Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bişey sorucam bazı ateş grafiklerinin bazılarında girilen ateşler arasında kesik çizgiler var bu ne anlama geliyo acaba

Günaydın kızlarrrrrr güzel bir gün diliyorum herkese ve üstelik bugün Cuma biraz daha sakinlik, biraz daha anlayış ve bebiş haberi istiyorummmmm

gunaydin canim. cok haklisin bugun sakin gecer umarim.
haklısınız kızlar, artık böyle şeyler de diler olduk topik için, sadece bebiş değil, sakinlik ve huzur...

asyahayat beni güldürdün kız
gün itibariyle de ateşini girmişsin şimdilik sakinlik hakim, bu arada eski tablonda biraz geç yumurtlamuşsın, bir sorun mu var pko gibi yoksa bir kerelik mi geç yumurtladın canım
bir de BTÇ yumurtaları kolay büyüttüğü için hem çifter çifter yumurtlama olabiliyormuş, hem de çabuk gelişebiliyormuş canım, inşallah etkisi oluyordur ben hiç kullanmadığım için etkilerini bizzat gözlemleyemedim

canım konuya duyarlılığın için çok teşekkür ederim, dediğin gibi sen de yapıyordun cevap verin diye, çok iyi hatırlıyorum ve bir allahın kulu da senin hakkında negatif düşünmedi, negatif değildin çünkü..
dediğin gibi üslup çok önemli, burası internet ortamı diye kimse birbirine böyle bir üslüpla yaklaşamaz, hele ki samimiyet yoksa
üstelik her zaman arkadaşların da benim de gördükçe yardım ettiği birisi olunca, ortada büyük bir haksızlık gördüm ve müdahale gereği duydum
müdahalemi ettim ve bitirdim, ısıtıp ısıtıp sunmadım kimseye
topiğin huzuru kaçtı bir süre bu nedenle ama geçti gitti
emin ol kimsecikler sana kırılmadı, biz de seni seviyoruuuuuz

canım hayırlı evlat olması en büyük dileğimiz, haklısın
erkek olursa babaya benzermiş ya çocukluğu, eşim de küçükken çoook yaramazmış aşırı boyutta
bakalım ne çıkacak onun peş,ne koşturmaktan 1 deri 1 kemik kalırım artık
ama kız olursa uslu olur anneeeeeeeeeeeeeeeem

canım doktor neler dedi bize de bildiiiiiir
inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan
ay sonunda da halayını çekerizz

17. gün yumurtladın bence sen yağmurummm
kasık ağrısı çatlamadır canım benim de deli gibi ağrımıştı aynı anlattığın gibi
bence yumurtladın 36,4 senin normal ateşin değli canım
yumurtladıktan sonra çıkan ateşlerinden
çalışmalar iyi olmuş bugün de olmasına gerek var mı demişdin yani dün için
dün pompiş olmuştur inşallah canım garanti olsun, bak hamiş kalırsan çok ararsın bu halvetli geceleri

canım ne güzel ya, bir ben de hissetesydim hayırlısıyla, bir şeyler var ama bağırsaklarımdan geliyor gibi acaba ilk hamişlilğim diye mi anlayamıyorum merocummm:44::44:

malesf canım aklıma gelince ölçtüm neyse zaten bu ay umdum yok birdaki ay adetten itibaren sabahları ölçerim saol yardımların için canım
rehal canım senin tablon var mıydı ff de??? topiğin iilk sayfasında göremedim de istersen ayarlayabiliriz, böyle takip etmek ve ovulasyona karar vermek zor olabiliyor

benim ateş düştü ümidim paspas oldu
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com

bugün bat günümdü..
ama hala adet olmadım..
sağ ve sol yanım acıyo..
böbrekler mi oluyo orası
filocum filocum filocum
dur bakalım daha çok erken ümidini kesiyorsun amaaa
bence bugün fırlayadabilir bu ateş haberin olsuuuuun
daha girmemişsin bu günün ateşini merak içerisindeyimm :18:
meryemenes, merhaba
beni de ilgilendiren bir yazı yazmışsın ben de bir şeyler yazmak isterim iznin olursa
bazı topiklerde gerçekten içeri girmek çok zor, ben bu topiğe birebilmek için 1 ay takip ettim hiç yazmadım, herkesi tanımak anlamak için çabaladım
ama bu kadar kasmama gerek yokmuş anladım
karanfilce olsun, nisbhr olsun yeliz olsun ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarım olsun hepsi çook yardımcı oldular onlardan öğrendim her şeyi sağolsunlar
ve her yeni gelen arkadaşa da kucak açtım kimseyi selamsız bırakmamaya çalıştım
bu topikte gerçekten gruplaşma yok asla yok hemde
bu topiğimizin çığ gibi büyüyor olmasından da belli zaten
biz kimseyi samimiyetsiz bulmadık ama konuşma tarzı kışkırtıcı laflar o yüzden yakışmıyor bu topiğe
dediğim gibi hiçbir arkadaşım yeni arkadaşlara kötü davranmaz asla, aksine iyi davranır
konuya duyarlılığın için çok teşekkür ederim tekrar
inşallah bebişlerin sağlıkla büyürler bu arada

tedavin hayırlı olsun canım
başlamak da bitirmenini yarısı

canım melek çok güzel cevaplamış, tam ben atılıyordum cevap vermeye
harikasın meleğimmmm

canım ff hesap konusunda yardımcı olurummm beni özelden mesaj at

Son düzenleme:
ekincim senin ilk hamişliğin olduğu için hissedememem normal.ben hep araştırıyorum deneyimli anneler daha çabuk hissediyormuş şaka maka büyüyo bizim bebişler yaa,bebek arabaları oto koltukları araştırıyorum habire.chicco dan olacak diyom benimkine herşeyin en güzelini alacaz yavruma

