Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumyum olsun çatlasın önemli değil ekincim gebelik falan olmasında bilmeden ama artık yeter adet oliiim yaa daha yeni çatladıysa en az 10 gün gelmez bu kırmızılar uuuuuuuuuuf

merhaba arkadaşlar ben ateş ölçme yöntemini yeni duyup sonradan ateş ölçmeye başlayanlardanım. bu ay bebek için çalışmalara başladık henüz
ateş ölçülerim ( dil altından )
17. gün :36,2
18. gün : 36,2
19. gün : 36,3
20. gün : 35,9
21. gün : 36,0
22. gün : 36,3
23. gün : 36,4
ayın 20 sinde regli olmam gerekiyor ama bilmiyorum neler olacak. sizce neler olacak ?

cnm bekle bekle...çok üzerine düşünce iyice keyifsiz oluyoruz çünkü bakma bende senin gibiyim de ev taşıma muhabbetleri kafam dağıldı startı veririm bende 1-2 aya Allah korusun cnm öyle şeyler düşünme bak bende ilk önceleri böyle vesveseler yapıp morelimi bozardım ama rabbim kader etmesin o topik bak anasayfanda ben giriyorum sürekli ilk topiğim orası benim görürüsün yazdıklarımı aralık ocak ayı gebelik müjdesi bekleyenler diye bir göz gezdir belki kaçırırsın ama ben bahsederim senden onada yoksa da yoktur zamanı gelmemiştir bak benim arkadaşlarım var 5-6 yaş küçükler benden 2 yaşlarında çocukları var hatta yaşıtlarım okul arkadaşlarımın 8-10 yaşlarında çocukları var kader kısmet onlar erken başlamışlar hayata yaşını bilmiyorum ama yengem henüz doğurdu 40 yaşında 28 şubatta bir oğluşumuz oldu hayırlısı herşeyin rabbim inş. okadar beklemesin hiçbirişimizi Bu arada bizde ne fenayız yumyum günleri altan gir üstten çık sıfır trip sonrasında amannnn yazık adamlara bee psikolojimiz yüzünden görev haline getirdik şu muhabbetleride hayırlsı bebişim

doğru diyorsun kusum çok fazla takıyorum ben böyle gecikmeler olunca aslında yaşım da çok sayılmaz daha 26 ayşındayım bi yıldır korunmuyoruz olmuyor allah çok fazla bekletmez inşallah benimde çevremde çok benden kücük ya da yaşıt olanların çocukları var ama hayat işte herkesin yaşamı çok farklı evet sorma yumyum günü olsa yakasına yapışırdım hele bu ay bıktırdım adamı böleee gecikince baktım bi cacık olmaz bu saatten sonra bıraktım yakasını garibim onun da hiç sesi çıkmıyor o kadar doymuş anlaşılan klomene başlayınca biiliyo başına gelecekleri tabi

OOooO yağmurcum daha genceciksin olur olur bak 29 yaşındayım daha kalıcamda doğurucamda eşim 3 yaş küçük benden bak olmadı adam bırakıcak beni dicek bu yaşlıylamı uğraşıcam takma kafana genceciksin

sende gençsin daha kuşum ister misin bilmiyorum ama inşallah çifter çifter verir rabbim bu arada sen yeni düşünmeye başladın sanırım bebek işini. sen sadece ateşle mi takip ediyon yoksa sende klomen falan kullanıyon mu :26:

yok cnm cım ben hiç birrşey kullanmıyorum geçen ay sonlarına doğru bu topik sayesinde ateş ölçmeye başladım sağolsun Allah yelizi çıkardı karşıma yönlendirdi beni herkez yardımcı oldu bu kadar ama 4 ay korunmadım ses soluk yok bu ay taşınma muhabbetiyle duruldum biraz yerleştikten sonra yine kendi haline bırakıcam yine olmassa tutarız yazın dr. yolunu artık hayırlsı konuşuruz dert yanarım size

canim cok fazla veri yok elimizde keske her gun olsaymis. bu degerkere gore 20. yumurtlamissin gibi geldi bana. kizlarda baksin bi.

guzeller. yarin genetik incelemeye gidecegim. lutfen dua edin zorluk cikarmasinlar bana.

saolun canlarim. kan verdim geldim. pihtilasma filan bakilacakmis. 15 gun sonra sonuclar :))
canım inş sonuçların temiz çıkar da hemen bebişe çalışmaya başlarsınız

