Kuzular bu arada bugün evlilik yıldönümümRabbim önce herkeze eşiyle evlatları ve sevdikleriyle hayırlı sağlıklı Huzurlu yaşam nasip etsin sonra da eşimLe bana amiiiinnnnnnnn
Kuzular bu arada bugün evlilik yıldönümümRabbim önce herkeze eşiyle evlatları ve sevdikleriyle hayırlı sağlıklı Huzurlu yaşam nasip etsin sonra da eşimLe bana amiiiinnnnnnnn
Mutlu yıllar şekerpareee, 14 Şubat değil miydi kuzum, ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa
yok doğru hatırlıyosun cnm bnm 14 şubatta nikahım olmuştu şimdi bugün eşim söyledi sen orayı 14 şubat olarak etiketlemişsin ama asıl evlilik yıldönümü aynı evde yaşamaya başladığımız gün değnce bende etiketi değiştirdim ne bilim resmiyet asolan diye düşündüğüm için hep 14 şubat nikah günümü evlilik yıldönümüm olarak algılarım ama paşam böylesi doğru diyor farketmez arada 1 ay var bugün düğün günüm diyelimşekerim
Olay budur işte yaa, eşine bide 1 kamyon laf sayıyodun, yasak artık saydırmam bu davranışından sonra! İnce mi ince 1 adam işte!
HAHAHA yavru yerim seni be şimdi iyice bana sığındı bir görsen kedi gibi ben sadece çok aileciliği sevmiyorum yeliz ! Ailemiz tabi önemli ama vıcık vıcık olmak istemiyorum ben evlendim annemle bile o kadar sık sık görüşmedim başta mesafe koydu annem alışma öyle diye ve böyle devam etti yani tek isteğim kimse kimseye karışmasın yetişkiniz ki evlilik kararı aldık olay bu bazen rota şaşınca çıldırıyoruuummmmm işteeee
Bu arada memiş acıması bittimibedensel ne hallerdesin kuzum
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
iki gündür işler yoğun giremiyorum kızlar çok şükür bugün geldi benim kırmızılar yeni döngümü takdim edim size4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sonunda o çirkin ördek yavrusu tablodan kurtulduminşallah bu ay benim için herşey daha güzel olur
ekincim, kusum senin 65 günlük tablodan sonra klomenle bebişin geldi inşallah benim de bu ay öyle olurnasılsın kusum iyisiniz inşallah minnak prenses üzmüyo dimi seni
moro, inşallah en yakın zamanda senin minnak da uslanır şu bulantılardan kurtulursun canım..
filozofuum, yeni döngün hayırlı olsun canım inşallah bu ay bol yumyumlu ve bebişli geçer....
YELİİİİİİİİİİİİİİİİİZ, sen naptın kusum var mı belirtiler falan senin tablodan bu ay bişey çıkaramadık bari belirtiden anlayak
perikızı, canım benim eşinle bi ömür mutlu huzurlu senelere canım rabbim mutluluğuzu daim etsin
merice ve asyahat inşallah güzel haberlerinizi alırız yarınkeşke hemen bi test yapabilseniz bende meraklandım şimdi
ilknurum, inşalllah çatlat yumyumlar ve gelir bebişin bu ay
bu ay bende 5. gün klomene başlıyorum allahın izniyle rabbim sonumu hayretsin
iki gündür işler yoğun giremiyorum kızlar çok şükür bugün geldi benim kırmızılar yeni döngümü takdim edim size4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sonunda o çirkin ördek yavrusu tablodan kurtulduminşallah bu ay benim için herşey daha güzel olur
ekincim, kusum senin 65 günlük tablodan sonra klomenle bebişin geldi inşallah benim de bu ay öyle olurnasılsın kusum iyisiniz inşallah minnak prenses üzmüyo dimi seni
moro, inşallah en yakın zamanda senin minnak da uslanır şu bulantılardan kurtulursun canım..
filozofuum, yeni döngün hayırlı olsun canım inşallah bu ay bol yumyumlu ve bebişli geçer....
