Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba bende ataş ölçmeye başladım ama ff ye kayıt yapamıyorum.Link atabilir misinz tablo oluştursam

gunaydiinnn. stresten sadece 3 saat uyuyabildim. gidiyorum simdik doktora. dua edin n'olur. gelince yazarim. optum hepinizi.

4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydıııııın kızlar benim ateşe bi haller oldu 2 aydır yükselsin diye bekliyırum yükselmedi söktürücüyü içince yükseleceği tuttu :26: acaba tarlusal ateş yükseltir mi bi kaç gündür gün içinde kremsi sabahları genellikle su gbi akıntım var hep bi ıslaklık hissi :44:noooluuuyo bana yaaauuu yoksa söktürücü de mi işe yaramayacak daha ne kadar bekliyecem ben bu kırmızılarıııı

gunaydiinnn. stresten sadece 3 saat uyuyabildim. gidiyorum simdik doktora. dua edin n'olur. gelince yazarim. optum hepinizi.
günaydın canım allah yardımcın olsun güzel haberlerle dön inşallah

Bol şans arkadaşım...

Ah Yağmurcum yaa ne merak içindesindir kimbilir. Dile kolay 60 gün olmuş döngün... Rabbim gönlüne göre versin şeker, en kısa zamanda yeni döngün başlasın...

canım hadi inşallah işin rast gitsin
bize de bildir hemen merakta bırakma

ilaç nadiren de olsa yapabiliyormuş progesteron sonuçta
aynı ilacı içmedim ama progestan bende yapmamıştı, sende de bu tarlusal yapmıştır belki canım
ama devamlı yüksek devam etmiyor ilaçların yükselttiği ateşler
gelse de bir başlasa yeni döngüüüü
vallahi sen adet ol canım halay çekeceğim topikte

kızlar merhaba bende ataş ölçmeye başladım ama ff ye kayıt yapamıyorum.Link atabilir misinz tablo oluştursam
şu an ff üyelik kabul etmiyor
yine olmuştu kızlar hatırlayanınız var mı?
davetiye gönderme muhabbetinden bahsediyor
şu an üyelik kabul edemiyoruz diyor
ttmm'ye alacaktım uğraştım alamadım ben de
nasıl oluyordu davetiyeli kayıt, bilen hatırlayan var mıı??

iyi bari canım bir şeyler yiyebilliyorsun çok şükür
ama bugün aç kalmışsın yinee
ama korkma sakın ilk aylarda beslenmenin önemi yok diyor doktorlar
ilk aylarda beslenme çok önemli olsa rabbim verir mi bizlere bulantıyı değil mi ama

Hu huuuuu, benim canlarım naapıyo bakalımmmm...
canıımmm beni mi sorduuuun
ben çoook hastayım bugüüün
sayıyorum şimdi
1) faranjitim vardı geçmedi devam ediyor
2) faranjitte burun boğaz kuru olur, hamilelik nezlesiyle karıştı, sadece ağzımdan nefes alıyorum:2:
3) baş ağrılarım part time devam ediyor
4) uçuk çıktı hayvanlar gibi, ilaç da süremiyorum, hem de iki dudağmın arasında ağzımı açamıyorum artık konuşurken kıpırdayan bir yerde deli etti beni
ben böyleyim işte iyi miyim siz karar verin canlarımm

ff de nasıl olacağını bilmiyodum.doktorum bi çizelge verdi kendim onun üzerinde yapmıştım.inşallah hamileyimdir.
canım inşallah hamilesindir, bize de bildir mutlakaaaa

evet sizin evlilik gibi bebek de erken oldu.
benimki çok sağlamcıdır,planlıdır, programlıdır.
6 yılda ancak evlenebildik biz
artık bebek de kaçıncı yılımızda olacak bakalım Allah bilir:85:
benim eşim de 22 yaşında olmasına rağmen hiiiç kaçmaz sorumluluktan
evlenelim evlenelim dedim al evlenelim dedi
bebiş mi istiyorsun yaparız dedi büyük bir zevkle
korkanın çocuğu olmaz der nasıl bir lafsa artık
bebek konusunda çok planlı olmak da iyi değil bence, her şeye bir anda atlamak da, bir kararı olmalı her şeyin diye düşünüyorum
azı karar çoğu zarar

Son düzenleme:
Merhaba canlar nasılsınız ???

Cuteheart Allah yardımcın olsun cnm

Yelizim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyo yumoşlama işleri halvetler aksatılmıyo dimi

Yağmuuurrr cnm inş. rabbim sana bir süpriz yapmış olsa da çok yakında bize müjde versin sıkma canını olur mu ? sen diyosun ya 1 yıldır uğraşıyorum inan ki kuzenim 5 yıllık evli 2 yıldır kesintisiz uğraşıyor bir sorun yokmuş ama olmadı işte belli olmaz bu işler canmmm dua et kesintisiz

Ekinci 2 cm lik bebişimizin annesi nasılsın cnm baş ağrılarını azda olsa dindirebiliyorsun inş.

Ya Merom sen nasılsın bişiler ye mutlaka az da olsa

Filozof cnm sen hala kırmızılardasın dimi yeni döngün inş. heycanlı ve sonu mucizeli olur cnm inş.

Ocean şu yumyumlara inan cnm ya belli olmaz onların işleri Allah bilir süpriz yapabilir.

Melekkk sen ne alemdesin neler yapıosun moreller nasıl

merice gezmelerdemisin hala

Jeylo...asyahayat nerelerde neler yapıorsunuz ?

