Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ala ala :44: bende hep bu durumları merak etmişimdir son 1-2 ay perhiz diye bilirim hamişlikte ama ilk 3 ayıda mantıklı sadece bir arkadaşımdan şunu duymuştum hamile kaldığını öğrenmişti 6 haftalık filandı dr. 15 gğn yasaklamıştı düşük tehlikesine karşı ama bünyesel veya da gebeliklere göre değişebilir diye düşündüm... Halvet konularına gelince...malesef ki benim eşim çok şansız istek yok bende eşimi çok seviyorum hatta bazen diyorum ben nasıl bunca zaman onsuz yamış uyumuşum ama...iş o raddeye gelince ben kilit ...yani haftada hatta 2 haftada olsa olur...Diyo bazen Allahtan şu bebek işlerine giriştik 3-4 aydır da düzene girdik öle işte çok üzgünüm ama durum bu İlk zamanlar hep dedi daha yeni zaman lazım sana filan diye değişen birşey olmadı...hatta dr. gittiğimde bana şunuda söylemişti eğer gerçekten bebek sahibi olmak istiyorsan sık ilişkiyle şansını artırıcaksın diye benim kine gün doğdu Şimdide ben taşındık diye eksiklerimiz var diye korunalım diyorum belkide %50 bu işinde payıyla yanaşmıyor korunmaya

tablonu merakla bekliyorum hadiiii.

kıslar günaydın ateşim bugünde düşmedi 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com umut varmı:44::18:bide hergün aynı saatte ölçerim ben baktım 37 çıktı dedim belki ağzım kapalı uyumuşturum o yüzden yüksektir ağzım açık 15 dk daha uyudum ölçtüm oda 37 çıktıkıslar bişi sormak istiyorum dpo 17 yada 18 de hasta olan yokmu?

Son düzenleme:
Canım regli dönemimde 36,3 idi ateşim peki hamile değilsem adetten kaçgün önce düşer ateş?

canim gunaydin. bu durmda dedigim gibi cok guzel yumurtlamissin. atesin suan super. son 5 gunun kalmis dunden beri. insallah dusmez. gun icinde olctugun atesi onemseme canim yanilirsin.
herkes de ates farkli donemlerde dusuyor. benim 4 gun kala 0.1 derece dusmeye basliyor sonrasi regl. bir diger arkafasin regl olacagi gunun sabahi birden dusuyor. onun icin kesin birsey diyemiyoruz.

canim cok rica ediyorum. ne olur test yap. pozitifi goreceksin. soyle diyim ben dpo= 12 de pozitifi gordum ve atesim o gun birden 37 olmustu.

canim cok rica ediyorum. ne olur test yap. pozitifi goreceksin. soyle diyim ben dpo= 12 de pozitifi gordum ve atesim o gun birden 37 olmustu.

ya gerçektenmi diyosun ya şimdi ağlıcam valla sen böyle dedikçe ben şok oluyorum yani olabilirmi acaba af allahım affffffffff çalışıyorum canım eve gidincede eczanede kapanıyo.ya ben yıllardır bebek için bekliyorum bilmiyorum ya hamileysem varya dile benden ne dilersen

allahtan saglik ve mutluluk isterim senin icin canim. ogle atasinda cik ve test al canim. olmazsa esin alsin. olmadi eczaneye tel et getirsinler. olmadi intenetten siparis ver.... aaaaa catlayacagim meraktan :)))

çok güzel bir tabşlo bence test yapmalısın hamılelik var bence

allahhhh. o ates ne. hadi artik buyuk gun bugundu. bekliyorum seni.