YELİİİİİİİİİİİİİİİİİZ, sen naptın kusum var mı belirtiler falan senin tablodan bu ay bişey çıkaramadık bari belirtiden anlayak
perikızı, canım benim eşinle bi ömür mutlu huzurlu senelere canım rabbim mutluluğuzu daim etsin
merice ve asyahat inşallah güzel haberlerinizi alırız yarınkeşke hemen bi test yapabilseniz bende meraklandım şimdi
amiiin canım benimm...Sağol canım benim inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin.
ama malesef eşim hasta benimde burnum tıkalı. tam zamanında dedim yani. bugünde kalkar kalkmaz gittim sağlık ocağına onlarında bilgisayarları bozulmuş sıra bendeydi 1 saat bekledim muayene için ama olamadım. öğleden sonraya kaldı gidip gitmemekte kararsızım şimdi.
Memelerimin uçlarının acısı azaldı, nasıl iştir anlamadım. 1 kaç güne kırmızıları görürüm sanırım, yumurtlamadım da ff e göre, amaaaan sıkıldım walla hee...
amiiin canım benimm...
tüh tam zamanında hasta olmanız kötü olmuş canım ama olacağı varsa her şekilde olur merak etmedoktora git mutlaka ihmal etme tatlım
tatlım ovulasyon testlerin doğruysa eğer ki bu ateşlere göre yumurtlamışsın doğrudur, ilişki zamanlamalarınızı beğendimkızlar ya tecrübelerinize ihtiyacım var;
13 mart 36,6 21.gün
14 mart 36,7 22.gün
15 mart 37,1 23.gün
16 mart 36,7 24.gün
17 mart 36,8 25.gün
18 mart 36,8 26.gün test negatif gün içinde yükseldi yine hissettim ölçtüm 37,1 idi
31 günde adet oluyorum genelde nasıl sizce? bide yumurtlama günümü test ile anladım bi gün önce o gün ve bigün sonra ilişki oldu
canım bu ay sizi ateş yanıltıyor mu yoksa ayık olun yumurtlamadınız mı diyor inan anlamadım ama kanamalarınız zamanlamasına göre anlayacağız gibi geliyorböyle bir ateş var mı arkadaş yaw, bi tavanda bi tabanda
töbee töbee
41817f Ovulation charts on FertilityFriend.com
yxliz
canım senin durumundan ve kendi durumumdan sonra bu ateş ölçme bize yaramıyor gibi gelmeye başladı
tatlım dediğin gibi vardır bir hikmeti biraz da oluruna bırakmak lazım bu halvet işlerinislm kızlarrrrrr
kaç gündür yorgunluktan ölüyorum ya..
oraya koştur buraya koştur..
iş güç beni bitirdi resmen
adet bugün bitiyo gibi başlarız artık bizde çalışmalara..
diyecem ama benim koca bugün soğuk algınlığına tutuldu yine
ya benim şansım mıdır anlamadım gitti..
kaç gündür başımın etini yiyen adam yumurtlama yaklaştıkça yatalak oluyo:18::18::18:
vardır bununda bir hikmeti...
ekinci sende pek istekli arzulu çıktın gız
bende bilem yoko kadar istek..
2.trimestırda kocanı düşünemiyorum artık..
adam oda oda kaçacak senden..
sende kovalıyacakmışsın
gel gel erkekim diye
tatlım yumurtlama olmamış ateşe göre, ama devam ölçmeye ve çalışmalara433f32 Ovulation charts on FertilityFriend.com benim tablomada yorum yapın lütfeeeeeeeeeen
tatlım pko yapmaz ateş düzensizliği yani o kadar bir tavanda bir tabanda yapmazfilozofcum ben de anlamadım gitti
derecem mi bozuk dedim ama önceki günlerde normal normal ölçüyor.
aşırı yorgunluk falan etkiler mi acaba ateşi?
36,5 çıktığında çok yorgundum..
amaaan üfff bu pko yüzünden sanırım bu ateş dengesizliği.
ya yumurtladığımı anlamak için kaç derece olması gerekiyor(
gulmrym, canımm cuteheart güzel anlatmış ama ben bir şey eklemek istiyorumoncelikle insallah tedavin guzel sonuclanir.
senin regl atesin 36.2-36.3 arasi degisiyor. genel olarak atesin 36.5-36.6 gibi olur ve bir iki gun bu ateste giderse yumurtladin demektir. ama henuz olmamis.
