Adet olacakmışsın gibi durmuyor yarın ateşin düşmez ise kesinlikle test yap derim inşallah hamilesindir
Merhaba kuzum ben bazen dpo12bazen dpo13adet oluyorum.yariın bakalım büyük gün.inşallah düsmez ve senin temiz kalbin haklı çıkar.yüzümde sivilcelenme var bide bel ağrısı bunlarda adet belirtilerim canım dua et canım nolur adet gelmesin.
canim gelmez o kirmizi. sen bi test yapsana. regl gelseydi tekrar atesin yukselmezdi bence. dusmeye devam ederdi.
yorumun için teşekkür ederim canım ama dün akşam ilişki olması artırmış olabilirmi ateşi belki ondan artmıştır.canım normal döngüm olmadı ama yani 35.gün hasta olmam lasım yada 36.gün yani daha 2 gün var:44:
canim idrar testinde bugun cikar eger varsa. sen bilirsin ama bu regl atesi degil. ayrica iliskiye girmen atesini yukseltmez. test ettim onayladim.
Kızlar günaydın nasılsınız ?
Benim şansıma taşındığımız gün hava ist. da felaketti !!!Resmen kışın en soğuk günüydü halbuki bir kaç gün öncesinde yazdan kalma günler yaşadık...Neyse çok şükür taşındım yuvama ellerim çatlamış yara olmuş ve yorgunluktan bitmiş olsamda şuan işimin başındayım Allah herkeze yuvasında huzurla oturmayı nasip etsin ...Buruğum ama eşimin ailesi çok üzdü eşimi hiç maddi manevi destek olmadılar yorgunluktan çok manevi üzüntü onun üzülmesi beni perişan etti ... İnş alışıcaz yeni düzenimize Temizlil iş güç yaparken bile aklıma geliyordunuz hatta ulaş'ada dedim ya benim kankiler şimdi kaynatıyorlardır gülüyo oda iyiki tanımadan da olsa tanışmışım sizle kızlar
ohhh. gule gule oturun canim. artik uzuntuyu disarda birakin mutlu olun.
ayyyy. nolur hemen yaz burayada. aslinda yarin son gunse bugun testte cikar. ayyy insallah allahim nolur geri cevirme duamizi :))
canim idrar testinde bugun cikar eger varsa. sen bilirsin ama bu regl atesi degil. ayrica iliskiye girmen atesini yukseltmez. test ettim onayladim.
ohhh. gule gule oturun canim. artik uzuntuyu disarda birakin mutlu olun.
İnşallah kuzum haber vermez miyim.rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin.
Benim şansıma taşındığımız gün hava ist. da felaketti !!!Resmen kışın en soğuk günüydü halbuki bir kaç gün öncesinde yazdan kalma günler yaşadık...Neyse çok şükür taşındım yuvama ellerim çatlamış yara olmuş ve yorgunluktan bitmiş olsamda şuan işimin başındayım Allah herkeze yuvasında huzurla oturmayı nasip etsin ...Buruğum ama eşimin ailesi çok üzdü eşimi hiç maddi manevi destek olmadılar yorgunluktan çok manevi üzüntü onun üzülmesi beni perişan etti ... İnş alışıcaz yeni düzenimize Temizlil iş güç yaparken bile aklıma geliyordunuz hatta ulaş'ada dedim ya benim kankiler şimdi kaynatıyorlardır gülüyo oda iyiki tanımadan da olsa tanışmışım sizle kızlar
Hoşgeldin fıstığım.o yorgunluk ve elindeki çatlaklar bir kaçgüne geçer,mühim olan sen kocanla birlikte kendi yuvandasın ve çok şükür sağlıklısınız.gerisi hikaye , seni tekrar aramızda görmek şahane
Bu ay senin ateş ters köşe yaptı bizi. Ben hala bu ay yumurtladınmı acaba diye düşünmekteyim bu bir kaç günü boş geçirmesen mi acaba yumurtluyor olabilirmisin acaba??
