canım derece girmediğin gün varsa o araya kesikçizgi atıyor ff..bişey sorucam bazı ateş grafiklerinin bazılarında girilen ateşler arasında kesik çizgiler var bu ne anlama geliyo acaba
Günaydın kızlarrrrrrgüzel bir gün diliyorum herkese ve üstelik bugün Cuma biraz daha sakinlik, biraz daha anlayış ve bebiş haberi istiyorummmmm
haklısınız kızlar, artık böyle şeyler de diler olduk topik için, sadece bebiş değil, sakinlik ve huzur...gunaydin canim. cok haklisin bugun sakin gecer umarim.
asyahayat beni güldürdün kızkıslar günaydın ben ateş ölçmeye devam ediyorum genelde geç yumurtlarım ama bu ay BÇT incir allah ne verdiyse yedim belki erken yumurtlarım ateşim bu 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com yorum yapabilirsiniz yapmazsanız küserimküsmekle kalmam sataşırım sataşmakla kalmam sayfalarca kavga ederim
şaka bir yana kıslar latife yapdım.yorum yapan yapmayan herkesten allah razı olsun.
canım konuya duyarlılığın için çok teşekkür ederim, dediğin gibi sen de yapıyordun cevap verin diye, çok iyi hatırlıyorum ve bir allahın kulu da senin hakkında negatif düşünmedi, negatif değildin çünkü..Yaklasik 3 yildan beri siteyi takip ediyorum fakat yeni evlendigim ve ihtiyac duydugum icin kisa bir sure oncede uye oldum.bende hamile kalmak icin hergun bir degisiklik yasayip bunu soru halinde burada paylasip hatta konu actim.bazilarina yazildi bazilarina yazilmadi.fakat burasi zengin biryer.arastirip sorularima cevap bulabildim.mutlu mutsuz hepimiz byrada gunluk sikintilarimizdan kacmak ve yardimlasmak icin bulunuyoruz.burasi soru sorup cevaplamak icin kurulmus bir site degil,doktor siteside degil.yani kimsebirseye mecbur degil tabiki insanlar samimi oldugu insanlara cevap verirler cunku az cok ne yasadigini biliyor.seni anlayabiliyorum aslinda sen sitem ermek ustemissin ama olmamis.cunku üslubun yanlis,arkadaslarinda bazilarinin sana cevaben yazdiklarini ve tepkilernide yanlis buldum.burada hickimse kimsenin kotulugunu huzursuzlugunu istemez.hepimiz insaniz ve sevildikce paylastikca mutly oluyoruz.üslub cok onemli.ben sunu yaptim mesela " arkadaslar neden cevap vermiyosunuuuuzzzzz yoksa beni istemuyomusunuuuuzzzzz : ((((((((( burada sitem,simariklik,sevimlilik ve sonundada uzgun biri...:))). Yani demem oki su sorunlarla dolu dunyamuzin su kucucuk alaninda bari mutlu olmayi becerebilelim.hayat sevince guzel.sevelim,guzel dusunelim.huzursuzluga hic gerek yok.kirdiysam izur diliyorum.hepinizi seviyorum canlarimmmmmmmmmm.
canım hayırlı evlat olması en büyük dileğimiz, haklısınekincim cnm hayırlı evlat olsun da inş. bak bende bir kuzen var evlerden ırak derler ya o cinsten Allah korusun yeni jenerasyon off fena ...Cutehartımcnm anneyle olmak güzel kesinliklede hasta ya off bir türlü toparlanamadı beyin kanaması felçten sonra ama şükür bugünlere...Bende de isim arşivi mevcuttur ilginç değişik isimleri severim bir ara erselna diyordum kızım olursa bakalım nasip kociş gülüyo ben böyle değişik isimler buldukça Annemler söyleyemez diyo ( çok umrumda)
canım doktor neler dedi bize de bildiiiiiirSelam kızlar nasılsınız baya oldu yazışamadık. evet benim kırmızılar geldi dün. bugün doktora gideceğim yeniden saat 2 de randevum var. yine klomene devam anlaşılan. zaten tahmin etmiştim nedense bu ay olmıcakmış gibi gelmişti. İnşallah hayırlısıyla bu döngüm güzel haberle devam eder. Kısmet artık ne yapalım. bu arada yeni tablom 423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
17. gün yumurtladın bence sen yağmurummmkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bi görünüp bi kayboluyorum bu araben geldim şimdi kimse yok iyi mi nasılsınız bacılarım ne var yok.. dün dediğim gibi çatlamışım ben sanırım tablom bu 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com dün kasıklarım çok kötü ağrıyordu ve su gibi yoğun akıtım var bi kaç gündür. ama uzayan akıntı yok sanki bende :26: zaten bugüne kadar nerdeyse hiç farketmedim ben o bahsedilen akıntıyı :44:sizce yumurtladım mı ben yaa :18: bi de bu sabah kasıklarım patlayacak giibi uyandım şu an da sağ kasığımda ara ara ağrı oluyor genelde hep solda ağrı olurdu benim ama bu ay başka sanki hayırlısı olur inşallah
şimdi ateşime göre ben bugün mü çatlamış oluyorum :44:dün annemi gönderdikten sonra çalışma olmuştu ama bugün de olmasına gerek var mı
canım ne güzel ya, bir ben de hissetesydim hayırlısıyla, bir şeyler var ama bağırsaklarımdan geliyor gibiSizi pazartesi sabah teste davet ediyorumtabii inşallah ogüne kadar hiiç beklemediğimiz misafir gelmezse Ayy resmen içim kıpır kıpır oldu.bu arada kızlar iki gündür geceleri yatma satimde bebeğimi hisseder oldum seyrimede deyil artık resmen kıpırdıyo.okadar güzel bi duyguki şu mübarek günde rabbim dileyen herkese versin aminnnnnnn!!!!
