Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet olacakmışsın gibi durmuyor yarın ateşin düşmez ise kesinlikle test yap derim inşallah hamilesindir

gerçektenmi?ama döngüm uzun benim ve uzun zamandır bebek için uğraşıyorum hiç olmadı.hem yüksek ateşle adet olunmazmı?olanlar varmış

ayyyy. nolur hemen yaz burayada. aslinda yarin son gunse bugun testte cikar. ayyy insallah allahim nolur geri cevirme duamizi :))

Hoşgeldin fıstığım.o yorgunluk ve elindeki çatlaklar bir kaçgüne geçer,mühim olan sen kocanla birlikte kendi yuvandasın ve çok şükür sağlıklısınız.gerisi hikaye , seni tekrar aramızda görmek şahane

merom kesinlikle bedeni yorgunluk bir kaç güne geçer dediğin gibi bunlar mühim değil ama ben eşimin üzülüp göz yaşı dökmesine mahvoldum ona baktıkça hala ağlıyasım geliyo ilk gün afalladık kimsemiz yoktu başımızda ve ailesi bir kere arayıp naptınız demedi çok yıkıldı o yüzden bu var onun dışında ben çok iyiyim bir dünya eksiğim olsada kendi evimdeyim rabbim bunları nasip ettiyse kolaylığınıda vericek şükür ...Sen nasılsın yemeler içmeler nasıl bu arada takvimden bakıyorumda kız ne çabuk büyüyo senin minnak Allah'ım korusun tüm anne & bebekleri

Bu ay senin ateş ters köşe yaptı bizi. Ben hala bu ay yumurtladınmı acaba diye düşünmekteyim bu bir kaç günü boş geçirmesen mi acaba yumurtluyor olabilirmisin acaba??

Haftasonu İzmirde kv.me gittik. Ay hiç yapmadığımız şey, dün sabah halvet olduk orda, hemde hiç bebek düşüncesi olmadan Eşime dedim ben böyle sevişmeyi özlemişim diye, o da dedi görev olunca olmuyo di mi diye. Bende artık söylemeyeyim sana yumurtlama günü fln diye dedim, olmazmış, o da merak ediyomuş. İii madem dedim Ay ben naapcamı şaşırdım. Ovu testi yanıldı, dr. yanıldı desek, eee ateş doğru oluyo o zaman. İşin kötüsü ben ateşe güveniyom ii mi?

Uiy yawru kuşum, yuvan hayırlı olsun, geçer o yaralar bereler, kalbine yara açılmasında, onun telafisi zor. Hemencecik toparlan bebek çalışmalarına başla bakiym

Uiy yawru kuşum, yuvan hayırlı olsun, geçer o yaralar bereler, kalbine yara açılmasında, onun telafisi zor. Hemencecik toparlan bebek çalışmalarına başla bakiym

inş yelizim inş..... Hayırlısıyla sağlıklı bebişler dünyaya getirip hayırlısıyla büyütelim... yavru senin bu ay yumyumlar oyun oynadı sana ne oynak çıktılar... hadi hayırlısı pek fazla kaçamazlar bu arada dediğin gibi bu işi zevkine yapınca anlıyosun aslında görev gibi yaptığını geçen ay bende demiştim eşime ya cinsellikten soğucam bebiş davasına diye...

Anlam veremiyorum canım yaa ne biçim bi aile hiçmi içleri sızlamıyor. Sen destek olacaksın artık artık eşine. Ben üç gündür metpamid kullanıyorum kusmuyorum ama yinede bulantım var

Anlam veremiyorum canım yaa ne biçim bi aile hiçmi içleri sızlamıyor. Sen destek olacaksın artık artık eşine. Ben üç gündür metpamid kullanıyorum kusmuyorum ama yinede bulantım var

Cnm benm zaten bundan evvel bahsetmiştim sorunlar yaşamıitım ama sadece son zamanlarda ilk yılımızda böyle şeyler yoktu. Ben hep söylenirdim oda hep abartma sen yalnış anlamıssındır diyerek geçiştirirdi beni ama şimdi neye uğradığını şaşırdı ...Kuru gürültü kaynanam ağlayıp duruyo ya arkadaş sen neye niye ağlıyorsun anlamadım !!! Biz eşimin doğup büyüdüğü semtten taşındık uzak bir yere zorlarına mı gitti artık bilemiyorum ama bende eşime dedim dayanamadım doğduğun değil doyduğun yer bende hiç bilmediğim yere gelin geldim alıştım millet ülkesini terkedip gurbette yaşıyor ilk zmanlar acemilik çekmek çok normal ama işte onun derdi en çokta manevi destekti sağolsunlar yani ...şu kadar sölim nakliyat firması eşyaları halletti gitti kayınpederim onlarla kaçtı ( zaten 2 gün ısrardan sonra gelmişti ) böyle işte çok doluYUM anlyacağın ... Allah'ım seni korusun cnm eşine ailene bağışlasın inş. sağlıklı doğum yaparsın Tşk.ler cnmm ayrıca alakan için

Merhaba kızlar, doktordan geldim şimdi. çatlatma iğnesini yaptı artık bakalım kırmızılar mı gelecek yoksa bebeiş mi inşallah bu ay yüzümüz güler

Merhaba kızlar, doktordan geldim şimdi. çatlatma iğnesini yaptı artık bakalım kırmızılar mı gelecek yoksa bebeiş mi inşallah bu ay yüzümüz güler

Bol şans şeker, inşallah bebiş olur bu ay o yumyumlar...

