Olmamış yumurtlama be kuzum, acil hormonlarına baktır, benim başıma geldi biliyon, erteleme hayatını...ben de kessin kes yumurtlamıyorum anladımovulasyon testlerim;
Eki Görüntüle 676678
bu da ateş tablom
41817f Ovulation charts on FertilityFriend.com
Yeliz bende hayatım, memnun oldum, iyi dileklerin için saolasın şekerparem. Walla olsun bıcırıklar bi tanesinin adı hazır... ARMİN...yok canım ben de çok sevdiğim için koydum bu ismi umarım resimdeki güzel bir kızın olur adı da armin olur...
bu arada adım ebru:)
Kuzum bu ay oldu seninki sanırım, hadi hayırlısı, çok dinleme kendini...dün krem gibi akıntım vardı ..
gece baktım kupkuruyumm..
sabah namaza kalkınca 1-2 ufacık leke..
ama ne pembe ne kahverengi..
kirli su lekesi gibi:26::26::26:
bu neyin nesi anlamadım
deminde lavaboda kapı gidip geldi sanki..
bakıyorum yok kapı durmuyo..
fırladım çıktım deprem oluyo sandım..
pencereye koştum dışarı baktım yok deprem olsa herkes çıkardı
ne oluyo bana ya..
sol ayağımın üstüne de habire uyuşma oluyo yürümekte güçlük çekmeye başlıyorum ara ara..
Günaydın meleğimGünaydın kızlarrrrrrgüzel bir gün diliyorum herkese ve üstelik bugün Cuma biraz daha sakinlik, biraz daha anlayış ve bebiş haberi istiyorummmmm
Günaydın sayın mühendisimmmmcanim. hata olmasin diye yaziyorum. gun icinde olculen ates bizim icin onemli dwgil. her sabah ayni saatte kesintisiz en az 3 saatlik uykudan sonra olculen ates bizim icin onemlidir.
gunaydin canim. cok haklisin bugun sakin gecer umarim.
Bak kuzum yaptın o kocakarı ilaçlarını çabuk dr. git ve söyle. O yumyumları çoğalttın çatlamazlarsa kiste dönüşüyo, ki 2 kürü birden yapmışsın yazık vücuduna. Senin vucüdun onca yumyumu çatlatacak kapasitede değil. Ben örneğim bunakıslar günaydın ben ateş ölçmeye devam ediyorum genelde geç yumurtlarım ama bu ay BÇT incir allah ne verdiyse yedim belki erken yumurtlarım ateşim bu 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com yorum yapabilirsiniz yapmazsanız küserimküsmekle kalmam sataşırım sataşmakla kalmam sayfalarca kavga ederim
şaka bir yana kıslar latife yapdım.yorum yapan yapmayan herkesten allah razı olsun.
Sanada versin Rabbim gönlündekini şekerpareeee....Hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim bu mübarek günde bizlerin dualarını da kabul etsin inşaalah... isteyen herkese ve bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar versin innnşşşaaalllaaahhh amin.
evet canım henüz yumurtlamış gibi durmuyorum ama bugün nedense ağrılarım var bakalım kısmet olursa akşama bir doktora gidip yumurtalarım durumuna baktırcam hemde hormon testlerini yapmasını isticem.senin durumlar nasıl?rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Olmamış yumurtlama be kuzum, acil hormonlarına baktır, benim başıma geldi biliyon, erteleme hayatını...
Yeliz bende hayatım, memnun oldum, iyi dileklerin için saolasın şekerparem. Walla olsun bıcırıklar bi tanesinin adı hazır... ARMİN...
Kuzum bu ay oldu seninki sanırım, hadi hayırlısı, çok dinleme kendini...
Günaydın meleğim
Günaydın sayın mühendisimmmm
Bak kuzum yaptın o kocakarı ilaçlarını çabuk dr. git ve söyle. O yumyumları çoğalttın çatlamazlarsa kiste dönüşüyo, ki 2 kürü birden yapmışsın yazık vücuduna. Senin vucüdun onca yumyumu çatlatacak kapasitede değil. Ben örneğim buna
Sanada versin Rabbim gönlündekini şekerpareeee....
