bana da dua et üçüz annesi
ne oldu senin durum belli oldu mu,gördün mü bebişleri
benim ateş düştü ümidim paspas oldu
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün bat günümdü..
ama hala adet olmadım..
sağ ve sol yanım acıyo..
böbrekler mi oluyo orası
kızzzzzz denüzzzz nerden biliyorsun sen kırmızıların yolda olduğunu :) belki de bebiştir :) benim bir akrabam ikizlkere hamileydi de bir damla belirtisi yoktu :) 3. aya kadar da anlamadı gebe olduğunu :) sen morali yüksek tutuyorsun öncesabahtan bei mutfakla uğraşıyordum ance nefes alabildim valla
benim ateş düştü ümidim paspas oldu
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün bat günümdü..
ama hala adet olmadım..
sağ ve sol yanım acıyo..
böbrekler mi oluyo orası
Yarabbim Lütfen bu ay topiğimizde hamilelik müjdesi olsun en azından bir kişi bile olsa ...Aminnnnnnnnnnnnn
Yxlizzzzz kuzum yumoş falan yok bende yaa
Randevumu aldım gitcem doktora ama 8 mayısta
Doktorum çok yoğun taaaaaa bir ay sonraya randevu veriyorlar
Ben alıştım uzun süre adet olmamaya.
Ben de tedaviye başlayacam eşim razı oldu bebiş yapmaya
Gitcez bebek istiyoruz artık siyecez bakalım nasıl yönlendirecek beni.
O zamana kadar da beklerim adet oldum oldum olmadı zaten dr bişeyler tavsiye eder
İşteböleeee
rabbim sesini duysun inşallah canımçarşamba günü canım Allah nasip ederse o gün belli olacak 3 mü 2 mi tek mi kaldık :) nasip. bazen keselerin içi dolu olmayabiliyormuş. olmayan da kendiliğinden kayboluyormuş. etmez miyim bak sana yine söylüyorum canım seninki implantasyon kanaması. bebek yerleşirken kılcal damara denk geldiğinde tutunma işlemi birkaç admla kele,kan vs. olabiliyor ben bizzat yaşadım çünkü geliyor kuzucuk Allahın izniyle sen sırt üstü yatıp dinlenmeye çalış
boşver artık ateşi kızoof kızlar ya ben çok bunaldım ya. kafam çok karıştı. size komik birşey söyleyim ben yumurtlama gününden sonra ateşimi ölçtüm :))) Allah Allah bu ateşi ölçünce ne oluyordu dedim durdum kendi kendime sonra okudum ki yazdıklarınızı Allah beni ne etmesin :)))) saflık işte ne yapacaksın :) ben de böyle bir insanım :)) meğerse yanlış zamanmış :)
ayy inş meleğim yaaaaaDüştü diyince 36.4 falan oldu sandım 36.6 şu anda adet ateşin değil canım ama yarın yükselirse süper olurburdaki tüm hamiş tablolarını inceledim adetten bir yada iki gün önce düşüş olabiliyor ama sonra yükselirse öyle gidiyor, inşallah yarın yükselir. Sağ ve sol yan hafif arkaya doğruysa evet böbrekler ( böbrek ağrısı çok çeken biri olarak söylüyorum ) ama kasığa doğruysa yumurtalıklar inşallah bebiş yerleşme ağrısıdır.
ayy evet ya bir tane hamiş çıkmadı bu ay pek kesathadi bakalım kızlar yarın en iki hamiş haberi bekliyoruz siz anladınız
Bendeki lekelenme neyin nesi kızlar :18:
bir kaç nedeni olabilir;
1- Prolaktin yüksekliği lekelenme yapabiliyor benim kaç ay oldu ancak düzene girdi. adetin 12.gününe kadar oluyordu.
2- Kullandığın ilaçlar kisti yok ediyor onun kanaması olabilir. Ben kist nedeniyle böyle olduğunu düşünüyorum.
3- Rahim içinde yara yada miyom,
Her ihtimale karşılık dr una sor devam ederse bir gözükmekte fayda var canım.
Şekerpare,
Süt hormonunu düzenlemek için 1 ilaç verdi dr.um. İçinde 8 tane var minicik bi şişe, haftada 2 adet içiyorum. Salı / Cuma. Bugün 3.yü içtim. Bugüne kadar lekelenme yaşamadım, soğan kürü yapıyorum o mu etki etti acaba kiste. Akıntım yok kuzum, yara olsaydı olurdu, geçen hafta doktordaydım rahmin temiz dedi, teşekkür etti. Ben akıntı nedir bilmem, hiç tedavi görmedim... Soğan kürü bu kadar çabuk mu etki yapar, bugün 5. gün daha...
