Slm günaydın kızlar kasvetli ama ılık bir ist. sabahından merhaba uykum deli gibi var iki akşamda bittik ev ayakta eşimle birlikte akşam 21:00 24:00 arası ev topluyoruz dolayısyla ölüyoruz evdekiler sağolsun kendi alemindeler Allah'ım çıldırıcam neyseki çok şükür kurtuluyorum hayırlısı ve Allah'ın izniyleAma hava şansımıza kötü gidiyor hafta sonu burada yağmurlu hava umarım aksilik filan çıkmazda güzelce yerleşiriz Allah yardımcımız olsun Bu arada o kadar yorgunluğa rağmen eşim neredeyse 10 günlük reglimden sonra artık dayanamadı çocuk ama ikna edip korundum ya evet biliyorum bende ayrı bi dengesizim ama ne yumyum zamanı ne de bişe ne bilim işte dedim içim rahat etsin böyle olsun evimde dinlenmiş bi şekilde tüm enerjimi onu tutturmak için harcıycam zaten oda diyo bu son bak korunmam bir daha Mero,Ekinci,Cuteheart,Yağmur,Melek,Yeliz,Merice,İlknur,Filozof,Karanfilce VE tüm kızlar herşey hayırlısıyla gönlümüzce olsun _HAYIRLI CUMALAR_
canım o mavi çizgiyi nasıl çekiyoruz benim çizgimde yanlış yerde hem akıntı hem doktora göre.bu ay benimde ateşim geç yükseldi her aydan farklı olarak allah sonumuzu hayır etsin.çatlamışsındır sende merak etme canım.
canım o mavi çizgiyi nasıl çekiyoruz benim çizgimde yanlış yerde hem akıntı hem doktora göre.bu ay benimde ateşim geç yükseldi her aydan farklı olarak allah sonumuzu hayır etsin.çatlamışsındır sende merak etme canım.
hu hu. mericem. bu ates ne guzel boyle. insallah hic dusmez. bu ayin topik cani senin olacak gorursun. bak sela veriliyor burada. yani yine hayirlu vakit.
Merice bana FF 90 günlük VIP üyelik verdi. Onun eseri, extra bi buton var ordan giriyosun. 12.gün diye işaretliyosun çekiyo çizgiyi...
merice. doktora gore 13. gun mu catladin?
Slm günaydın kızlar kasvetli ama ılık bir ist. sabahından merhaba uykum deli gibi var iki akşamda bittik ev ayakta eşimle birlikte akşam 21:00 24:00 arası ev topluyoruz dolayısyla ölüyoruz evdekiler sağolsun kendi alemindeler Allah'ım çıldırıcam neyseki çok şükür kurtuluyorum hayırlısı ve Allah'ın izniyleAma hava şansımıza kötü gidiyor hafta sonu burada yağmurlu hava umarım aksilik filan çıkmazda güzelce yerleşiriz Allah yardımcımız olsun Bu arada o kadar yorgunluğa rağmen eşim neredeyse 10 günlük reglimden sonra artık dayanamadı çocuk ama ikna edip korundum ya evet biliyorum bende ayrı bi dengesizim ama ne yumyum zamanı ne de bişe ne bilim işte dedim içim rahat etsin böyle olsun evimde dinlenmiş bi şekilde tüm enerjimi onu tutturmak için harcıycam zaten oda diyo bu son bak korunmam bir daha Mero,Ekinci,Cuteheart,Yağmur,Melek,Yeliz,Merice,İlknur,Filozof,Karanfilce VE tüm kızlar herşey hayırlısıyla gönlümüzce olsun _HAYIRLI CUMALAR_
evet canım hem akıtıya hem doktora göre 13.gün çatladım.
canım şuanda benimde var üyeliğim biraz bakındım ama göremedim.