Canlarım günaydın,
Ateş beni karmakarışık etti, kırmızı kartı yerim ben bu ay...
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ateş iyice düşmüş yaa ben de seninle birlikte yiyeceğim kafayı Allah Allaaaahhh:44::44::44::44:
niye böyle oldu kiii:44:

kıslar günaydın hepinize benimde ateşim böyle 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com karın ağrım var belim ağrıyo yarın öbür güne gelir kırmızılar.
canım DPO14desin ateş tavanda, adetlerinin kaç gün sürdüğü hiç önemli dğeil belki erken yumurtladın bu ay diğer aylara göre
aslolan yumurtlamadan sonraki gün sayısıdır BAT'ının gelmesine gerek yok ki
ateş tavanda, bebiş kokusu alıyorummmmm

mericeeeeeeeeee
hadi topiğe gel ve hamişim deeeee
biz de halay çekelimm
belirtilere takılma adet belirtileri=hamilelik belirtileri=ovulasyon belirtileri

Bu ay senin ateş ters köşe yaptı bizi. Ben hala bu ay yumurtladınmı acaba diye düşünmekteyim bu bir kaç günü boş geçirmesen mi acaba yumurtluyor olabilirmisin acaba??
yeliz bak meleğe katılıyorum canım bu düşüş yumurtlama öncesi düşüş olmasın sakınn
sabah halvet vardı demişsin gerçi neyse bakalım yumurtlama yeni olsa da yakalarsınız inşallah

canımmm hoşgelddiiiiiin
boşver çatlak patlak elleri, eksik eşyaları
ağzınızın tadı olsun yeterkiii hepsi düzelir allahın izniyle
yeni eviniz tekrar hayırlı uğurlu olsun
bu işi bir de bebişle taçlandırın da çekirdek aile olmanın keyfine varın
eşin de toparlar canım yavaş yavaş
başbaşa kalırsınız, gecelikler parfümler mumlar sen onun aklını alırsın
toparlanırsınız bir an evvel

canım o sevişmelerin kıymetini bilin diyorum başka da bir şey demiyorum
hamiş kalınca inşallah en kısa zamanda bu halvetlerin rengi değişecek, belki doktor yasak koyacak....
yani yelizim kısacası demek istediğim o kii yani kem küm millet hamileyken isteksiz olur ben niye normal değilim yaaaaa
meroya sorayım bakayım o nasıl

canım bulantılarının azalmasına çok sevindim, geçecek 1 aya kadar inşallah
sizde var mı halvet
canımm iğnen hayırlı uğurlu olsun, 36 saat sonra ilişki talimatlarına uyun güzelcee
aman ateşini iyi ölç de bol bol yorum yapalım BATacısa BATları beklerken

Eki Görüntüle 658506

teyzeleriii
bakın minnak yavrumaaa
2cm boyu var Allahım
başı popsu da belli artık
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah diyorum canlarımmm

Bi uğrayım bakim dedim:)
İyiki gelmişim... Banada nasip oldu minik kuzucuğu görmek :) canım ne büyük bir mutluluk Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim
Cinsiyeti belli oldu Mu tatlim...

Bi uğrayım bakim dedim:)
İyiki gelmişim... Banada nasip oldu minik kuzucuğu görmek :) canım ne büyük bir mutluluk Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim
Cinsiyeti belli oldu Mu tatlim...
canıım iyi ki gelmişsiiin
gel ara sıra bizim topiğe yaaa koy ateş linkini azıcık yorum yapalım
yavrum en son 2 cmdi teyzesi çok minnak dahaaaa
cinsiyet belli değil canımdoktorum ikili testlere alacak beni bu ayın sonunda az kaldı
o zaman belki bir şeyler atarım sizin güzel hatrınıza dedi
bildiririm sana da canım
Rabbim en kısa zamanda sana da versin canımmmm

cnmmm ekincim
yine herkeze yetişmişsin maşallah seni cnm çok tşkler iyi dileklerin için inş. cnm düzene giricez sağlıklı bebişlerim olucak Allah'ın izniyle
Sen de durumlar nasıl bebişin gitgide büyüyor maşallah...
Bide hamişlikte halvet olmuyormu ya da dediğin gibi istekli olunmuyormu bu hamişlik cinsel hayata yan etkimi yapıyor cnm :44:

Tesekkur ederim canim... Amin insallah bende gorurum o guzel gunleri... Masallah canim sana ve bebegine bekliyorum canim gelismelerinizi... Ara ara geli bakarim sana :) Ben o ates tablosunu yapamadim canim ya... Kendim tutuyorum :) ates defteri yaptim bir tane :) olmazsa yazayim bu ayki atesimi :) yorumlarsan cok sevinirim canim

36.5
36.4
36.5
36.5
36.4
36.5
36.3 7. Gun itibariyle sogan kurune basladim...
36.4
olculmedi...

36.2
36.3
36.4

36.5
36.7 bugun 16.gunum canim

Ah ekincim bulantım azaldı dedim demez olaydım yine bugün ne yediysem çıkardım ilaçta cevap vermicek heralde.gün boyu yattım kurt gibi açım ben ne yicem yaaa. Halvet işine gelince eşim ondan tiksincem diye ölüyo korkudan ama benden yüz buldumu anında benim bulantım olmasa isteğim var aslında ne yalan söyliyim.kısacası biz en geç 6 günde bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…