iyi bari canım bir şeyler yiyebilliyorsun çok şükür
ama bugün aç kalmışsın yinee
ama korkma sakın ilk aylarda beslenmenin önemi yok diyor doktorlar
ilk aylarda beslenme çok önemli olsa rabbim verir mi bizlere bulantıyı değil mi ama
canıımmm beni mi sorduuuun
ben çoook hastayım bugüüün
sayıyorum şimdi
1) faranjitim vardı geçmedi devam ediyor
2) faranjitte burun boğaz kuru olur, hamilelik nezlesiyle karıştı, sadece ağzımdan nefes alıyorum:2:
3) baş ağrılarım part time devam ediyor
4) uçuk çıktı hayvanlar gibi, ilaç da süremiyorum, hem de iki dudağmın arasında ağzımı açamıyorum artık konuşurken kıpırdayan bir yerde deli etti beni
ben böyleyim işte iyi miyim siz karar verin canlarımm
canım inşallah hamilesindir, bize de bildir mutlakaaaa
benim eşim de 22 yaşında olmasına rağmen hiiiç kaçmaz sorumluluktan
evlenelim evlenelim dedim al evlenelim dedi
bebiş mi istiyorsun yaparız dedi büyük bir zevkle
korkanın çocuğu olmaz der nasıl bir lafsa artık
bebek konusunda çok planlı olmak da iyi değil bence, her şeye bir anda atlamak da, bir kararı olmalı her şeyin diye düşünüyorum
azı karar çoğu zarar
kıslar ben geldim bide ateşim42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com salı günü kırmızıların gelmemesi lasım ama benim sivilcem çıktı karnım ağrıyo izin versede azıcık umutlansam ama yok
allahim bu ne guzel ates masallah :)) hic dusmesin aminnnnn.
sivilce filan dert degil bende de cikmisti hem de hamileydim.
canım ya keşke dediğin gibi olsaama bunca zaman uğraşlarım sonucunda hiç hamile kalmadım.bazen imkansız gibide gelse umudumu yitirmemeye çalışıyorum.rabbim vermiyeceği şeyin hayelini kurdurmazmış deyip kendimi teselli ediyorum rabbim sağlıklı geçireceğimiz hayırlı gebelikler versin hepimize inşallah.hamile kalsam 1 hafta şoktan çıkamam heralde şoka girmem dileğiyle rabbim mucizesini gönderir inşallah
Deniziciiiiiim,
Yeni evin hayırlı uğurlu bol neşeli 1 ev olsun hayatım. Cıvıl cıvıl bebiş sesleri tez zamanda gelsin ve hiç eksilmesin. Bu arada beni soararsan beklemedeyin son 10 gün. Akla karayı ayırt ederiz 10 gün sonra. :18: Yumyum çatlama halvet falan askıya kaldırıldı. Dinlenmedeyiz. Eşimde bende pek bi mutluyuz, yaştan dolayı zor oluyodu hergün antremanBöyle işte şeker. Reglin uzun sürsün korkma, rahat 1 hamilelik geçirirsin ( bu kocakarı kararı, dr.dan duymadım.) Seninde 1 haftan var hee, yeni maçlara hazırlan...
arkadaşlar yeni üyeyim ilk defa ates yontemını kullanıcam yorum yaparsanız sevinirim;
12. gün koltuk altı 36,1
13.gun 36.1
14. gun 35.3
15.gun 35.8
16.gun36,1 dıl altı 36.5
17. gun 36 dil altı 36,4
18. gun 36,1 dil altı 36,5
19. gun 35.8 dil altı 36.6
20. gun 35.8 dil altın36,7
21.gun 35,6 dil altın 36,4
şimdi sorayım arkadaslar dil alti olcumu ıle koltuk altı olçümü arasında bı tutarsızlık var sımdı ben hanıgını cıddıye alayım. 14. gun ilişki oldu. bugun atesım dustu bıraz bu tutunma dususu mu yoksa nee?
her sabah saat 7 de yapıyorum ölçümü ona da dikkat ettim ama benım ates ayarlarım da bı sorun var acaba.....Ölçümleri sabah yataktan çıkmadan, aynı saatte, 3 saat kesintisiz uyku sonrası uyanıp dil atından yapıyoruz. Buna dikkat etmezsen sağlıklı sonuç alamazsın...
her sabah saat 7 de yapıyorum ölçümü ona da dikkat ettim ama benım ates ayarlarım da bı sorun var acaba.....