Sen asıl Çarşamba günü haberi alınca ,Enes'i o 3üne karşı nasıl koruyacaksın onu bi düşün istersen hee? Böyle ufak şeyleri kafana takma, Rabbim büyük, isteyin verir...ah canımm 3 kesemin içinin dolu olup olmadığı çarşamba günü belli olacak. eğer üçüzüm varsa oluşmuşsa iki tanesi çok aşşağıda riskli... duıa edin ne olur. ayrıca uykum hiç yok uykusuzluk hastalık oluyor gebelikte... ama dinleniyim doğru söylüyorsun. yarın görüşürüz inş. koocaman öpüyorum hepinizi. Allaha emnaet olun ve dualarınızı eksik etmeyin inş. 3 olsun,2 olsun yada 1 tane olsun Allahın izni ile sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin de teyzesi... ilk gebeliğimdeki hazin sonu yaşamam inş. ikizlerinim bir tanesi öldü karnımda diğeri enesim 3 yaşına girecek 2 ay sonra... neyse çenem düşmeden çıkıyım :) öpüyom hepinizii :) sabah kızlar da okur yelüz,denüz.... mero adını hatırlayamadıklarım kusura bakmayın ne olur :) hafızam balık gibi işte :) ama dualarım hepinizle :)
canım benım cok sukur ıyıyım
az kaldı ıns kolaylıkla kavusuruz cımcımeye bakalım
darısı sızlere olsun ınsallah.
Evet artık ates bızı paklamıyo bı saatten sınra
sende elınden gelenı yaptın sonucta
bundan sonrası ıcın tedavı mı artk ne gerekıyosa bı cesaret gırıs canım
bak senayda kararsızdı tupte ama gelıverdı melegı cok sukur
ınsallah darısı sana olsun gelsınlerde ne sekılde olursa olsun..
Cok ozledım herkesııı bende,dagıldık hep bıyerlere
keske tekrar toplanabbılsek
sende kendıne dıkkat et kuzum cok opuyorum
Aşılama hakkında bilgi sahibi değilim kuzum...arkADAŞLAR BENDE BU AY AŞLAMA YAPTIRDIM AŞLAMA YAPTIRDIKTAN SONRA HER GÜN ATEŞİMİ ÖLÇTÜM 36.7 ÜZERİNDE HEP GÖĞÜSLERİM ÇOK AĞRIYOR SERTLEŞTİ VE ŞİŞTİLER SİZCE HAMLE OLBİLİRMİYİM CEVP VERİRSENİZ ÇOK SEVNİRİM
Ahanda geldi Yağmurum. Napalım kısa devre yapıyozkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
napıııııoooooooooooonuuuuuuuuuuuuz
orda olsam gelirdim ama..
çok uzağım kız
ama bir topik var orda herkes iş arıyo..
iiyi ünivlerde iyi bölümler okumuş ama hala iş bulamamış genç kızlar..
onların topiğine haber verdim seni..
özelin istilaya uğrarsa şaşırma canım
topik bu:http://www.kadinlarkulubu.com/is-ka...lar-lutfen-yol-gosterin-126.html#post29717793
İnşallah çıkar birileri o topicede yazmışsın saolasın canım...Hepimiz yardımlaşmak için burdayız, beni anlayabilenlere teşekkür ederim. Herşey hayatta bebek değil...
kız yeliz şok oldummmmm..
maşallah sizin babaanne çok çalışkanmış ya
biz ne beceriksiz hatunlar çıktık öyle..
kadın duble duble çalışmış her hamilelikte
bu gidişle yeliz % 10.000 ikiz doğurcan sende bu genler varken
Yaw babannem hiç bi işe yaramadı, bende hiç emeği yok denebilecek kadar. Belki burdan işe yarar, ümit dünyası
bu en yaa? Neler olmuş neler kaynatmışsınız?
Dallasa dönmüş burası
amin cnm. ben ayniyim. dr a git gel yoruldum. tiroid dr.um yeni bir dr adi verdi ona git dedi. ben de kararsiz kaldim onu dusunuyorum. suan gitmeye gerek var mi bilmiyorum. diger gittigim de riskli gebeliklerin sefi zekai tahir burak kadin dogum hastanesinde..
gunaydin cnm. deme kiz oyle muhendis filan diye :)) utandim vallahi.
Akıp giden zaman içinde bir kafesteyim,
Her türlü amelde çok ahesteyim.
Kabrim beni bekliyorken dünyalık hevesteyim,
Uyandır artık YA RAB belki son nefesteyim.
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar mutlu günler diliyorum
Bir dakika, sana ne oluyor anlamadim simdi ekinci yazamyinca verdigi sözü bozmasin diye senmi yaziyorsun ?
Kaldiki bu konunun hamile olmasiyla ne alakasi var?
