Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim. hata olmasin diye yaziyorum. gun icinde olculen ates bizim icin onemli dwgil. her sabah ayni saatte kesintisiz en az 3 saatlik uykudan sonra olculen ates bizim icin onemlidir.

can
gunaydin canim. cok haklisin bugun sakin gecer umarim.
günaydın canım sabahları ateşim sabit olmyo malesef bazen36.8 bazen 36.9 bazende 37 oluyo

inşallah canım bakalım klomen bende işe yarayacak mı senin de yeni döngün bebiş getirir inşallah kusumm
kızlar bu arada aranızda klomen + duphaston kullanan olmuş muydu :44:

günaydın canım sabahları ateşim sabit olmyo malesef bazen36.8 bazen 36.9 bazende 37 oluyo

canim bu sorun degil ki. sabit olacak diye hir kural yok. ben sana kisaca anlatayim olcumu nasil yapacagini.

her sabah 6-8 arasinda bir vakit belirliyoruz. ornegin her sabah 7 de uyaniyoruz. yataktan kalkmadan atesimizi olcuyoruz. bu bizim istedigimiz bazal vucut isimizi verir. diger saatlerde olculen atesi onemsemiyoruz yoksa yaniliriz. o yuzden senden her gun olctugun degeri tablo halibde buraya yazar misin diye istemistim.

cnm hayırlısı olsun... Ama maşallah regliyken bile ateşin maşallahı var. =)

Kız bu ateş neeeeee Bir çok zaman akıntıları farketmeyebiliyoruz zaten ama bencede yumyumladınnnnnnnnn

inşallah canım bakalım klomen bende işe yarayacak mı senin de yeni döngün bebiş getirir inşallah kusumm
kızlar bu arada aranızda klomen + duphaston kullanan olmuş muydu :44:

inş. sen de işe yarar

Sizi pazartesi sabah teste davet ediyorum tabii inşallah ogüne kadar hiiç beklemediğimiz misafir gelmezse Ayy resmen içim kıpır kıpır oldu.bu arada kızlar iki gündür geceleri yatma satimde bebeğimi hisseder oldum seyrimede deyil artık resmen kıpırdıyo.okadar güzel bi duyguki şu mübarek günde rabbim dileyen herkese versin aminnnnnnn!!!!

Son düzenleme:

aaaaaaaaaaaaaaa ağzından bal damlıyo yavruuuuuuuuuuu benim 2 gün ateşim düşmesse valla ben de kıpır kıpır olucam ne yalan söliyim Ayyy bende hissetmek istiyorum maşallah size be oyyyyy süt kokuları sarıcak yakında evlerinizi oh misss

Mero cum birşey soracağım kuzucum ya aLakasz ama aklıma takılıyo ne zmandır şimdi kuşum ; eşler herhangi bir birleşme ve yakınlık yaşamasalarda birbirlerinin cinsel organlarını görseler gusül gerektirirmi tatlım :44:

@filozof iyi haberlerini bekliyorum güzelim , ben haftaya yokum belki okuyamam ....

Umarim isedigin gibi olur hersey...

Hadi ben cevaplayim gusul abdestinin sartlari sayilmistir. Gerektirmedigini dusunuyorum. Meger orgazm olunmamissa aksi halde gerekir.

Hadi ben cevaplayim gusul abdestinin sartlari sayilmistir. Gerektirmedigini dusunuyorum. Meger orgazm olunmamissa aksi halde gerekir.

meleğim sen cvpla ne farkeder cnm bende akudum bir sitede dediğin gibi gerektirmez diyo ancak dışarı boşalma durumu işte orgazm filan ne biliyim işte vesvese yaptım dua kabul olmaz filan

oiyyyyy bu ne suskunluk yau zaten bitiğim bayılıcam şimdi :89::89::89::89::105::105::105::105:

Canım benim sonuçta kari kocayız tabikide görecez organlarımızı.bi temas yada birleşme olmadan orgazm olursa gusül gerektirir.temas yoksa yada orgazm yoksa gerektirmez

malesf canım aklıma gelince ölçtüm neyse zaten bu ay umdum yok birdaki ay adetten itibaren sabahları ölçerim saol yardımların için canım

Canım benim sonuçta kari kocayız tabikide görecez organlarımızı.bi temas yada birleşme olmadan orgazm olursa gusül gerektirir.temas yoksa yada orgazm yoksa gerektirmez

Geldim geldiimm canınmı sıkıldı

tşk ederim balım dua okuyorum da o yüzden ...