rehal canım senin tablon var mıydı ff de??? topiğin iilk sayfasında göremedim de istersen ayarlayabiliriz, böyle takip etmek ve ovulasyona karar vermek zor olabiliyormalesf canım aklıma gelince ölçtüm neyse zaten bu ay umdum yok birdaki ay adetten itibaren sabahları ölçerim saol yardımların için canım
filocum filocum filocumbenim ateş düştü ümidim paspas oldu
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün bat günümdü..
ama hala adet olmadım..
sağ ve sol yanım acıyo..
böbrekler mi oluyo orası
meryemenes, merhabacanım ya kusura bakma çok geç girebildim ve çıkmam lazım az sonra. seninle paylaşmak istediğim birşey var.
birkaç gün önce Aralık ocak ayında gebelik müjdesi bekleyenler diye br yer var oraya ben de nerdeyse 3 aydır yazıyorum ben gireli de 3 ay oldu. ya giriyorum orda ateş ölçmek de yok bir Allahın kulu selam versin selam verenler çok sınırlıydı bir yada iki kişi işte. en sonunda üçüzümün olabileceğini yazdım aman Allahım döküldü bana cevbap vermeyenlerin eteğindeki taşlar
işte millet 7. haftasında görebilmek için ne taklalar atmış bir tanesi nasıl gördün aklım almıyor demiş birisi beni sahte hesap olarak bulmuş, kimisine yapmacık samimiyetsiz geliyormuşum!!! off offf yani var ya bir selam ile he... en sonunda da patladım bende daha bu hafta içindeydi inan. sinirlendim girmiyorum oraya. sonuçta ölümlü dünya ve sen gördüğm kadarıyla çok eskisin canını sıkma. ama şunu söyleyim herbirimizde bu aralar değişik bir stres var heleki bu ateş ölçme olayı ciddi baskı yapıyor psikolojiye sana yine söylüyorum ölçme ciddiye alma ateş işini kendini eşinin kollarını sadece içinden geldiği ve eşini sevdiğin iin bırak ve birliktelikten sonra dik ayaklarını havaya duvara daya ve silkelen bak bu çok önemli :) ... Allah için burada guruplaşma yok bak diğer sayfada bana yazdıklarını oku nasıl sinirleneceksin sende.. nasıl ayıp ettiler. o yüzden sıkma canını burdakiler yine bir konu üzerinde konuşuyorlar enazından seni samimiyetsiz bulan yok inan bana. :) canını sıkma olur mu? ben de dua edeceğim seni,n için inş. o göbüşün bebişle dolar :)
çarşamba günü canım Allah nasip ederse o gün belli olacak 3 mü 2 mi tek mi kaldık :) nasip. bazen keselerin içi dolu olmayabiliyormuş. olmayan da kendiliğinden kayboluyormuş. etmez miyim bak sana yine söylüyorum canım seninki implantasyon kanaması. bebek yerleşirken kılcal damara denk geldiğinde tutunma işlemi birkaç admla kele,kan vs. olabiliyor ben bizzat yaşadım çünkü geliyor kuzucuk Allahın izniyle sen sırt üstü yatıp dinlenmeye çalış
oof kızlar ya ben çok bunaldım ya. kafam çok karıştı. size komik birşey söyleyim ben yumurtlama gününden sonra ateşimi ölçtüm :))) Allah Allah bu ateşi ölçünce ne oluyordu dedim durdum kendi kendime sonra okudum ki yazdıklarınızı Allah beni ne etmesin :)))) saflık işte ne yapacaksın :) ben de böyle bir insanım :)) meğerse yanlış zamanmış :)
tedavin hayırlı olsun canımYxlizzzzz kuzum yumoş falan yok bende yaa
Randevumu aldım gitcem doktora ama 8 mayısta
Doktorum çok yoğun taaaaaa bir ay sonraya randevu veriyorlar
Ben alıştım uzun süre adet olmamaya.
