Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZ ne düşmesi zıpkın gibi ateş tablonu atarmısın cnm merak ettim

Komsummm nbr nasilsin
İnsallah hamilesindir atesin super gorunuyo
Ama son gun bile dusebiliyo sen herseye hazirlikli ol
Zaten henuz yenisin hamile kalirsin insallah bu ya olmasada uzulme

nasıl atıcam? tarif eder misin tatlım.

CANMMM fertility friend hesabına girdikten sonra , üsteki seçeneklerden sharing olana tıklıyorsun orada bir bölüm daha acılıcak orta kısımda setup var ona tıklıyosun , daha sonra your charting diye bir yazı var onun alt kısmındaki penceredeki adresin hepsini seçip buraya cvplandırdığın kısma kopyalıyosun şeker bekliyorum aynen bu benim ki

4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com

Komsummm nbr nasilsin
İnsallah hamilesindir atesin super gorunuyo
Ama son gun bile dusebiliyo sen herseye hazirlikli ol
Zaten henuz yenisin hamile kalirsin insallah bu ya olmasada uzulme

cnmmm çok şükür sen nasılsın ?

Evet cnm biliyorum o yüzden isterken bile kaptırmak istemiyorum kendimi topic canlarım sağolsun beni heyecanlandırıyolar daha var vakit geçen ay gelmeden 2 gün önce düşmüştü bakalım nasip bir kaç güne sonucu görücez :18:

429c0e Ovulation charts on FertilityFriend.com

kuzu senin ateş çok güzel artıyo...maşallah..inş güzel haberlerini alırız. benimki geçen ay da böyle oldu..yani benim 36.7 im bir hayli düşük demek:) yarın 36.5 olur pzt de regl olurum.

süpersin hayatım dediğin gibi düşmüş ateşin ama işte belli olmuyor yarında bir ölç bakalım çünkü ovulasyon olduğunda da ff bir kaç güne kesin karar veriyor rgl içinde öğle düşünelim istersen ilk sayfada liste var hamişlerin ateş tabloları var oraya bir göz at aşşağı yukarı kıyasla kendininkiyle şekerim inip çıkadabiliyor iyice dibede vurabiliyor ama umut dünyası dimi kuzum

çok kıyas yaptım şeker....o tabloları ezberledim:) umut etmiim çünkü geçen ay da böyleydi tablom..benim ateş ortalamam da yüksektir zaten normalde. gerçi bu ay ovulasyonda önceki haftaö ve ovulasyon civarım da idrar yolu enf vardı. o da baya yükseltti ateşimi. hayırlısı olsun şeker...önümüzdeki ay umarım olur...ben şimdi çıkıyorum kocaya yemek yapıcam...öptüm çokkk. teşekkür ederim yorumun için......

tabiiii cnm sen kendi bünyeni daha iyi tanırsın Allah'a emanet ol kolay gelsin

desteğin için çok teşekkür ederim canım. inşaallah en kısa zamanda sende sıkıntılarından kurtulursun bebeğinin haberini alırsın çok iyisiniz hepiniz sağolunnn...

Bizi yine en iyi anlayan bizleriz canım.
Ben de tedavlye başlayacağım önümüzdeki ay
Adetimi de bekliyorum bakalım geldi geldi gelmezse de kendi bilir :)

canım karanfilcee
ben çirkin ördek yavrusu gibi olan kabus tabloma ağlarken, bana tablo bulmuştun 106. günüde yumurtlayıp kanda pozitif gören bir tablo...
o benim ağlamamı kesmişti o gün ve belki de sen benim toparlanmamı sağlamıştın
bu sadece yardımlarından birisi...
bunları asla unutamam, bu topiğin bu kadar ekmeğini yemişken yeni gelen arkadaşlara yardımcı olmak benim için hem büyük bir zevk hem de boynumun borcu
sizlere inan hep dua ediyorum daha geçen gün gece saatlerce eski yazıları okudum, baharın topik başına konması için yaptığı tablo denemelerini falan gördüm
eğlendim kendi kendime
sizinle bu topik gerçekten çok güzeldi, tabiiki ruh halin dinlenmeyi gerektiriyorsa onu yapacaksın canım
inşallah da ansızın beklenmeden gelen bir müjdeli haberinle hepimize halay çektireceksin
inanıyorum onun da bir gün olacağına, sakın ümidini yitirme arkadaşım, bana bunu sen öğrettin, unuttun mu

bişey sorucam bazı ateş grafiklerinin bazılarında girilen ateşler arasında kesik çizgiler var bu ne anlama geliyo acaba
canım kesikli çizgilerden mavi olan var dereceler arası onları soruyorsan eğer, onlar aradaki günün ateşini girmemişsin demek, o otomatik birleştiriyor
eğer yumurtama çizgisi olan artı şeklindeki kırmızıyı diyorsan ( bazen o da kesikli olabiliyor) tam kesin olmamakla birlikte yumurtlama günün şu demek
anlatamadım ama yani yumurtlaman olmuş olabilir ama çok da kesin değil demek

canım derece girmediğin gün varsa o araya kesikçizgi atıyor ff..

