Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cevabın için teşekkür ederim canım.tablomu daha önce hiç eklemedim.deneyeyim bakalım 3f9fa0 Ovulation charts on FertilityFriend.com

zebebek canım nasılsın?ben eylül ekimde yazıyordum ama epeydir girmiyorum bu topiğe.nasılsın?neler yapıyorsun?

cevabın için teşekkür ederim canım.tablomu daha önce hiç eklemedim.deneyeyim bakalım 3f9fa0 Ovulation charts on FertilityFriend.com

oh super oldu tabloyu eklemen. 21-22-23 gunlerine "E" akintisini girdigin icin kesin o gune cekmis cizgiyi ff. nedense bana 18. gun yumurtlamissin gibi geldi. bu ani yukselisde belki (kalbimden gecen) artik bebis yerlesip hormon salgilamaya basladigi icindir :))

inşallah canım.okadar uzun süredir bekliyorum ki inanası gelmiyo insanın.test yapmaktanda uzak durmuyorum ama :) çok teşekkür edrim.Rabbim hayırlısı ile bu sefer sağlıkla sıhatle senide bebeğine kavuşturur inşallah.

canım 19. da yumurtladın mı acabaaaaa

valla inşallah yumurtlamışımdır canım.
ilişki yok en son pztsi olmuştu eşim grip
lakin yumurtladıysam buna da çok sevinecem.
en azından düzensiz de olsa kendine göre bir düzeni olur.
ben de bebek çalışmasına ona göre yön veririm.
hayırlısı bakalım yarın nasıl çıkacak ateşim

amin canim. tablo olunca tum yorumum degisti bak :)) iyi oluyor bu. test icin regl gununu bekle canim. bir de adet ve gebelik belirtileri ayni oluyor biliyorsun. neyse 3 gun kalmis :))

zebebek canım nasılsın?ben eylül ekimde yazıyordum ama epeydir girmiyorum bu topiğe.nasılsın?neler yapıyorsun?

Saol canim iyiyiz çok şükür bebiş yolu gözlüyoruz işte herzamanki gibi napalım
Sen nasılsın tablona baktım ınşallah 21-22-23 gunlerde çalışma olmuştur
İnşallah bebeğin gelir bu ay

Eskilerden kimse gelmiyo artık kızlar saldı herşeyi heralde
AllAh ım sabır versin uzun zamandır bekleyen herkese
Özledim arkadaşlarımıda yaa
Hiç haber yok kimseden senay bahar every 9ay karanfilce ...nerdesiniz kızlar

Allah ım hepimize yardım et sabır ver

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun çok bir bilgim yok miyomlarla ilgili
ama şunu çok biliyorum kimi miyomlarların spiral gibi sperm itici ve rahmi gebeliğe elverişsiz kılıcı bir özelliği varmış
ve o miyomun bu özellikte olup olmadığını doktorun anlaması için çok tecrübeli olması lazım
bir süre küçültmeyi dene canım artık şifalı bitkilerle mi yaparsın doktorun ne önerir, ilaç mı içersin
baktın küçülmüyor hiç bir iki ay, ameliyat ol derim 1 cm lik şey yüzünden belki de yerleşemiyor embriyo
eşinin spermini de hiç yabana atma derim ne imkansız vakalar gördüm ben
tüp bebekle olur neden olmasın
tüp bebek merkezini değiştir derim biraz daha iyi araştırarak[/QUOTE]

Dedigin gibi benim miyom bir ihtimal itici olabilcek bir yerdeymis gibi, tam emin degil dr. o yüzden filim cektirip öyle karar verelim diyor.

Tüp bebek merkezindeki sperm icin yani dogal yoldan olmasi icin zor görünüyor dedi, tüp bebek icin hemen sorun degil yapilir dedi zaaten, ama acikcasi ben tüp bebek istemiyorum, sansimi zorlamak istiyorum biraz daha.

Biliyorsunuz nekadar tedavi ilerlerse dogal yoldan hamile kalma sansi azaliyor bu yüzden biraz daha zaman tanimak istiyorum kendime.

Günaydın canım. Ateşin düşmemiş vede hamilelik belirtisi olarak kırmızalar gelecekmiş gibi karın ağrıyabiliyor test yapmadınmı hiç? Ayy meraklandım şimdi gibisin

yok canım yapmadım ama hamile olduğumu sanmıyorum çünkü döngüm 35-36 gün falan yani daha var.eteşide ilkkez bu ay ölçtüm adet günümü düşecek bu ateş?

Son düzenleme:
kıslar günaydın hepinize benimde ateşim böyle 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com karın ağrım var belim ağrıyo yarın öbür güne gelir kırmızılar.

canim gelmez o kirmizi. sen bi test yapsana. regl gelseydi tekrar atesin yukselmezdi bence. dusmeye devam ederdi.

Canlarım günaydın,
Ateş beni karmakarışık etti, kırmızı kartı yerim ben bu ay...
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canim hakli gibisin galiba kirmizilar icin. olsun ama daha dongu bitmedi :))

canim nerelerdesin? atesinin masallahi var. cok heyecanliyim.
gecen ay ki grafiginle kiyasla bu tarihlerde 36.0 da kalmis. bu ay ise 36.7 de sabit. farklisin bu ay. dpo=13 olmus. sanirim bir kac gune kanda da belli olur.

canim nerelerdesin? atesinin masallahi var. cok heyecanliyim.
gecen ay ki grafiginle kiyasla bu tarihlerde 36.0 da kalmis. bu ay ise 36.7 de sabit. farklisin bu ay. dpo=13 olmus. sanirim bir kac gune kanda da belli olur.

Merhaba kuzum ben bazen dpo12bazen dpo13adet oluyorum.yariın bakalım büyük gün.inşallah düsmez ve senin temiz kalbin haklı çıkar.yüzümde sivilcelenme var bide bel ağrısı bunlarda adet belirtilerim canım dua et canım nolur adet gelmesin.

Kızlar günaydın nasılsınız ?

Benim şansıma taşındığımız gün hava ist. da felaketti !!! Resmen kışın en soğuk günüydü halbuki bir kaç gün öncesinde yazdan kalma günler yaşadık...Neyse çok şükür taşındım yuvama ellerim çatlamış yara olmuş ve yorgunluktan bitmiş olsamda şuan işimin başındayım Allah herkeze yuvasında huzurla oturmayı nasip etsin ...Buruğum ama eşimin ailesi çok üzdü eşimi hiç maddi manevi destek olmadılar yorgunluktan çok manevi üzüntü onun üzülmesi beni perişan etti ... İnş alışıcaz yeni düzenimize Temizlil iş güç yaparken bile aklıma geliyordunuz hatta ulaş'ada dedim ya benim kankiler şimdi kaynatıyorlardır gülüyo oda iyiki tanımadan da olsa tanışmışım sizle kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…