Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de kessin kes yumurtlamıyorum anladım ovulasyon testlerim;
Eki Görüntüle 676678
bu da ateş tablom
41817f Ovulation charts on FertilityFriend.com
Olmamış yumurtlama be kuzum, acil hormonlarına baktır, benim başıma geldi biliyon, erteleme hayatını...

yok canım ben de çok sevdiğim için koydum bu ismi umarım resimdeki güzel bir kızın olur adı da armin olur...

bu arada adım ebru:)
Yeliz bende hayatım, memnun oldum, iyi dileklerin için saolasın şekerparem. Walla olsun bıcırıklar bi tanesinin adı hazır... ARMİN...

Kuzum bu ay oldu seninki sanırım, hadi hayırlısı, çok dinleme kendini...

Günaydın kızlarrrrrr güzel bir gün diliyorum herkese ve üstelik bugün Cuma biraz daha sakinlik, biraz daha anlayış ve bebiş haberi istiyorummmmm
Günaydın meleğim

canim. hata olmasin diye yaziyorum. gun icinde olculen ates bizim icin onemli dwgil. her sabah ayni saatte kesintisiz en az 3 saatlik uykudan sonra olculen ates bizim icin onemlidir.

gunaydin canim. cok haklisin bugun sakin gecer umarim.
Günaydın sayın mühendisimmmm

Bak kuzum yaptın o kocakarı ilaçlarını çabuk dr. git ve söyle. O yumyumları çoğalttın çatlamazlarsa kiste dönüşüyo, ki 2 kürü birden yapmışsın yazık vücuduna. Senin vucüdun onca yumyumu çatlatacak kapasitede değil. Ben örneğim buna

Hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim bu mübarek günde bizlerin dualarını da kabul etsin inşaalah... isteyen herkese ve bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar versin innnşşşaaalllaaahhh amin.
Sanada versin Rabbim gönlündekini şekerpareeee....

amin cnm. ben ayniyim. dr a git gel yoruldum. tiroid dr.um yeni bir dr adi verdi ona git dedi. ben de kararsiz kaldim onu dusunuyorum. suan gitmeye gerek var mi bilmiyorum. diger gittigim de riskli gebeliklerin sefi zekai tahir burak kadin dogum hastanesinde..

gunaydin cnm. deme kiz oyle muhendis filan diye :)) utandim vallahi.

Sen asıl Çarşamba günü haberi alınca ,Enes'i o 3üne karşı nasıl koruyacaksın onu bi düşün istersen hee? Böyle ufak şeyleri kafana takma, Rabbim büyük, isteyin verir...

Hayırlı doğumların olsun arkadaşım, sizin son dönemlerdenim bende belki hatırlarsın, düşük yaptığım hamileliğimde çok sevinmiştik hepimiz, topic coşmuştu

Aşılama hakkında bilgi sahibi değilim kuzum...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
napıııııoooooooooooonuuuuuuuuuuuuz
Ahanda geldi Yağmurum. Napalım kısa devre yapıyoz

bu en yaa? Neler olmuş neler kaynatmışsınız?
Dallasa dönmüş burası
Sol elimlede mouse'u kullanıyom

Aydın insansın, cahil değilsin kuzum, hemde diplomalı. Malum biliyosun cahillik zor iş, okuyupta cahil kalanlar hele, onlar en tehlikelileri...
Bende endüstriyel elektronik mezunuyum

Meroo sana az yorum yapıyom ben
Hayırlı cumalar kuzum...

Yaklasik 3 yildan beri siteyi takip ediyorum fakat yeni evlendigim ve ihtiyac duydugum icin kisa bir sure oncede uye oldum.bende hamile kalmak icin hergun bir degisiklik yasayip bunu soru halinde burada paylasip hatta konu actim.bazilarina yazildi bazilarina yazilmadi.fakat burasi zengin biryer.arastirip sorularima cevap bulabildim.mutlu mutsuz hepimiz byrada gunluk sikintilarimizdan kacmak ve yardimlasmak icin bulunuyoruz.burasi soru sorup cevaplamak icin kurulmus bir site degil,doktor siteside degil.yani kimsebirseye mecbur degil tabiki insanlar samimi oldugu insanlara cevap verirler cunku az cok ne yasadigini biliyor.seni anlayabiliyorum aslinda sen sitem ermek ustemissin ama olmamis.cunku üslubun yanlis,arkadaslarinda bazilarinin sana cevaben yazdiklarini ve tepkilernide yanlis buldum.burada hickimse kimsenin kotulugunu huzursuzlugunu istemez.hepimiz insaniz ve sevildikce paylastikca mutly oluyoruz.üslub cok onemli.ben sunu yaptim mesela " arkadaslar neden cevap vermiyosunuuuuzzzzz yoksa beni istemuyomusunuuuuzzzzz : ((((((((( burada sitem,simariklik,sevimlilik ve sonundada uzgun biri...:))). Yani demem oki su sorunlarla dolu dunyamuzin su kucucuk alaninda bari mutlu olmayi becerebilelim.hayat sevince guzel.sevelim,guzel dusunelim.huzursuzluga hic gerek yok.kirdiysam izur diliyorum.hepinizi seviyorum canlarimmmmmmmmmm.