merak ettiğim için soruyorum fazla mı meraklıyım ne BÇT ne oluyo
BTÇ = Bal tarçın çörekotu kürü demek
topiğin başına kısaltmaları da yazmak lazam aahahaha
ben de geçenlerde öğrendim BTÇ yi canım

canım evet yaaa büyüyorlar karnım da azıcık büyüdü sankim
biz de araştırmayı geçtik almaya başladık bebişimin 30 tulumu olmuştur kesin
badiler taytlar o biçim zaten
unisex alıyoruz hep ama araya kayınvalidem pembişleri de sıkıştırdı, neyse canım erkek olsa da giyecek artık, koca şansal büyüka giyiyor
bebek arabası da araştırmadayız KAPBULA diye marka var canım organik ürünleri hep, orada çok şık arabalar var bakalım henüz düşünüyoruz
bu araba oto koltuğu gibi büyükbaşları alınca bana da haber ver tatlım hangi marka model aldın
ben de yazarım alırsak

canım yaaaaa böyle güzel haberlerle gel hep inşallah
çoook sevindiimm
soğan kürü de mucize midir nedir
yalnız yelizcim ummadık yumyum baş yarar haberin olsun

canım akıntı girersen hem akıntı hem ateş artışı ikisini bir dikkate alarak çizgi çekiyor
tabii girersen daha iyi olur
şimdi akıntı gireceksen öncelikle
* emin olmadığın günler giriş yapma
* bir gün içinde hem watery hem creamy görebilirsin, en fertil akıntıyı gireceksin her zaman, yani bu durumda watery kıvamlı akıntı girişi yapman gerekir. eggwhite akıntı varsa onu direk girebilirsin
* ilişki öncesi vajinal sulanma konusunda da her zman aeggwhite oluyor akıntı onu dikkate alma canım o yüzden ilişki öncesi ıslanma akıntısını dikkate alma yani yanıltabilir
* ilişki sonra günlerde içine boşalan meni de akıntıda yanıltabilir, ama sen yine kendine göre ayırt edebilirsin akıntının kıvamını, içinden meniler tamamen boşalınca kontrol edebilirsin akıntını

canım çok olası bence o tarihte yumurtlaman, inşallah da olur, aman adet bitince gün aşırı çalışın da, siz elinizden geleni yapmış olun
bebiş de gelir inşallah

canım sen bu adeti bitir de sonra başla küre
karışıklık olmasın bence
tedaviye de başlıyorsunuz artık allaaaah klomenler dana gibi büyütür yumyumlarını da çifter çifter hamile kalırsın inşalaah sonra da ayy kusmalarıııım ayy şiştiiiiiim dersin inşallah

valla cahilliğime verin ama bat dediğiniz nedir bnm tek gün deneme şansım var ondan soruyorum
BAT: beklenen adet tarihi
kısaltmalarımız çok hoş yaa
BATsın bu BATlaaaaaaaar
canım yaaa bu kadar yüksek ateşle de adet nadiren gelir
o lekelenme yerleşme lekelenmesi olmasın sakın

canııııııııııııım körolasıca pko işte aaay, rabbim başka dert vermesi yine de ne diyeyim...
tedaviye cevap vereceksin inşallah canım güzel düşün içini rahat tutarak bekle adeti, yapacak bir şey yok

canım ateş düşmüş ama adete gelmezse umut vardır her zman

Ekinci kuşum söylediklerin beni hayal dünyasına soktu bir an. Suratıma kocaman bir gülümseme kondu :)
Bende de klomen ile yarayacak diye düşünüyorum çok umutluyum.
Yeter ki tedaviye bir adım atalım kociş de hee diyince umut doldum zaten :)
Bu pko kaderimiz napalım çok şükür buna da, Rabbim başka dert vermesin.
Yumurta var ya olur elbet bi şekilde.
Haa inşallah eşimde de bir problem yoktur da hemen olur, beraber büyütürüz sıpalarımızı

Kız ekinci çifter çifter demişsin bir de ikiz olursa sen gör şamatayı

abooooooo bi yaşıma daha girdim ben bunu tıbbi bir terim sanıyordum yaaaa hahahahahahahahah
hiç bir tıbbiliği yok canım bayanların kısaltmaları işte
ben de kk da öğrendim bu kısaltmayı

canım inşallah hep böyle güzel düşün, gelecek meleklerin inşallah, kocanda da sorun yoktur allahın izniyle
eşinin de artık sana destek çıkması beni çok sevindiriyor canım

merhaba arkadaşlar ben de bu ay ateş ölçüyorum tabloya beni de ekler misiniz bu arada hamilelik tablom uğur getirsin diye eklenmiş bir şey hamiş değilim yoksam . 4387ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
canaım topik sahibimiz karanfilceye özelden mesaj at ateş linkini o ekler seni
yumurtlamaya yakın günlerdesin sanki çalışın bol bol
Kız ekinci çifter çifter demişsin bir de ikiz olursa sen gör şamatayı
canım allah gönlünüze göre versin

sınırlı kotamız yeterli olmadığı için sınırsıza çeviricektik o mevcutu iptal ettik internetim kapandı yenisi açılana kadar olmayacak inşallah önümüzdeki hafta içi açılır çünkü önümüzdeki hafta yumurtlama haftam olduğu için sizin yardımlarınıza ihtiyacım vardı kötü oldu benim için anneme geldiğim zaman ya da dükkanda olduğum zamanlar girebilirim sorularımı biriktiririm

Ekinci
Eşim hemen olur zannediyordu baktı bi hareket yok onun kafaya da dank etti.
Bir de ben çok istiyorum, tedavi olmazsak mutsuz olacağımı anladı çok şükür ki destek olmaya karar verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…