Ovulation Detector tıkla
ilk tablomuzun olduğu sayfada Tunning / Override var oraya tıkla sonrada ilk kutucuğa 13 gir...
ya uzman oldum iyice. tablona bakip soyledim 13. gunu :)( şimardim biraz.
o bebek bu ay gelecek :)) bu ay olmazsa obur ay. ama ne yalan soyleyim. bu ay gelecek.
yeni evinde huzurla mutlulukla otur tatlımSlm günaydın kızlar kasvetli ama ılık bir ist. sabahından merhaba uykum deli gibi var iki akşamda bittik ev ayakta eşimle birlikte akşam 21:00 24:00 arası ev topluyoruz dolayısyla ölüyoruz evdekiler sağolsun kendi alemindeler Allah'ım çıldırıcam neyseki çok şükür kurtuluyorum hayırlısı ve Allah'ın izniyleAma hava şansımıza kötü gidiyor hafta sonu burada yağmurlu hava umarım aksilik filan çıkmazda güzelce yerleşiriz Allah yardımcımız olsun Bu arada o kadar yorgunluğa rağmen eşim neredeyse 10 günlük reglimden sonra artık dayanamadı çocuk ama ikna edip korundum ya evet biliyorum bende ayrı bi dengesizim ama ne yumyum zamanı ne de bişe ne bilim işte dedim içim rahat etsin böyle olsun evimde dinlenmiş bi şekilde tüm enerjimi onu tutturmak için harcıycam zaten oda diyo bu son bak korunmam bir daha Mero,Ekinci,Cuteheart,Yağmur,Melek,Yeliz,Merice,İlknur,Filozof,Karanfilce VE tüm kızlar herşey hayırlısıyla gönlümüzce olsun _HAYIRLI CUMALAR_
sağol tatlım ama bende doktorların söylediklerini düşününce gelecek ayın planlarını yapmaya başladım.çok umutsuzum.eşimde diyo sen bu kafada gidersen olacağı varsada olmaz ama elimde değil o kadar çok ay olduki meleğimi bekleyeli.
selam kızlar hayırlı cumalar herkeseeeeeeben fena üşüttüm sanırım çok kötü midem bulanıyooooor
yelizcim doktora ne zaman gitmiştin + klomen ne zaman bitmişti acaba daha yeni yumurtlamış olabilir misin :26:
yeni evinde huzurla mutlulukla otur tatlımseninde herşey gönlünce olur inşallaaaaaaaaah
mericem doktorlar ne diyor ki niye bu kadar umutsuzssunallahın izniyle bu ay gelecek meleğin cuteheart bu asy olacak diyorsa olacak sen bize güven
yelizcim doktora ne zaman gitmiştin + klomen ne zaman bitmişti acaba daha yeni yumurtlamış olabilir misin :26:
Klomene 2. gün başlattı, 5 gün içtim, 7. gün bitti yani... Dr.a 12.gün gittim, çatlamış dedi. 10.gün Ovu testinde + gördüm. Ateş hariç herşey çatladığıma işaret, ama ateş yanıltıyooooooooooooooooo gibi :18:
Klomene 2. gün başlattı, 5 gün içtim, 7. gün bitti yani... Dr.a 12.gün gittim, çatlamış dedi. 10.gün Ovu testinde + gördüm. Ateş hariç herşey çatladığıma işaret, ama ateş yanıltıyooooooooooooooooo gibi :18:
selam kızlar hayırlı cumalar herkeseeeeeeben fena üşüttüm sanırım çok kötü midem bulanıyooooor
yeni evinde huzurla mutlulukla otur tatlımseninde herşey gönlünce olur inşallaaaaaaaaah
mericem doktorlar ne diyor ki niye bu kadar umutsuzssunallahın izniyle bu ay gelecek meleğin cuteheart bu asy olacak diyorsa olacak sen bize güven
o zaman çatlamasa doktor görürdü mutlaka canım belki ateş ölçerinde bi problem olabilir mi ki :44: bi kaç gün daha bekleyip bi daha mı doktora gitsen acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?