hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberleriniz alırız bu ayYumurtlama zamanı için garıl guruldu, bişiler oluyodu hissediyosun, ağrı, regli olcak hissi.
Ama şimdi öle bişiler yok, anlamadım gitti... Beklemekten başka çare yok...
mericım allah yardımcımız olsun kusumda dua et bol bol yeter ki rabbim ol desin ne sorunları olup kendiliğinden ummadığı anda hamile olanlar var inşallah seninde öyle olacak tatlımcanım benim fsh yüksek 11 küsür,eşimin ise sper sayısı ve hareketi çok düşük yani doğal yoldan olması mucize o yüzden umutlanamamam.rabbim yardımcımız olsun bu problemler dahada umutsuz yapıyo beni hem kendimi daha çok eşimi yıpratıyorum.
Canım o ev ilk ay bebekle şenlenecek...! Ahada imzamı attım...
hayirli cumalar canim.bu ay korunmakla cok iyi yapiyorsun. sonrasi daha aci oluyor aceleye gerek yok. sen bir yerles evine ohhhh mis sonrasi.
biz de ani bir kararla ev tasimaya karar verdik. haziranda evimize gececegiz kiradan kurtuluyoruz. babam sagolsun :))) onun evi. hem ondan sonra bebek islerine bakariz :))
en kotusu meslegime donemiyorum cunku bebek icin tehlikeli. doktorlar riskli dur diyor. offf ben de evde sıkıldım. calismaya alismisim. not: merak etmeyin. kimya yuksek muhendisiyim ben.
selam kızlar hayırlı cumalar herkeseeeeeeben fena üşüttüm sanırım çok kötü midem bulanıyooooor
cuteheart cnm çok sevindim adına kendi evin gibisi olmaz derler inş. sana da şans getirir yeni yuvaanEvet cnm korktum gerçi tutturamadım 4 aydır ama dedim tutar filan ben kendimi kaptırırım Allah korusun bişey olmasın bide onun için hem bedenen hemde ruhen hazırlanmak gerek . O yüzden dikkat ettim
Yeliziimmmmağzından bal damlıyor yavyummm ayy hayırlsı inş. sende çatır çatır çatlamışsındır kuzucuk
Yağmurcum çok geçmiş olsun cnm dikkat et limonu sert kbuğu hariç ye tatlım suratın şekilden şekle giriyor ama iyi geliyo
Hayırlı cumalar arkadaşlar dün ateş tablonı yazmıştım yorum yapan arkadaslara ttesekkyr bu gün atesım 36.5 oldu düne göre artış var acaba regli sen kaç gün önce düşüş oluyor. Regli me 6 gün var çok heyecanlıyım ...
canımm yaa çok fenaaaAh canım benim bulantı varmı ne demek daha şimdii çıkardım yineeşime diyom beni öldürüver şuracıkta gıkım çıkmaz okadar fenayım yani
yelizim ben er ya da geç yükselir bu ateş diyordum
canımmmm hhhiç kötü düşünme yağmuru bereket olarak gör, işlerin de rast gidecek inşallahSlm günaydın kızlar kasvetli ama ılık bir ist. sabahından merhaba uykum deli gibi var iki akşamda bittik ev ayakta eşimle birlikte akşam 21:00 24:00 arası ev topluyoruz dolayısyla ölüyoruz evdekiler sağolsun kendi alemindeler Allah'ım çıldırıcam neyseki çok şükür kurtuluyorum hayırlısı ve Allah'ın izniyleAma hava şansımıza kötü gidiyor hafta sonu burada yağmurlu hava umarım aksilik filan çıkmazda güzelce yerleşiriz Allah yardımcımız olsun Bu arada o kadar yorgunluğa rağmen eşim neredeyse 10 günlük reglimden sonra artık dayanamadı çocuk ama ikna edip korundum ya evet biliyorum bende ayrı bi dengesizim ama ne yumyum zamanı ne de bişe ne bilim işte dedim içim rahat etsin böyle olsun evimde dinlenmiş bi şekilde tüm enerjimi onu tutturmak için harcıycam zaten oda diyo bu son bak korunmam bir daha Mero,Ekinci,Cuteheart,Yağmur,Melek,Yeliz,Merice,İlknur,Filozof,Karanfilce VE tüm kızlar herşey hayırlısıyla gönlümüzce olsun _HAYIRLI CUMALAR_
Eki Görüntüle 658506
teyzeleriii
bakın minnak yavrumaaa
2cm boyu var Allahım
başı popsu da belli artık
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah diyorum canlarımmm
fasülye vallahi ayyyyAllahım ne büyüksün sen yaaa, ay fasülye bu resmen yaaa...
Rabbim sana bağışlasın güzelim...
Hayırlı uğurlu evlat olsun, maşallah maşallaaaaaaaaaah tü tü tü tüüü
fasülye vallahi ayyyy
bu ay sonu doktor amcası söz verdi cinsiyetine bir şeyler mırıldanacakmış
yorum yapacağım bir şeyler söylerim dedi
bir yandan da ikili testler falan
Allahın izniyle bir aksilik çıkmayacak inşallah
Eki Görüntüle 658506
teyzeleriii
bakın minnak yavrumaaa
2cm boyu var Allahım
fasülye vallahi ayyyy
bu ay sonu doktor amcası söz verdi cinsiyetine bir şeyler mırıldanacakmış
yorum yapacağım bir şeyler söylerim dedi
bir yandan da ikili testler falan
Allahın izniyle bir aksilik çıkmayacak inşallah
Eki Görüntüle 658506
teyzeleriii
bakın minnak yavrumaaa
2cm boyu var Allahım
Eki Görüntüle 658506
teyzeleriii
bakın minnak yavrumaaa
2cm boyu var Allahım
Eki Görüntüle 658506
teyzeleriii
bakın minnak yavrumaaa
2cm boyu var Allahım
Amaniinntam fasülye.benim içimden hep erkek geçiyo ama annesi bakalım hayırlısı
arkadaşlar dün b hcg 11 küsürdü.bugünse 19 küsür.artık oldu diyebilirim heralde.inşallah bir sorun çıkmaz.belirti olarak daha 2 gündür bel ğrısı ve sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrısı var.ve kendimi sıcak hissediyorum.bir de memelerim her zaman şişerdi ama bu sefer daha çok şişti ve uçları daha hassas.ha en önemlisi de sanki terlemişim gibi külodum ıslanıyor.yani su gibi akıntım var.hepinizi öpüyorum.allah herkesin kalbine göre versin.::::::))
Tatlım hayırlı olsun.ama az yükselmiş gibi,yarından sonra bidaha baktır.daha yeni olduğu içindir belki.herşey gönlünce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?