günaydın canım sabahları ateşim sabit olmyo malesef bazen36.8 bazen 36.9 bazende 37 oluyocanim. hata olmasin diye yaziyorum. gun icinde olculen ates bizim icin onemli dwgil. her sabah ayni saatte kesintisiz en az 3 saatlik uykudan sonra olculen ates bizim icin onemlidir.
can
gunaydin canim. cok haklisin bugun sakin gecer umarim.
inşallah canımÇatlamış olma ihtimalin yüksek bence canım. Sen bu aralar çalışmaları ihmal etmesen fena olmaz gibi. hem akıntın hem ateşin çatlamaktasın diyor sanki. artık olay sizde bitiyor. hadi hayırlısı. İnşallah güzel haberler verirsin bu ay
günaydın canım sabahları ateşim sabit olmyo malesef bazen36.8 bazen 36.9 bazende 37 oluyo
Selam kızlar nasılsınız baya oldu yazışamadık. evet benim kırmızılar geldi dün. bugün doktora gideceğim yeniden saat 2 de randevum var. yine klomene devam anlaşılan. zaten tahmin etmiştim nedense bu ay olmıcakmış gibi gelmişti. İnşallah hayırlısıyla bu döngüm güzel haberle devam eder. Kısmet artık ne yapalım. bu arada yeni tablom 423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bi görünüp bi kayboluyorum bu araben geldim şimdi kimse yok iyi mi nasılsınız bacılarım ne var yok.. dün dediğim gibi çatlamışım ben sanırım tablom bu 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com dün kasıklarım çok kötü ağrıyordu ve su gibi yoğun akıtım var bi kaç gündür. ama uzayan akıntı yok sanki bende :26: zaten bugüne kadar nerdeyse hiç farketmedim ben o bahsedilen akıntıyı :44:sizce yumurtladım mı ben yaa :18: bi de bu sabah kasıklarım patlayacak giibi uyandım şu an da sağ kasığımda ara ara ağrı oluyor genelde hep solda ağrı olurdu benim ama bu ay başka sanki hayırlısı olur inşallah
şimdi ateşime göre ben bugün mü çatlamış oluyorum :44:dün annemi gönderdikten sonra çalışma olmuştu ama bugün de olmasına gerek var mı
inşallah canımbakalım klomen bende işe yarayacak mı senin de yeni döngün bebiş getirir inşallah kusumm
kızlar bu arada aranızda klomen + duphaston kullanan olmuş muydu :44:
Meroooo ve diğer arkadaşlar,
Bişi sorcam, soğan suyu içiyom biliyosunuz. Kist yok olurken lekelenme tarzında mı gidiyo, regl öncesi?
Lekelenmem varda bugün
Sizi pazartesi sabah teste davet ediyorumtabii inşallah ogüne kadar hiiç beklemediğimiz misafir gelmezse Ayy resmen içim kıpır kıpır oldu.bu arada kızlar iki gündür geceleri yatma satimde bebeğimi hisseder oldum seyrimede deyil artık resmen kıpırdıyo.okadar güzel bi duyguki şu mübarek günde rabbim dileyen herkese versin aminnnnnnn!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaağzından bal damlıyo yavruuuuuuuuuuu benim 2 gün ateşim düşmesse valla ben de kıpır kıpır olucam ne yalan söliyim Ayyy bende hissetmek istiyorum maşallah size be oyyyyy süt kokuları sarıcak yakında evlerinizi oh misss
Mero cum birşey soracağım kuzucum ya aLakasz ama aklıma takılıyo ne zmandır şimdi kuşum ; eşler herhangi bir birleşme ve yakınlık yaşamasalarda birbirlerinin cinsel organlarını görseler gusül gerektirirmi tatlım :44:
Hadi ben cevaplayim gusul abdestinin sartlari sayilmistir. Gerektirmedigini dusunuyorum. Meger orgazm olunmamissa aksi halde gerekir.
aaaaaaaaaaaaaaaağzından bal damlıyo yavruuuuuuuuuuu benim 2 gün ateşim düşmesse valla ben de kıpır kıpır olucam ne yalan söliyim Ayyy bende hissetmek istiyorum maşallah size be oyyyyy süt kokuları sarıcak yakında evlerinizi oh misss
Mero cum birşey soracağım kuzucum ya aLakasz ama aklıma takılıyo ne zmandır şimdi kuşum ; eşler herhangi bir birleşme ve yakınlık yaşamasalarda birbirlerinin cinsel organlarını görseler gusül gerektirirmi tatlım :44:
oiyyyyy bu ne suskunluk yau zaten bitiğim bayılıcam şimdi :89::89::89::89::105::105::105::105:
canim bu sorun degil ki. sabit olacak diye hir kural yok. ben sana kisaca anlatayim olcumu nasil yapacagini.
her sabah 6-8 arasinda bir vakit belirliyoruz. ornegin her sabah 7 de uyaniyoruz. yataktan kalkmadan atesimizi olcuyoruz. bu bizim istedigimiz bazal vucut isimizi verir. diger saatlerde olculen atesi onemsemiyoruz yoksa yaniliriz. o yuzden senden her gun olctugun degeri tablo halibde buraya yazar misin diye istemistim.