Kızlar lekelenme bugünde devam edince ben bastım gittim dr.a
Şimdi geldim, sonuçlar süper. Kistimin ilk boyutu 4.5x3.4 Şimdi ise kistim küçülmüş 4.1x2.7.
10unda başlayacağım ilaca bugün başla dedi.
6 tane yumurtam var, ama büyümezler sanırım.
Olsun şükür bugünümüze...

bugün meraklı günümdeyim galiba aklıma geldikce soru soruyorum yumurtlama zamanlarım yaklaşıyor ya heyecan yaptım ff tablosuna hergün akıntı şeklini girmek gerekiyor mu sabah ilk tuvalete gidişimde akıntıyı görüyorum gün içinde pek olmuyo sabahki akıntı şeklini girmelimiyim?

canım gözün aydın tedavi kısa sürede cvp verdi yani neden büyümezler dedin yumurtalarını

ekinci,
bizle ilgili yazdığın güzel duygular için çok sağol canım.
genelde burayı takip edemiyorum ama yazdığın yazıyı görmem gerekliymiş ki Allah denk getirdi..
biz bir çok arkadaş bir anda yorulduk ve bıraktık ve seni gördükçe mutlu oldum ki burayı bilen birilerine bırakmanın rahatlığı oluştu bizlerde de..

diğer arkadaşlar bilmezdir belki.. ben 2 yıl bu topikten hiç çıkmadım bir gün bırakacağım da hiç aklıma gelmezdi..
ama insanın ruh hali işte değişken..

bahar, orkide, şenay, funda, ben sanırım yorulduğumuzu hissettik..
yerimizi taze kanlara bıraktık
sizler de bizlere dua edin..
artık kendi adıma konuşayım doğal olma ihtimalim çok azaldı..
Tabi Allah isterse ihtimallerin hiç önemi kalmaz.

bizlerin topiğe uğramamasını mazur görün..
yaklaşık iki buçuk yıldır isteyip bir gebelik bile olmaması insanın hevesini bitiriyor..
herkese bol ateşli ve bebişli günler diliyorum

Yelizzz
Sen ne zaman başladın soğan kürüne?
Ben de yapmak istiyorum ama adet olamadım henüz

Regl 7. gün hayatım. 15 gün yapılmalıymış sonra ara verilmeliymiş.
Başla başla, bak bugün soğan kürümün 5. günü ve kistim ne kadar küçülmüş...

herkese günaydınnn umarım hamiş haberi aldığınız bigün olur......şimdi 19 Nisan'ın bnm yumurtlama günüm olma ihtimali nedir acaba şimdiden söyleyim bir süre benden çekebilirsiniz çnk çok heycanlıyımmmm

43a114 Fertility Charts

allahım hepinizin gönlüne güzel yüreğine göre versin inşallah.iyiki varsınız

Regl 7. gün hayatım. 15 gün yapılmalıymış sonra ara verilmeliymiş.
Başla başla, bak bugün soğan kürümün 5. günü ve kistim ne kadar küçülmüş...

Ama adetten sonra başlamak lazımmış ya ben adet olmadım şu ara olmam gerekiyordu 40. Günüm
Aslında başlasam söker mi ki acaba?
Bilemedim şimdi. Soğanın çok faydasını gören var bizde de işe yarar bak senin kiste faydası olmuş bile.
Ama adaetten sonra başlayın diyordu sanırım saraçoğlu.

aynıymışız nerdeyse ben eylülde 25 olacam canım sen?

kız küçüksün sen daha 29 um ben cnm hayırlısı Rabbim çok bekletmez inş.

kzlarrrrrrr. en gec yarin test yapiyorsunuz. masallah atesler atak yapmisss. oleyyyy.

erken gibi geliyor cuteheartım daha batı geçmedim ya o yüzden ama tabi işi tecrubelisine bırakmak gerekir

yaaaa sen ne harika bir hatunsun yelizim acaba çalışma olsa mı diyorum maşallah dipcik gibisin kuzum

akıntından emin olduğunda gir ...ben mesela ilk idrarırımda hiç bişi görmem ama gün içinde maşallahı vardır sonrada giriyorum ff ye akıntıları

patron Allah gönlüne göre versin inş... bizlere hakkı geçen herkezde Allah razı olsun inş.

Kist baskı yapıyodur

kız belli mi olurrr

amiiiiiiiiiiiiinnnn inş. neden 19 nisan yumyum ihtimalini sordun batın mı o gün yoksa ?

Bukadarmi sirin olur bir insan, cok tatlisin ve haklisin canim , tsk ederim canim benim.
Dedigin gibi yapiyorum , ates ölcmeyi biraktim ve 1 ay tatile gidiyoruz inaniyorum bana iyi gelecek.
Ilk hamile kaldigimda hic birsey denemeden hamile kaldim ama hamilelegiim uzun sürmedi, üzerinden 1 sene gecti hala hamilelik olmayinca insan herseyi deniyor.
Buda gereksiz stress yaratiyor, herseyi birakip tatil yapcam onun sonunda belki 1-2 ay incersinde olur.
Gceen seferde Dubai ye gittik döndük hamileydim, kismte artik.

Sen kendine ve ücüzlerine cok cok iyi bak.
Insallah saglikli ömürlü olurlar....

cnm neden cahillik olsun bat gelecek rgl tarihin demek neden tek gün deneme şansın var ?

bir sonraki adet tarihim kuvvetle muhtemel Mayısın ilk haftası falan(ki inşallah olmammmm)eşim sporcu ve şansımıza o hafta maç deplasman yani yanımda olmıycak birde sezon sonuna gelindiği için öyle sık boğaz edemem sakatlık olur yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…