oiyyy evet acayip sıkıldım çalışasım yok uykum var halsizim tuvalete girmee üşeniyorum nadirde olsa kasığıma ağrı girio sanırım kırmızılar yola çıktı offff hazır değilim yaaaa

cnm insallah gebelik vardir ama sanirim bata 2 gunun kaldi. acaba regl lekesi mi? eger hizli hareket ettiysen basin donmus olabilir aniden.
yok canım hareket etmiyordum..
oturmuşken kapının gidip geldiğini gördüm..
belki de adet olabilir canım..

acaba adet mi geliyor ya da gebelik belirtisi mi bunlar?
hayırlısı olsun hakkında canımmm
belki de adettendir canım bilemiyorum

inş öyledir canım ya..
ama ben adet geliyo mu demeye başladım:18::18:

Hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim bu mübarek günde bizlerin dualarını da kabul etsin inşaalah... isteyen herkese ve bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar versin innnşşşaaalllaaahhh amin.
tşkler kızlar hayırlı cumalar cümlemize..

Kuzum bu ay oldu seninki sanırım, hadi hayırlısı, çok dinleme kendini..
inş tatlım ya..
ama ateş düşünce bende ümit kalmadı sanki

Aydın insansın, cahil değilsin kuzum, hemde diplomalı. Malum biliyosun cahillik zor iş, okuyupta cahil kalanlar hele, onlar en tehlikelileri...
Bende endüstriyel elektronik mezunuyum
vaşş topiğin eğitim seviyesi yüksek

Meroooo ve diğer arkadaşlar,
Bişi sorcam, soğan suyu içiyom biliyosunuz. Kist yok olurken lekelenme tarzında mı gidiyo, regl öncesi?
Lekelenmem varda bugün
bilsem yardımcı olurdum ama bende bilmiyorum

annen için çok geçmiş olsun canım..
rabbim şifasını versin inşallah..
ateşe gelince ümidimi kırdı hain şey

yağmur yakasına yapış herifinin..
bu gecede yap sağlama al

inş gelmez meroşum ya
ama ateş düştü..
bugün bat olması gerekrdi..
ama hala adet olmadım

@filozof iyi haberlerini bekliyorum güzelim , ben haftaya yokum belki okuyamam ....

inş hepimiz için güzel haberler olur ya

oiyyyyy bu ne suskunluk yau zaten bitiğim bayılıcam şimdi :89::89::89::89::105::105::105::105:

ben geldimmmmmmmmm

kızzzzzz denüzzzz nerden biliyorsun sen kırmızıların yolda olduğunu :) belki de bebiştir :) benim bir akrabam ikizlkere hamileydi de bir damla belirtisi yoktu :) 3. aya kadar da anlamadı gebe olduğunu :) sen morali yüksek tutuyorsun önce sabahtan bei mutfakla uğraşıyordum ance nefes alabildim valla

bana da dua et üçüz annesi
ne oldu senin durum belli oldu mu,gördün mü bebişleri

canım ya kusura bakma çok geç girebildim ve çıkmam lazım az sonra. seninle paylaşmak istediğim birşey var.
birkaç gün önce Aralık ocak ayında gebelik müjdesi bekleyenler diye br yer var oraya ben de nerdeyse 3 aydır yazıyorum ben gireli de 3 ay oldu. ya giriyorum orda ateş ölçmek de yok bir Allahın kulu selam versin selam verenler çok sınırlıydı bir yada iki kişi işte. en sonunda üçüzümün olabileceğini yazdım aman Allahım döküldü bana cevbap vermeyenlerin eteğindeki taşlar
işte millet 7. haftasında görebilmek için ne taklalar atmış bir tanesi nasıl gördün aklım almıyor demiş birisi beni sahte hesap olarak bulmuş, kimisine yapmacık samimiyetsiz geliyormuşum!!! off offf yani var ya bir selam ile he... en sonunda da patladım bende daha bu hafta içindeydi inan. sinirlendim girmiyorum oraya. sonuçta ölümlü dünya ve sen gördüğm kadarıyla çok eskisin canını sıkma. ama şunu söyleyim herbirimizde bu aralar değişik bir stres var heleki bu ateş ölçme olayı ciddi baskı yapıyor psikolojiye sana yine söylüyorum ölçme ciddiye alma ateş işini kendini eşinin kollarını sadece içinden geldiği ve eşini sevdiğin iin bırak ve birliktelikten sonra dik ayaklarını havaya duvara daya ve silkelen bak bu çok önemli :) ... Allah için burada guruplaşma yok bak diğer sayfada bana yazdıklarını oku nasıl sinirleneceksin sende.. nasıl ayıp ettiler. o yüzden sıkma canını burdakiler yine bir konu üzerinde konuşuyorlar enazından seni samimiyetsiz bulan yok inan bana. :) canını sıkma olur mu? ben de dua edeceğim seni,n için inş. o göbüşün bebişle dolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…