Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dün krem gibi akıntım vardı ..
gece baktım kupkuruyumm..
sabah namaza kalkınca 1-2 ufacık leke..
ama ne pembe ne kahverengi..
kirli su lekesi gibi:26::26::26:
bu neyin nesi anlamadım
deminde lavaboda kapı gidip geldi sanki..
bakıyorum yok kapı durmuyo..
fırladım çıktım deprem oluyo sandım..
pencereye koştum dışarı baktım yok deprem olsa herkes çıkardı
ne oluyo bana ya..
sol ayağımın üstüne de habire uyuşma oluyo yürümekte güçlük çekmeye başlıyorum ara ara..

ben de kessin kes yumurtlamıyorum anladım ovulasyon testlerim;
Eki Görüntüle 676678
bu da ateş tablom
41817f Ovulation charts on FertilityFriend.com

hakikaten yumurtlamamissin cnm ya..

filizof cnm ates guzel gidiyr. buarada ben gebe olamam henuz aktivite yok because :)) regl tam bitmedi. hem daha bekleyecegim hemen olmaz. benim duygusallaigim daha badireleri atlatamamaktan kaynakli. biraz uzuluyum hemen bayilcak gibi oluyrm bu da canim sıkıyor.

ekinci elevit vitamin karisimi diye hiliyrm. henuz almadim. ama benim hamile arkadaslarim hep elevit icti. sanirim demir de var iceriginde.

canım 24 martta daha bi koyuluk varmış sanki..
o günü değerlendirseydin bariii
tablonda da 24 martta ateş yükselmiş:26::26:

24 martta iki kez yapmıştım testi.
ikincisi daha koyu çıkmış evet o benim de dikkatimi çekti.
o gün çalışmamız olmuş ama yum yum yok sanki yaa.
ateşime baksana yükselme olmadı hiç.
adet de olamadım daha:18:

cnm insallah gebelik vardir ama sanirim bata 2 gunun kaldi. acaba regl lekesi mi? eger hizli hareket ettiysen basin donmus olabilir aniden.

canım benım cok sukur ıyıyım
az kaldı ıns kolaylıkla kavusuruz cımcımeye bakalım
darısı sızlere olsun ınsallah.
Evet artık ates bızı paklamıyo bı saatten sınra
sende elınden gelenı yaptın sonucta
bundan sonrası ıcın tedavı mı artk ne gerekıyosa bı cesaret gırıs canım
bak senayda kararsızdı tupte ama gelıverdı melegı cok sukur
ınsallah darısı sana olsun gelsınlerde ne sekılde olursa olsun..

Cok ozledım herkesııı bende,dagıldık hep bıyerlere
keske tekrar toplanabbılsek

sende kendıne dıkkat et kuzum cok opuyorum

hay allahım ne aşıymıs be kardesım
bak bu kdr ertelenmesınde de bı hayır var
dur hele bakalım ne gunler gorduk bızz bu son vakka olsun,
doguma gıtmeden senden alırım guzel haberı ıns kızzzz
yaza kesın beklıyorum zaten kızım teyzesıyle tanısır
karnında da yıgenım olur ınsallah

acaba adet mi geliyor ya da gebelik belirtisi mi bunlar?
hayırlısı olsun hakkında canımmm

arkADAŞLAR BENDE BU AY AŞLAMA YAPTIRDIM AŞLAMA YAPTIRDIKTAN SONRA HER GÜN ATEŞİMİ ÖLÇTÜM 36.7 ÜZERİNDE HEP GÖĞÜSLERİM ÇOK AĞRIYOR SERTLEŞTİ VE ŞİŞTİLER SİZCE HAMLE OLBİLİRMİYİM CEVP VERİRSENİZ ÇOK SEVNİRİM

hangi gün aşılama yaptırdın canım?
adetinin ne zaman olması gerekiyor normalde?
biraz geçtiyse adetin yarın sabah idrarda test yap bak bakalım belki de gebesindir.

