canım oluyor aslında da doktorum bana ilk üç ay önermiyoruz demişti daha keseyi görmedencnmmm ekincim
yine herkeze yetişmişsin maşallah seni cnm çok tşkler iyi dileklerin için inş. cnm düzene giricez sağlıklı bebişlerim olucak Allah'ın izniyle
Sen de durumlar nasıl bebişin gitgide büyüyor maşallah...
Bide hamişlikte halvet olmuyormuya da dediğin gibi istekli olunmuyormu bu hamişlik cinsel hayata yan etkimi yapıyor cnm :44:
Tesekkur ederim canim... Amin insallah bende gorurum o guzel gunleri... Masallah canim sana ve bebeginebekliyorum canim gelismelerinizi... Ara ara geli bakarim sana :) Ben o ates tablosunu yapamadim canim ya... Kendim tutuyorum :) ates defteri yaptim bir tane :) olmazsa yazayim bu ayki atesimi :) yorumlarsan cok sevinirim canim
canım 16. gün artık yükselmiş ateşin 14 veya 15. gün çatlamış olabilirsin36.5
36.4
36.5
36.5
36.4
36.5
36.3 7. Gun itibariyle sogan kurune basladim...
36.4
olculmedi...
36.2
36.3
36.4
36.5
36.7 bugun 16.gunum canim
canım bu iş zaten başlı başına bir mucize değil miiİNŞALLAH HAYIRLISI İsE dediğin gibidir canım.ama mantıken uzun zamandır bebeği olmayan biri olarak klomenler takipler aşılama geçiren ve bebek sahibi olamayan ben bu ay ilaçsız falan kendi halinde takıldığım tüp bebeğe umut bağladığım ay olması mucize olur o yüzden hiç ama hiç olma ihtimali veremiyorum.ama bir yanımda keşke senin dediğin gibi olsa diyo
canım yaa kuru ekmek zeytin peynir ye ılık suya limon damlat azıcık da şeker koy içAh ekincim bulantım azaldı dedim demez olaydım yine bugün ne yediysem çıkardımilaçta cevap vermicek heralde.gün boyu yattım kurt gibi açım ben ne yicem yaaa. Halvet işine gelince eşim ondan tiksincem diye ölüyo korkudan ama benden yüz buldumu anında benim bulantım olmasa isteğim var aslında ne yalan söyliyim.kısacası biz en geç 6 günde bir
canım bu iş zaten başlı başına bir mucize değil mii
olabilir neden olmasın, inşallah da gerek kalmaz canım tedavilere
ateşin çok güzel artık ne zaman test yapacaksıııııııııın
Canım hafta sonu yaparım sanırım çünkü evde test yok çalıştığım içinde eve gittiğimde eczaneler kapanmış oluyor.birde açıkcası hayal kırıklığına uğramamak için beklemek istiyorum bu arada ateşimi ölçmeye devam ederim bakarız eğer düşerse saten hasta olacağım belli olur.
canım 16. gün artık yükselmiş ateşin 14 veya 15. gün çatlamış olabilirsin
inşallah ilişkiler atlanmamıştır o günlerde ve üç gün önceleri de önemli tabii
güzel haberlerini bekliyoruz canımm
canım bu iş zaten başlı başına bir mucize değil mii
olabilir neden olmasın, inşallah da gerek kalmaz canım tedavilere
ateşin çok güzel artık ne zaman test yapacaksıııııııııın
canım yaa kuru ekmek zeytin peynir ye ılık suya limon damlat azıcık da şeker koy iç
ben öyle yaparım normalde kustuktan sonra falan
kuru ekmek, zeytin iyi gelir sankiii
yaa siz ne güzel her haftabizde eşim korkuyor
e doktor da bilgilendirmedi, keseyi görmeden ilişki yasak dedi sadece, aslında yasak olsa bildirirdi bize bir şey demediğine göre sorun yok bence
soramıyorum da kayınvalidem yanımda hep
ama eşim tırsıyor o biçim, geceleri üstümü örtmeler, ilaçlarımı getiriyor saati gelince falan
pimpirikli oldu başıma kocacım
neyse dedim ikinci trimestırda hiç affetmem ona göre dedim tamam dedi
fenalardayız yani canlaaar
rica ederim canım ne demekCanim maalesef olmadi
Cunku sogan kuru yapiyorum diye pek ustunde durmadim bilmiyordum kur ile birlikte hamile kalindigii...
Ben bu ay kuru tamamlayip bir daha ki aya hazirlaniyordum ki
Dun tesadufen girdigim bir topikte kur uygulandigi ay hamile kalan bir cok kisiyi gorunce bende dayanamadim
Dun bi kacamaknyaptikayiptir soylemesi 15: gunum oluyor yani
Tabi gec kadik ama yinede sansimi denek istedim bu aksamda olur bir yaramazlik
Belki tutar diye umut ediyrum canim...