cnm olur olur bu bebişlerin bir zamanı var işte Allah'ın izniyle sabredicez mecbur ben 1-2 ay korunmayı düşünüyorum abkalım nasip...şuan çok mutluyum Allah'ım sonu kadar böyle gitmesini nasip etsin eksiğim çok ama içim rahat eşimle itinayla 3-5 eşyamızı tertemiz dizdik çok yorulduk ama tatlı yorgunluk cnm Eşimin ailesi bahsetmiştim kılını kıpırtdatmadılar gider ayak kötü gelin olmıyım dedim ses çıkarmadım ama eşime herşeyi yağdırdım sölemesem çatlardım ...Benmkide bir garip adam sanki onları sokağa atmış yada gurbete gitmiş gibi dakika başı arıyor bide üstüne bana sormadan teli kulağıma tutuşturuyor Allah'ım yarebbim dedim ya sen mahvoldun onlar aramadı sen arayosun nasıl iş bu neyse bu mevzu uzar böyle cnm ...Olaylar aşşağı yukarı aynı malesef...Eşya konusuna gelince onlara göre herşey gereksiz zaten boşunamı çalışıyoruz Allah aşkına biz eşya almamıştık yatak odamız vardı evimizi zaten ayırıcaz diye ama bizimde arkadaşlarımızı yemeğe filan almamız gerekti yemek masası aldık ne gerek var bunlara biz eskiden masamı gördük açmı kaldık ya gülermisin ağlarmısın laf söylesen boşa gider boş yere kötü olursun o yüzden bir kulağından mbile girmicek bazı şeyler ben bazen dumur oluyorum diyorum ya bu nasıl iş böyle hemen bizimki ya heee de geç boşver diyo iyilik meleği zaar

allahtan saglik ve mutluluk isterim senin icin canim. ogle atasinda cik ve test al canim. olmazsa esin alsin. olmadi eczaneye tel et getirsinler. olmadi intenetten siparis ver.... aaaaa catlayacagim meraktan :)))

tamam internet mantıklı yada bir yolunu bulup bugün dışarı yarım saatliğine çıkmak.

çok güzel bir tabşlo bence test yapmalısın hamılelik var bence

inşallah canım inşallah hayırlısı ile vardır inşallah

cuteheart haklı canm lütfennnn testtttttttttttttt yap hadiiiiii bişi çıkmassada yine 2 gün sonra filan yaparsın testi

allahhhh. o ates ne. hadi artik buyuk gun bugundu. bekliyorum seni.

canım test yapmaya korkuyorum o kadar negatiften sonra acaba 15. gün mü çatladım acaba diyorum inananıyorum yaatestide yarın yaparız artık düşmezse.

kıslar şoktayım birtane arkadaşım var iyi bir insan şimdi beni aradı dediki canım seni rüyamda gördüm hamileyim diye çok seviniyordun eğer istiyorsan rabbim gönlüne göre versin dediinşallah dedim bende.sanırım bugün test almaya çalışcam yarın sabah yaparım düşmezse ateşim:18:

canım test yapmaya korkuyorum o kadar negatiften sonra acaba 15. gün mü çatladım acaba diyorum inananıyorum yaatestide yarın yaparız artık düşmezse.

yaaa ikinizde beni catlatacak misiniz? ayip ama aaaa :))
asyacaim iki test aliver canim. birini bugun birini yarin yaparsin.
mericeeeee lutfen yaaa niye negatif olsun ki. yap su testi tatliskom.

tabi canım elimden geleni yaparım ben de yeni öğrendim zaten 1 sene için de 8 ay arayla 2 kaybım var ilki 6 haftalık ikincisi 9 haftalık ikincisinden sonra hsg sonucu rahimde perde olduğunu öğrendim ondan kapalı ameliyatla kurtuldum hemen sonrasında önlem olarak kan verdim ondada kan pıhtılaşmasını öğrendim şimdi günlük folik asit ve bebek aspirini kullanıyorum hamile kalınca hemen iğneye başlıycam şuan merakla bekliyorum haftasonunu

Kuzular bu arada bugün evlilik yıldönümüm Rabbim önce herkeze eşiyle evlatları ve sevdikleriyle hayırlı sağlıklı Huzurlu yaşam nasip etsin sonra da eşimLe bana amiiiinnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…