merocum kesinlikle hislerimiz kardeş bende öğle hissediyorum
canım hadi bakalım annesinin prensesi mi geliyor, annesinin paşası mı göreceğiiiizKızımız, cimcimemiz geliyo yaa yolda bak görürsün, herkese muhalefetim belki ama gönlümden geçen bu
Kalbin ferah olsun, Allahın izniyle tmmdır bu iş...
canım güzel kalpli arkadaşımmm cuteheartım benimmallahim aglattin beni kiz. masallah size. olsunda o poposunu yiyelim :)) insallah herseyin tertemiz yolunda gidecek canim. hic uzulme.
eşim de paşa diyor bakalım canımmmkocaman bircanım çok güzel duygular olsa gerek rabbim hayırlısıyla tamamını erdirsin inşallah.öncelikle sağlıklı ve hayırlısı olsun tatlım.canım benim tahminlerim pek tutmuyor ama ben sanki bi paşamız olucak gibi hissettim.
bu da benim hamişlik belirtimdiMemelerimin uçları çoooooooooook acıyooooooooooooooooo :92:
9 gün var
çalsın çalsın alsın hepsini yavrum güzel olsunnEkincii
Allah bizlere nekadar güzel bir mucize sunmuş böle Allah bilir ne harika bir duygudurtütütütütütütüüüüüüü Maşallaaahhhhh ...Tipsiz mi beğenmez mi seni her halinle beğenir merak etme sen onun can parçasısın yavrusunun annesi olacaksın belki adet döngülerin yaklaşıyordur. oLmuyorsun ya böyle belirtileri olabilir...Bende belirtiler böyledir başta açlık tipsizlik derken liste uzar ...
Hem sana bir koca-karı lafı sölim anne bir dönem çirkinleşirse güzelliğini bebişi alırmış senden çalıyodur
canımmm sen de koy ulttasonunu tamam mııııAmaniinntam fasülye.benim içimden hep erkek geçiyo ama annesi bakalım hayırlısı
arkadaşlar dün b hcg 11 küsürdü.bugünse 19 küsür.artık oldu diyebilirim heralde.inşallah bir sorun çıkmaz.belirti olarak daha 2 gündür bel ğrısı ve sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrısı var.ve kendimi sıcak hissediyorum.bir de memelerim her zaman şişerdi ama bu sefer daha çok şişti ve uçları daha hassas.ha en önemlisi de sanki terlemişim gibi külodum ıslanıyor.yani su gibi akıntım var.hepinizi öpüyorum.allah herkesin kalbine göre versin.::::::))
Ben ekincinin hamile oldunu duyduğum günden buyana hep aynı şeyi söylüyorum.tabii allah bilir.sen neyaptın yarınmı taşınacaksın? Kendi evinizmi kiraya çıkmıyorsun inşallah. Kendine çook dikkat et tatlım
canımmm sen de koy ulttasonunu tamam mıııı
Vallahi ne yalan sölim hissiyat konusunda iddialı değilim ama attıklarım tuttu hep bebiş kosunda hayırlı sağlıklı güzel olsunlarda
Canm benim için hafta sonu çok hareketli olucak bayağı bir yorulucaz ama inş. yuvam şekillenicekAllah'a çok şükür kendi evimize geçiyoruz çok şükür rabbim herkeze hayırlısıyla nasip etsin borçlu yıllar bizi bekliyor ama eğer borca girmeseydik kiralardan başımızı kaldıramazdık hayırlsı...
Canlar sevdikleriniz ve kendiniz için dua ederken benide aklınızdan geçirin olur mu p.tesi gelirim artık Hepiniz Allah 'a emanet olun birazdan çıkarım hoşçakalın
Sevgiler derya deniz ...
Her daim dualarımdasın kızkardeşPztesi görüşmek üzere, öptüm çokçaaa
Vallahi ne yalan sölim hissiyat konusunda iddialı değilim ama attıklarım tuttu hep bebiş kosunda hayırlı sağlıklı güzel olsunlarda
Canm benim için hafta sonu çok hareketli olucak bayağı bir yorulucaz ama inş. yuvam şekillenicekAllah'a çok şükür kendi evimize geçiyoruz çok şükür rabbim herkeze hayırlısıyla nasip etsin borçlu yıllar bizi bekliyor ama eğer borca girmeseydik kiralardan başımızı kaldıramazdık hayırlsı...
Canlar sevdikleriniz ve kendiniz için dua ederken benide aklınızdan geçirin olur mu p.tesi gelirim artık Hepiniz Allah 'a emanet olun birazdan çıkarım hoşçakalın
Sevgiler derya deniz ...