Yorumun icin cok tesekkur ederimm canimmm
Allaha emanet ol canim
Opuldun kocaman
rica ederim canım ne demek
15. gün olması yeterli bence
Eki Görüntüle 658506
teyzeleriii
bakın minnak yavrumaaa
2cm boyu var Allahım
başı popsu da belli artık
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah diyorum canlarımmm
gecmis olsun oncelikle canim.ben de iki kurtaj oldum ve testlet yapiliyor suan. eger pihtilasman varsa erken ogrenmeye calisman cok dogal. ama bu kadar erken cikmaz kanda da. net bilgiler yazarsan buraya belki yardimci olabiliriz. adetin kac gun suruyor? ne zaman ve nasil atesini olcuyorsun? bu aralar soguk almus olabilir misin? v.s.
eger gec yumurtlamissan, rahme yetlesme 3-5 gun sonra oldugu icin (dollenmeden sonra) atesin yeni yukselmis olabilir ya da daha once atez olcmedogin icin bu durum senin yumurtlamadan regl donemine kadar gecen normal atesin de olabilir ya da usuttun ve o yuzden de olabilir. yani suan kesinlik yok. senin ki gibi bir ates yukselisi gormedim ben. yani kadene kedeme yukseliyor genelde. ama senin bunyende de boyle olabilir. neyse cok belirsiz oldu dimi. bir de benim atesim regl ye 4 gun kala yavas yavas duser. bir arkadasin adet olacagi gun dusuyor. herkesde farkli. ama regl yaklastigindA atesin duser yukselmez.[/QUO
Canım reglim hep 3-5 gün geçerdi ama bu kürtajdan sonra 2 ay 30.günde 3. ayda 26.günde yani şubatın 23'ün de regli oldum.Bu gün itibari ile 24. gündeyim.Son 6 gündür ateşimi ölçtüm.Burada okuduğum kadarıyla sabah 07.00 de ölçüyorum.13-14-15'şin de 36,2 dereceydi.16 sinde 37,2 oldu,17 sinde 37,4 bugün 18 zinde yine 36,2 oldu.2-3 gündür göğüslerimde hassasiyet var ama regli zamanlarıda bazen oluyor.Anlıyacağın kafam çok karışık:)
canım ateşinin son 37,3 çıktığı günlerden bir gün öncesi yumrutlama günün
inşallah o yumurtlama gününde ve önceki 3 gün ilişki vardır
gecmis olsun oncelikle canim.ben de iki kurtaj oldum ve testlet yapiliyor suan. eger pihtilasman varsa erken ogrenmeye calisman cok dogal. ama bu kadar erken cikmaz kanda da. net bilgiler yazarsan buraya belki yardimci olabiliriz. adetin kac gun suruyor? ne zaman ve nasil atesini olcuyorsun? bu aralar soguk almus olabilir misin? v.s.
eger gec yumurtlamissan, rahme yetlesme 3-5 gun sonra oldugu icin (dollenmeden sonra) atesin yeni yukselmis olabilir ya da daha once atez olcmedogin icin bu durum senin yumurtlamadan regl donemine kadar gecen normal atesin de olabilir ya da usuttun ve o yuzden de olabilir. yani suan kesinlik yok. senin ki gibi bir ates yukselisi gormedim ben. yani kadene kedeme yukseliyor genelde. ama senin bunyende de boyle olabilir. neyse cok belirsiz oldu dimi. bir de benim atesim regl ye 4 gun kala yavas yavas duser. bir arkadasin adet olacagi gun dusuyor. herkesde farkli. ama regl yaklastigindA atesin duser yukselmez.
433f32 Ovulation charts on FertilityFriend.com benim tablomada yorum yapın lütfeeeeeeeeeen
filozofcum ben de anlamadım gitti
derecem mi bozuk dedim ama önceki günlerde normal normal ölçüyor.
aşırı yorgunluk falan etkiler mi acaba ateşi?
36,5 çıktığında çok yorgundum..
amaaan üfff bu pko yüzünden sanırım bu ateş dengesizliği.
