Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kafanı çok karıştırma bence eğer bebek istiyorsan gün aşırı ilişkiye gir yani 6.günü ve 8.günü boşgeçme ama şunu söyleyim her zaman aynı günler yumurtlama olmuyor istersen ateşini ölç sana yardımcı olalım. Birde bu bebekler düşündüğün gün doğmuyor canım, canları isteyince geliyorlar. Bazen bir ay erkende doğdukları oluyor. O yüzden şimdiden boşuna kafanı yormuş olursun. Muhtemel doğum tarihi son adet olduğun güne hesaplanıyor yani hamile kaldığın güne göre değil. O yüzden %100 hiç kimse şu gün doğar diyemez. Kız bebekler daha erkenci, erkek bebekler ise geç doğuyor. Yaş durumuna gelince artık aynı yıl doğumlular aynı yıl okula başlamıyor. Eğer kanun değişmezse aralık doğumlular kendisinden de küçük ocak şubat mart doğumlular ile okula başlıyor. Olan ocak şubat martta doğumlulara oldu :))

melek hanım banada yardımcı olurmusunuz ? en son 25 martta adet oldum ama 24 martta aksam üstü kahve lekeler gördüm şimdi ben ne zamanlarda ilişkiye giriyimde hamile kalma ihtimalim yükselsin birde olduki hamile kaldım bu ay en geç ne zaman gebelk testiyle hamile kaldıgımı anlayabilirm kac gündür belim agrıyo off

bilgileriniz için teşekkür ederim sanırım an itibari ile adet oldum bu durumdan yola çıkarak tablomdan yumurtlama günümü söyleyebilirmisiniz acaba ??

İlk tablon olduğu için emin konuşamayız sadece tahmin yapabiliriz. 28 günde bir adet oluyorsun 14.gün yumurtladığına göre, gelecek ay adetin 12. ve 15.gün arası çok önenmli o günler arası yumurtlayacaksın , özellikle ateşin 36.3 lardan aşağı düştümü o günleri kaçırma derim. Zaten ff önemli günleri yeşil olarak gösteriyor. Yeni döngün hayırlı olsun.

sende bnm gibi fazla paniklemiş durumdasın ama sakin olmakta fayda var aynen dediğin gibi 7 8 9 da denemelisin ve okuduğum çevremden edindiğim bilgiye göre ilk deneme hmn koşup doktora gtmemeliyiz(bnde senin gibi yapıcaktım) bu bir süreçmiş ve dediğim gibi sakin olunmalıymış herşeyin normal olsa bile tutmaya bilirmiş onun için en az 6 ay deneyin diyorlar.yinede bilen birisi okuduğunda sana daha net bişeyler söyleyecektir.(kendim gibi hisseden birini görmek ne yalan söyleyim yüzümde tebessüm oluşturdu)

iyiki varsınız ya sormam gereken cok soru varki peki ben şimdi 6. 8. günü demisşin ya 6-7-8 nisanmı demek istedinz?

canım ben normaldede panik biriyim ama illa bu ay olsun diye bi duurm yok ben sadece meraklıyım bu konularda pek bilgim yok ondan merakım.

Daha dur ne testi daha yumurtlamadın o ağrılar büyüyen yumurtaları gösteriyor. bu son üç günü değerlendir muhakkak, hazır işe gitmiyorsanız sabah ilişkiyi öneririm. 3 gün üst üste ağır gelirse yarın ve pazartesi olabilir. Bana sorarsan yarın en önemli günün kaçırma derim.En erken testi ayın 21 Nisanda yapabilirsin çıkabilir eğer tahmin ettiğimiz günde yumurtlamışsan.

banada hesap yaparmısınızı melek hanım ben o ateşi dereceyle mi ölçcem hangi zamanlarda ölçcem vucut ısım yumurtlama tarihini baz almadan ateşimiz yüksekkenmi bebek olma durumu yüksek oluyor? o zaman bu su demek oluyormu adet olana dek pasooo ilişkiy giricez ouyyyy:44::44::44::44::44:

teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için inşallah tek denemede yakalarım hemde oğlanı ben şimdi hamile kaldımda oğlan kaldı geriye hey Allah'ım ben ne deyim kendime asıl şimdi başlıycam topikcanları bunaltmaya 1: canını seven Benden kaçsın hahahahahahahahah

iyiki varsınız ya sormam gereken cok soru varki peki ben şimdi 6. 8. günü demisşin ya 6-7-8 nisanmı demek istedinz?

eğer 28 günde bir adet oluyorsan Nisanın 6, 7, 8 hamilelik için verimli günler ama düzenli adet görmüyorsan bilemeyiz. Düzenli ateşini ölçersen tahminde bulunabiliriz.