Allah tamamına erdinsin güselim, hayırlı uğurlu olsun... İlk nasıl farkettin?
Eki Görüntüle 658506
teyzeleriii
bakın minnak yavrumaaa
2cm boyu var Allahım
başı popsu da belli artık
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah diyorum canlarımmm
Kızlar merhaba baya oldu pek giremiyorum. yarın doktor randevum var. bakalım kaç yumyum olmuş ne kadar büyüklükte. Yanlız doktor nasıl bakıyor ultrasona bilemiyorum. sizden bilgi almak istedim mümkünse.
canım amin inşallah rabbim sana da versinmaşallah canım maşallah ...
tam bi fasulye tanesi kadar sanırım.
bayağı da belli olmuş başı poposu
ayy darısı bana da olsun inşallah yarabbim..
canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına aldığın günler olsun inşallahcanım hiç farkedilecek belirti yoktu.ben erkenden idrar testi yaptım hem de 3-4 tane.hepsinde silik çizgi çıktı ama çooook silikti ve en az 20-30 dk sonra çıkıyordu.dün beklenen adet tarihimdi fakat düşük çıkınca bugün yineledim.yükseliş güzel duruyor.ama dediğim gibi akıntı bence çok önemli bir delil.sanki kanamam oluyor sanıyorum.birşey yok.ama su gibi akıntı var.külodum hep ıslak :)ateş tablomu yazmıştım.çok garip bir tabloydu.derece mi bozuk anlamadım.ama ben 1 martta yumurtladım sanarken belkide 4 martta yumurtlamış olabilirim.çünkü değerim biraz düşük geldi.allahım sizlere de nasip etsin canım
folikül takibi vajinal oluyor canımKızlar merhaba baya oldu pek giremiyorum. yarın doktor randevum var. bakalım kaç yumyum olmuş ne kadar büyüklükte. Yanlız doktor nasıl bakıyor ultrasona bilemiyorum. sizden bilgi almak istedim mümkünse.
Bugün İzmir'e uçuyom, Pztesi burda olcam...
Ben benim ateşten hiçbişi anlamadım...
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Yağmurcum çok geçmiş olsun cnm dikkat et limonu sert kbuğu hariç ye tatlım suratın şekilden şekle giriyor ama iyi geliyo
Eki Görüntüle 658506
teyzeleriii
bakın minnak yavrumaaa
2cm boyu var Allahım
başı popsu da belli artık
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah diyorum canlarımmm
Kızlar merhaba baya oldu pek giremiyorum. yarın doktor randevum var. bakalım kaç yumyum olmuş ne kadar büyüklükte. Yanlız doktor nasıl bakıyor ultrasona bilemiyorum. sizden bilgi almak istedim mümkünse.
canım amin inşallah rabbim sana da versin
canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına aldığın günler olsun inşallah
folikül takibi vajinal oluyor canım
vajinal bakmazsa talep et hatta çünkü çok net görünüyormuş vajinal olarak
bazı doktorlar karından bakıyormuş ama sağlıklı ölçümler olmuyor
kocaman yumyumlarla gel canım hadi
Bugün İzmir'e uçuyom, Pztesi burda olcam...
Ben benim ateşten hiçbişi anlamadım...
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kıslaaaarben mide bulantısından hiç bişey yiyemiyorum canım hiç bişey istemiyor yemek düşününce bile bulanıyor midem sanki hamile olan benim kan testi yaptırmamış olsam kesin hamileyim diyeceğim ama test de negatifti. bugün son tarlusalımı içtim hala gelen giden yok. bi de ot mot bişeler mi içsem diyorum adet söktürücü var mı öyle ildiğiniz şifalı bitkiler :26: ya kızlar ben adet olmadığım için olabilir mi ki bu bulantılar napcam ben yaaa
günaydın kıslaaaarben mide bulantısından hiç bişey yiyemiyorum canım hiç bişey istemiyor yemek düşününce bile bulanıyor midem sanki hamile olan benim kan testi yaptırmamış olsam kesin hamileyim diyeceğim ama test de negatifti. bugün son tarlusalımı içtim hala gelen giden yok. bi de ot mot bişeler mi içsem diyorum adet söktürücü var mı öyle ildiğiniz şifalı bitkiler :26: ya kızlar ben adet olmadığım için olabilir mi ki bu bulantılar napcam ben yaaa
cAnim nerdesin sen yahu. merak ettik. hadi hayirli haberlerle gel. bildigim vajinal bakiyor canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?