eger gec yumurtlamissan, rahme yetlesme 3-5 gun sonra oldugu icin (dollenmeden sonra) atesin yeni yukselmis olabilir ya da daha once atez olcmedogin icin bu durum senin yumurtlamadan regl donemine kadar gecen normal atesin de olabilir ya da usuttun ve o yuzden de olabilir. yani suan kesinlik yok. senin ki gibi bir ates yukselisi gormedim ben. yani kadene kedeme yukseliyor genelde. ama senin bunyende de boyle olabilir. neyse cok belirsiz oldu dimi. bir de benim atesim regl ye 4 gun kala yavas yavas duser. bir arkadasin adet olacagi gun dusuyor. herkesde farkli. ama regl yaklastigindA atesin duser yukselmez.[/QUO
Canım reglim hep 3-5 gün geçerdi ama bu kürtajdan sonra 2 ay 30.günde 3. ayda 26.günde yani şubatın 23'ün de regli oldum.Bu gün itibari ile 24. gündeyim.Son 6 gündür ateşimi ölçtüm.Burada okuduğum kadarıyla sabah 07.00 de ölçüyorum.13-14-15'şin de 36,2 dereceydi.16 sinde 37,2 oldu,17 sinde 37,4 bugün 18 zinde yine 36,2 oldu.2-3 gündür göğüslerimde hassasiyet var ama regli zamanlarıda bazen oluyor.Anlıyacağın kafam çok karışık:)
canim 15. gun yumurtlamissin. bu durumda 13-14-15-16. gunlerde iliski varsa super yakalamis olabilirsin. atesin son gun 37.2 sanirim yanlis yazmissin (36.2 diye). bu durumda atesin mukemmel gidiyor. eger boyle devam ederse bebis geliyor demek :))
kızlar ya tecrübelerinize ihtiyacım var;
13 mart 36,6 21.gün
14 mart 36,7 22.gün
15 mart 37,1 23.gün
16 mart 36,7 24.gün
17 mart 36,8 25.gün
18 mart 36,8 26.gün test negatif gün içinde yükseldi yine hissettim ölçtüm 37,1 idi
31 günde adet oluyorum genelde nasıl sizce? bide yumurtlama günümü test ile anladım bi gün önce o gün ve bigün sonra ilişki oldu
canim regl atesini yazmamissin. eger 36.2 filansa evet yumurtlamissin ve atesin guzel gidiyor. ancak gebelik icin konusmak icon erken.
slm kızlarrrrrr
kaç gündür yorgunluktan ölüyorum ya..
oraya koştur buraya koştur..
iş güç beni bitirdi resmen
adet bugün bitiyo gibi başlarız artık bizde çalışmalara..
diyecem ama benim koca bugün soğuk algınlığına tutuldu yine
ya benim şansım mıdır anlamadım gitti..
kaç gündür başımın etini yiyen adam yumurtlama yaklaştıkça yatalak oluyo:18::18::18:
vardır bununda bir hikmeti...
perikızı canım hayırlı uğurlu olsun yeni evine geçmişsin..
bu ev miladın olsun mutlulukların için inşallah.
eşinin ailesini de takma..
biz evlendik bir tabak bile almadılar bize...
herşeyi eşimle ben ve ailem yaptık..
onlar düğünden sonra evi gördüler düşün
birde üstüne ne gerek vardı bu eşyaları almaya..
yatak odası oturma grubu gereksizmiş
bimde şişme yatak satılıyormuş onu alıp kullansaydınız yeterdi dedi kaynanam..
o an onu öldürmemek için zor tuttum kendimi..
düşük yaptım kadın bir geçmiş olsun diye aramadı..
hala da inanmayıp görümcesine arattırıp eşimden öğrenmeye çalışıyo.
doğru mu yoksa gelin başkalarına yalan mı söylemiş diye
Allahından bulsunlar diyorum böyleleri..
bu yüzden uzak olmak en iyisi sırf dert bunlar
ekinci sende pek istekli arzulu çıktın gız
bende bilem yoko kadar istek..
2.trimestırda kocanı düşünemiyorum artık..
adam oda oda kaçacak senden..
sende kovalıyacakmışsın
gel gel erkekim diye
mero sana da üzülüyorum canım ya..
bu bulantıların bezdirdi seni..
ama bebiş için katlanacan artık
bu arada benim kuzende senin gibi bulantıdan çok çekti..
dr kemoterapi görenlere verilen haptan verdi,,
malum onlar kemoterapiden sonra yan etki olarak mide bulantısı çok çekiyorlar..
o hap anca kesiyo bulantılarını..
benim kuzende onu kullandı durdu bulantıları..
merice sende bu ay yüzümüzü güldür kız..
inş düşmez o ateşş
asya hayat ateşin süper gidiyo..
böyle devam ederse toplu halay çekeriz artıkın
yeliz seninde tablon harap etti beni
o ne öle ya..
tepe taplak olmuş
acaba yerleşme düşüşü mü diyecem ama:26::26::26:
inş öyledir..
cuteheart tatlım sen nasılsın..
nasıl gidiyo..
sonuçların çıktı mı?
ilknur çatlama iğnen hayırlı uğurlu olsun
çatır çatır çatla da bebişler sıra sıra gelsin artık
karanfilce nerelerde ya sesi soluğu yok:26::26::26:
yağmur ne yapıyo kırmızıları geldi mi acaba
ocean o ne tablo öyle ya..
o kadar sert iniş ve çıkış çok ilginç geldi bana..
canim ya hem is hem ev cok zor( kolay gelsin. benim sonuclar nisan da cikacak heyecanliyim. bu arada evi tasiyorum ama kurtaj sonrasi gucumu toparlayamadim henuz.
433f32 Ovulation charts on FertilityFriend.com benim tablomada yorum yapın lütfeeeeeeeeeen
canim henuz yumurtlamamissin. calismaya devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?