eğer 28 günde bir adet oluyorsan Nisanın 6, 7, 8 hamilelik için verimli günler ama düzenli adet görmüyorsan bilemeyiz. Düzenli ateşini ölçersen tahminde bulunabiliriz.

melek hanm 28 günde bir adet oluyorum adetlerim düzenlidir ama ateşimi hiç ölçmedim sabahları ilişkiye girme imkanım malesef yok eşim vardıyalı calısıyor ama dediğiniz gibi 6-7-8 nisanda aksam ustu ilişkiye girebilirim.teşekkür ederim

ateşini en az 3 saat kesintisiz uyuyacaksın ve sabah 7-8 arası ölçeceksin yataktan çıkmadan(ben ilk başladığımda her saat ölçmüştüm)sonra sayfanın en başında anlatılmış tablo oluşturmak tablonu oluşturacaksın burda yayınlıcaksın hemen dönüş yaparlar zaten sana.her gün ilişkimi olur anaaaaaaammmmmmmmmmmm çok zor bnce hergüne gerek yoktur yumurtanın çatlamasına yakın bir hafta takılın işte

hergün ilişkiye şahsen dayanamam bu aksam hele bir bel agrım varki anlatamam halbuki işte yapmadım agrı biide kldırmadım acaba yumurtlamamı oluyor birde beyaz akıntılarım cogaldı bugun afedersin sümük gibi. normalde oluyordu ama bugun cogaldı anlamadım dikkatte ediyorum üşütmemeye ama bilemedim şimdi. sendemi yeni basladın bebek istemeye

evet ilk kez deniycez bakalım kısmetse olur yarın sabah birileri okuduğunda emin ol seni fazlasıyla aydınlatırlar.ben sana ne desem yalan olur çnk İnan bnde çok fazla bişey bilmiyorum okusamda pratik olmadığından havada kalıyor tüm bilgiler o söylediğin şeyler yumurtlama belirtisi diye okuyorum hep ama tabi.sen yrn sbh başla bakalım ateşini ölçmeye bu aradada 7-8-9 nisanı boş geçme Rabbim yazdıysa olur zaten işin aslı gerisi hikaye ama işte insanoğlumuz herşeyi didikliyoruz

ayy evdede ateş ölçer yok yarın ilk iş almak olcak ozaman.Bakalım neler olcak.annem zamanında bunlar yokmus hiç takılmadan olyuormus ne zorlastı her sey. kadın olmakta ne zor.Rabbim yardmcımız olsun.isteyen herkese saglıklı bebek nasip etsn

Kızlaaaaaaaaaaaar bugün itibariyle 3.900 vermişim, Allahım mutluluğumu ve motivasyonumu anlatamam...
Bebeklerimin çok çıtır bi annesi olcak :

cnm ankarada yaşayan yine topic ten tanıştığım bir arkadaşım var meryemenes kullanıcı nicki özelden mesaj at istersen şuan 3 üz bebek bekliyor Mutlaka göründüğü dr.lar vardır

ayy evet ya bir tane hamiş çıkmadı bu ay pek kesat hadi bakalım kızlar yarın en iki hamiş haberi bekliyoruz siz anladınız

OoooO hayırlısı bakalım ( melekcim süpersin bu arada akşam hızır acil gibi olmuşsun kuzum )

aramıza hoş geldin arkadaşım melek zaten cok güzel cvplar vermiş ...En güzeli ff de bir tablo oluşturmak o herşeyi yapıyo sen hiç bişeye karışmıyosun gidişatı bekliyorsun tablo oluşturman konusundada yardımcı oluruz cnm ...Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin

Melekkkkkk süpersin cnımcım yaaa Allah gönlüne göre versin inş...

bak cnm planlı hamişlikten önce kesinlikle dr. görünmelisin sana folikasid vericek bakıcak bir aksilik var mı diye hem kafan rahat eder sana kesinlikle ateş ölç derim ve gidişatı seyret o zaten önemli günleri sana söylüyo bir elimizden geleni yapalım gersini şüphesiz ki Allah bilir

Kızlaaaaaaaaaaaar bugün itibariyle 3.900 vermişim, Allahım mutluluğumu ve motivasyonumu anlatamam...
Bebeklerimin çok çıtır bi annesi olcak :

ayyyy seni de bebeklerinide yerim beeeeeeeeee maşallah sana gel buraya

Denizim canım benim, gel sarılam sana kız.
Meleğim bu arada Ekincinin yokluğunu hissetttirmemişsin saolasın arkadaşım. Bu yardımlarını Allah karşılıksız bırakmaz, kalbindekini tez zamanda vermezse ne oliym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…