Ben de tedaviye başlayacam eşim razı oldu bebiş yapmaya
Gitcez bebek istiyoruz artık siyecez bakalım nasıl yönlendirecek beni.
O zamana kadar da beklerim adet oldum oldum olmadı zaten dr bişeyler tavsiye eder
İşteböleeee
canım melek çok güzel cevaplamış, tam ben atılıyordum cevap vermeyeherkese iyi akşamlar topik güzelleri bikaçgün ateş ölçümlerin biriksin diye yazmamıştım geçmişi okurken gözlerim yuvalarından çıktıbende aranıza yeni katıldım ve ilk yazdığım anca cvp aldım ve yönlendirildim bence çok büyük haksızlık yapılmış yardımcı olan arkadaşlara neyse bu tatsız konuyu geçiyim.size sormam gereken çok şey birikti kafamda öncelikle ateş tablomu bi paylaşayım
43a114 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bgn adet olmam gerekiyordu (hayatta şaşmazdı)sanırım kafayı çok taktığımdan henüz olmadım.:105:
şimdi bnm 1. sorum yumurtayı çatlattıktan snr 14 gün sayıyoruz ve Ogün adetmi görüyoruz?öyleyse düzenli adet gören birisi geçmişte inceleyip yumurtlama gününü bilebilirmi?
2.sorum ateşin yükseldiği günmü yumurtlama oluyor yoksa ertesi günmü?:44:
3.sorum yumurtanın çatladığı gün ilişki olursa erkek bebek şansı dahamı yüksek yoksa tam tersimi(bu kısmı sevmeyen olabilir lütfen kötü bişey söylemeyinnnn lütfennnnnnnnn gönlümden geçen bu napıyım )
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler herkese bebişli tatlı rüyalar.
canım ff hesap konusunda yardımcı olurummm beni özelden mesaj atbanada hesap yaparmısınızı melek hanım ben o ateşi dereceyle mi ölçcem hangi zamanlarda ölçcem vucut ısım yumurtlama tarihini baz almadan ateşimiz yüksekkenmi bebek olma durumu yüksek oluyor? o zaman bu su demek oluyormu adet olana dek pasooo ilişkiy giricez ouyyyy:44::44::44::44::44:
Kızlar lekelenme bugünde devam edince ben bastım gittim dr.a
Şimdi geldim, sonuçlar süper.Kistimin ilk boyutu 4.5x3.4 Şimdi ise kistim küçülmüş 4.1x2.7.
10unda başlayacağım ilaca bugün başla dedi.
6 tane yumurtam var, ama büyümezler sanırım.
Olsun şükür bugünümüze...
Yelizzz
Sen ne zaman başladın soğan kürüne?
Ben de yapmak istiyorum ama adet olamadım henüz
canım gözün aydın tedavi kısa sürede cvp verdi yani neden büyümezler dedin yumurtalarını
ekinci,
bizle ilgili yazdığın güzel duygular için çok sağol canım.
genelde burayı takip edemiyorum ama yazdığın yazıyı görmem gerekliymiş ki Allah denk getirdi..
biz bir çok arkadaş bir anda yorulduk ve bıraktık ve seni gördükçe mutlu oldum ki burayı bilen birilerine bırakmanın rahatlığı oluştu bizlerde de..
diğer arkadaşlar bilmezdir belki.. ben 2 yıl bu topikten hiç çıkmadım bir gün bırakacağım da hiç aklıma gelmezdi..
ama insanın ruh hali işte değişken..
bahar, orkide, şenay, funda, ben sanırım yorulduğumuzu hissettik..
yerimizi taze kanlara bıraktık
sizler de bizlere dua edin..
artık kendi adıma konuşayım doğal olma ihtimalim çok azaldı..
Tabi Allah isterse ihtimallerin hiç önemi kalmaz.
bizlerin topiğe uğramamasını mazur görün..
yaklaşık iki buçuk yıldır isteyip bir gebelik bile olmaması insanın hevesini bitiriyor..
herkese bol ateşli ve bebişli günler diliyorum
ayyy heyecan yaptım bennn. canım yarın yapsak çıkarmı ki sence ?:44:
Regl 7. gün hayatım. 15 gün yapılmalıymış sonra ara verilmeliymiş.
Başla başla, bak bugün soğan kürümün 5. günü ve kistim ne kadar küçülmüş...
aynıymışız nerdeyseben eylülde 25 olacam canım sen?
kzlarrrrrrr. en gec yarin test yapiyorsunuz. masallah atesler atak yapmisss. oleyyyy.