RABBİM,
Bu ay bizim topicten hamile çıksın noolur yaw, çok özledik halayı göbek atmayı...
AMİİN...
amin kız aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya kızlar bişe dicem ama :18: gülmeyin ben hamile olabilir miyim ki ooof gittikçe saçmalamaya başladım az önce sarımsı bi akıntım olmuş ama ne bi ağrı ne de bi belirtim var uuuuf
canım olur mu olur..
rabbim yeter ki ol desin.
herşey olur
kıslar ben geldim bide ateşim 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com salı günü kırmızıların gelmemesi lasım ama benim sivilcem çıktı karnım ağrıyo izin versede azıcık umutlansam ama yok

bu ateş ben hamişim diyo sanki
yerleşme olmuşta yükselmeye başlamış gibi

ekinci sana da geçmiş olsun canım..
iyi bak kendine..
uçuk kötüdür dikkatli ol bebişe de enfeksiyonu geçmesin mazallah..:26::26:

perikızı canım sende hayırlısıyla yeni evine geçte kocişle bebişe siftahı yapın

merice senin ateşte çok ii gidiyo sankim
bebiş mi geliyo yoksam

mero sende durumlar nasıl..
hala bulantılar var mı

ilknur ne yaptı acaba??
sesi yok..:26::26::26:

14 şubat adetimin ilk günü

1.gün :?
2.gün :35.6
3.gün :35.4
4.gün :35.9
5.gün :35.4 *
6.gün :35.0 *
7.gün :35.6 *
8.gün :34.9
9.gün :35.3
10.gün:?
11.gün:?
12.gün:35.3
13.gün:35.4 çatlatma iğnesi
14.gün:35.5 *
15.gün:35.9 *
16.gün:35.0 *
17.gün:35.9
18.gün:35.9 *
19.gün:35.0
20.gün:35.6
21.gün:36.2:
22.gün:35.7
23.gün:36.1
24.gün:35.7
25.gün:36.1
26.gün:36.2
27.gün:36.4
28.gün:35.8
29.gün:36.1

bugün beklenen adet günüm.şubatın 26 sında çatlatma iğnemi vuruldum yani 13.gün.bugün bhcg 11küsür çıktı.sizce umut var mı ...

canim. genelde 5 in ustu hamiledirrrr :)) iki gun sonra degerin ikiye katlarsa kesindirrrr. tebrikler.

Ah canım benim bulantı varmı ne demek daha şimdii çıkardım yine eşime diyom beni öldürüver şuracıkta gıkım çıkmaz okadar fenayım yani

Son düzenleme:

ah be canım ben ateşime hiç güvenmiyorum çünkü pat diye son gün düşer tabii benide yıkar.bu ayda içimde hiç umut yok.

Ah canım benim bulantı varmı ne demek daha şimdii çıkardım yine eşime diyom beni öldürüver şuracıkta gıkım çıkmaz okadar fenayım yani
rabbim yardımcın olsun canım ya
gerçi mide bulantısı çok olanın çocuğu çok saçlı olur derler
ondan mıdır acaba:26::26::26:
drum mide bulantısı olunca korkma o bebeğin daha sağlıklı olduğunu gösterir, düşük riskini azaltır demişti..
dayan bakim bebiş için herşeye değer

ah be canım ben ateşime hiç güvenmiyorum çünkü pat diye son gün düşer tabii benide yıkar.bu ayda içimde hiç umut yok.

tatlım inş bu ay sana oyun oynamaz ateşin
bebiş gelirde poposuna vura vura biz oynarız onla

Slm günaydın kızlar kasvetli ama ılık bir ist. sabahından merhaba uykum deli gibi var iki akşamda bittik ev ayakta eşimle birlikte akşam 21:00 24:00 arası ev topluyoruz dolayısyla ölüyoruz evdekiler sağolsun kendi alemindeler Allah'ım çıldırıcam neyseki çok şükür kurtuluyorum hayırlısı ve Allah'ın izniyle Ama hava şansımıza kötü gidiyor hafta sonu burada yağmurlu hava umarım aksilik filan çıkmazda güzelce yerleşiriz Allah yardımcımız olsun Bu arada o kadar yorgunluğa rağmen eşim neredeyse 10 günlük reglimden sonra artık dayanamadı çocuk ama ikna edip korundum ya evet biliyorum bende ayrı bi dengesizim ama ne yumyum zamanı ne de bişe ne bilim işte dedim içim rahat etsin böyle olsun evimde dinlenmiş bi şekilde tüm enerjimi onu tutturmak için harcıycam zaten oda diyo bu son bak korunmam bir daha Mero,Ekinci,Cuteheart,Yağmur,Melek,Yeliz,Merice,İlknur,Filozof,Karanfilce VE tüm kızlar herşey hayırlısıyla gönlümüzce olsun _HAYIRLI CUMALAR_

Hayırlı cumalar caanımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…