saol canim. demekki erken yapiyorlarmis transferi sayende ogrenmis oldum.
eger regl derecen 36.3-4 arasiysa suan 36.7 olmasi %100 yumurtladigini gosteriyor :))) sanki bilmiyormussun gibi yazdim iste. ha ha...
ama atesin gecen ay da en yuksek 37.1 olduguna gore demekki senin yumurtlamadan sonraki atesin yuksek ve suan ki atesinde bu sinirlarda. yani gecen aydan pek farkli degil gibi yani rahat yorum yapilacak durum degil(
insallah bebisin sana simsiki tutunmustur da sagsaglim dogar. test icin de acele etmissin :)) en azindan regl gununu bekle canim. hem bu arada atesin firlar gider umarim.
bi de adet ve hamilelik belirtileri karisiyor canim. iki gebelik gecirdim yakin zamanda. onun icin belirtilere sakin takilip da kendini yorma. umarim kalbindeki duan hemencecik kabul olur.
iyi geceler kızlar :) geçmişi okurken vakit geçmiş :) nasılsınız? Allahım gönlünüze göre versin inş.
inşallah canım pazartesi kan testi yaptrcam dktorum 13 14 gn snra yptır dedi geç kalamam kan pıhtılaşması var ben de haman iğnye bşlıycam ondan acele edyom
:)) ben hala iyiyim canim. ya sen ucuzleri niye yoruyorsun ki. hadi dinlen azcik :))
ah canımm 3 kesemin içinin dolu olup olmadığı çarşamba günü belli olacak. eğer üçüzüm varsa oluşmuşsa iki tanesi çok aşşağıda riskli... duıa edin ne olur. ayrıca uykum hiç yok uykusuzluk hastalık oluyor gebelikte... ama dinleniyim doğru söylüyorsun. yarın görüşürüz inş. koocaman öpüyorum hepinizi. Allaha emnaet olun ve dualarınızı eksik etmeyin inş. 3 olsun,2 olsun yada 1 tane olsun Allahın izni ile sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin de teyzesi... ilk gebeliğimdeki hazin sonu yaşamam inş. ikizlerinim bir tanesi öldü karnımda diğeri enesim 3 yaşına girecek 2 ay sonra... neyse çenem düşmeden çıkıyım :) öpüyom hepinizii :) sabah kızlar da okur yelüz,denüz.... mero adını hatırlayamadıklarım kusura bakmayın ne olur :) hafızam balık gibi işte :) ama dualarım hepinizle :)
anladım cnlarda neyse geçen başka bir topiktede rastladım değişik duurumlara!!! ilginç ama oluyomuş işte :44::44::44:
sanki ben çıktım şoktan melekkk hoş geldin bu arada
ah canımm 3 kesemin içinin dolu olup olmadığı çarşamba günü belli olacak. eğer üçüzüm varsa oluşmuşsa iki tanesi çok aşşağıda riskli... duıa edin ne olur. ayrıca uykum hiç yok uykusuzluk hastalık oluyor gebelikte... ama dinleniyim doğru söylüyorsun. yarın görüşürüz inş. koocaman öpüyorum hepinizi. Allaha emnaet olun ve dualarınızı eksik etmeyin inş. 3 olsun,2 olsun yada 1 tane olsun Allahın izni ile sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin de teyzesi... ilk gebeliğimdeki hazin sonu yaşamam inş. ikizlerinim bir tanesi öldü karnımda diğeri enesim 3 yaşına girecek 2 ay sonra... neyse çenem düşmeden çıkıyım :) öpüyom hepinizii :) sabah kızlar da okur yelüz,denüz.... mero adını hatırlayamadıklarım kusura bakmayın ne olur :) hafızam balık gibi işte :) ama dualarım hepinizle :)
ben idrar testini demistim canim.
zqten pihtilasma varsa dikkat etmen en guzeli. o zaman daha fazla bekleme istersen. varsa suan da cikar kanda. benim 11. gun idrar testinde arkadadinsa 9. gun kanda pozitif cikmisti. bizde regl tarihinden once test yapmistik. istersen baktir canim. vardir insallah da yuzun cicek acar mutluluktan.