Kızlar lekelenme bugünde devam edince ben bastım gittim dr.a
Şimdi geldim, sonuçlar süper.Kistimin ilk boyutu 4.5x3.4 Şimdi ise kistim küçülmüş 4.1x2.7.
10unda başlayacağım ilaca bugün başla dedi.
6 tane yumurtam var, ama büyümezler sanırım.
Olsun şükür bugünümüze...
bugün meraklı günümdeyim galiba aklıma geldikce soru soruyorum yumurtlama zamanlarım yaklaşıyor ya heyecan yaptımff tablosuna hergün akıntı şeklini girmek gerekiyor mu sabah ilk tuvalete gidişimde akıntıyı görüyorum gün içinde pek olmuyo sabahki akıntı şeklini girmelimiyim?
ekinci,
bizle ilgili yazdığın güzel duygular için çok sağol canım.
genelde burayı takip edemiyorum ama yazdığın yazıyı görmem gerekliymiş ki Allah denk getirdi..
biz bir çok arkadaş bir anda yorulduk ve bıraktık ve seni gördükçe mutlu oldum ki burayı bilen birilerine bırakmanın rahatlığı oluştu bizlerde de..
diğer arkadaşlar bilmezdir belki.. ben 2 yıl bu topikten hiç çıkmadım bir gün bırakacağım da hiç aklıma gelmezdi..
ama insanın ruh hali işte değişken..
bahar, orkide, şenay, funda, ben sanırım yorulduğumuzu hissettik..
yerimizi taze kanlara bıraktık
sizler de bizlere dua edin..
artık kendi adıma konuşayım doğal olma ihtimalim çok azaldı..
Tabi Allah isterse ihtimallerin hiç önemi kalmaz.
bizlerin topiğe uğramamasını mazur görün..
yaklaşık iki buçuk yıldır isteyip bir gebelik bile olmaması insanın hevesini bitiriyor..
herkese bol ateşli ve bebişli günler diliyorum
Kist baskı yapıyodur
herkese günaydınnnumarım hamiş haberi aldığınız bigün olur......şimdi 19 Nisan'ın bnm yumurtlama günüm olma ihtimali nedir acaba şimdiden söyleyim bir süre benden çekebilirsiniz çnk çok heycanlıyımmmm
43a114 Fertility Charts
amiiiiiiiiiiiiinnnn inş.neden 19 nisan yumyum ihtimalini sordun batın mı o gün yoksa ?
canım ya kusura bakma çok geç girebildim ve çıkmam lazım az sonra. seninle paylaşmak istediğim birşey var.
birkaç gün önce Aralık ocak ayında gebelik müjdesi bekleyenler diye br yer var oraya ben de nerdeyse 3 aydır yazıyorum ben gireli de 3 ay oldu. ya giriyorum orda ateş ölçmek de yok bir Allahın kulu selam versin selam verenler çok sınırlıydı bir yada iki kişi işte. en sonunda üçüzümün olabileceğini yazdım aman Allahım döküldü bana cevbap vermeyenlerin eteğindeki taşlar
işte millet 7. haftasında görebilmek için ne taklalar atmış bir tanesi nasıl gördün aklım almıyor demiş birisi beni sahte hesap olarak bulmuş, kimisine yapmacık samimiyetsiz geliyormuşum!!! off offf yani var ya bir selam ile he... en sonunda da patladım bende daha bu hafta içindeydi inan. sinirlendim girmiyorum oraya. sonuçta ölümlü dünya ve sen gördüğm kadarıyla çok eskisin canını sıkma. ama şunu söyleyim herbirimizde bu aralar değişik bir stres var heleki bu ateş ölçme olayı ciddi baskı yapıyor psikolojiye sana yine söylüyorum ölçme ciddiye alma ateş işini kendini eşinin kollarını sadece içinden geldiği ve eşini sevdiğin iin bırak ve birliktelikten sonra dik ayaklarını havaya duvara daya ve silkelen bak bu çok önemli :) ... Allah için burada guruplaşma yok bak diğer sayfada bana yazdıklarını oku nasıl sinirleneceksin sende.. nasıl ayıp ettiler. o yüzden sıkma canını burdakiler yine bir konu üzerinde konuşuyorlar enazından seni samimiyetsiz bulan yok inan bana. :) canını sıkma olur mu? ben de dua edeceğim seni,n için inş. o göbüşün bebişle dolar :)
valla cahilliğime verin ama bat dediğiniz nedirbnm tek gün deneme şansım var ondan soruyorum
cnm neden cahillik olsun bat gelecek rgl tarihin demek neden tek gün deneme şansın var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?