canım inşallah çatır çatır çatlaaaSağol canım inşallah hayırlısıyla çatlayacağım çatır çatır
yeni ateş tablom 423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım progestan düzenli bir yükseliş vermiyor ateşeinşallah kuzum bi kaç gün daha bekliycem bide progestanın sonuncusunu içiyorum bugün.acaba ateşim ondanmı yüksek progestan bitincemi adet geliyo illaki canım.progestan oyunu değildir buda inşallah.
tatlım senin şansına mıdır nedir çok sorunlu oldu farkındayımcnm lınke tıkladım şifre ve kullnıcı adını grıorumama grmıo nedense :44:
canım testosteronun düşüktür bak isteksizliğin varsaAla ala :44: bende hep bu durumları merak etmişimdir son 1-2 ay perhiz diye bilirim hamişlikte ama ilk 3 ayıda mantıklı sadece bir arkadaşımdan şunu duymuştum hamile kaldığını öğrenmişti 6 haftalık filandı dr. 15 gğn yasaklamıştı düşük tehlikesine karşı ama bünyesel veya da gebeliklere göre değişebilir diye düşündüm... Halvet konularına gelince...malesef ki benim eşim çok şansız istek yok bende eşimi çok seviyorum hatta bazen diyorum ben nasıl bunca zaman onsuz yamış uyumuşum ama...iş o raddeye gelince ben kilit ...yani haftada hatta 2 haftada olsa olur...Diyo bazen Allahtan şu bebek işlerine giriştik 3-4 aydır da düzene girdik öle işte çok üzgünüm ama durum buİlk zamanlar hep dedi daha yeni zaman lazım sana filan diye değişen birşey olmadı...hatta dr. gittiğimde bana şunuda söylemişti eğer gerçekten bebek sahibi olmak istiyorsan sık ilişkiyle şansını artırıcaksın diye benim kine gün doğdu Şimdide ben taşındık diye eksiklerimiz var diye korunalım diyorum belkide %50 bu işinde payıyla yanaşmıyor korunmaya
canım yaa sen hala test yapmadın mıııııııııııııkıslar günaydın ateşim bugünde düşmedi 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com umut varmı:44::18:bide hergün aynı saatte ölçerim ben baktım 37 çıktı dedim belki ağzım kapalı uyumuşturum o yüzden yüksektir ağzım açık 15 dk daha uyudum ölçtüm oda 37 çıktıkıslar bişi sormak istiyorum dpo 17 yada 18 de hasta olan yokmu?
cuteheart canım benimmmmallahtan saglik ve mutluluk isterim senin icin canim. ogle atasinda cik ve test al canim. olmazsa esin alsin. olmadi eczaneye tel et getirsinler. olmadi intenetten siparis ver.... aaaaa catlayacagim meraktan :)))
canım artık çatlamalara takma kafanı yarını bekleyelim test için, nasıl rahat edeceksen öyle olsun biz bekleriiiiiiiiiiizcanım test yapmaya korkuyorum o kadar negatiften sonra acaba 15. gün mü çatladım acaba diyorum inananıyorum yaatestide yarın yaparız artık düşmezse.
canııım eşinle artık ilişkiniz bile değişecek çook güzel olacak inşallahHAHAHA yavru yerim seni be şimdi iyice bana sığındı bir görsen kedi gibi ben sadece çok aileciliği sevmiyorum yeliz ! Ailemiz tabi önemli ama vıcık vıcık olmak istemiyorum ben evlendim annemle bile o kadar sık sık görüşmedim başta mesafe koydu annem alışma öyle diye ve böyle devam etti yani tek isteğim kimse kimseye karışmasın yetişkiniz ki evlilik kararı aldık olay bu bazen rota şaşınca çıldırıyoruuummmmm işteeee
Bu arada memiş acıması bittimibedensel ne hallerdesin kuzum
tatlım aslında hergün mutlaka giriyorum bir veya iki kerecanim senin hamislik yorgunlugundan pek denk gelemiyoruz burada. insallah hersey yolundadir.
canım 11. gün yumurtlamış olabilir misin acaba
canım yaa yap gitsin testi ben akşam vakti yapmıştım da çıkmıştııııkıslar ben geldimdediğiniz gibi yaptım gittim bi tane test aldım yarın sabah allah kısmet eder ateşim düşmezse testi yapcam düşerse saten hasta olacam diye yapmıcam.sonuç negatifse eğer üzülmemeye çalışcam benim için dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?