canım oluyor aslında da doktorum bana ilk üç ay önermiyoruz demişti daha keseyi görmeden
şimdi de yanımda kayınvalidemle gisiyoruz soramadım doktora da ne durumdayım diye
o da sağolsun bilgi vermiyor, bence yasak değil de eşim korkuyor, aslında ben de korkuyorum ama
isteksizlik hiç olmadı bende yaa o yüzden eşim de ben de fenalardayıııız
halvetlerin tadını çıkarın kızlaaaar
Canım regli dönemimde 36,3 idi ateşim peki hamile değilsem adetten kaçgün önce düşer ateş?
kıslar günaydın ateşim bugünde düşmedi 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com umut varmı:44::18:bide hergün aynı saatte ölçerim ben baktım 37 çıktı dedim belki ağzım kapalı uyumuşturum o yüzden yüksektir ağzım açık 15 dk daha uyudum ölçtüm oda 37 çıktıkıslar bişi sormak istiyorum dpo 17 yada 18 de hasta olan yokmu?
canim cok rica ediyorum. ne olur test yap. pozitifi goreceksin. soyle diyim ben dpo= 12 de pozitifi gordum ve atesim o gun birden 37 olmustu.
ya gerçektenmi diyosun ya şimdi ağlıcam valla sen böyle dedikçe ben şok oluyorum yani olabilirmi acaba af allahım affffffffff çalışıyorum canım eve gidincede eczanede kapanıyo.ya ben yıllardır bebek için bekliyorum bilmiyorum ya hamileysem varya dile benden ne dilersen
kıslar günaydın ateşim bugünde düşmedi 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com umut varmı:44::18:bide hergün aynı saatte ölçerim ben baktım 37 çıktı dedim belki ağzım kapalı uyumuşturum o yüzden yüksektir ağzım açık 15 dk daha uyudum ölçtüm oda 37 çıktıkıslar bişi sormak istiyorum dpo 17 yada 18 de hasta olan yokmu?
slm kızlarrrrrr
kaç gündür yorgunluktan ölüyorum ya..
oraya koştur buraya koştur..
iş güç beni bitirdi resmen
adet bugün bitiyo gibi başlarız artık bizde çalışmalara..
diyecem ama benim koca bugün soğuk algınlığına tutuldu yine
ya benim şansım mıdır anlamadım gitti..
kaç gündür başımın etini yiyen adam yumurtlama yaklaştıkça yatalak oluyo:18::18::18:
vardır bununda bir hikmeti...
perikızı canım hayırlı uğurlu olsun yeni evine geçmişsin..
bu ev miladın olsun mutlulukların için inşallah.
eşinin ailesini de takma..
biz evlendik bir tabak bile almadılar bize...
herşeyi eşimle ben ve ailem yaptık..
onlar düğünden sonra evi gördüler düşün
birde üstüne ne gerek vardı bu eşyaları almaya..
yatak odası oturma grubu gereksizmiş
bimde şişme yatak satılıyormuş onu alıp kullansaydınız yeterdi dedi kaynanam..
o an onu öldürmemek için zor tuttum kendimi..
düşük yaptım kadın bir geçmiş olsun diye aramadı..
hala da inanmayıp görümcesine arattırıp eşimden öğrenmeye çalışıyo.
doğru mu yoksa gelin başkalarına yalan mı söylemiş diye
Allahından bulsunlar diyorum böyleleri..
bu yüzden uzak olmak en iyisi sırf dert bunlar
ekinci sende pek istekli arzulu çıktın gız
bende bilem yoko kadar istek..
2.trimestırda kocanı düşünemiyorum artık..
adam oda oda kaçacak senden..
sende kovalıyacakmışsın
gel gel erkekim diye
mero sana da üzülüyorum canım ya..
bu bulantıların bezdirdi seni..
ama bebiş için katlanacan artık
bu arada benim kuzende senin gibi bulantıdan çok çekti..
dr kemoterapi görenlere verilen haptan verdi,,
malum onlar kemoterapiden sonra yan etki olarak mide bulantısı çok çekiyorlar..
o hap anca kesiyo bulantılarını..
benim kuzende onu kullandı durdu bulantıları..
merice sende bu ay yüzümüzü güldür kız..
inş düşmez o ateşş
asya hayat ateşin süper gidiyo..
böyle devam ederse toplu halay çekeriz artıkın
yeliz seninde tablon harap etti beni
o ne öle ya..
tepe taplak olmuş
acaba yerleşme düşüşü mü diyecem ama:26::26::26:
inş öyledir..
cuteheart tatlım sen nasılsın..
nasıl gidiyo..
sonuçların çıktı mı?
ilknur çatlama iğnen hayırlı uğurlu olsun
çatır çatır çatla da bebişler sıra sıra gelsin artık
karanfilce nerelerde ya sesi soluğu yok:26::26::26:
yağmur ne yapıyo kırmızıları geldi mi acaba
ocean o ne tablo öyle ya..
o kadar sert iniş ve çıkış çok ilginç geldi bana..
allahtan saglik ve mutluluk isterim senin icin canim. ogle atasinda cik ve test al canim. olmazsa esin alsin. olmadi eczaneye tel et getirsinler. olmadi intenetten siparis ver.... aaaaa catlayacagim meraktan :)))
çok güzel bir tabşlo bence test yapmalısın hamılelik var bence
tamam internet mantıklı yada bir yolunu bulup bugün dışarı yarım saatliğine çıkmak.
inşallah canım inşallah hayırlısı ile vardır inşallah
ya gerçektenmi diyosun ya şimdi ağlıcam valla sen böyle dedikçe ben şok oluyorum yani olabilirmi acaba af allahım affffffffff çalışıyorum canım eve gidincede eczanede kapanıyo.ya ben yıllardır bebek için bekliyorum bilmiyorum ya hamileysem varya dile benden ne dilersen
allahhhh. o ates ne. hadi artik buyuk gun bugundu. bekliyorum seni.
canım test yapmaya korkuyorum o kadar negatiften sonra acaba 15. gün mü çatladım acaba diyorum inananıyorum yaatestide yarın yaparız artık düşmezse.
kıslar şoktayımbirtane arkadaşım var iyi bir insan şimdi beni aradı dediki canım seni rüyamda gördüm hamileyim diye çok seviniyordun eğer istiyorsan rabbim gönlüne göre versin dedi inşallah dedim bende.sanırım bugün test almaya çalışcam yarın sabah yaparım düşmezse ateşim:18:
sen buraya gel canim imkanim oldukca sana da destek olurum. aslinda insanin ici ve disi biraz farklidir. evde kendi kendime ben de kafayi cokkk yedikten sonra dogruyu buluyorum ve diyorum ki o zaman arkadaslarim yasamasin hemen konusayim onlarla diyorum :)) aslinda olayim bu benim.
bana da suan pihtilasma testleri yapiliyor bakalim ne cikacak ben de senden yardim alirim o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?