kızlar yanls yeremi yazıyorum bilmiyorum ama bu saatte online üye anca burda buldum kusura bakmayın ben seyi merak ediyorum 24 martta aksam üstü kahve leke gördüm 25inde adet oldum ovulasyon tarihine 24 ünde baktıgımda 7 nisan 25 mart baktıgımda 8 nisan gözüküyo bende anlauyamadım cunku ben adet olmadan bi gün evvel muhakkak kahve leke görürüm ondan kafam karıstı neye göre hesap yapcam onagöre 7yada 8 nisanda ilişkiye giricezde bebek için.bu arada varsayalım bebek oldu hesaba göre aralığın son hftası bebek dogacakmıs.ben bu zamana dek gördüklerim aralık ayında dogan cocuklar herseyden geri kalıyor yas kaybı vs. sizin düşünceleriniz nedir?hemen hamile kalcam diye bi durum yok ama okadar kafama takıldıki bana bu konuda yardımcı olan var mı??
herkese iyi akşamlar topik güzelleri bikaçgün ateş ölçümlerin biriksin diye yazmamıştım geçmişi okurken gözlerim yuvalarından çıktıbende aranıza yeni katıldım ve ilk yazdığım anca cvp aldım ve yönlendirildim bence çok büyük haksızlık yapılmış yardımcı olan arkadaşlara neyse bu tatsız konuyu geçiyim.size sormam gereken çok şey birikti kafamda öncelikle ateş tablomu bi paylaşayım
43a114 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bgn adet olmam gerekiyordu (hayatta şaşmazdı)sanırım kafayı çok taktığımdan henüz olmadım.:105:
şimdi bnm 1. sorum yumurtayı çatlattıktan snr 14 gün sayıyoruz ve Ogün adetmi görüyoruz?öyleyse düzenli adet gören birisi geçmişte inceleyip yumurtlama gününü bilebilirmi?
2.sorum ateşin yükseldiği günmü yumurtlama oluyor yoksa ertesi günmü?:44:
3.sorum yumurtanın çatladığı gün ilişki olursa erkek bebek şansı dahamı yüksek yoksa tam tersimi(bu kısmı sevmeyen olabilir lütfen kötü bişey söylemeyinnnn lütfennnnnnnnn gönlümden geçen bu napıyım )
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler herkese bebişli tatlı rüyalar.
cevaplar :)))
1. normalde yumurta çatladıktan sonra 14.gün sonra adet olursun, ancak bazı bünyeler farklı olabiliyor yani bu süre yumurta çatladıktan sonra 12 - 16 gün arasıda olabiliyor. Örneğin benim 14 günü hiç bulmadı 11 -13 gün sonra hep adet oldum. Düzenli adet görsende bazen gün oynamaları olabilir ama düzenli ilişki iki günde bir girilirse yumurtayı kaçırma şansınız en aza indirirsin. Benim yumurtlama günlerim 12. ve 16.günler arası değişiyor bunu altı aydır yaptığım ateş ölçme yöntemi sayesinde öğrendim.
2.Ateş yükselmeden önceki gün oluyor yumurtlama. örneğin bugün 12.gün olsun ateşim 36.3 yarın sabah kaltığımda 13.gün ateşim 36.6. olsun ateşim bir kaç gün yüksek giderse anlarız ki 12.gün yani ateşin düşük olduğu gün yumurtlamışız, artık 13. gün iş işten biraz geçmiş oluyor. O yüzden yumurtlama gününden bir önceki gün çok önemli sperm yumurtayı bekliyor olması gerekiyor. Yada 24 saat içinde ilişkiye girilmiş olması gerekir. Çünkü yumurtanın ömrü 24 saat. Güzel olanı ise spermin ömrünün 3-4 gün olması. Yani 12.gün yumurtlaman olsun 9 yada 10.gün ilişkiye girmiş olsan bile hamile kalabilirsin. Ne yazıkki yumurtlama geçtikten sonra yani 12- 24 saat sonra istediğin kadar ilişkiye gir yumurta olmadığından çabalar boşa gidecektir.
3- Erkek bebek için insanlar bir sürü şey söylüyor ama allah bilir, şehir efsanesine göre erkek spermler daha hızlı olduğundan yumurtanın çatladığı gün girilen ilişki sonucu erkek bebek olma ihtimali yüksek. kız spermler ise yavaş ama uzun ömürlü oldukları için 3 gün önce girilen ilişki diyelim 12.gün yumurtladın 10.gün ilişkiye girdin yavaş ve uzun ömürlü kız spermler 12.gün ilk yumurtaya ulaşacaktır. Erkek spermler hızlı ama ömrü kısaymış. Böyle birşey kendimden örnek verirsem yumurtladığım gün ilişki oldu ilk çocucuğumda erkek oldu, ancak ablamda tam tersi oldu adetten sonra 8.gün ilişki olmuş çocuk istemiyorlardı olmaz diye düşünmüşler ama neticede hamile kaldı ve oğlu oldu. Allah gönlüne gör versin allah hayırlı evlat versin. Bende senin tam tersi kız bebek hayali kuruyorum saçlarını yandan pembe tokalarla bağladığım bir kız hayal ediyorum. Sarı saçlı ve mavi gözlü bana benzeyen :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?