Hamileyse ne güzel onun icin, insanlikdan nasibini almis olsaydi, kalkip ne dalga gecerdi, nede baskalarinin o anki baskisini stressini kendine alay konusu ederdi.
Umarim hamilelik onu az da olsa olgunlastirir.
Bana burda 3-5 arkadas hep yazdi cuteheart, filozof sanirim ekinci bile aralarindaydi... bunu inkar etmiyorum, ben 15 kez soru sorduysam 3-5 ine cvp yazildi ama sordugum soruyu bir kac kez tekrarladikca...Tabiiki burda normal .
Ama bu konuda, bana bir kac kez denk gelmesi, gercekden hos degil, bir sürü kisi varken herkes birbirine sohbet ederken benim sorunum ve sorum dikatte alinmiyorsa ve bu bir kac kez oluyorsa benimde tepem bugün attigi gibi atar.
Size gelince siz tabiiki ayni agizdan ayip ettigimi düsünürsünz hepiniz burda kanka olmsusunuz.
Tabiiki birbirinizi tutacaksiniz gerci beni irgilamaz isterseniz kardes olun.
Ama en azindan nötür olun....
Sabahki sordugum sorunun üzerine gelmis kakan yeliz assistan ariyorum demis birdaha ben sorunca bana neden cvp verlimiyor diye,onun üzerine cok ukala kankan ayni saatede bile ölcmeemisim diye kapris yapti, ama tabii onun yaptigi normal kankan ya.
Burasi asisstan arama konusumu ? Bende evimi satiyorum diger evimede kiraci ariyorum diye ilan yazayim buraya. Duyrulur istegen varsa...
Biraz empati yapacak becereniz var ise, beni anliyanda olur.... anlamasaniz da olur.
Sadece birdaha iza etmek istedim.
Senelerdir bu sitedeyim hic bir kavgam olmamisdir, ayrica bir cogunuzdan yasca cok daha büyümdür.
Dogru gerekirse mahalle kadini gibi girisirim , hic birsey görmem de tanimamda.
En azindan bunu söyle biliyorum, baskalari gibi kalite kalite deyip de milletle bir olup burda hic kimseyle alay gecmem.
Ne bu yasimda nede sizlerin yasinda yapmadigim seydir.... iste aradaki kalite farki.....
Benim yaptigim bi kritize bi kaprisdi, olayi ne büyütünüz yani ha, kendinize eglence bile cikardiniz.
Bu konuda ve bu durumda kendinize eglence cikaracak kadar kalitelisiniz bu konuya dahil olanlardan söz ediyorum herkes den degil.
Insanlikdan biraz nasipinizi almis olsaydiniz bu sekil alay etmezdiniz.
Haa senin de kulagina küpe olsun, ne zaman nereye takilacagimi ne sana ne baskasina sormicam .
Ne hakle sen buna karar veriyorsun anlamdim, bende rahatsiz olan sensen bana cvp yazmicaksin muhatap olmicaksin, cok basit degilmi ?
Böylece tekrar herkesi sohbetinize kabul etmediginizi belirtmis oldun, demekki basdan beri hakliymisim.
canım yaaa çubuk kraker falan yesen bulandığı anda, geçmez mi acabaaa
gerçi çıkacağı varsa her şey nafile ama belki baskılar, hamişlerden hep çubuk kraker duyuyorum benim de midem bazen ekşir gibi olunca yiyiyroum iyi geliyor
neyse paşamızın cilveleriii
olsun o kadarcık annesiiiiiiiiii
canım elevite ne içindi?? ben kullanmadım hiç onu
vallahi erkekse bana ne kızıyordur ya anne iyice totoş ollduk diyordur
bakalım canım şurada 3 haftası kaldı öğreneceğiz inşallah
canım ne demek her zman da yardım ederim ve ederiz topikçe
sen de iyi ki varsın ve bütün topik içni diyorum iyi ki varsınız kızlar
insan eşinden arkadaşında göremeyeceği desteği buluyor burada
hep diyorum burası sanal ortam oalbilir ama hissettiklerimiz ver dertleşmelerimizin hepsi gerçek
canım yaa kız mıdır acaba ayyy bilemedimm
canım bakalım kim tutturacak
ben de öyle hissizim ki bir şey doğmuyor içime
canımm ne güzel ben de anneciğimdeyim
biz de seni çooooooooook seviyoruuuuuuuz
yelizimm armin'e bayıldım bayıldım
bakayım kocicime beğendirebilirsen olur bu iş
yok kusum folikül takibine gidemedim yarın gitsem mi diyordum ama sanki gün içinde çatladım benannemi gönderdim bugün belki yarın ateş yükselmezse giderim bi doktora gerçi benim doktor amca gel demedi biliyon çat kapı gidersem bilmiyorum artık sen nasılsın kuzucuğun nasıl çok özlediiiim hepiniziiiii beeeeeeeeeeeen
bu en yaa? Neler olmuş neler kaynatmışsınız?
