canım amin inşallah rabbim sana da versin
canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına aldığın günler olsun inşallah
folikül takibi vajinal oluyor canım
vajinal bakmazsa talep et hatta çünkü çok net görünüyormuş vajinal olarak
bazı doktorlar karından bakıyormuş ama sağlıklı ölçümler olmuyor
kocaman yumyumlarla gel canım hadi
uuuuf limon çok severim arada yiyorum kusum ama o bile kaaar etmiyoo
teyzelerinin minnak prensesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiekinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiim allah sağlık sıhhat, hayırlı sağlıklı mutlu uzun ömürler versn kuzuna darısı bizim başımıza inşallah çok tatlı yaaaa allahımın mucizesi işte sanki fasulye tanesi bu arada bencede bi prenses geliyor kız çocuk olunca genelde annenin güzelliğini alır derler bana da kız olacak gibi geliyor hayırlı bi evlat olsun inşallah
ilknurcum ateş de girmiyorsun sanırım bi kaç gündür seni merak etmiştir inşallah yumyumların istenilen büyüklüğe ulaşmıştır güzel haberlerle gel kusum
ekinciiim kaçta yatıyon kuzum sen gece 3 de ne işin var topic deyoksa uyutmuyo mu bizim minnak prenses seni
hayırlı yolculuklar yelizcim. az kaldı öğrencez bakalım ateş mi yanılıyo biz misanırım ateş yanılıyo güzel haberlerini alırız inşallah bu ay
Eki Görüntüle 658506
teyzeleriii
bakın minnak yavrumaaa
2cm boyu var Allahım
başı popsu da belli artık
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah diyorum canlarımmm
canım bu senin ateşten inan ben de bir şey anlamadımBugün İzmir'e uçuyom, Pztesi burda olcam...
Ben benim ateşten hiçbişi anlamadım...
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım mide bulantısının çok nedeni olabilirgünaydın kıslaaaarben mide bulantısından hiç bişey yiyemiyorum canım hiç bişey istemiyor yemek düşününce bile bulanıyor midem sanki hamile olan benim kan testi yaptırmamış olsam kesin hamileyim diyeceğim ama test de negatifti. bugün son tarlusalımı içtim hala gelen giden yok. bi de ot mot bişeler mi içsem diyorum adet söktürücü var mı öyle ildiğiniz şifalı bitkiler :26: ya kızlar ben adet olmadığım için olabilir mi ki bu bulantılar napcam ben yaaa
amin canım çok sağol, bakalım fasülyem prenses mi paşa mı ayyyy sağlıklı olsun dauuuuf limon çok severim arada yiyorum kusum ama o bile kaaar etmiyoo
teyzelerinin minnak prensesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiekinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiim allah sağlık sıhhat, hayırlı sağlıklı mutlu uzun ömürler versn kuzuna darısı bizim başımıza inşallah çok tatlı yaaaa allahımın mucizesi işte sanki fasulye tanesi bu arada bencede bi prenses geliyor kız çocuk olunca genelde annenin güzelliğini alır derler bana da kız olacak gibi geliyor hayırlı bi evlat olsun inşallah
ekinciiim kaçta yatıyon kuzum sen gece 3 de ne işin var topic deyoksa uyutmuyo mu bizim minnak prenses seni
yumyumların harika canım inş. olacak bu ayValla benimkini görmekte biraz zorlandı vajinal olmasına rağmen. ama biri 16 biri 15 miymiş ne 3 tane varmış canım. Ama çatlatma iğnesi yapılacakmış. pazartesi yine gideceğim. estrofem die bi ilac verdi onu içeceğim günde 3 kere. artık ne olur sonrası hayırlısı.
tipsizleştim ki ne tipsizleştimmaşşallah canım ya
artık tosuncuk kendini göstermeye başlamış
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş..
darısı başımıza inşallah
bu arada tipsizleştim demişsin ya..
