Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merocum kesinlikle hislerimiz kardeş bende öğle hissediyorum

Ben ekincinin hamile oldunu duyduğum günden buyana hep aynı şeyi söylüyorum.tabii allah bilir.sen neyaptın yarınmı taşınacaksın? Kendi evinizmi kiraya çıkmıyorsun inşallah. Kendine çook dikkat et tatlım

Kızımız, cimcimemiz geliyo yaa yolda bak görürsün, herkese muhalefetim belki ama gönlümden geçen bu

Kalbin ferah olsun, Allahın izniyle tmmdır bu iş...
canım hadi bakalım annesinin prensesi mi geliyor, annesinin paşası mı göreceğiiiiz
kız diyen bir grup var çevremizde, erkek diyen daha büyük bir çoğunluk var
ben hiçbir şey hissedemiyorum, rüyamda erkek görmüştüm ama rüyalarım da bir tutar bir tutmaz
ilk haberi olanlardan olacaksınız canlarım hiiiç merak etmeyin

allahim aglattin beni kiz. masallah size. olsunda o poposunu yiyelim :)) insallah herseyin tertemiz yolunda gidecek canim. hic uzulme.
canım güzel kalpli arkadaşımmm cuteheartım benimm
ağlama kıyamam sanaaaa
güzel dileklerin için çook teşekkür eder,mmmm

eşim de paşa diyor bakalım canımmm
rabbim inşallah sizlere ve isteyen herkese versin
davul gibi olsun göbüşleriniz inşallaah

Memelerimin uçları çoooooooooook acıyooooooooooooooooo :92:
9 gün var
bu da benim hamişlik belirtimdi
hadi inşallaaah

çalsın çalsın alsın hepsini yavrum güzel olsunn

Amaniinn tam fasülye.benim içimden hep erkek geçiyo ama annesi bakalım hayırlısı
canımmm sen de koy ulttasonunu tamam mıııı

Allah tamamına erdinsin güselim, hayırlı uğurlu olsun... İlk nasıl farkettin?

Vallahi ne yalan sölim hissiyat konusunda iddialı değilim ama attıklarım tuttu hep bebiş kosunda hayırlı sağlıklı güzel olsunlarda
Canm benim için hafta sonu çok hareketli olucak bayağı bir yorulucaz ama inş. yuvam şekillenicek Allah'a çok şükür kendi evimize geçiyoruz çok şükür rabbim herkeze hayırlısıyla nasip etsin borçlu yıllar bizi bekliyor ama eğer borca girmeseydik kiralardan başımızı kaldıramazdık hayırlsı...

Canlar sevdikleriniz ve kendiniz için dua ederken benide aklınızdan geçirin olur mu p.tesi gelirim artık Hepiniz Allah 'a emanet olun birazdan çıkarım hoşçakalın
Sevgiler derya deniz ...

canımmm sen de koy ulttasonunu tamam mıııı

Bana doktorum nisan 1 de gel dedi.ozamanki fotoyu korum inşallah daha belli olur.bugün aradım bulantı ilacı istedim,meptamid al kullan faydası olcanmı pek sanmam ama dedi. İçtim bitane bakalım,budefada evham yaptım bebişe zararı olurmuki diye

Son düzenleme:

Her daim dualarımdasın kızkardeş Pztesi görüşmek üzere, öptüm çokçaaa

Çook sevindim.borcu düşünme ödenir biter görmemişe dönersin.kolay gelsin allah kolaylık versin bitanem.herşey gönlünce olsun

Allah tamamına erdinsin güselim, hayırlı uğurlu olsun... İlk nasıl farkettin?

canım hiç farkedilecek belirti yoktu.ben erkenden idrar testi yaptım hem de 3-4 tane.hepsinde silik çizgi çıktı ama çooook silikti ve en az 20-30 dk sonra çıkıyordu.dün beklenen adet tarihimdi fakat düşük çıkınca bugün yineledim.yükseliş güzel duruyor.ama dediğim gibi akıntı bence çok önemli bir delil.sanki kanamam oluyor sanıyorum.birşey yok.ama su gibi akıntı var.külodum hep ıslak :)ateş tablomu yazmıştım.çok garip bir tabloydu.derece mi bozuk anlamadım.ama ben 1 martta yumurtladım sanarken belkide 4 martta yumurtlamış olabilirim.çünkü değerim biraz düşük geldi.allahım sizlere de nasip etsin canım

Eki Görüntüle 658506

teyzeleriii
bakın minnak yavrumaaa
2cm boyu var Allahım
başı popsu da belli artık
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah diyorum canlarımmm

maşallah canım maşallah ...
tam bi fasulye tanesi kadar sanırım.
bayağı da belli olmuş başı poposu
ayy darısı bana da olsun inşallah yarabbim..

