KIZ ne düşmesi zıpkın gibi ateş tablonu atarmısın cnm merak ettim
KIZ ne düşmesi zıpkın gibi ateş tablonu atarmısın cnm merak ettim
nasıl atıcam? tarif eder misin tatlım.
Komsummm nbr nasilsin
İnsallah hamilesindir atesin super gorunuyo
Ama son gun bile dusebiliyo sen herseye hazirlikli ol
Zaten henuz yenisin hamile kalirsin insallah bu ya olmasada uzulme
CANMMM fertility friend hesabına girdikten sonra , üsteki seçeneklerden sharing olana tıklıyorsun orada bir bölüm daha acılıcak orta kısımda setup var ona tıklıyosun , daha sonra your charting diye bir yazı var onun alt kısmındaki penceredeki adresin hepsini seçip buraya cvplandırdığın kısma kopyalıyosun şekerbekliyorum aynen bu benim ki
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
CANMMM fertility friend hesabına girdikten sonra , üsteki seçeneklerden sharing olana tıklıyorsun orada bir bölüm daha acılıcak orta kısımda setup var ona tıklıyosun , daha sonra your charting diye bir yazı var onun alt kısmındaki penceredeki adresin hepsini seçip buraya cvplandırdığın kısma kopyalıyosun şekerbekliyorum aynen bu benim ki
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
süpersin hayatım dediğin gibi düşmüş ateşin ama işte belli olmuyor yarında bir ölç bakalım çünkü ovulasyon olduğunda da ff bir kaç güne kesin karar veriyor rgl içinde öğle düşünelim istersen ilk sayfada liste var hamişlerin ateş tabloları var oraya bir göz at aşşağı yukarı kıyasla kendininkiyle şekerim inip çıkadabiliyor iyice dibede vurabiliyor ama umut dünyası dimi kuzum
çok kıyas yaptım şeker....o tabloları ezberledim:) umut etmiim çünkü geçen ay da böyleydi tablom..benim ateş ortalamam da yüksektir zaten normalde. gerçi bu ay ovulasyonda önceki haftaö ve ovulasyon civarım da idrar yolu enf vardı. o da baya yükseltti ateşimi. hayırlısı olsun şeker...önümüzdeki ay umarım olur...ben şimdi çıkıyorum kocaya yemek yapıcam...öptüm çokkk. teşekkür ederim yorumun için......
desteğin için çok teşekkür ederim canım. inşaallah en kısa zamanda sende sıkıntılarından kurtulursun bebeğinin haberini alırsınçok iyisiniz hepiniz sağolunnn...
canım karanfilceeekinci,
bizle ilgili yazdığın güzel duygular için çok sağol canım.
genelde burayı takip edemiyorum ama yazdığın yazıyı görmem gerekliymiş ki Allah denk getirdi..
biz bir çok arkadaş bir anda yorulduk ve bıraktık ve seni gördükçe mutlu oldum ki burayı bilen birilerine bırakmanın rahatlığı oluştu bizlerde de..
diğer arkadaşlar bilmezdir belki.. ben 2 yıl bu topikten hiç çıkmadım bir gün bırakacağım da hiç aklıma gelmezdi..
ama insanın ruh hali işte değişken..
bahar, orkide, şenay, funda, ben sanırım yorulduğumuzu hissettik..
yerimizi taze kanlara bıraktık
sizler de bizlere dua edin..
artık kendi adıma konuşayım doğal olma ihtimalim çok azaldı..
Tabi Allah isterse ihtimallerin hiç önemi kalmaz.
bizlerin topiğe uğramamasını mazur görün..
yaklaşık iki buçuk yıldır isteyip bir gebelik bile olmaması insanın hevesini bitiriyor..
herkese bol ateşli ve bebişli günler diliyorum
canım kesikli çizgilerden mavi olan var dereceler arası onları soruyorsan eğer, onlar aradaki günün ateşini girmemişsin demek, o otomatik birleştiriyorbişey sorucam bazı ateş grafiklerinin bazılarında girilen ateşler arasında kesik çizgiler var bu ne anlama geliyo acaba
canım derece girmediğin gün varsa o araya kesikçizgi atıyor ff..
