Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama zamanı için garıl guruldu, bişiler oluyodu hissediyosun, ağrı, regli olcak hissi.
Ama şimdi öle bişiler yok, anlamadım gitti... Beklemekten başka çare yok...
hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberleriniz alırız bu ay
mericım allah yardımcımız olsun kusumda dua et bol bol yeter ki rabbim ol desin ne sorunları olup kendiliğinden ummadığı anda hamile olanlar var inşallah seninde öyle olacak tatlım

Canım o ev ilk ay bebekle şenlenecek...! Ahada imzamı attım...

YARABBİ!Seni bulup sende kalmayı,istediğin gibi kul olmayı LEBBEYK deyip CEMALİNLE şeref bulmayı nasip eyle.Selamın en güzeliyle SELAM OLSUN.
hayırlı cumalar..

Hayırlı cumalar arkadaşlar dün ateş tablonı yazmıştım yorum yapan arkadaslara ttesekkyr bu gün atesım 36.5 oldu düne göre artış var acaba regli sen kaç gün önce düşüş oluyor. Regli me 6 gün var çok heyecanlıyım ...

son 3 gün yada son gün düşebiliyo....

Ah canım benim bulantı varmı ne demek daha şimdii çıkardım yine eşime diyom beni öldürüver şuracıkta gıkım çıkmaz okadar fenayım yani
canımm yaa çok fenaaa
ben de bir gör tipsizleşitim, uçuk kocaman yara olduuu, dayak yemiş surat ifadesi
kocam beğenmeyecek beni vallahi yaa puffff

yelizim ben er ya da geç yükselir bu ateş diyordum
yükseleceğine düşüşte sanki mübarek...
ama ben doktorun dediğini doğru olarak düşünüyorum, ateş yanıltıyor bu sefer galibaaa:44::44::44:

canımmmm hhhiç kötü düşünme yağmuru bereket olarak gör, işlerin de rast gidecek inşallah
yeni evinizin bereketi..
inşallah o evde ağız tadıyla bir ömür çoluk çocuk oturmayı nasip etsin Allah

teyzeleriii
bakın minnak yavrumaaa
2cm boyu var Allahım
başı popsu da belli artık
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah diyorum canlarımmm

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 658506

teyzeleriii
bakın minnak yavrumaaa
2cm boyu var Allahım

Allahım ne büyüksün sen yaaa, ay fasülye bu resmen yaaa...
Rabbim sana bağışlasın güzelim...
Hayırlı uğurlu evlat olsun, maşallah maşallaaaaaaaaaah tü tü tü tüüü

Allahım ne büyüksün sen yaaa, ay fasülye bu resmen yaaa...
Rabbim sana bağışlasın güzelim...
Hayırlı uğurlu evlat olsun, maşallah maşallaaaaaaaaaah tü tü tü tüüü
fasülye vallahi ayyyy
bu ay sonu doktor amcası söz verdi cinsiyetine bir şeyler mırıldanacakmış
yorum yapacağım bir şeyler söylerim dedi
bir yandan da ikili testler falan
Allahın izniyle bir aksilik çıkmayacak inşallah

Kızımız, cimcimemiz geliyo yaa yolda bak görürsün, herkese muhalefetim belki ama gönlümden geçen bu

Kalbin ferah olsun, Allahın izniyle tmmdır bu iş...

Eki Görüntüle 658506

teyzeleriii
bakın minnak yavrumaaa
2cm boyu var Allahım

allahim aglattin beni kiz. masallah size. olsunda o poposunu yiyelim :)) insallah herseyin tertemiz yolunda gidecek canim. hic uzulme.

Eki Görüntüle 658506

teyzeleriii
bakın minnak yavrumaaa
2cm boyu var Allahım

kocaman bir canım çok güzel duygular olsa gerek rabbim hayırlısıyla tamamını erdirsin inşallah.öncelikle sağlıklı ve hayırlısı olsun tatlım.canım benim tahminlerim pek tutmuyor ama ben sanki bi paşamız olucak gibi hissettim.

Memelerimin uçları çoooooooooook acıyooooooooooooooooo :92:
9 gün var

Eki Görüntüle 658506

teyzeleriii
bakın minnak yavrumaaa
2cm boyu var Allahım

Ekincii
Allah bizlere nekadar güzel bir mucize sunmuş böle Allah bilir ne harika bir duygudur tütütütütütütüüüüüüü Maşallaaahhhhh ...Tipsiz mi beğenmez mi seni her halinle beğenir merak etme sen onun can parçasısın yavrusunun annesi olacaksın belki adet döngülerin yaklaşıyordur. oLmuyorsun ya böyle belirtileri olabilir...Bende belirtiler böyledir başta açlık tipsizlik derken liste uzar ...

Hem sana bir koca-karı lafı sölim anne bir dönem çirkinleşirse güzelliğini bebişi alırmış senden çalıyodur

arkadaşlar dün b hcg 11 küsürdü.bugünse 19 küsür.artık oldu diyebilirim heralde.inşallah bir sorun çıkmaz.belirti olarak daha 2 gündür bel ğrısı ve sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrısı var.ve kendimi sıcak hissediyorum.bir de memelerim her zaman şişerdi ama bu sefer daha çok şişti ve uçları daha hassas.ha en önemlisi de sanki terlemişim gibi külodum ıslanıyor.yani su gibi akıntım var.hepinizi öpüyorum.allah herkesin kalbine göre versin.::::::))

Tatlım hayırlı olsun.ama az yükselmiş gibi,yarından sonra bidaha baktır.daha yeni olduğu içindir belki.herşey gönlünce olsun.

Tatlım hayırlı olsun.ama az yükselmiş gibi,yarından sonra bidaha baktır.daha yeni olduğu içindir belki.herşey gönlünce olsun.

teşekkür ederim canım.dün ben de huzursuz olmuştum ama 1 günde nerdeyse 2 katına çıkmış.inşallah büyü bozulmaz.dua edin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…