Dallasa dönmüş burası
dün krem gibi akıntım vardı ..
gece baktım kupkuruyumm..
sabah namaza kalkınca 1-2 ufacık leke..
ama ne pembe ne kahverengi..
kirli su lekesi gibi:26::26::26:
bu neyin nesi anlamadım
deminde lavaboda kapı gidip geldi sanki..
bakıyorum yok kapı durmuyo..
fırladım çıktım deprem oluyo sandım..
pencereye koştum dışarı baktım yok deprem olsa herkes çıkardı
ne oluyo bana ya..
sol ayağımın üstüne de habire uyuşma oluyo yürümekte güçlük çekmeye başlıyorum ara ara..
arkADAŞLAR BENDE BU AY AŞLAMA YAPTIRDIM AŞLAMA YAPTIRDIKTAN SONRA HER GÜN ATEŞİMİ ÖLÇTÜM 36.7 ÜZERİNDE HEP GÖĞÜSLERİM ÇOK AĞRIYOR SERTLEŞTİ VE ŞİŞTİLER SİZCE HAMLE OLBİLİRMİYİM CEVP VERİRSENİZ ÇOK SEVNİRİM
iyi geceler kızlar :) geçmişi okurken vakit geçmiş :) nasılsınız? Allahım gönlünüze göre versin inş.
Canım hoşbulduk geç oldu kusura bakma , acayip başım ağrıyor yine de girmeden yapamadımvaziyet nasıl heyecan var mı heyecan
Günaydın kızlarrrrrrgüzel bir gün diliyorum herkese ve üstelik bugün Cuma biraz daha sakinlik, biraz daha anlayış ve bebiş haberi istiyorummmmm
Akıp giden zaman içinde bir kafesteyim,
Her türlü amelde çok ahesteyim.
Kabrim beni bekliyorken dünyalık hevesteyim,
Uyandır artık YA RAB belki son nefesteyim.
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar mutlu günler diliyorum
kıslar günaydın ben ateş ölçmeye devam ediyorum genelde geç yumurtlarım ama bu ay BÇT incir allah ne verdiyse yedim belki erken yumurtlarım ateşim bu 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com yorum yapabilirsiniz yapmazsanız küserimküsmekle kalmam sataşırım sataşmakla kalmam sayfalarca kavga ederim
şaka bir yana kıslar latife yapdım.yorum yapan yapmayan herkesten allah razı olsun.
Hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim bu mübarek günde bizlerin dualarını da kabul etsin inşaalah... isteyen herkese ve bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar versin innnşşşaaalllaaahhh amin.
evet canım henüz yumurtlamış gibi durmuyorum ama bugün nedense ağrılarım var bakalım kısmet olursa akşama bir doktora gidip yumurtalarım durumuna baktırcam hemde hormon testlerini yapmasını isticem.senin durumlar nasıl?rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Yaklasik 3 yildan beri siteyi takip ediyorum fakat yeni evlendigim ve ihtiyac duydugum icin kisa bir sure oncede uye oldum.bende hamile kalmak icin hergun bir degisiklik yasayip bunu soru halinde burada paylasip hatta konu actim.bazilarina yazildi bazilarina yazilmadi.fakat burasi zengin biryer.arastirip sorularima cevap bulabildim.mutlu mutsuz hepimiz byrada gunluk sikintilarimizdan kacmak ve yardimlasmak icin bulunuyoruz.burasi soru sorup cevaplamak icin kurulmus bir site degil,doktor siteside degil.yani kimsebirseye mecbur degil tabiki insanlar samimi oldugu insanlara cevap verirler cunku az cok ne yasadigini biliyor.seni anlayabiliyorum aslinda sen sitem ermek ustemissin ama olmamis.cunku üslubun yanlis,arkadaslarinda bazilarinin sana cevaben yazdiklarini ve tepkilernide yanlis buldum.burada hickimse kimsenin kotulugunu huzursuzlugunu istemez.hepimiz insaniz ve sevildikce paylastikca mutly oluyoruz.üslub cok onemli.ben sunu yaptim mesela " arkadaslar neden cevap vermiyosunuuuuzzzzz yoksa beni istemuyomusunuuuuzzzzz : ((((((((( burada sitem,simariklik,sevimlilik ve sonundada uzgun biri...:))). Yani demem oki su sorunlarla dolu dunyamuzin su kucucuk alaninda bari mutlu olmayi becerebilelim.hayat sevince guzel.sevelim,guzel dusunelim.huzursuzluga hic gerek yok.kirdiysam izur diliyorum.hepinizi seviyorum canlarimmmmmmmmmm.