Kızlar merhaba baya oldu pek giremiyorum. yarın doktor randevum var. bakalım kaç yumyum olmuş ne kadar büyüklükte. Yanlız doktor nasıl bakıyor ultrasona bilemiyorum. sizden bilgi almak istedim mümkünse.

Kızlar merhaba baya oldu pek giremiyorum. yarın doktor randevum var. bakalım kaç yumyum olmuş ne kadar büyüklükte. Yanlız doktor nasıl bakıyor ultrasona bilemiyorum. sizden bilgi almak istedim mümkünse.

cAnim nerdesin sen yahu. merak ettik. hadi hayirli haberlerle gel. bildigim vajinal bakiyor canim.

maşallah canım maşallah ...
tam bi fasulye tanesi kadar sanırım.
bayağı da belli olmuş başı poposu
ayy darısı bana da olsun inşallah yarabbim..
canım amin inşallah rabbim sana da versin

canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına aldığın günler olsun inşallah

folikül takibi vajinal oluyor canım
vajinal bakmazsa talep et hatta çünkü çok net görünüyormuş vajinal olarak
bazı doktorlar karından bakıyormuş ama sağlıklı ölçümler olmuyor
kocaman yumyumlarla gel canım hadi

günaydın kıslaaaar ben mide bulantısından hiç bişey yiyemiyorum canım hiç bişey istemiyor yemek düşününce bile bulanıyor midem sanki hamile olan benim kan testi yaptırmamış olsam kesin hamileyim diyeceğim ama test de negatifti. bugün son tarlusalımı içtim hala gelen giden yok. bi de ot mot bişeler mi içsem diyorum adet söktürücü var mı öyle ildiğiniz şifalı bitkiler :26: ya kızlar ben adet olmadığım için olabilir mi ki bu bulantılar napcam ben yaaa

Yağmurcum çok geçmiş olsun cnm dikkat et limonu sert kbuğu hariç ye tatlım suratın şekilden şekle giriyor ama iyi geliyo

uuuuf limon çok severim arada yiyorum kusum ama o bile kaaar etmiyoo

Eki Görüntüle 658506

teyzeleriii
bakın minnak yavrumaaa
2cm boyu var Allahım
başı popsu da belli artık
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah diyorum canlarımmm

teyzelerinin minnak prensesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ekinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiim allah sağlık sıhhat, hayırlı sağlıklı mutlu uzun ömürler versn kuzuna darısı bizim başımıza inşallah çok tatlı yaaaa allahımın mucizesi işte sanki fasulye tanesi bu arada bencede bi prenses geliyor kız çocuk olunca genelde annenin güzelliğini alır derler bana da kız olacak gibi geliyor hayırlı bi evlat olsun inşallah

ilknurcum ateş de girmiyorsun sanırım bi kaç gündür seni merak etmiştir inşallah yumyumların istenilen büyüklüğe ulaşmıştır güzel haberlerle gel kusum

ekinciiim kaçta yatıyon kuzum sen gece 3 de ne işin var topic de yoksa uyutmuyo mu bizim minnak prenses seni

Bugün İzmir'e uçuyom, Pztesi burda olcam...
Ben benim ateşten hiçbişi anlamadım...
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com

hayırlı yolculuklar yelizcim. az kaldı öğrencez bakalım ateş mi yanılıyo biz mi sanırım ateş yanılıyo güzel haberlerini alırız inşallah bu ay

Yağmurum senin durumuna en çok ben üzülüyom yaw, ilk bu topicte senle arka arkaya haberler veriyoduk sonra benim düşük senin regli olamaman darmadağınık etti bizi yaw. Nedir hikmeti anlamadım ki kuzum, dr.a da gittin. Dualarım herkesin hayırlı ve uğurlu hamile kalması yönünde, sana extra dua, 1 an önce regli olsun diye... Halay çekcem, 1 regl ol...

Tatlım ilacın daha yeni bitmiş.en az 10 gün beklemen lazımki adetin gelsin.bulantılarında gelmedigi için olabilir.çok kafana takma güzel şeyler düşün

cAnim nerdesin sen yahu. merak ettik. hadi hayirli haberlerle gel. bildigim vajinal bakiyor canim.

Geldim. 3 adet yumurta olmuş doktor ii dedi. ilaca cevap vermiş olması güzel dedi. pazartesi gene çağırdı. estrofem diye bi ilaç verdi günde 3 kere içecekmişim. Östorojen ilacıymış. artık neden verdi emin değilim sanırım rahim duvarını kalınlaştırmak için öle bişiler söledi ama ilacı o nedenle mi verdisi anlayamadım. Bu arada çatlatma iğnesi yapılacamış. Bilmiyorum artık. biraz korkuyorum. nasıl olur felan onsuz olmaz mı dedim ama pek yanaşmadı. olmazmış anlaşılan. hayırlısı artık kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…