inşallah canım 3 düşükten snra korkuyorum ama çocuk özlemi korkunun önüne geçiyor kaç aylık hamlesin
anliyoruk korkunu canim. ben de iki dusuk yaptim. sonuncusu 1 martta kurtajla alindi daha. testler de yapildi. esimde de bende de sorun cikmadi. ksmet dedi dr. sansimiza boyle olmus. tekrar deneyeceksin. yapacak birsey yok dedi.
cnm kendine gel bi silkelen istersen öncelikleee!!! Burada senin etrafında tripler attığın veya sinirini boşalttığın insanlar yok biz buraya en çokta keyifli dakikalar geçirmek için geliyoruz bunu kafana sok senin şuan da ettiğin düpedüz nankörlük !!! Herkez hep bir ağızdan ayıp ettiğini düşünemez dimi ???
Ekinci hamile bir bayan bunu da dip not olarak söylim biraz daha dikkat li şeyler yaz istersen bu mahalle ağzıyla konuşmalar sana hiç birşey kazandırmadığı gibi işede yaramaz bence sen en iyisi uğrama buralara tadımız kaçmasın hee es geçip cvp yamayalım desekte sinek küçük hesabı oluyo ...Yapma gerek yok yani canlı sohpet etsek nereseyse saç baş gireceksin bize abartma istersen!!!
Ayrıca syf 7444 ve diğerlerinde gayet güzel cvplar verilmiş sana özellikle baktım ki bu kadar saydırdığın halde yine sana kalitesiz diğerek karşı cvp verdiğin kullanıcılar bir şekilde cvp verdi!!! Eğer ayıbın ve terbiyesizliğin ne demek olduğunu biliyorsan tam ordasın haberin olsun...
denemekten başka çaremiz yok çok geçmş olsun sanada bilirim o duyguyu bende kürtaj oldum 2 de bu arada yne ölçtüm ateşimi 37 çıktı
Günaydın kızlarrrrrrgüzel bir gün diliyorum herkese ve üstelik bugün Cuma biraz daha sakinlik, biraz daha anlayış ve bebiş haberi istiyorummmmm
merhaba canım
dün saat gece1 den 2.30 a kadar eski yazılara bakıyordum inanır mısın...
kimler gelmiş kimler geçmiş topikten, tabii ben o zaman çook yeniydim
inşallah tüm topik sakinleri bebişlerine kavuşur
canım benım cok sukur ıyıyım
az kaldı ıns kolaylıkla kavusuruz cımcımeye bakalım
darısı sızlere olsun ınsallah.
Evet artık ates bızı paklamıyo bı saatten sınra
sende elınden gelenı yaptın sonucta
bundan sonrası ıcın tedavı mı artk ne gerekıyosa bı cesaret gırıs canım
bak senayda kararsızdı tupte ama gelıverdı melegı cok sukur
ınsallah darısı sana olsun gelsınlerde ne sekılde olursa olsun..
Cok ozledım herkesııı bende,dagıldık hep bıyerlere
keske tekrar toplanabbılsek
sende kendıne dıkkat et kuzum cok opuyorum
Akıp giden zaman içinde bir kafesteyim,
Her türlü amelde çok ahesteyim.
Kabrim beni bekliyorken dünyalık hevesteyim,
Uyandır artık YA RAB belki son nefesteyim.
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar mutlu günler diliyorum
kıslar günaydın ben ateş ölçmeye devam ediyorum genelde geç yumurtlarım ama bu ay BÇT incir allah ne verdiyse yedim belki erken yumurtlarım ateşim bu 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com yorum yapabilirsiniz yapmazsanız küserimküsmekle kalmam sataşırım sataşmakla kalmam sayfalarca kavga ederim
şaka bir yana kıslar latife yapdım.yorum yapan yapmayan herkesten allah razı olsun.
canim. henuz yumurtlamamissin. ben kür filan yapmadigim icin etkilerini bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?