Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inşallah canım pazartesi kan testi yaptrcam dktorum 13 14 gn snra yptır dedi geç kalamam kan pıhtılaşması var ben de haman iğnye bşlıycam ondan acele edyom

iyi geceler kızlar :) geçmişi okurken vakit geçmiş :) nasılsınız? Allahım gönlünüze göre versin inş.

:)) ben hala iyiyim canim. ya sen ucuzleri niye yoruyorsun ki. hadi dinlen azcik :))

inşallah canım pazartesi kan testi yaptrcam dktorum 13 14 gn snra yptır dedi geç kalamam kan pıhtılaşması var ben de haman iğnye bşlıycam ondan acele edyom

ben idrar testini demistim canim.
zqten pihtilasma varsa dikkat etmen en guzeli. o zaman daha fazla bekleme istersen. varsa suan da cikar kanda. benim 11. gun idrar testinde arkadadinsa 9. gun kanda pozitif cikmisti. bizde regl tarihinden once test yapmistik. istersen baktir canim. vardir insallah da yuzun cicek acar mutluluktan.

:)) ben hala iyiyim canim. ya sen ucuzleri niye yoruyorsun ki. hadi dinlen azcik :))

ah canımm 3 kesemin içinin dolu olup olmadığı çarşamba günü belli olacak. eğer üçüzüm varsa oluşmuşsa iki tanesi çok aşşağıda riskli... duıa edin ne olur. ayrıca uykum hiç yok uykusuzluk hastalık oluyor gebelikte... ama dinleniyim doğru söylüyorsun. yarın görüşürüz inş. koocaman öpüyorum hepinizi. Allaha emnaet olun ve dualarınızı eksik etmeyin inş. 3 olsun,2 olsun yada 1 tane olsun Allahın izni ile sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin de teyzesi... ilk gebeliğimdeki hazin sonu yaşamam inş. ikizlerinim bir tanesi öldü karnımda diğeri enesim 3 yaşına girecek 2 ay sonra... neyse çenem düşmeden çıkıyım :) öpüyom hepinizii :) sabah kızlar da okur yelüz,denüz.... mero adını hatırlayamadıklarım kusura bakmayın ne olur :) hafızam balık gibi işte :) ama dualarım hepinizle :)

iyi uykular canim. allahim kortugunu yasatmasin sana. hayirli olani versin aglatmasin seni. cok iyi anliyorum seni. ben de iki tane kaybettim 6 ay arayla. kismet olmayinca olmuyor. yasayan cocugim da yok. neyse. dikkat et kendine. allahim sana bagislasin hepsini de.

anladım cnlarda neyse geçen başka bir topiktede rastladım değişik duurumlara!!! ilginç ama oluyomuş işte :44::44::44:

sanki ben çıktım şoktan melekkk hoş geldin bu arada

Canım hoşbulduk geç oldu kusura bakma , acayip başım ağrıyor yine de girmeden yapamadım vaziyet nasıl heyecan var mı heyecan

ayyyy maşallah sana 1 değil 2 değil 3 taneee maşallah allah hepsine uzun uzun ömürler versin yarın inşallah güzel haberlerle geleceksin :129:

inşallah canım 3 düşükten snra korkuyorum ama çocuk özlemi korkunun önüne geçiyor kaç aylık hamlesin bide belirtilerin neydi

Son düzenleme:
inşallah canım 3 düşükten snra korkuyorum ama çocuk özlemi korkunun önüne geçiyor kaç aylık hamlesin

anliyoruk korkunu canim. ben de iki dusuk yaptim. sonuncusu 1 martta kurtajla alindi daha. testler de yapildi. esimde de bende de sorun cikmadi. ksmet dedi dr. sansimiza boyle olmus. tekrar deneyeceksin. yapacak birsey yok dedi.

anliyoruk korkunu canim. ben de iki dusuk yaptim. sonuncusu 1 martta kurtajla alindi daha. testler de yapildi. esimde de bende de sorun cikmadi. ksmet dedi dr. sansimiza boyle olmus. tekrar deneyeceksin. yapacak birsey yok dedi.

denemekten başka çaremiz yok çok geçmş olsun sanada bilirim o duyguyu bende kürtaj oldum 2 de bu arada yne ölçtüm ateşimi 37 çıktı

Bir dakika, sana ne oluyor anlamadim simdi ekinci yazamyinca verdigi sözü bozmasin diye senmi yaziyorsun ?
Kaldiki bu konunun hamile olmasiyla ne alakasi var?
Hamileyse ne güzel onun icin, insanlikdan nasibini almis olsaydi, kalkip ne dalga gecerdi, nede baskalarinin o anki baskisini stressini kendine alay konusu ederdi.
Umarim hamilelik onu az da olsa olgunlastirir.
Bana burda 3-5 arkadas hep yazdi cuteheart, filozof sanirim ekinci bile aralarindaydi... bunu inkar etmiyorum, ben 15 kez soru sorduysam 3-5 ine cvp yazildi ama sordugum soruyu bir kac kez tekrarladikca...Tabiiki burda normal .
Ama bu konuda, bana bir kac kez denk gelmesi, gercekden hos degil, bir sürü kisi varken herkes birbirine sohbet ederken benim sorunum ve sorum dikatte alinmiyorsa ve bu bir kac kez oluyorsa benimde tepem bugün attigi gibi atar.