Meroooo ve diğer arkadaşlar,
Bişi sorcam, soğan suyu içiyom biliyosunuz. Kist yok olurken lekelenme tarzında mı gidiyo, regl öncesi?
Lekelenmem varda bugün

ekincim cnm hayırlı evlat olsun da inş. bak bende bir kuzen var evlerden ırak derler ya o cinsten Allah korusun yeni jenerasyon off fena ...Cutehartım cnm anneyle olmak güzel kesinliklede hasta ya off bir türlü toparlanamadı beyin kanaması felçten sonra ama şükür bugünlere...Bende de isim arşivi mevcuttur ilginç değişik isimleri severim bir ara erselna diyordum kızım olursa bakalım nasip kociş gülüyo ben böyle değişik isimler buldukça Annemler söyleyemez diyo ( çok umrumda)

cnm bizde seni özlüyoruz kuşum
bu en yaa? Neler olmuş neler kaynatmışsınız?
Dallasa dönmüş burası

.............. eee sen nasılsın iyimisin cnm inş. yumoşlarsın Allah'ında izniyle

inş. kırmızı gelmez ama benim başıma gelse kesin adetim derim ama bünyeden bünyeye değişiyo ateş ne alemde kuzum ?

bu göğüs hassasiyeti ve büyümesini çok hamişten duydum inş. bebişin seninledir

iyi geceler kızlar :) geçmişi okurken vakit geçmiş :) nasılsınız? Allahım gönlünüze göre versin inş.

cnmm aminnnn inş.

Canım hoşbulduk geç oldu kusura bakma , acayip başım ağrıyor yine de girmeden yapamadım vaziyet nasıl heyecan var mı heyecan

önemli değil tatlım ...Vaziyet güzel çok şükür evimdeyim koşturuyoruz bat a 3 gün dım dım dım dım dım dım heycan dorukta yok be heycanlı değilim ama arada işte aklıma geliyo varmı olabilirmi filan diye sen nasılsın ?
Günaydın kızlarrrrrr güzel bir gün diliyorum herkese ve üstelik bugün Cuma biraz daha sakinlik, biraz daha anlayış ve bebiş haberi istiyorummmmm

inş....ağzından bal damlıyooooo

Allah razı olsun cnm

o kürlerden yapmadım ama ne olursa olsun yapıyosundur kesin ama yine söylim dua et bol bol hayırlsıyla hayırlı zamanda gelsin inş....

Hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim bu mübarek günde bizlerin dualarını da kabul etsin inşaalah... isteyen herkese ve bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar versin innnşşşaaalllaaahhh amin.

Aminnn Allah razı olsun

aminnnn inşşşş.... yumoşluyosun dur inş. sen yine de boş durma

CNMMM tablon nerede ne alemde ateşşş ??? Merak ediyorum

Meroooo ve diğer arkadaşlar,
Bişi sorcam, soğan suyu içiyom biliyosunuz. Kist yok olurken lekelenme tarzında mı gidiyo, regl öncesi?
Lekelenmem varda bugün

Bir kac gundur dr a gitmiyorsan kistin gitmis bile olabilir buzulerek yok oluyor akinti olmasi bunu gosteriyor canim sogan kuru cok faydali gercekten.

kızlar ilknur yok ne oldu onun durumu acaba, BAT geldi neredeyse
başta linki de yok:44:
yoksa ben mi göremedim bilmiyorum
geçmişten buldum linki
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşi düşmüş

Selam kızlar nasılsınız baya oldu yazışamadık. evet benim kırmızılar geldi dün. bugün doktora gideceğim yeniden saat 2 de randevum var. yine klomene devam anlaşılan. zaten tahmin etmiştim nedense bu ay olmıcakmış gibi gelmişti. İnşallah hayırlısıyla bu döngüm güzel haberle devam eder. Kısmet artık ne yapalım. bu arada yeni tablom 423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu döngün bebek getirsin sana kuzum...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bi görünüp bi kayboluyorum bu ara ben geldim şimdi kimse yok iyi mi nasılsınız bacılarım ne var yok.. dün dediğim gibi çatlamışım ben sanırım tablom bu 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com dün kasıklarım çok kötü ağrıyordu ve su gibi yoğun akıtım var bi kaç gündür. ama uzayan akıntı yok sanki bende :26: zaten bugüne kadar nerdeyse hiç farketmedim ben o bahsedilen akıntıyı :44:sizce yumurtladım mı ben yaa :18: bi de bu sabah kasıklarım patlayacak giibi uyandım şu an da sağ kasığımda ara ara ağrı oluyor genelde hep solda ağrı olurdu benim ama bu ay başka sanki hayırlısı olur inşallah
şimdi ateşime göre ben bugün mü çatlamış oluyorum :44:dün annemi gönderdikten sonra çalışma olmuştu ama bugün de olmasına gerek var mı

Sabah ölçtüm 35.8 çıktı ???

diger degerlerin olmadan buna yorum yapamayiz.

hosgeldin cnm. insallah yeni dongun hayirli olur.

Mericem nerdeeeee, hu huuuuu....

yaa ben de meraj ediyrm. nerede bu hatun?

Canım arkadaşım, hayırlı olsun çatlamış yumyumun, dünde çalışma olmuş, bugünde halvete girin güzelim, klomen kullandın 1den fazla yumyumun olabilir. O da sancı yapıyodur belki. Annenide göndermişsin, Allah kavuştursun... Bebek geliyoooo, oleeey

yeliziiiiiiiiiiiiiiiiiiiim inşallah çifter çifter gelir bebişlerimiz kuşum saolasın annemi gönderdim alışmıştım o gidince kötü oldum biraz zaten işi bıraktıktan sonra evde olmaya hala alışmadım bakalım hayırlısı herşeyin inşallah bu ay gelir bebişim tamam canım kociş bugün 3-11 gece gelince yapışırım yakasına yine

Çatlamış olma ihtimalin yüksek bence canım. Sen bu aralar çalışmaları ihmal etmesen fena olmaz gibi. hem akıntın hem ateşin çatlamaktasın diyor sanki. artık olay sizde bitiyor. hadi hayırlısı. İnşallah güzel haberler verirsin bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…