merhaba canim. bu ay herkesde bir farklilik var. hava degisimi mevsim gecisi filan diyecegim artik. ates olcum yontemin dogru tatlim. keske tablonu da ekleseydin. benden cok daha tecrubeli arkadaslar var onlarda bakardi. bu bilgilere gore cidden 25. gun yumurtlamissin cok ilginc. ama imkansiz degil. benimde 26-27 gunde olur regl 13-15 arasi yumurtlarim bir keresinde 21. gun yumurtlayinca com sasirmistim yani olabiliyor.
keske tabloyu gorebilseydim aklima su geldi. acaba atesin 35.9 olunca yumurtladin mi? ben hamileyken yumurtladiktan sonra atesim bir sure sabit giderken sonra birden yukselmisti de ondan sordum. insallah oyledir.
cevabın için teşekkür ederim canım.tablomu daha önce hiç eklemedim.deneyeyim bakalım 3f9fa0 Ovulation charts on FertilityFriend.com
oh super oldu tabloyu eklemen. 21-22-23 gunlerine "E" akintisini girdigin icin kesin o gune cekmis cizgiyi ff. nedense bana 18. gun yumurtlamissin gibi geldi. bu ani yukselisde belki (kalbimden gecen) artik bebis yerlesip hormon salgilamaya basladigi icindir :))
canım 19. da yumurtladın mı acabaaaaa
inşallah canım.okadar uzun süredir bekliyorum ki inanası gelmiyo insanın.test yapmaktanda uzak durmuyorum ama :) çok teşekkür edrim.Rabbim hayırlısı ile bu sefer sağlıkla sıhatle senide bebeğine kavuşturur inşallah.
zebebek canım nasılsın?ben eylül ekimde yazıyordum ama epeydir girmiyorum bu topiğe.nasılsın?neler yapıyorsun?
kıslar günaydın hepinize benimde ateşim böyle 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com karın ağrım var belim ağrıyo yarın öbür güne gelir kırmızılar.
Günaydın canım. Ateşin düşmemiş vede hamilelik belirtisi olarak kırmızalar gelecekmiş gibi karın ağrıyabiliyortest yapmadınmı hiç? Ayy meraklandım şimdi gibisin
kıslar günaydın hepinize benimde ateşim böyle 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com karın ağrım var belim ağrıyo yarın öbür güne gelir kırmızılar.
Canlarım günaydın,
Ateş beni karmakarışık etti, kırmızı kartı yerim ben bu ay...
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canim nerelerdesin? atesinin masallahi var. cok heyecanliyim.
gecen ay ki grafiginle kiyasla bu tarihlerde 36.0 da kalmis. bu ay ise 36.7 de sabit. farklisin bu ay. dpo=13 olmus. sanirim bir kac gune kanda da belli olur.
Canlarım günaydın,
Ateş beni karmakarışık etti, kırmızı kartı yerim ben bu ay...
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canim gelmez o kirmizi. sen bi test yapsana. regl gelseydi tekrar atesin yukselmezdi bence. dusmeye devam ederdi.
yorumun için teşekkür ederim canım ama dün akşam ilişki olması artırmış olabilirmi ateşi belki ondan artmıştır.canım normal döngüm olmadı ama yani 35.gün hasta olmam lasım yada 36.gün yani daha 2 gün var:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?