Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim henuz yumurtlamamissin. calismaya devam.[/QUOTE]

tatlım kaç derece olması lazım peki

35 gün falan. geç oluyor pkoluyum ben tedavi bu ay başladı

oncelikle insallah tedavin guzel sonuclanir.
senin regl atesin 36.2-36.3 arasi degisiyor. genel olarak atesin 36.5-36.6 gibi olur ve bir iki gun bu ateste giderse yumurtladin demektir. ama henuz olmamis.

ben yumurtlamıyorum gerçekten( adetime 1 hafta kaldı daha yumurtlama falan olmaz galiba sabıııııııır

ilknurcum canim. insallah catir catir catlarsin :)))

gulmrym canim her gun buraya tablonu ekle takip ederiz.

Bol şans şeker, inşallah bebiş olur bu ay o yumyumlar...

İnşallah canım ya hayırlısı artık.

Sağol canım inşallah hayırlı olur doktor yarın ertesi gün çalışın dedi baalım artık sonucunu öğreniriz inşallah güzel olur

sağol canım hayırlısıyla güzel haberler paylaşacağım sizinle.

ben yumurtlamıyorum gerçekten( adetime 1 hafta kaldı daha yumurtlama falan olmaz galiba sabıııııııır

canikom. hic stres sıkıntı yapmiyoruz. temel kural bu. ben de mesela istedigim ay direk hamile kaliyorum ama 8 haftalik olunca kurtaja gidiyorum karnimda yasamiyor iki kez oldu. simdi testler v.s. ama vazgectim mi hayiirrr. umitsiz miyim hayirrr. korkuyor muyum evettt. lutfen umudunu yitirme kendini psikolojik olarak yorma.

Rabbim sabır versin canım. benim hiç olmadı 2 yıl olacak evleneli. korkuyorum. Ailelerimizden uzaktayız. çevremdekilerin sormaları bile rahatsız ediyo. Allahtan ümit kesilmez

Rabbim sabır versin canım. benim hiç olmadı 2 yıl olacak evleneli. korkuyorum. Ailelerimizden uzaktayız. çevremdekilerin sormaları bile rahatsız ediyo. Allahtan ümit kesilmez

birsey diyeyim canim. iyiki aileler uzakta cocuk konusunda onlar daha buyuk problem yaratiyor. ben ikinciyi 1 martta kaybettim daha cok yeni. bu kez kayinvalidem daha ben kurtajdayken sucu ben de buldu. hep onu gormek simdi beni deli ediyor. iyiki senden uzaktalar.
sen kimse icin cocuk yapmayacaksin sadece esi ve senin icin bu bebek. onun icin etrafi birak gitsin. herseyi duyarsan hasta olursun. o zaman da hic bebek yapamazsin.
allah ne zaman isterse o zaman verecek hepimize onun icin biraz sabirlj olacagiz :))

inşallah kuzum bi kaç gün daha bekliycem bide progestanın sonuncusunu içiyorum bugün.acaba ateşim ondanmı yüksek progestan bitincemi adet geliyo illaki canım.progestan oyunu değildir buda inşallah.

öyle ama çok zor bu iş. Allahtan kayınvalidem çok iyi benim annem sokuyo beni bunalıma malesef

öyle ama çok zor bu iş. Allahtan kayınvalidem çok iyi benim annem sokuyo beni bunalıma malesef

:))) ayyy cok guldum ya. hep boyle olur iste. mutlaka biri bunalima sokar. vela havle...

canım ben kan pıhtılaşması sorunum olduğu için orda devam ediyorum normalde bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini kullanıyorum o topikteki bi arkadaşım yardım ediyo bu haftasonu adet tarihim bakalım hayırlısı bikaç gündür yakın geçmişinizi okuyorum dayanışmanız çok güzel özellikle kendine olan özgüvenin stressiz devam etmen çok güzel ben normalde fazla stres yaparımda dikkatimi çekti...

sen buraya gel canim imkanim oldukca sana da destek olurum. aslinda insanin ici ve disi biraz farklidir. evde kendi kendime ben de kafayi cokkk yedikten sonra dogruyu buluyorum ve diyorum ki o zaman arkadaslarim yasamasin hemen konusayim onlarla diyorum :)) aslinda olayim bu benim.
bana da suan pihtilasma testleri yapiliyor bakalim ne cikacak ben de senden yardim alirim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…