Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayirli cumalar canim.bu ay korunmakla cok iyi yapiyorsun. sonrasi daha aci oluyor aceleye gerek yok. sen bir yerles evine ohhhh mis sonrasi.
biz de ani bir kararla ev tasimaya karar verdik. haziranda evimize gececegiz kiradan kurtuluyoruz. babam sagolsun :))) onun evi. hem ondan sonra bebek islerine bakariz :))
en kotusu meslegime donemiyorum cunku bebek icin tehlikeli. doktorlar riskli dur diyor. offf ben de evde sıkıldım. calismaya alismisim. not: merak etmeyin. kimya yuksek muhendisiyim ben.

asyaaaaaa. ates tablon nerede?

hu hu. mericem. bu ates ne guzel boyle. insallah hic dusmez. bu ayin topik cani senin olacak gorursun. bak sela veriliyor burada. yani yine hayirlu vakit.

Merice bana FF 90 günlük VIP üyelik verdi. Onun eseri, extra bi buton var ordan giriyosun. 12.gün diye işaretliyosun çekiyo çizgiyi...

hu hu. mericem. bu ates ne guzel boyle. insallah hic dusmez. bu ayin topik cani senin olacak gorursun. bak sela veriliyor burada. yani yine hayirlu vakit.

sağol tatlım ama bende doktorların söylediklerini düşününce gelecek ayın planlarını yapmaya başladım.çok umutsuzum.eşimde diyo sen bu kafada gidersen olacağı varsada olmaz ama elimde değil o kadar çok ay olduki meleğimi bekleyeli.

merice. doktora gore 13. gun mu catladin?

Merice bana FF 90 günlük VIP üyelik verdi. Onun eseri, extra bi buton var ordan giriyosun. 12.gün diye işaretliyosun çekiyo çizgiyi...

canım şuanda benimde var üyeliğim biraz bakındım ama göremedim.

Canım o ev ilk ay bebekle şenlenecek...! Ahada imzamı attım...

evet canım hem akıtıya hem doktora göre 13.gün çatladım.

ya uzman oldum iyice. tablona bakip soyledim 13. gunu :)( şimardim biraz.
o bebek bu ay gelecek :)) bu ay olmazsa obur ay. ama ne yalan soyleyim. bu ay gelecek.

selam kızlar hayırlı cumalar herkeseeeeee ben fena üşüttüm sanırım çok kötü midem bulanıyooooor

yelizcim doktora ne zaman gitmiştin + klomen ne zaman bitmişti acaba daha yeni yumurtlamış olabilir misin :26:

yeni evinde huzurla mutlulukla otur tatlım seninde herşey gönlünce olur inşallaaaaaaaaah

mericem doktorlar ne diyor ki niye bu kadar umutsuzssun allahın izniyle bu ay gelecek meleğin cuteheart bu asy olacak diyorsa olacak sen bize güven

ay cok tatlisin yagmurum.

o zaman çatlamasa doktor görürdü mutlaka canım belki ateş ölçerinde bi problem olabilir mi ki :44: bi kaç gün daha bekleyip bi daha mı doktora gitsen acaba :26:

canım benim fsh yüksek 11 küsür,eşimin ise sper sayısı ve hareketi çok düşük yani doğal yoldan olması mucize o yüzden umutlanamamam.rabbim yardımcımız olsun bu problemler dahada umutsuz yapıyo beni hem kendimi daha çok eşimi yıpratıyorum.

o zaman çatlamasa doktor görürdü mutlaka canım belki ateş ölçerinde bi problem olabilir mi ki :44: bi kaç gün daha bekleyip bi daha mı doktora gitsen acaba :26:

Yumurtlama zamanı için garıl guruldu, bişiler oluyodu hissediyosun, ağrı, regli olcak hissi.
Ama şimdi öle bişiler yok, anlamadım gitti... Beklemekten başka çare yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…