- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
kızlar merhaba bende ataş ölçmeye başladım ama ff ye kayıt yapamıyorum.Link atabilir misinz tablo oluştursam
gunaydiinnn. stresten sadece 3 saat uyuyabildim. gidiyorum simdik doktora. dua edin n'olur. gelince yazarim. optum hepinizi.
gunaydiinnn. stresten sadece 3 saat uyuyabildim. gidiyorum simdik doktora. dua edin n'olur. gelince yazarim. optum hepinizi.
günaydın canım allah yardımcın olsun güzel haberlerle dön inşallahgunaydiinnn. stresten sadece 3 saat uyuyabildim. gidiyorum simdik doktora. dua edin n'olur. gelince yazarim. optum hepinizi.
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydıııııın kızlar benim ateşe bi haller oldu 2 aydır yükselsin diye bekliyırum yükselmedi söktürücüyü içince yükseleceği tuttu :26: acaba tarlusal ateş yükseltir mibi kaç gündür gün içinde kremsi sabahları genellikle su gbi akıntım var hep bi ıslaklık hissi :44:noooluuuyo bana yaaauuu yoksa söktürücü de mi işe yaramayacak daha ne kadar bekliyecem ben bu kırmızılarıııı
günaydın canım allah yardımcın olsun güzel haberlerle dön inşallah
canım hadi inşallah işin rast gitsingunaydiinnn. stresten sadece 3 saat uyuyabildim. gidiyorum simdik doktora. dua edin n'olur. gelince yazarim. optum hepinizi.
ilaç nadiren de olsa yapabiliyormuş progesteron sonuçta4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydıııııın kızlar benim ateşe bi haller oldu 2 aydır yükselsin diye bekliyırum yükselmedi söktürücüyü içince yükseleceği tuttu :26: acaba tarlusal ateş yükseltir mibi kaç gündür gün içinde kremsi sabahları genellikle su gbi akıntım var hep bi ıslaklık hissi :44:noooluuuyo bana yaaauuu yoksa söktürücü de mi işe yaramayacak daha ne kadar bekliyecem ben bu kırmızılarıııı
şu an ff üyelik kabul etmiyorkızlar merhaba bende ataş ölçmeye başladım ama ff ye kayıt yapamıyorum.Link atabilir misinz tablo oluştursam
iyi bari canım bir şeyler yiyebilliyorsun çok şükürDün denedim tatlım tarhanayı sağolsun kiracımız yaptı iki kâse içtim.ama bişeyi bi kez yedimmi ikinciye istemiyo canımmeyve kivi ve ananas iyi geliyo ekşili olunca yiyorum,ama onlarıda yiyemez olcam diye korkuyorum.yaptığım kahvaltıyı çıkardım yine açım bugün
canıımmm beni mi sorduuuunHu huuuuu, benim canlarım naapıyo bakalımmmm...
canım inşallah hamilesindir, bize de bildir mutlakaaaaff de nasıl olacağını bilmiyodum.doktorum bi çizelge verdi kendim onun üzerinde yapmıştım.inşallah hamileyimdir.
benim eşim de 22 yaşında olmasına rağmen hiiiç kaçmaz sorumluluktanevet sizin evlilik gibi bebek de erken oldu.
benimki çok sağlamcıdır,planlıdır, programlıdır.
6 yılda ancak evlenebildik biz
artık bebek de kaçıncı yılımızda olacak bakalım Allah bilir:85:
Hadi hayatım allah yardımcın olsun.hiiç bi sorun çıkmadan güzel güzel dön
Insallah guzel haberlerle donersin canim oyle de olacak inaniyorum .
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bol şans arkadaşım...
Ah Yağmurcum yaa ne merak içindesindir kimbilir. Dile kolay 60 gün olmuş döngün... Rabbim gönlüne göre versin şeker, en kısa zamanda yeni döngün başlasın...
canım hadi inşallah işin rast gitsin
bize de bildir hemen merakta bırakma
ilaç nadiren de olsa yapabiliyormuş progesteron sonuçta
aynı ilacı içmedim ama progestan bende yapmamıştı, sende de bu tarlusal yapmıştır belki canım
ama devamlı yüksek devam etmiyor ilaçların yükselttiği ateşler
gelse de bir başlasa yeni döngüüüü
vallahi sen adet ol canım halay çekeceğim topikte
canımm benim baş ağrılar yer yer devam ediyor eski şşiddetinde değil ama bu seferde uçuk çıktı, yok fanajitim azdı, bir de hamilelik nezlesi muhabbeti varmış nefes aldırmıyor onunla uğraşıyorum, Allah çok şükür yine de bu günlerimeMerhaba canlar nasılsınız ???
Cuteheart Allah yardımcın olsun cnm
Yelizim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyo yumoşlama işleri halvetler aksatılmıyo dimi
Yağmuuurrr cnm inş. rabbim sana bir süpriz yapmış olsa da çok yakında bize müjde versin sıkma canını olur mu ?sen diyosun ya 1 yıldır uğraşıyorum inan ki kuzenim 5 yıllık evli 2 yıldır kesintisiz uğraşıyor bir sorun yokmuş ama olmadı işte belli olmaz bu işler canmmm dua et kesintisiz
Ekinci 2 cm lik bebişimizin annesi nasılsın cnm baş ağrılarını azda olsa dindirebiliyorsun inş.