annemler bebek kız olursa güzelliğini anneden alırmış derler...
erkek annesi ise güzelleşirmiş daha da..
artıkın bilmiyorum
cuteheart ve perikızı tatlım sizinde eviniz şimdiden hayırlı olsun:32
bol bebişli bir ev olsun inşallah
ilknur sende bu ay inşallah çatır çatır çatlarsında hamiş olursun
yelizcim seninde tablodan birşey anlamadım ya
yağmurcum sende bir kurtulaydın bu döngüden ya
bebiş ise direk doğup ilkokula başlıcak
bu ne ya karnında büyüyo sankim
maşşallah canım ya
artık tosuncuk kendini göstermeye başlamış
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş..
darısı başımıza inşallah
bu arada tipsizleştim demişsin ya..
annemler bebek kız olursa güzelliğini anneden alırmış derler...
erkek annesi ise güzelleşirmiş daha da..
artıkın bilmiyorum
cuteheart ve perikızı tatlım sizinde eviniz şimdiden hayırlı olsun:32
bol bebişli bir ev olsun inşallah
ilknur sende bu ay inşallah çatır çatır çatlarsında hamiş olursun
yelizcim seninde tablodan birşey anlamadım ya
yağmurcum sende bir kurtulaydın bu döngüden ya
bebiş ise direk doğup ilkokula başlıcak
bu ne ya karnında büyüyo sankim
canım bu senin ateşten inan ben de bir şey anlamadım
hayırlısıyla uç gel canım öpüyorummm
canım mide bulantısının çok nedeni olabilir
ilaçla beraber başka bir şey kullanma bence etkisini anlayamazsın hem, hem de allah korusun bitkisel şeylerde ilaçtır yani ters bir etki olmasın içtiğin ilaçla
inş. gelecek adetin rahatla ki daha kolay gelsin canımm
amin canım çok sağol, bakalım fasülyem prenses mi paşa mı ayyyy sağlıklı olsun da
gece film izledik kocamla hachiko diye
köpeğin sadakatini anlatan bir film, vallahi mantar olduk, ağladı eşmi ben de ağlamamak için arada kalktım izlemedim falan
akşam üstü uyumuştum biraz güzellik uykusunagece de dikildim tabiii
dedim kızlara da bakayım film arası
yumyumların harika canım inş. olacak bu ay
canım bu arada benim bildiğim progestan verilir niye östrojen verdi acabaa
belki senin E2 düşük çıkmıştı da ona göre verdi bilemeyiz ama vardır herhalde bir bildiği...
çatlama iğnesi de çatlama anını bilmeye yaradığı için ilişki zamanlamasını çok iyi tutturmaya yarıyor canım
vurulmamaktan iyi bence, inş. tutar bu ay ateşini merakla bekliyorumm
tipsizleştim ki ne tipsizleştim
demek ki dünya güzeli kız olacak filozfum haa
gerçi bu genellemeler de hep yanlış çıkar ya bakalım bende tutacak mıı:44::44:
Merhaba arkadaşlar.ben sizlere yeni katıldım.Birşey sormak istiyorum.Bugün adetin ilk gününden hesaplarsam 22.gündeyim.Son 4 gündür ateşimi ölçüyorum hep 36.2 çıkıyordu.Bu sabah 37.3 çıktı.2gün önce kan testi yaptırdığımda gebelik negatif çıkmıştı.Sizce yükselmesinin nedeni gebelik mi,adet olmak üzeremiyim yoksa bu günlerde yumurtlama olabilirmi.Yardımcı olursanız sevinirim:))
yeni yumurtlamış olabilirsin tabiiki. bir de kan ile bile olsa bu kadar çabuk gebelik ortaya çıkmaz canım
Ben kan pıhtılaşması yüzünden 4 kürtaj oldu.Bu yüzden ilaçlarıma erken başlamak için erken öğrenmeye çalışıyorum.Dünden beri kasıklarımda hafif de olsa ara ara sızlama oluyor.Kafam karıştı.Adet mi yoksa gebelikle mi ilgili.Ne olabileceğini anlayamadı.Umarım hayırlısı olur.Birde bir şey sormak istiyorum.Adet günümüze bir kaç gün kala ateşimiz yükselir mi?
