Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok böle bişi hiiii , tuvaletten çıkıyorum yine geliyo çişim yuhh ya ne ara üşütüyorum ki? daha babet olaylarına girmedim hala çizme 2 - 3 çift çorap ve yatarken de patik çetik ne varsa giyiyorum :44:

yok böle bişi hiiii , tuvaletten çıkıyorum yine geliyo çişim yuhh ya ne ara üşütüyorum ki? daha babet olaylarına girmedim hala çizme 2 - 3 çift çorap ve yatarken de patik çetik ne varsa giyiyorum :44:

Kuşumm ateşinin maşallahı var seni ite kalka hamiş bıraktık gibime geliyor üşütmeden deyil bebiştendir inşallah bat nezaman?

Son düzenleme:
Kuşumm ateşinin maşallahı var seni ite kalka hamiş bıraktık gibime geliyor üşütmeden deyil bebiştendir inşallah bat nezaman?

AAAAAAAA ya bende inanmaya başlıcam hiiii bat ı ff 9 mart olarak gösteriyor o civarlar salı günü gelmesi lazım merom...Ama açıkcası bugün ki ateşe pek güvenmiyorum neden mi ? Çok uyandım kociş sağolsun kıpır kıpır bölüyor uykumu siz daya iyi yorumlarsınız da gerçi...Hatta bu sabah ölçerken diyorum ayy hadi düşmesin ama bir yandan da düşük çıkacağından eminim durum bu meroşum

bebişimizde bayağı büyüyor maşallah tosunumuza

ajumma ateşin süper hadi bakalım Allah'ın izniyle inş. oldu bu iş ekinciiiiiiiiiiii şükür kavuşturana hoş geldin minnakım , Filozof kız nerdesin çatlatıcan mı beni gir şu ateşiiiiiiiiiiiii

canlarım önce dün neden yoktum anlatayım sizlereee
bizim buralarda yol çalışması vardı ne suyumuz ne elektriğimiz vardı
gece de elektirk su gelince anında ütüye giriştim işlerimi yaptım elektriğin dibine vurdum topiğe de giremedim, bir baktım çıktım sadece

perikızıııııııııııııııııı
canım yaaa sen hakikaten hamilesin galiba yaaa, heyecanlanmaya başladım:18::18:
bu ne güzel ateş yaa
bu üşümelerini de hayra yoralım yarın sabah test yapacak mısın
hanımlar nasılsınız ? bugün tablomu tekrar ekliyorum ateşim nasıl sizce?:44: benim hesaplara göre 8 nisan adet günüm ff 10 u göteriyorr..
434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com
tatlım ateşine inan ki bayılıyorum sürekli bir yükseliş halinde
perikızıyla minnaklarınız aynı anda mı gelecek nedir
ben senin yerinde olsaydım yarın sabah test yapardım canım dayanamazdıııııııııııııııım
ama negatifi görmek beni yoruyor dersen pazartesiye kadar adet gelmezse pazartesi sabahı mutlaka test yap
inşallah bebişin seninledir

Kızlaaaaaaaaaaaar bugün itibariyle 3.900 vermişim, Allahım mutluluğumu ve motivasyonumu anlatamam...
Bebeklerimin çok çıtır bi annesi olcak :
yelizim bu ne hız yaaa sırrını bize de söyle
tebrik ediyorum

ajumma ateşin süper hadi bakalım Allah'ın izniyle inş. oldu bu iş ekinciiiiiiiiiiii şükür kavuşturana hoş geldin minnakım , Filozof kız nerdesin çatlatıcan mı beni gir şu ateşiiiiiiiiiiiii

peri kızı canım bende senin tablona bakıyodum şimdi geçmişten maşaallahh senin ateş te çok güzel arkadaşlarda aynı şeyi söylüyorlar inşaallah hamilesindir canımmm... filozofun ateşi nasıldı en son o da yüksekti sonra bakamadım ya onunda güzel haberleri gelir yakında.. bir kaç güne burdan üçümüzde ve isteyen herkes hamileyim diye duyurur işaallah

hmmm dedim saçını başını yolucam nerdeeee bu kızzz valla ekicim kuşum bir kaç gün evvel kafam rahattı ama bugünlerde acaba olbilirmi demekten alamıyorum kendimi :44: sonrada diyorum ya kaç ay yırtındım tutmadı 3-5 kezden tutturmuş olabilirmiyim ??? Allah bilir tabi ki cnm bnim hep döngülerim uzundur ff 9 olarak gösteriyor regli günümü yarın erken olmazmı acaba ? Elimde sadece bir test kasedi var battan sonra mı yapsam tabi eğer gelmesse ne dersin cnm ?

Yelizzz
Sen ne zaman başladın soğan kürüne?
Ben de yapmak istiyorum ama adet olamadım henüz

cnm ben inan ki kendimden hiç emin değilim ama bu ateş beni heycanlandırıyor hayırlısı ise inş. vardır bebiş zaten yoksa pazar ya da p.tesi düşer benim ateş ...Topikte gerçekten bir heyecan var sen ben filozof onun ateşte yüksek maşallah bir de geçenler melior diye bir arkadaş yazmıştı onun kide iyidir Allah gönlümüze göre versin inş.

ay ekinci çok sağol canım inşaallah peri kızıyla beraber duyururuz müjdeyi mutluluğumuz katlanır valla eğer ateş yüksek çıkarsa yarın yapayım diyorum sence çıkar mı ki???

canım yarın çıkar derlerse yapalım mı test ne dersin? ben çok sabırsızlanıyorum yaaa:

canım yarın çıkar derlerse yapalım mı test ne dersin? ben çok sabırsızlanıyorum yaaa:

CNMM ya çok tatlısın benim döngülerim uzun olduğu için heycanlanmakla beraber ümitlenmek istemiyorum inş. rabbim dualarımızı kabul etsin ne zaman dır bebek çalışmasındasın ? sen

CNMM ya çok tatlısın benim döngülerim uzun olduğu için heycanlanmakla beraber ümitlenmek istemiyorum inş. rabbim dualarımızı kabul etsin ne zaman dır bebek çalışmasındasın ? sen

sağol canım teşekkürler 6 ay olacak canım sen ne zamandır bebek istiyorsun? Rabbim yüzümüzü güldürsü bu ay inşaallah. isteyen herkese ve bizlere nasip etsin amin...

sağol canım teşekkürler 6 ay olacak canım sen ne zamandır bebek istiyorsun? Rabbim yüzümüzü güldürsü bu ay inşaallah. isteyen herkese ve bizlere nasip etsin amin...

CANM benim de 5 ay olcak bu ayda olmassa hemen hemen aynıyız ama işte tutturma durumu değişiyo rabbim alnımıza ne yazdıysa o yaş kaç senin ?

ekinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kuşum susma birşeyler söyle

CANM benim de 5 ay olcak bu ayda olmassa hemen hemen aynıyız ama işte tutturma durumu değişiyo rabbim alnımıza ne yazdıysa o yaş kaç senin ?

ekinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kuşum susma birşeyler söyle

aynıymışız nerdeyse ben eylülde 25 olacam canım sen?

kzlarrrrrrr. en gec yarin test yapiyorsunuz. masallah atesler atak yapmisss. oleyyyy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…