Ya Merom sen nasılsın bişiler ye mutlaka az da olsa
Filozof cnm sen hala kırmızılardasın dimi yeni döngün inş. heycanlı ve sonu mucizeli olur cnm inş.
Ocean şu yumyumlara inan cnm ya belli olmaz onların işleri Allah bilir süpriz yapabilir.
Melekkk sen ne alemdesin neler yapıosun moreller nasıl
merice gezmelerdemisin hala
Jeylo...asyahayat nerelerde neler yapıorsunuz ?
OooO bayağı kalabalık bir aileyiz
Kızlar Allah'ın izniyle ben bu hafta sonu hayırlısı ile taşınıyorumİnş. yeni yuvamda eşim ve bebişlerimizle bir ömür huzurlu yaşarız Allah'ın izniyle Dün akşam eşyaları topladık çalıştığım için 21:00 - 24:00 arası iş yapabiliyorum. Cuma akşamına kadar iyice halledicem inş. Bu arada ben genelde 7 gün regl olurum bu ak 8 gün oldu hala geliyodu dün eşim çıldırdı diyo bu ne ya bende insanım sen o yüzden kesin böyle zayıfsın bu kadar olmaz gerçekten ya arkadaşlarda şaşırıyo hem yogun hemde uzun sürüyo ben 2 yıl evvel nikah işlemleri için bir kaç testten geçmiştim ozaman kansız olduğum için kan ilacı yazmıştı dr. Bu kırmızıların onunla hiç alakası yok sanırsam hepinizi öpüyorum görmediğim tanımadığım yakın dostlarım
hadi bakalım canım, Allahım hakkında hayırlısını versinsaolun canlarim. kan verdim geldim. pihtilasma filan bakilacakmis. 15 gun sonra sonuclar :))
canımm benim baş ağrılar yer yer devam ediyor eski şşiddetinde değil ama bu seferde uçuk çıktı, yok fanajitim azdı, bir de hamilelik nezlesi muhabbeti varmış nefes aldırmıyor onunla uğraşıyorum, Allah çok şükür yine de bu günlerime
çok seviniyorum canım taşınmana
inan kendim taşınıyormuşum gibi bir heyecanla okuyorum yazdıklarını
inşallah her şey güzel olacak
bu arada aşırı adet kanaması bildiğim kadarıyla kansızlık yapabilir, doktoruna ilk fırsatta bir danış bence canım
hadi bakalım canım, Allahım hakkında hayırlısını versin
Allah korusun pıhtılaşma olsa bile yeter ki teşhisi konsun
her şeyin çaresi var canım
inşallah güzel haberlerinle tekrar şenlendireceksin topiğimiziii
Merhaba canlar nasılsınız ???
Cuteheart Allah yardımcın olsun cnm
Yelizim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyo yumoşlama işleri halvetler aksatılmıyo dimi
Yağmuuurrr cnm inş. rabbim sana bir süpriz yapmış olsa da çok yakında bize müjde versin sıkma canını olur mu ?sen diyosun ya 1 yıldır uğraşıyorum inan ki kuzenim 5 yıllık evli 2 yıldır kesintisiz uğraşıyor bir sorun yokmuş ama olmadı işte belli olmaz bu işler canmmm dua et kesintisiz
Ekinci 2 cm lik bebişimizin annesi nasılsın cnm baş ağrılarını azda olsa dindirebiliyorsun inş.
Ya Merom sen nasılsın bişiler ye mutlaka az da olsa
Filozof cnm sen hala kırmızılardasın dimi yeni döngün inş. heycanlı ve sonu mucizeli olur cnm inş.
Ocean şu yumyumlara inan cnm ya belli olmaz onların işleri Allah bilir süpriz yapabilir.
Melekkk sen ne alemdesin neler yapıosun moreller nasıl
merice gezmelerdemisin hala
Jeylo...asyahayat nerelerde neler yapıorsunuz ?
OooO bayağı kalabalık bir aileyiz
Kızlar Allah'ın izniyle ben bu hafta sonu hayırlısı ile taşınıyorumİnş. yeni yuvamda eşim ve bebişlerimizle bir ömür huzurlu yaşarız Allah'ın izniyle Dün akşam eşyaları topladık çalıştığım için 21:00 - 24:00 arası iş yapabiliyorum. Cuma akşamına kadar iyice halledicem inş. Bu arada ben genelde 7 gün regl olurum bu ak 8 gün oldu hala geliyodu dün eşim çıldırdı diyo bu ne ya bende insanım sen o yüzden kesin böyle zayıfsın bu kadar olmaz gerçekten ya arkadaşlarda şaşırıyo hem yogun hemde uzun sürüyo ben 2 yıl evvel nikah işlemleri için bir kaç testten geçmiştim ozaman kansız olduğum için kan ilacı yazmıştı dr. Bu kırmızıların onunla hiç alakası yok sanırsam hepinizi öpüyorum görmediğim tanımadığım yakın dostlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?