Canım benim sonuçta kari kocayız tabikide görecez organlarımızı.bi temas yada birleşme olmadan orgazm olursa gusül gerektirir.temas yoksa yada orgazm yoksa gerektirmez
Geldim geldiimmcanınmı sıkıldı
yok canım hareket etmiyordum..cnm insallah gebelik vardir ama sanirim bata 2 gunun kaldi. acaba regl lekesi mi? eger hizli hareket ettiysen basin donmus olabilir aniden.
belki de adettendir canım bilemiyorumacaba adet mi geliyor ya da gebelik belirtisi mi bunlar?
hayırlısı olsun hakkında canımmm
inş öyledir canım ya..canımmm o implantasyon yani yerleşme lekesi. ilk gebeliğimde aynısını yaşadım ve üzülmüştüm hasta oluyorum diye. döllenmeden 1 hafta sonra oluşuyor bazı kadınlarda oluyor bazısında olmuyor. ilk gebeliğimde oldu bu kez olmadı. korkma sakın. ama dikkatli ol ağır kaldırma sanırım sen bu ay inş.. hamilesin :))) o lekelenme hayıra işaret :))
Akıp giden zaman içinde bir kafesteyim,
Her türlü amelde çok ahesteyim.
Kabrim beni bekliyorken dünyalık hevesteyim,
Uyandır artık YA RAB belki son nefesteyim.
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar mutlu günler diliyorum
tşkler kızlar hayırlı cumalar cümlemize..Hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim bu mübarek günde bizlerin dualarını da kabul etsin inşaalah... isteyen herkese ve bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar versin innnşşşaaalllaaahhh amin.
inş tatlım ya..Kuzum bu ay oldu seninki sanırım, hadi hayırlısı, çok dinleme kendini..
vaşş topiğin eğitim seviyesi yüksekAydın insansın, cahil değilsin kuzum, hemde diplomalı. Malum biliyosun cahillik zor iş, okuyupta cahil kalanlar hele, onlar en tehlikelileri...
Bende endüstriyel elektronik mezunuyum
bilsem yardımcı olurdum ama bende bilmiyorumMeroooo ve diğer arkadaşlar,
Bişi sorcam, soğan suyu içiyom biliyosunuz. Kist yok olurken lekelenme tarzında mı gidiyo, regl öncesi?
Lekelenmem varda bugün
annen için çok geçmiş olsun canım..ekincim cnm hayırlı evlat olsun da inş. bak bende bir kuzen var evlerden ırak derler ya o cinsten Allah korusun yeni jenerasyon off fena ...Cutehartımcnm anneyle olmak güzel kesinliklede hasta ya off bir türlü toparlanamadı beyin kanaması felçten sonra ama şükür bugünlere...Bende de isim arşivi mevcuttur ilginç değişik isimleri severim bir ara erselna diyordum kızım olursa bakalım nasip kociş gülüyo ben böyle değişik isimler buldukça Annemler söyleyemez diyo ( çok umrumda)
inş. kırmızı gelmez ama benim başıma gelse kesin adetim derim ama bünyeden bünyeye değişiyo ateş ne alemde kuzu
yağmur yakasına yapış herifinin..kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bi görünüp bi kayboluyorum bu araben geldim şimdi kimse yok iyi mi nasılsınız bacılarım ne var yok.. dün dediğim gibi çatlamışım ben sanırım tablom bu 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com dün kasıklarım çok kötü ağrıyordu ve su gibi yoğun akıtım var bi kaç gündür. ama uzayan akıntı yok sanki bende :26: zaten bugüne kadar nerdeyse hiç farketmedim ben o bahsedilen akıntıyı :44:sizce yumurtladım mı ben yaa :18: bi de bu sabah kasıklarım patlayacak giibi uyandım şu an da sağ kasığımda ara ara ağrı oluyor genelde hep solda ağrı olurdu benim ama bu ay başka sanki hayırlısı olur inşallah
şimdi ateşime göre ben bugün mü çatlamış oluyorum :44:dün annemi gönderdikten sonra çalışma olmuştu ama bugün de olmasına gerek var mı
inş gelmez meroşum yaSizi pazartesi sabah teste davet ediyorumtabii inşallah ogüne kadar hiiç beklemediğimiz misafir gelmezse Ayy resmen içim kıpır kıpır oldu.bu arada kızlar iki gündür geceleri yatma satimde bebeğimi hisseder oldum seyrimede deyil artık resmen kıpırdıyo.okadar güzel bi duyguki şu mübarek günde rabbim dileyen herkese versin aminnnnnnn!!!!
inş hepimiz için güzel haberler olur ya@filozof iyi haberlerini bekliyorum güzelim , ben haftaya yokum belki okuyamam ....
Umarim isedigin gibi olur hersey...
oiyyyyy bu ne suskunluk yau zaten bitiğim bayılıcam şimdi :89::89::89::89::105::105::105::105:
kızzzzzz denüzzzz nerden biliyorsun sen kırmızıların yolda olduğunu :) belki de bebiştir :) benim bir akrabam ikizlkere hamileydi de bir damla belirtisi yoktu :) 3. aya kadar da anlamadı gebe olduğunu :) sen morali yüksek tutuyorsun öncesabahtan bei mutfakla uğraşıyordum ance nefes alabildim valla
@filozof iyi haberlerini bekliyorum güzelim , ben haftaya yokum belki okuyamam ....
Umarim isedigin gibi olur hersey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?