Size gelince siz tabiiki ayni agizdan ayip ettigimi düsünürsünz hepiniz burda kanka olmsusunuz.
Tabiiki birbirinizi tutacaksiniz gerci beni irgilamaz isterseniz kardes olun.
Ama en azindan nötür olun....
Sabahki sordugum sorunun üzerine gelmis kakan yeliz assistan ariyorum demis birdaha ben sorunca bana neden cvp verlimiyor diye,onun üzerine cok ukala kankan ayni saatede bile ölcmeemisim diye kapris yapti, ama tabii onun yaptigi normal kankan ya.
Burasi asisstan arama konusumu ? Bende evimi satiyorum diger evimede kiraci ariyorum diye ilan yazayim buraya. Duyrulur istegen varsa...
Biraz empati yapacak becereniz var ise, beni anliyanda olur.... anlamasaniz da olur.
Sadece birdaha iza etmek istedim.
Senelerdir bu sitedeyim hic bir kavgam olmamisdir, ayrica bir cogunuzdan yasca cok daha büyümdür.
Dogru gerekirse mahalle kadini gibi girisirim , hic birsey görmem de tanimamda.
En azindan bunu söyle biliyorum, baskalari gibi kalite kalite deyip de milletle bir olup burda hic kimseyle alay gecmem.
Ne bu yasimda nede sizlerin yasinda yapmadigim seydir.... iste aradaki kalite farki.....

Benim yaptigim bi kritize bi kaprisdi, olayi ne büyütünüz yani ha, kendinize eglence bile cikardiniz.
Bu konuda ve bu durumda kendinize eglence cikaracak kadar kalitelisiniz bu konuya dahil olanlardan söz ediyorum herkes den degil.
Insanlikdan biraz nasipinizi almis olsaydiniz bu sekil alay etmezdiniz.

Haa senin de kulagina küpe olsun, ne zaman nereye takilacagimi ne sana ne baskasina sormicam .
Ne hakle sen buna karar veriyorsun anlamdim, bende rahatsiz olan sensen bana cvp yazmicaksin muhatap olmicaksin, cok basit degilmi ?
Böylece tekrar herkesi sohbetinize kabul etmediginizi belirtmis oldun, demekki basdan beri hakliymisim.

:
Canim Allah insallah gönlündekini verir, 3 istiyorsan 3 olsun:)
Hepsi saglikli ömürlü olsun insallah.
Allah kolaylik versin

Günaydın kızlarrrrrr güzel bir gün diliyorum herkese ve üstelik bugün Cuma biraz daha sakinlik, biraz daha anlayış ve bebiş haberi istiyorummmmm

denemekten başka çaremiz yok çok geçmş olsun sanada bilirim o duyguyu bende kürtaj oldum 2 de bu arada yne ölçtüm ateşimi 37 çıktı

canim. hata olmasin diye yaziyorum. gun icinde olculen ates bizim icin onemli dwgil. her sabah ayni saatte kesintisiz en az 3 saatlik uykudan sonra olculen ates bizim icin onemlidir.

Günaydın kızlarrrrrr güzel bir gün diliyorum herkese ve üstelik bugün Cuma biraz daha sakinlik, biraz daha anlayış ve bebiş haberi istiyorummmmm

gunaydin canim. cok haklisin bugun sakin gecer umarim.

Akıp giden zaman içinde bir kafesteyim,
Her türlü amelde çok ahesteyim.
Kabrim beni bekliyorken dünyalık hevesteyim,
Uyandır artık YA RAB belki son nefesteyim.
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar mutlu günler diliyorum

Son düzenleme:
kıslar günaydın ben ateş ölçmeye devam ediyorum genelde geç yumurtlarım ama bu ay BÇT incir allah ne verdiyse yedim belki erken yumurtlarım ateşim bu 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com yorum yapabilirsiniz yapmazsanız küserimküsmekle kalmam sataşırımsataşmakla kalmam sayfalarca kavga ederim
şaka bir yana kıslar latife yapdım.yorum yapan yapmayan herkesten allah razı olsun.

Son düzenleme:

merhaba ekinci
evet çok kişi gelip gitmiş
bizde hamiş kalamadan gidenlerdeniz
sağol canım hayırlısıyla Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere

evet canım ya şenaya çok sevindim gercekten
karanfil, bahar, 9ay ve diğer kızlar inşallah onlarında hepimizin güzel haberleri gelir birgün

ne güzel bir dua
en kısa zamanda UYANMAK dileğiyle
herkeslere hayırlı cumalar olsun

Reactions: 9ay

canim. henuz yumurtlamamissin. ben kür filan yapmadigim icin etkilerini bilemiyorum.

canim. henuz yumurtlamamissin. ben kür filan yapmadigim icin etkilerini bilemiyorum.

evet canım henüz yumurtlamış gibi durmuyorum ama bugün nedense ağrılarım var bakalım kısmet olursa akşama bir doktora gidip yumurtalarım durumuna baktırcam hemde hormon testlerini yapmasını isticem.senin durumlar nasıl?rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim bu mübarek günde bizlerin dualarını da kabul etsin inşaalah... isteyen herkese ve bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar versin innnşşşaaalllaaahhh amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…