Uiy yawru kuşum, yuvan hayırlı olsun, geçer o yaralar bereler, kalbine yara açılmasında, onun telafisi zor. Hemencecik toparlan bebek çalışmalarına başla bakiym
merom kesinlikle bedeni yorgunluk bir kaç güne geçer dediğin gibi bunlar mühim değil ama ben eşimin üzülüp göz yaşı dökmesine mahvoldum ona baktıkça hala ağlıyasım geliyo ilk gün afalladık kimsemiz yoktu başımızda ve ailesi bir kere arayıp naptınız demedi çok yıkıldı o yüzden bu var onun dışında ben çok iyiyim bir dünya eksiğim olsada kendi evimdeyim rabbim bunları nasip ettiyse kolaylığınıda vericek şükür ...Sen nasılsın yemeler içmeler nasıl bu arada takvimden bakıyorumda kız ne çabuk büyüyo senin minnak Allah'ım korusun tüm anne & bebekleri
Anlam veremiyorum canım yaa ne biçim bi aile hiçmi içleri sızlamıyor. Sen destek olacaksın artık artık eşine. Ben üç gündür metpamid kullanıyorum kusmuyorum ama yinede bulantım var
Merhaba kızlar, doktordan geldim şimdi. çatlatma iğnesini yaptı artık bakalım kırmızılar mı gelecek yoksa bebeiş mi inşallah bu ay yüzümüz güler
canım ateş iyice düşmüş yaa ben de seninle birlikte yiyeceğim kafayı Allah Allaaaahhh:44::44::44::44:Canlarım günaydın,
Ateş beni karmakarışık etti, kırmızı kartı yerim ben bu ay...
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım DPO14desin ateş tavanda, adetlerinin kaç gün sürdüğü hiç önemli dğeil belki erken yumurtladın bu ay diğer aylara görekıslar günaydın hepinize benimde ateşim böyle 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com karın ağrım var belim ağrıyo yarın öbür güne gelir kırmızılar.
mericeeeeeeeeeeMerhaba kuzum ben bazen dpo12bazen dpo13adet oluyorum.yariın bakalım büyük gün.inşallah düsmez ve senin temiz kalbin haklı çıkar.yüzümde sivilcelenme var bide bel ağrısı bunlarda adet belirtilerim canım dua et canım nolur adet gelmesin.
yeliz bak meleğe katılıyorum canım bu düşüş yumurtlama öncesi düşüş olmasın sakınnBu ay senin ateş ters köşe yaptı bizi. Ben hala bu ay yumurtladınmı acaba diye düşünmekteyim bu bir kaç günü boş geçirmesen mi acaba yumurtluyor olabilirmisin acaba??
canımmm hoşgelddiiiiiinKızlar günaydın nasılsınız ?
merom kesinlikle bedeni yorgunluk bir kaç güne geçer dediğin gibi bunlar mühim değil ama ben eşimin üzülüp göz yaşı dökmesine mahvoldum ona baktıkça hala ağlıyasım geliyo ilk gün afalladık kimsemiz yoktu başımızda ve ailesi bir kere arayıp naptınız demedi çok yıkıldı o yüzden bu var onun dışında ben çok iyiyim bir dünya eksiğim olsada kendi evimdeyim rabbim bunları nasip ettiyse kolaylığınıda vericek şükür ...Sen nasılsın yemeler içmeler nasıl bu arada takvimden bakıyorumda kız ne çabuk büyüyo senin minnak Allah'ım korusun tüm anne & bebekleri
canım o sevişmelerin kıymetini bilin diyorum başka da bir şey demiyorumHaftasonu İzmirde kv.me gittik. Ay hiç yapmadığımız şey, dün sabah halvet olduk orda, hemde hiç bebek düşüncesi olmadanEşime dedim ben böyle sevişmeyi özlemişim diye, o da dedi görev olunca olmuyo di mi diye. Bende artık söylemeyeyim sana yumurtlama günü fln diye dedim, olmazmış, o da merak ediyomuş. İii madem dedim Ay ben naapcamı şaşırdım. Ovu testi yanıldı, dr. yanıldı desek, eee ateş doğru oluyo o zaman. İşin kötüsü ben ateşe güveniyom ii mi?