Meroooo ve diğer arkadaşlar,
Bişi sorcam, soğan suyu içiyom biliyosunuz. Kist yok olurken lekelenme tarzında mı gidiyo, regl öncesi?
Lekelenmem varda bugün
kızlar ilknur yok ne oldu onun durumu acaba, BAT geldi neredeyse
başta linki de yok:44:
yoksa ben mi göremedim bilmiyorum
geçmişten buldum linki
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşi düşmüş
Selam kızlar nasılsınız baya oldu yazışamadık. evet benim kırmızılar geldi dün. bugün doktora gideceğim yeniden saat 2 de randevum var. yine klomene devam anlaşılan. zaten tahmin etmiştim nedense bu ay olmıcakmış gibi gelmişti. İnşallah hayırlısıyla bu döngüm güzel haberle devam eder. Kısmet artık ne yapalım. bu arada yeni tablom 423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bu döngün bebek getirsin sana kuzum...
Sabah ölçtüm 35.8 çıktı ???
Selam kızlar nasılsınız baya oldu yazışamadık. evet benim kırmızılar geldi dün. bugün doktora gideceğim yeniden saat 2 de randevum var. yine klomene devam anlaşılan. zaten tahmin etmiştim nedense bu ay olmıcakmış gibi gelmişti. İnşallah hayırlısıyla bu döngüm güzel haberle devam eder. Kısmet artık ne yapalım. bu arada yeni tablom 423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
Mericem nerdeeeee, hu huuuuu....
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bi görünüp bi kayboluyorum bu araben geldim şimdi kimse yok iyi mi nasılsınız bacılarım ne var yok.. dün dediğim gibi çatlamışım ben sanırım tablom bu 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com dün kasıklarım çok kötü ağrıyordu ve su gibi yoğun akıtım var bi kaç gündür. ama uzayan akıntı yok sanki bende :26: zaten bugüne kadar nerdeyse hiç farketmedim ben o bahsedilen akıntıyı :44:sizce yumurtladım mı ben yaa :18: bi de bu sabah kasıklarım patlayacak giibi uyandım şu an da sağ kasığımda ara ara ağrı oluyor genelde hep solda ağrı olurdu benim ama bu ay başka sanki hayırlısı olur inşallah
şimdi ateşime göre ben bugün mü çatlamış oluyorum :44:dün annemi gönderdikten sonra çalışma olmuştu ama bugün de olmasına gerek var mı
yeliziiiiiiiiiiiiiiiiiiiim inşallah çifter çifter gelir bebişlerimiz kuşumCanım arkadaşım, hayırlı olsun çatlamış yumyumun, dünde çalışma olmuş, bugünde halvete girin güzelim, klomen kullandın 1den fazla yumyumun olabilir. O da sancı yapıyodur belki. Annenide göndermişsin, Allah kavuştursun... Bebek geliyoooo, oleeey
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bi görünüp bi kayboluyorum bu araben geldim şimdi kimse yok iyi mi nasılsınız bacılarım ne var yok.. dün dediğim gibi çatlamışım ben sanırım tablom bu 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com dün kasıklarım çok kötü ağrıyordu ve su gibi yoğun akıtım var bi kaç gündür. ama uzayan akıntı yok sanki bende :26: zaten bugüne kadar nerdeyse hiç farketmedim ben o bahsedilen akıntıyı :44:sizce yumurtladım mı ben yaa :18: bi de bu sabah kasıklarım patlayacak giibi uyandım şu an da sağ kasığımda ara ara ağrı oluyor genelde hep solda ağrı olurdu benim ama bu ay başka sanki hayırlısı olur inşallah
şimdi ateşime göre ben bugün mü çatlamış oluyorum :44:dün annemi gönderdikten sonra çalışma olmuştu ama bugün de olmasına gerek var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?