OooO bayağı kalabalık bir aileyiz

Kızlar Allah'ın izniyle ben bu hafta sonu hayırlısı ile taşınıyorum İnş. yeni yuvamda eşim ve bebişlerimizle bir ömür huzurlu yaşarız Allah'ın izniyle Dün akşam eşyaları topladık çalıştığım için 21:00 - 24:00 arası iş yapabiliyorum. Cuma akşamına kadar iyice halledicem inş. Bu arada ben genelde 7 gün regl olurum bu ak 8 gün oldu hala geliyodu dün eşim çıldırdı diyo bu ne ya bende insanım sen o yüzden kesin böyle zayıfsın bu kadar olmaz gerçekten ya arkadaşlarda şaşırıyo hem yogun hemde uzun sürüyo ben 2 yıl evvel nikah işlemleri için bir kaç testten geçmiştim ozaman kansız olduğum için kan ilacı yazmıştı dr. Bu kırmızıların onunla hiç alakası yok sanırsam hepinizi öpüyorum görmediğim tanımadığım yakın dostlarım

Hadi hayatım allah yardımcın olsun.hiiç bi sorun çıkmadan güzel güzel dön

Insallah guzel haberlerle donersin canim oyle de olacak inaniyorum .

Bol şans arkadaşım...

Ah Yağmurcum yaa ne merak içindesindir kimbilir. Dile kolay 60 gün olmuş döngün... Rabbim gönlüne göre versin şeker, en kısa zamanda yeni döngün başlasın...

saolun canlarim. kan verdim geldim. pihtilasma filan bakilacakmis. 15 gun sonra sonuclar :))

Ekinciiiiiiiiiii,
Çok geçmiş olsun meleğim...
Franjiti için 1 yorumum yok..
Uçuk için devamlı ağzını sabunla, kurula ve ruj sür, 2 güne geçer, bende çok çıkardı son 1 yıla kadar, uzmanım o konuda. İlaç ismi verirdim ama kullanamazsın boşver onu. Vitamin eksikliğinden oluyo dikkat et, vücutta bişiler eksik demekki... Bu günümüzde şükür, iyisin iyiiii...

canımm benim baş ağrılar yer yer devam ediyor eski şşiddetinde değil ama bu seferde uçuk çıktı, yok fanajitim azdı, bir de hamilelik nezlesi muhabbeti varmış nefes aldırmıyor onunla uğraşıyorum, Allah çok şükür yine de bu günlerime
çok seviniyorum canım taşınmana
inan kendim taşınıyormuşum gibi bir heyecanla okuyorum yazdıklarını
inşallah her şey güzel olacak
bu arada aşırı adet kanaması bildiğim kadarıyla kansızlık yapabilir, doktoruna ilk fırsatta bir danış bence canım

saolun canlarim. kan verdim geldim. pihtilasma filan bakilacakmis. 15 gun sonra sonuclar :))
hadi bakalım canım, Allahım hakkında hayırlısını versin
Allah korusun pıhtılaşma olsa bile yeter ki teşhisi konsun
her şeyin çaresi var canım
inşallah güzel haberlerinle tekrar şenlendireceksin topiğimiziii

Deniziciiiiiim,

Yeni evin hayırlı uğurlu bol neşeli 1 ev olsun hayatım. Cıvıl cıvıl bebiş sesleri tez zamanda gelsin ve hiç eksilmesin. Bu arada beni soararsan beklemedeyin son 10 gün. Akla karayı ayırt ederiz 10 gün sonra. :18: Yumyum çatlama halvet falan askıya kaldırıldı. Dinlenmedeyiz. Eşimde bende pek bi mutluyuz, yaştan dolayı zor oluyodu hergün antreman Böyle işte şeker. Reglin uzun sürsün korkma, rahat 1 hamilelik geçirirsin ( bu kocakarı kararı, dr.dan duymadım.) Seninde 1 haftan var hee, yeni maçlara hazırlan...

RABBİM,
Bu ay bizim topicten hamile çıksın noolur yaw, çok özledik halayı göbek atmayı...
AMİİN...

Son düzenleme:

Allah razı olsun güzel anne hadi ya üstüste geldi demekki ahhh ya birde şimdi yaza geçince mevsim değişikliğinde bir garip olursun sonra anne-evlat alışırsınız birbirinize uçuk vitamin eksikliğinin yanı sıra vücutta ateşin bir yerden patlak vermesi sonucuda olabiliyor ama tabi bünyeye göre değişir .Bir dönem başıma gelmiş ve fena kaşınırdı böyle söylemişti dr. dikkatli ol cnm kolaymı insan vücudu minnacık bir şeyi bile kabul etmezken başka bir bedenden gelen ve senin bedeninle birleşen bir canlı taşıyorsun anormalliklerin olması tabii bence ama sana mero ya burdan bile kıyamıyorum çok tatlısın anne olacaksınız ...Durun bakalım sıra bizede gelicek

ya kızlar bişe dicem ama :18: gülmeyin ben hamile olabilir miyim ki ooof gittikçe saçmalamaya başladım az önce sarımsı bi akıntım olmuş ama ne bi ağrı ne de bi belirtim var uuuuf

Canım benimm,allah yuvanızda çocuklarınızla birlikte musmutlu bir hayat nasip etsin.çok sevindim senin adına gör bak herşey çok güzel olacak.kocacığın bile bi başka ilgilencek senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…