sevinirim tabi arada bi gösterip kaçıyosunnnn
anladım tatlım yani çizginin altına düşünce iş bitiyor bide şimdi iyice anlayayım diye tablolara baktım mesela iremneva nın ki düşmüş çizginin altına fakat hamiş
her bir cümlene, kelimene, harfine hatta noktalama işaretlerine kadar katılıyorum sana perikızımcnm kendine gel bi silkelen istersen öncelikleee!!! Burada senin etrafında tripler attığın veya sinirini boşalttığın insanlar yok biz buraya en çokta keyifli dakikalar geçirmek için geliyoruz bunu kafana sok senin şuan da ettiğin düpedüz nankörlük !!! Herkez hep bir ağızdan ayıp ettiğini düşünemez dimi ???
Ekinci hamile bir bayan bunu da dip not olarak söylim biraz daha dikkat li şeyler yaz istersen bu mahalle ağzıyla konuşmalar sana hiç birşey kazandırmadığı gibi işede yaramaz bence sen en iyisi uğrama buralara tadımız kaçmasın hee es geçip cvp yamayalım desekte sinek küçük hesabı oluyo ...Yapma gerek yok yani canlı sohpet etsek nereseyse saç baş gireceksin bize abartma istersen!!!
Ayrıca syf 7444 ve diğerlerinde gayet güzel cvplar verilmiş sana özellikle baktım ki bu kadar saydırdığın halde yine sana kalitesiz diğerek karşı cvp verdiğin kullanıcılar bir şekilde cvp verdi!!! Eğer ayıbın ve terbiyesizliğin ne demek olduğunu biliyorsan tam ordasın haberin olsun...
Evet canım bayaa bi kaynatılmış.şimdi bi namaz kılıp pilav koyayım akşama bakarım.ekincim benim doktor folik plus bitince elevit diye bi ilaç yazdı buna başla dedi.sen ne kullanıyorsun şu an devammı folik plusa?
sevinirim tabi arada bi gösterip kaçıyosunnnn
anladım tatlım yani çizginin altına düşünce iş bitiyor bide şimdi iyice anlayayım diye tablolara baktım mesela iremneva nın ki düşmüş çizginin altına fakat hamiş
istisnalar kaydeyi bozmaz))
genelde dedim ya kiz sana)
her bir cümlene, kelimene, harfine hatta noktalama işaretlerine kadar katılıyorum sana perikızım
Kız arkadaştaydım ama geldim yine çıkardımbitemedi gitti şu bulantım iki üç güne bi uğruyor tabi öncelere göre çok çok iyi ama tamamen bi geçse
yazılanları bi çırpıda okudum ama gitmem gerekiyo sadece bişey yazmak istedim size en başındada yazmıştım bu tatlı sohbetleriniz yardımlaşmanız benim dikkatimi çekmişti ve o şekilde girmeye başladım bu topiğe ateş grafiğinden hiçbişey anlamıyordum ama ölçmek istiyodum başta ekinci ve diğer arkadaşlar sabırla yardımcı oldu bana çok teşekkür ederim hepinize şurdaki desteği yeri geliyo en yakınlarından göremiyosun sabretmek lazım burda kimse bişey yapmak zorunda değil iyiki varsınız...
tamam tamam
kzum benim ya kıyamam sana ben ya bu arada benim şehzadeyi iyice kız yaptın
merhaba canımderya nasılsın canım doğuma az kalmış maşallaaahh
Allah ım bir avazda kurtarsın inşallah
evet canım çok bekledik Rabbim sonunda mükafatımızı vericek inşallah hakkımızda hayırlısı
tedavisiz bu iş olmıycak onu anladım artık(enazından bi denemem lazım)
ona hazırlamaya çalışıyorum kendimi
bütün kızları özledim kimse gelmiyo topiğe
bende doktor progestan verdi diye ateş ölçüyorum hala ,çatladıktan sonra doğru zamanda içeyim diye
yoksa ateşten, biz uzun zamandır bekleyenlere hayır yok yani
Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah öptüm canım
canım yaaa çubuk kraker falan yesen bulandığı anda, geçmez mi acabaaaKız arkadaştaydım ama geldim yine çıkardımbitemedi gitti şu bulantım iki üç güne bi uğruyor tabi öncelere göre çok çok iyi ama tamamen bi geçse
canım elevite ne içindi?? ben kullanmadım hiç onucanim. dr bana gebe kalmadan 3 ay once folbiol ve elevite basla dedi bu kez.
vallahi erkekse bana ne kızıyordur ya anne iyice totoş ollduk diyordurtamam tamam
kzum benim ya kıyamam sana ben ya bu arada benim şehzadeyi iyice kız yaptın
canım ne demek her zman da yardım ederim ve ederiz topikçeyazılanları bi çırpıda okudum ama gitmem gerekiyo sadece bişey yazmak istedim size en başındada yazmıştım bu tatlı sohbetleriniz yardımlaşmanız benim dikkatimi çekmişti ve o şekilde girmeye başladım bu topiğe ateş grafiğinden hiçbişey anlamıyordum ama ölçmek istiyodum başta ekinci ve diğer arkadaşlar sabırla yardımcı oldu bana çok teşekkür ederim hepinize şurdaki desteği yeri geliyo en yakınlarından göremiyosun sabretmek lazım burda kimse bişey yapmak zorunda değil iyiki varsınız...