arkadaşlar yeni üyeyim ilk defa ates yontemını kullanıcam yorum yaparsanız sevinirim;
12. gün koltuk altı 36,1
13.gun 36.1
14. gun 35.3
15.gun 35.8
16.gun36,1 dıl altı 36.5
17. gun 36 dil altı 36,4
18. gun 36,1 dil altı 36,5
19. gun 35.8 dil altı 36.6
20. gun 35.8 dil altın36,7
21.gun 35,6 dil altın 36,4
şimdi sorayım arkadaslar dil alti olcumu ıle koltuk altı olçümü arasında bı tutarsızlık var sımdı ben hanıgını cıddıye alayım. 14. gun ilişki oldu. bugun atesım dustu bıraz bu tutunma dususu mu yoksa nee?
canim biraz karisik olmus degerlerin yazisin. dil altindan aldigin olcumleri ilk sayfada anlatilan tabloya islesen daha rahat yorum yapariz. yada sadece dil alti olcumlerini yazsan bize kolaylim olur.
canıııım rabbim o günleri de bizlere göstersin, inşallah göreceğiz diye inanıyorumAllah razı olsun güzel annehadi ya üstüste geldi demekki ahhh ya birde şimdi yaza geçince mevsim değişikliğinde bir garip olursun sonra anne-evlat alışırsınız birbirinize uçuk vitamin eksikliğinin yanı sıra vücutta ateşin bir yerden patlak vermesi sonucuda olabiliyor ama tabi bünyeye göre değişir .Bir dönem başıma gelmiş ve fena kaşınırdı böyle söylemişti dr. dikkatli ol cnm kolaymı insan vücudu minnacık bir şeyi bile kabul etmezken başka bir bedenden gelen ve senin bedeninle birleşen bir canlı taşıyorsun anormalliklerin olması tabii bence ama sana mero ya burdan bile kıyamıyorum çok tatlısın anne olacaksınız ...Durun bakalım sıra bizede gelicek
hayatta her şey olabilir yağmurum, ama doktor vajinal bakmış hani yumyum yokmuş ya büyük ihtimal yoktur bir şeyya kızlar bişe dicem ama :18: gülmeyin ben hamile olabilir miyim kiooof gittikçe saçmalamaya başladım az önce sarımsı bi akıntım olmuş ama ne bi ağrı ne de bi belirtim var uuuuf
ben de ilaç sürmüyorum uçuk zaten ilaçla 1 hafta ilaçsız 7 günde geçer diye bir muhabbet var yaekinci canim. ben de gebeyken senin gibi oldum. ucuklara ilac suremedim. ama bogazin icin ıhlamur ic demisti doktor. oyle atlatmistim ben. dikkat rt tatlim kendine. bu arada yeni hatirladim testin ustunde "folukul" bakilacak yaziyordu. ne demekse ben bilmiyorum.
ayricaaaaa gebeliklerim erken gittigi icin 3 ay yeterli olabilirmis :))
ateş süppeeer canım güzel haberlerle geleceksin gibi geliyor banakıslar ben geldim bide ateşim42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com salı günü kırmızıların gelmemesi lasım ama benim sivilcem çıktı karnım ağrıyo izin versede azıcık umutlansam ama yok
bence bu ölçümleri yaptığın günlerden daha öncesinde yumurtlamışsın sanki canımyorumunuz ıcın tesekkur ederım aslında cok yenıyım dil altından ölçmeye 16. gunden ıtıbaren basladım. 28 gunde bir adet oluyorum tahmını yumurtlama gununde ilişki oldu yanı 14 gun. şimdi 16. gunden ıtıbaren dil altı ateş şöyle
16. gun 36,5
17. gun 36.4
18. gun 36.5
19. gun 36.6
20. gun 36,7
21. gun yanı bugun 36,4 bu dusme benım adet olacagımın ısretımı acaba
canıııım rabbim o günleri de bizlere göstersin, inşallah göreceğiz diye inanıyorum
bu sefer bebişlerin şikayetlerinden bahseder olacağız inşallah, gazdır ağlamaadııır
oooy yerim o minnaklarıııımızııııı
hayatta her şey olabilir yağmurum, ama doktor vajinal bakmış hani yumyum yokmuş ya büyük ihtimal yoktur bir şey
ama Allahın işi yani, büyümüş çatlamıştır balki bir tane ne bilelim şimdi ama değil mi??
eee şimdi ne kadar zamanda adet olmazsan doktor geri çağırmıştı seni yağmurummm???
