foliküler dönem ateşin ortalama 36,5-36,6 larda seyrediyor
17 ya da 18. gün ikisinden birinde olmuş bence yumurtlama
hatta ateşin de epey yüksek düşmemiş
hamile olabilirsin gibi geliyor canım
sonucu bize de bildir mutlaka
17.gün çatlamış yumurtan güzelim. Umarım o gün ve 2 gün öncesi ilişki olmuştur. Döngün kaç gün sürüyo? Hamile tablosu bu yahu....
benim eşim daha okulunu bitirecek bu sene, askerliği var, Allahım bize yarım et
biz çok erken başladık bu işlere vallahi bebiş kısmetiyle gelir diyoruz bakalım ne yapacağız Allah yardım etsin
bizden örnek ver eşine belki fikrini değiştirir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?