BU hafta iki degisik dr. a gittim.
Benim miyom 1 cm rahim duvarindaymis.
Alinmasi daha iyi olurmus büyük ihtimalle cünkü hamileligi etkiliyor ola bilirmis.
Bu yüzden benim hamilelik isim biraz zaman alacak gibi görünüyor.
Ameliyat randevum taaa 9.5
Belki miyom u olan bayanlar olmsudur belki ameliyatsiz kurtulan bile olmusdur bana fikir veren olur belki aranizda.
Esimin saglikli spermi de 4%, müs urologa göre yeterli , tüp merkezine göre yetersiz .
Sizce ?
gecmis olsun oncelikle canim.ben de iki kurtaj oldum ve testlet yapiliyor suan. eger pihtilasman varsa erken ogrenmeye calisman cok dogal. ama bu kadar erken cikmaz kanda da. net bilgiler yazarsan buraya belki yardimci olabiliriz. adetin kac gun suruyor? ne zaman ve nasil atesini olcuyorsun? bu aralar soguk almus olabilir misin? v.s.
eger gec yumurtlamissan, rahme yetlesme 3-5 gun sonra oldugu icin (dollenmeden sonra) atesin yeni yukselmis olabilir ya da daha once atez olcmedogin icin bu durum senin yumurtlamadan regl donemine kadar gecen normal atesin de olabilir ya da usuttun ve o yuzden de olabilir. yani suan kesinlik yok. senin ki gibi bir ates yukselisi gormedim ben. yani kadene kedeme yukseliyor genelde. ama senin bunyende de boyle olabilir. neyse cok belirsiz oldu dimi. bir de benim atesim regl ye 4 gun kala yavas yavas duser. bir arkadasin adet olacagi gun dusuyor. herkesde farkli. ama regl yaklastigindA atesin duser yukselmez.
canım ateşinin son 37,3 çıktığı günlerden bir gün öncesi yumrutlama gününMerhaba arkadaşlar.ben sizlere yeni katıldım.Birşey sormak istiyorum.Bugün adetin ilk gününden hesaplarsam 22.gündeyim.Son 4 gündür ateşimi ölçüyorum hep 36.2 çıkıyordu.Bu sabah 37.3 çıktı.2gün önce kan testi yaptırdığımda gebelik negatif çıkmıştı.Sizce yükselmesinin nedeni gebelik mi,adet olmak üzeremiyim yoksa bu günlerde yumurtlama olabilirmi.Yardımcı olursanız sevinirim:))
İyi akşamlar canım.ben bi kaç aydır ara vermiştim ateş ölçmeye.buay yeniden başladım.benim durumumda arkadasın durumuna benzer.normalde ben 26-28 günde bir adet olurum.önceki ateş tablolarıma görede yumurtlamam 12-16 günler arası oluyor.adetle atesim 36,3 e düşüyor sonra yumurtlamaya kadar bu düşüş devam ediyor 35,9 a kadar sonra yumurtlamayla yükselmeye başlıyor.en fazla 37 oluyor.bu hep böyle oldu diğer aylarda.
bu ay ise 35,9 ; 36,1 ; 36,2 gitti hep ateşim.bugün 25. günüm yani normalde adetime 2-3 gün var.herhalde ben yumurtlamadım bu ay derken bugün 36,6 çıktı ateşim.ff çizgiyi 3 gün öncesine net bi biçimde çekti.aklım karıştı şimdi.herhalde düzenim değişti bu ay geç yumurtladım dicem ama adet belirtilerim başladı.öyle soğuk algınlığım falanda yok.son bişey ateşimi hep aynı saatte aynı aletle 7 de ve dil altından ölçüyorum.sence nedir durum?ben çarşambaya kadar olmazsam test yapim sonra kana gidim diyodum ama yeni yumurtluyosam gerçekten bu anlamsız olr.