ben de ilaç sürmüyorum uçuk zaten ilaçla 1 hafta ilaçsız 7 günde geçer diye bir muhabbet var ya
ilaçsız ağrılı oluyor biraz ama olsun o riski göze alamam
eczacıya dedim ne kullanabilirim diye verdi vectaviri mal adam
dedim ki o sistematik dolaşıma geçer belki dedim
yok yok diyor dışarıdan sürülüyor sadece diyor mal
cahillik çok kötü
sonra prospektüsü gebelere kullanmamalı yazıyor, ancak doktor kesin talimat verirse falan yazıyor
ezcalıara da güven yok artık
bu arada folikül yumurtanın içinde bulunduğu kese
çatlayan şey foliküldür içinden yumurta hücremiz çıkıyor canım
ateş süppeeer canım güzel haberlerle geleceksin gibi geliyor bana
bence bu ölçümleri yaptığın günlerden daha öncesinde yumurtlamışsın sanki canım
diğer kooltukaltı ölçümlerine de baktım bence 14. 15. gün falan çatlamışsın
inş. vardır bebiş
o 21. gün düşüşü dediğin gibi adet belirtisi de olabilir
ama aniden yüksleişe de geçebilir canım belli olmazz
canım eve to takvim beni de heyecanlandırıyorEkincii cnm bu arada sölemeden edemedim bebişin 2 cm filan ama hamilelik takviminde bildiğin bebiş olmuş nerdeyse bu takvim çok şirin yahu hmm bu arada eczacıya da sinir oldum...Allahtan üzerine düşüyorsun yok yok dedi birşey olmaz desen bi de yan etkisiyle uğraş Rabbim korusun cümlemizi
çok zordu canım o döngü yaaa seni çok iyi anlıyorumekincim senin kadar bu konuda bilgili olmak isterdim ama hiç anlamıyorum sen bölee konuştukça hayran hayran bakıp kalıyom valla
kusum doktor bana hap bitince adet olursun dedi. olmassan gel falan bişe demediki klomen+duphaston+ deltacortril bi de tarlusal verdi şöle şöle kullancan dedi gönderdi. uuuuuf şöleeee bilgili ilgili içime sinen bi doktor bulamadım gitti. acaba hata mı ettim bu doktor amcaya güvenmeklevajinal baktı ama pko görünümlü küçük küçük bişeyler vardı bikaç tane belki yumyumdu. yani olamaz mı ben anlamıyorum da kist yumurta farklı olur mu :26: bana daha önce hiç pkosun diyen olmamıştı. :18: allahım saçmaladıkça saçmalıyorum sanırım ekincim sen 65 günlük döngüde nasıl bekledin kuzum yaa ben kafayı yicem
ekincim senin kadar bu konuda bilgili olmak isterdim ama hiç anlamıyorum sen bölee konuştukça hayran hayran bakıp kalıyom valla
kusum doktor bana hap bitince adet olursun dedi. olmassan gel falan bişe demediki klomen+duphaston+ deltacortril bi de tarlusal verdi şöle şöle kullancan dedi gönderdi. uuuuuf şöleeee bilgili ilgili içime sinen bi doktor bulamadım gitti. acaba hata mı ettim bu doktor amcaya güvenmeklevajinal baktı ama pko görünümlü küçük küçük bişeyler vardı bikaç tane belki yumyumdu. yani olamaz mı ben anlamıyorum da kist yumurta farklı olur mu :26: bana daha önce hiç pkosun diyen olmamıştı. :18: allahım saçmaladıkça saçmalıyorum sanırım ekincim sen 65 günlük döngüde nasıl bekledin kuzum yaa ben kafayı yicem
hadi yaaacnm kıyamam sana yaa kız bu kadar dertlenme çok rahat etmek istiyosan kana baktır ben geçen yıl böyle adet olamamıştım ama senin gibi değildi hep lekelenmem vardı alttan göbişten hep baktı bişi bulmadı sonra kan istedi bebiş filan yok dedi o ara korunuyoduk zaten... sonra tarlusal ı verdi işte bu bitsin adet olucan dedi ...10 gün 12 gün geçti tık yok15 güne yakın geldi bir iki arkadaşa sordum onlarında ilaç bittikten 10 gün sonra filan gelmiş kırmızılar olabiliyor böyle şeyler tatlım bekle bir olmadı patlat testleri rabbim büyük bak bir tane daha topik var orada da kızlar çok şeker istersen gir sohpetleş orada bir arkadaş var aynı başına gelen oldu seni heveslendirmek adına söylemiyorum yağmurcum ama şöyle anlatayım ; adet olamıyoordu sonra sürekli test yaptı yok kasıkları ağrıyodu kan idrar ne varsa yaptıyok bişi nese dr. söktürücü verdi kullandı bitti tık yok böyle adım adım anlattı =) sonra olmayınca dr. gitmiş bakmış demiş adet olmadın ama yumyum var şaşırmış bekle gelir stres yapma 1-2 gün içinde çalışma olmuş ama öylesine hatta diyo ki ben sırf olsun diye oldu kalktım hemen duşa girdim sözün özü şimdi hamiş 5 haftalık rabbim yeter ki istesin bu konuda hem fikiriz boşa dememiş büyükler kul sıkışmassa hızır yetişmezmiş diye dua dua dua bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?