canım yaa kız mıdır acaba ayyy bilemedimmgel annem sen gel. ihtiyacin olunca buradayiz.
o kizzzzzz olcak bi kerem. ben de pek yanilmam :))
canımm ne güzel ben de anneciğimdeyimbenim şükürler olsun ki mesaim bitmek üzere çkıyorum hiç çalışmak istemiyorum offf sürekli yeme moduanneciğime gidicem bu akşammm toparlanayım yavaştan beni sizi çok seviyoreeeeeee
yelizimm armin'e bayıldım bayıldımEkinci, on numara di mi Armin ismi, koy kız sende
yağmur gelmiş yapmur gelmiiiiiiş yaaağmuuuurkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
napıııııoooooooooooonuuuuuuuuuuuuz
canımm ateş sabitlenmiş belki bugün yarın yükseliryağmur gelmiş yapmur gelmiiiiiiş yaaağmuuuur
hoş geldin tatlımmmm tam çıkıyordum topikten, kocicim geldiiiiiiiii
ama dur tablona bakayım bir, geldi mi yumyum acabaaaaa:18::18::18:
yok kusum folikül takibine gidemedim yarın gitsem mi diyordum ama sanki gün içinde çatladım bencanımm ateş sabitlenmiş belki bugün yarın yükselir
folikül takibi var mı canım onu merak ediyorum
filocum vallahi benim kız bir salınacak erkekler peşine düşecek yandık yandık
babannesi de bugün pembişler almış
dedim erkek olursa da artık giydiririz pembişleri ne yapalım
filofilofiloooooo ateş süpeeeeer
Allah bozmasın kız vallahi iyi gidiyorsun
ateşin çok güzel lerliyo canım..teşekkür ederim hanımlar bende kendimi dinlemeyi bırakayım o zaman tuhaflaştım resmensadece ateşime bakayım
434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com
sen bu ateşle ve bu TABLOYLA HALA TEST YAPMADIN MIKızlar günaydın hepinize.
Bugün BAT' ım. Ateş tablom ekte, 4-5 gün daha böyle giderse test yapacağım..
İnşallah müjdeli haberi hepinizle paylaşırım
4301d5 Ovulation charts on FertilityFriend.com
orda olsam gelirdim ama..Asistan arıyorum kızlar, İst. Esenyurttaki fabrikamıza, ilgilenenler özelden ulaşabilir mi bana?
merocumm hayatım haklısın yaCanım benim ateşin beni heyecanlandırıyorbu ay çok hamiş çıkacak gibi bu topikten filozof nerelerde ateşini geç giriyo dersine iyi çalışmıyo ama
hoşgeldin taze annemerhaba arkadaşlarr :) nasılsınız?
kız yeliz şok oldummmmm..Dualrımdasın bebeğim. Kalbinden ne geçiyosa Allah onu hayırlısıysa versin sana kuzum. O 2 tanesi varya diğerinden daha sağlam tutunacak bak görürsünÇoğul gebelik genetik mi hayatım, ailede var mı? Benim babamın tüm kardeşleri ikiz. Babannem 5 doğum yapmış. 10 çocuk toplam ama kalan 6 tane... Bakalım bana piyango vurcak mı?
vay arkadas. sizi 5 dk birakmaya gelmiyr. bu ne yahu. oku oku bitiremedim. yeni girebildim eve. diger eve de gittik de.
hanimlar. ben hepinizi cokkk seviyorum. biz burafa birbirimize destek icin variz. ben sizinle cok derdimi paylastim paylasiyrm da... ben de bir parca sizlere merhem olmaya calisiyorum. yani bu kadar agresiflik nedir? ben iki bebek kaybettim de kimseye bu kadar laf saymadim. sag olun hepiniz hayatimda oldugunyz icin. sizler benim sanal degil gercek arkadaslarimsiniz. herseyimi rahat rahat paylastiklarimizsiniz. ben cokkk duygusalim bu aralar yahu(
geç geldim eve ancak girebildim yaperikizi kuzucum. simdik senin ates inise gecmis ayni gecen ayki gibi. bir de tsh ilk 3 ayda cokkkk onemli. bebegim gelusimi icin. o nedenle degeri 2 nin altinda olmali. bunu icin ilac aliyorsun. sentetik T4 hormonu. hic riski yok.
filozofffff hani atesin nerde?
geçmiş olsun tatlım ya..Kız arkadaştaydım ama geldim yine çıkardımbitemedi gitti şu bulantım iki üç güne bi uğruyor tabi öncelere göre çok çok iyi ama tamamen bi geçse
hoşgeldin canımmmm..kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
napıııııoooooooooooonuuuuuuuuuuuuz
ekinci hayatım armin ismi gerçekten çok güzelmişyelizimm armin'e bayıldım bayıldım
bakayım kocicime beğendirebilirsen olur bu iş
Arminim her daim burdayımBu arada ismin gerçekte Armin mi? Bayılıyom ben bu isme. Benim kızçeler doğsada birine bu ismi versem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?