Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

anladım cnmm . Hayırlısı olsun olacağı varsa olur tablonu takib et yumyum olma ihtimalinin yüksek olduğu günler çalışma olsun elinizden geldiğince umarım hemen gelr bebişin

arkadaşlar ben adet oluyorum leke gördüm çünkü ateşim de düşer sanırım genelde önce leke görürüm 1-2 gün sonra adet olurum... tablomu benimle beraber takip ettiniz yardımcı oldunuz çookk teşekkür ederim hepinize perikızı canım senin güzel haberlerini bekliyorum inşaallah...

aaaaaa cnm çok ümitliydim senden ama tabi sadece ve sadece Allah bilir ...ama yinede ateşinin düştüğünü görücem sen topiğin sahibi karanfilceye özelden msj at o seni listeye kayıt eder sen olmasanda biz senin tablonu takip ederiz şeker ateşleri ölçmeye devam et belli olmaz dün filozoftan da leke gelmiş ama bugün sesi çıkmada hayırlısı olsun inş.

Aaa,ateşinde pek güzeldi halbuki :44: neyse canım sıkma canını dur bakalım gün doğmadan neler doğar

yaa cnm bende çok ümitlenmiştim hayırlısı artık mevlam iyisini bilir.... ben eklerim tabloyu inşaallah canım. filozoftan senden müjde bekleliyorum inşaallah
Aaa,ateşinde pek güzeldi halbuki :44: neyse canım sıkma canını dur bakalım gün doğmadan neler doğar

sağol canım hayırlısı inş fazla beklemem...

Canım düzenli adet olabilmek, yumurtladığını ve ateşinin yükseldiğini görmek bile bir nimet, hiç üzülme. Yeni döngün yeni yumoşlar.
Bak bana ne adet oldum ne de yumurtladım. Ateşim 36.3 ün üstüne çıkmıyo
Er ya da geç olur, hayırlısıyla gelsin bebişin :)

desteğin için çok teşekkür ederim canım. inşaallah en kısa zamanda sende sıkıntılarından kurtulursun bebeğinin haberini alırsın çok iyisiniz hepiniz sağolunnn...

tatlım şimdi tam olarak kırmızılar geliyor mu ?

canım bence geliyor yani bende hep öle olur hafif bi leke görürüm 1-2 güne gelir reglim..

bak geçenlerde cuteheart şöyle demişti ...bazen gün içinde düşer ateşim birden adet olurum diye müsaitsen ölçermisin bir ateşini merak ettim

bak geçenlerde cuteheart şöyle demişti ...bazen gün içinde düşer ateşim birden adet olurum diye müsaitsen ölçermisin bir ateşini merak ettim

ölçtüm canım 37,4 çıktı şuan. geçen leke gördüğüm günün ertesi günü başladım ateş ölçmeye o zaman sabahki derece 36,4 tü..

ölçtüm canım 37,4 çıktı şuan. geçen leke gördüğüm günün ertesi günü başladım ateş ölçmeye o zaman sabahki derece 36,4 tü..

36.4 Normalde 37.4 ne cnm yalnış mı yazdın yoksa 37.4 fena bir ateşşş

peerikizi naber? benim ateş düşmeye başladı. pzt kırmızılar gelir.

yok canım doğru yazdım tekrar ölçtüm sonra 37,3 çıktı bu sefer:44: birden düşecek herhalde yaaa..

ALA ala :44: en teresan 36,4 olsa anlarım da neyse sen sabah ölçüm girmeye devam et cnm tablonuda kaydettir istersen ilk sayfada listede olursun

peerikizi naber? benim ateş düşmeye başladı. pzt kırmızılar gelir.

nesli cnm hoşgeldin ,, hade ya demek düştü ateş offf aman bat lar yaklaştıkça ateşler diplere vuruyo hayırlısı artık ...batlarımız aynı bakalım döngüm uzun olduğu için henüz düşüşe geçmedim

hoşbulduk canım...ben olmadan iki gün önce düşüşe geçiyor. ama işin ilginç tarafı tek bir adet sancım yok. eskiden 5-6 gün önce başlardı. bi de çarşamba günü iki damla kan geldi. bu da ilk kez başıma geldi. ama bugün düşüşü görünce kesinleşti hamile olmadığım..gerçi ümidim de çok azdı.

ALA ala :44: en teresan 36,4 olsa anlarım da neyse sen sabah ölçüm girmeye devam et cnm tablonuda kaydettir istersen ilk sayfada listede olursun

tamam canım ben zaten ölçmeye devam edecem hayırlısı artık bakalım..

al benden de o kadar benim de hiç sancım yok san ki bittim gibi yani 1-2 öncesine kadar ince kasık ağrılarım oldu ama şimdi hiç bişe yok düştü derken kaç ff tablon varmı bazen düşüp tekrar yükselebiliyor cnm

var tatlım. iki aydır tutuyorum..benim arada kasıklarımda batma oldu ama onlar da geçti..biraz sol bacağım sızlıyor o kadar.benim ateş dün 37.00 dı bugün 36.7 oldu..

var tatlım. iki aydır tutuyorum..benim arada kasıklarımda batma oldu ama onlar da geçti..biraz sol bacağım sızlıyor o kadar.benim ateş dün 37.00 dı bugün 36.7 oldu..

KIZ ne düşmesi zıpkın gibi ateş tablonu atarmısın cnm merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…