canım bulantılarının azalmasına çok sevindim, geçecek 1 aya kadar inşallahAnlam veremiyorum canım yaa ne biçim bi aile hiçmi içleri sızlamıyor. Sen destek olacaksın artık artık eşine. Ben üç gündür metpamid kullanıyorum kusmuyorum ama yinede bulantım var
canımm iğnen hayırlı uğurlu olsun, 36 saat sonra ilişki talimatlarına uyun güzelceeMerhaba kızlar, doktordan geldim şimdi. çatlatma iğnesini yaptı artık bakalım kırmızılar mı gelecek yoksa bebeiş mi inşallah bu ay yüzümüz güler
Eki Görüntüle 658506
teyzeleriii
bakın minnak yavrumaaa
2cm boyu var Allahım
başı popsu da belli artık
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah diyorum canlarımmm
canıım iyi ki gelmişsiiinBi uğrayım bakim dedim:)
İyiki gelmişim... Banada nasip oldu minik kuzucuğu görmek :) canım ne büyük bir mutluluk Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim
Cinsiyeti belli oldu Mu tatlim...
canım ateş iyice düşmüş yaa ben de seninle birlikte yiyeceğim kafayı Allah Allaaaahhh:44::44::44::44:
niye böyle oldu kiii:44:
canım DPO14desin ateş tavanda, adetlerinin kaç gün sürdüğü hiç önemli dğeil belki erken yumurtladın bu ay diğer aylara göre
aslolan yumurtlamadan sonraki gün sayısıdır BAT'ının gelmesine gerek yok ki
ateş tavanda, bebiş kokusu alıyorummmmm
mericeeeeeeeeee
hadi topiğe gel ve hamişim deeeee
biz de halay çekelimm
belirtilere takılma adet belirtileri=hamilelik belirtileri=ovulasyon belirtileri
yeliz bak meleğe katılıyorum canım bu düşüş yumurtlama öncesi düşüş olmasın sakınn
sabah halvet vardı demişsin gerçi neyse bakalım yumurtlama yeni olsa da yakalarsınız inşallah
canımmm hoşgelddiiiiiin
boşver çatlak patlak elleri, eksik eşyaları
ağzınızın tadı olsun yeterkiii hepsi düzelir allahın izniyle
yeni eviniz tekrar hayırlı uğurlu olsun
bu işi bir de bebişle taçlandırın da çekirdek aile olmanın keyfine varın
eşin de toparlar canım yavaş yavaş
başbaşa kalırsınız, gecelikler parfümler mumlar sen onun aklını alırsın
toparlanırsınız bir an evvel
canım o sevişmelerin kıymetini bilin diyorum başka da bir şey demiyorum
hamiş kalınca inşallah en kısa zamanda bu halvetlerin rengi değişecek, belki doktor yasak koyacak....
yani yelizim kısacası demek istediğim o kii yani kem kümmillet hamileyken isteksiz olur ben niye normal değilim yaaaaa
meroya sorayım bakayım o nasıl
canım bulantılarının azalmasına çok sevindim, geçecek 1 aya kadar inşallah
sizde var mı halvet
canımm iğnen hayırlı uğurlu olsun, 36 saat sonra ilişki talimatlarına uyun güzelcee
aman ateşini iyi ölç de bol bol yorum yapalım BATacısa BATları beklerken
canıım iyi ki gelmişsiiin
gel ara sıra bizim topiğe yaaa koy ateş linkini azıcık yorum yapalım
yavrum en son 2 cmdi teyzesi çok minnak dahaaaa
cinsiyet belli değil canımdoktorum ikili testlere alacak beni bu ayın sonunda az kaldı
o zaman belki bir şeyler atarım sizin güzel hatrınıza dedi
bildiririm sana da canım
Rabbim en kısa zamanda sana da versin canımmmm
canım DPO14desin ateş tavanda, adetlerinin kaç gün sürdüğü hiç önemli dğeil belki erken yumurtladın bu ay diğer aylara göre
aslolan yumurtlamadan sonraki gün sayısıdır BAT'ının gelmesine gerek yok ki
ateş tavanda, bebiş kokusu alıyorummmmm
İNŞALLAH HAYIRLISI İsE dediğin gibidir canım.ama mantıken uzun zamandır bebeği olmayan biri olarak klomenler takipler aşılama geçiren ve bebek sahibi olamayan ben bu ay ilaçsız falan kendi halinde takıldığım tüp bebeğe umut bağladığım ay olması mucize olur o yüzden hiç ama hiç olma ihtimali veremiyorum.ama bir yanımda keşke senin dediğin gibi olsa diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?