insallah pozitif olur canim. keske onceki ates degerlerin de olsaydi. o zaman yorum yapmak daha rahat olurdu. olctugun degerleri gun gun yazar misin?

hangi gün aşılama yaptırdın canım?
adetinin ne zaman olması gerekiyor normalde?
biraz geçtiyse adetin yarın sabah idrarda test yap bak bakalım belki de gebesindir.

soruma cvp verdğin için teşekkürler canım aşılama yaptıralı bu gün 11 günüm adetim bu ayın 13 de olması gerek inşallah olmam tabi dün yptım idrar testi ngatifti bdaha yapmaya korkuyom sadece ateş ölçmyi yapıyorum oda hep yüksek

canim yukarda yazdigima bakar misin bi?
ek olarak regl dongu uzunlugunu da ekler misin?

insallah pozitif olur canim. keske onceki ates degerlerin de olsaydi. o zaman yorum yapmak daha rahat olurdu. olctugun degerleri gun gun yazar misin?

geçen pazartesinden itibaren ölçüyorum hep yüksek ondan önce ölçmedim canım çünkü ateşe pek inanmyodum geçen ay adetten itibaren ölçtüm ovulasyn testyle brlkte hep yüksek çıktı bende ondan dolayı bu ay baştan itbaren ölçmedim aşlamadan snrada eşimin ısraryla ölçüyorum

işim vardı canım blgsayardan kalkmştım o ara atmşsın msjları kusura bkma 30 31 gün canım adet dngüm

simdi soyle sorayim. gecen ay olctugunde ama regl iken ortalama atesin kacti?

30 gun boyunca en yuksek atesin kacti?

eee transferin 11. gunuyse 13 nisan regl ise o zaman adetin 30 gun olmamali :)) yada regl tarihini yanlis yazdin. cunku bu tarihlere gore reglnin 10. gunu transferin mi oldu. kafam karisti.

dogru yazdım canım geçen adetim martın 14 idi 11 günü aşlamam oldu adetli iken 36.3 36.4 en yüksek ateşim 37.1 falandı

dogru yazdım canım geçen adetim martın 14 idi 11 günü aşlamam oldu adetli iken 36.3 36.4 en yüksek ateşim 37.1 falandı

saol canim. demekki erken yapiyorlarmis transferi sayende ogrenmis oldum.

eger regl derecen 36.3-4 arasiysa suan 36.7 olmasi %100 yumurtladigini gosteriyor :))) sanki bilmiyormussun gibi yazdim iste. ha ha...
ama atesin gecen ay da en yuksek 37.1 olduguna gore demekki senin yumurtlamadan sonraki atesin yuksek ve suan ki atesinde bu sinirlarda. yani gecen aydan pek farkli degil gibi yani rahat yorum yapilacak durum degil (
insallah bebisin sana simsiki tutunmustur da sagsaglim dogar. test icin de acele etmissin :)) en azindan regl gununu bekle canim. hem bu arada atesin firlar gider umarim.

bi de adet ve hamilelik belirtileri karisiyor canim. iki gebelik gecirdim yakin zamanda. onun icin belirtilere sakin takilip da kendini yorma. umarim kalbindeki duan hemencecik kabul olur.

canımmm o implantasyon yani yerleşme lekesi. ilk gebeliğimde aynısını yaşadım ve üzülmüştüm hasta oluyorum diye. döllenmeden 1 hafta sonra oluşuyor bazı kadınlarda oluyor bazısında olmuyor. ilk gebeliğimde oldu bu kez olmadı. korkma sakın. ama dikkatli ol ağır kaldırma sanırım sen bu ay inş.. hamilesin :))) o lekelenme hayıra işaret :))

iyi geceler kızlar :) geçmişi okurken vakit geçmiş :) nasılsınız? Allahım gönlünüze göre versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…