canım 17. gün yumurtlamışsın bence1.gün:36.7
2.gün:36,4
3.gun:36.4
4.gün:36,5
5.gün:36,4
6.gün:36.5
7.gün:36,5
8.gün:36,3
9.gün:36,3
10.gün:36.3
11.gün:36,3
12:gün:36,4(ilişki)
13.gün:36,4
14.gün:36,4
15.gün:36,5(ilişki)
16.gün:36;4(ilişki)
17.gün:36,4(ilişki;yoğun akıntı)
18.gün:36,6
19.gün:36.5(ilişki)
20.gün:36,7
21.gün:36,7
22.gün 37,0
23.gün 36,9
24.gün 36,7
25.gün 36,8
26,gün 36,8
27.gün 36,8
28.gün 36,8
29,gün 36,9 (bugün) tahminimce yumurtlamadan sonra 12.günüm.sabah test yapıtım negetif.31 günde falan adet oluyorum.
madem hamile değilim ateşim niye yüksek canım sıkıldı.offfff
valla yoruldum artık.hamile kalacam diye heray herşeyi erteliyorum.diş doktoruna gitmem lazım ''aman röntgen çekilecek, ya hamileysem'' diye hep erteliyorum.herşeyi her hareketimi erteliyorum,sinir geldi.hiç hamilelik belirtisi de yok.göğüslerim acıyo zaten adetten öncede olur.o kadar...
ilk hamileliğim kan pıhtılaşması nedeniyle bebeğin kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı geçen yıl nisan da ondan beri tık yok((
ilk hamileliğimde adete 4-5 gün varken idrar testinde silik te olsa çıkmıştı,bide idrar kokum değişmişti.şimdi hiç belirti yok..
fikri olan????(((
canım 17. gün yumurtlamışsın bence
daha yumurtlamadan sonra 12. gündesin çıkmayabilir idrarda
ve belirtilere takılma
her bayan, her bir gebeliğinde tamamen farklı belirtiler bile yaşayabilir, han, değil başkalarnın belirtileriyle kıyaslamayı, kendi belirtilerinle bile kıyaslama derim, işe yaramıyor çünkü
bence hamile olabilirsin
kan pıhtılaşması da bildiğim kadarıyla her gün iğne vuruluyorsun hamileyken
hiç riski yok o iğneyi vuruluyorsan ve tanı kesin konmuşsa
kafana takma hiç bir şeyi, inş. bebiş seninledir
canım çatlama iğnesi içerik olarak bHCG yani hamilelik hormonunun kimyasal formuTeşekkür ederim daha önce hiç ölçmemişlerdi büyüklüklerinihayırlısı inşallah bu ay olur. e2 olayını bilmiyorum. ama bana hiç test yaptırmadı sadece ultrason bakıldı. bu arada çatatma iğnesi nasıl oluyor. sonrası felan bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yok daha araştırmadım. bilgin varsa bu konuda paylaşırsanız sevinirim.
canım çok geçmiş olsun çok bir bilgim yok miyomlarla ilgiliBU hafta iki degisik dr. a gittim.
Benim miyom 1 cm rahim duvarindaymis.
Alinmasi daha iyi olurmus büyük ihtimalle cünkü hamileligi etkiliyor ola bilirmis.
Bu yüzden benim hamilelik isim biraz zaman alacak gibi görünüyor.
Ameliyat randevum taaa 9.5
Belki miyom u olan bayanlar olmsudur belki ameliyatsiz kurtulan bile olmusdur bana fikir veren olur belki aranizda.
Esimin saglikli spermi de 4%, müs urologa göre yeterli , tüp merkezine göre yetersiz .
Sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?