BTÇ = Bal tarçın çörekotu kürü demekmerak ettiğim için soruyorum fazla mı meraklıyım neBÇT ne oluyo
canım evet yaaa büyüyorlar karnım da azıcık büyüdü sankimekincim senin ilk hamişliğin olduğu için hissedememem normal.ben hep araştırıyorum deneyimli anneler daha çabuk hissediyormuşşaka maka büyüyo bizim bebişler yaa,bebek arabaları oto koltukları araştırıyorum habire.chicco dan olacak diyom benimkine herşeyin en güzelini alacaz yavruma
canım yaaaaa böyle güzel haberlerle gel hep inşallahKızlar lekelenme bugünde devam edince ben bastım gittim dr.a
Şimdi geldim, sonuçlar süper.Kistimin ilk boyutu 4.5x3.4 Şimdi ise kistim küçülmüş 4.1x2.7.
10unda başlayacağım ilaca bugün başla dedi.
6 tane yumurtam var, ama büyümezler sanırım.
Olsun şükür bugünümüze...
canım akıntı girersen hem akıntı hem ateş artışı ikisini bir dikkate alarak çizgi çekiyorbugün meraklı günümdeyim galiba aklıma geldikce soru soruyorum yumurtlama zamanlarım yaklaşıyor ya heyecan yaptımff tablosuna hergün akıntı şeklini girmek gerekiyor mu sabah ilk tuvalete gidişimde akıntıyı görüyorum gün içinde pek olmuyo sabahki akıntı şeklini girmelimiyim?
canım çok olası bence o tarihte yumurtlaman, inşallah da olur, aman adet bitince gün aşırı çalışın da, siz elinizden geleni yapmış olunherkese günaydınnnumarım hamiş haberi aldığınız bigün olur......şimdi 19 Nisan'ın bnm yumurtlama günüm olma ihtimali nedir acaba şimdiden söyleyim bir süre benden çekebilirsiniz çnk çok heycanlıyımmmm
43a114 Fertility Charts
canım sen bu adeti bitir de sonra başla küreAma adetten sonra başlamak lazımmış ya ben adet olmadım şu ara olmam gerekiyordu 40. Günüm
Aslında başlasam söker mi ki acaba?
Bilemedim şimdi. Soğanın çok faydasını gören var bizde de işe yarar bak senin kiste faydası olmuş bile.
Ama adaetten sonra başlayın diyordu sanırım saraçoğlu.
BAT: beklenen adet tarihi
valla cahilliğime verin ama bat dediğiniz nedirbnm tek gün deneme şansım var ondan soruyorum
canım yaaa bu kadar yüksek ateşle de adet nadiren gelirarkadaşlar ben adet oluyorum leke gördüm çünküateşim de düşer sanırım genelde önce leke görürüm 1-2 gün sonra adet olurum... tablomu benimle beraber takip ettiniz yardımcı oldunuz çookk teşekkür ederim hepinize perikızı canım senin güzel haberlerini bekliyorum inşaallah...
canııııııııııııım körolasıca pko işte aaay, rabbim başka dert vermesi yine de ne diyeyim...Canım düzenli adet olabilmek, yumurtladığını ve ateşinin yükseldiğini görmek bile bir nimet, hiç üzülme. Yeni döngün yeni yumoşlar.
Bak bana ne adet oldum ne de yumurtladım. Ateşim 36.3 ün üstüne çıkmıyo
Er ya da geç olur, hayırlısıyla gelsin bebişin :)
canım ateş düşmüş ama adete gelmezse umut vardır her zman
BAT: beklenen adet tarihi
kısaltmalarımız çok hoş yaa
BATsın bu BATlaaaaaaaar
abooooooo bi yaşıma daha girdimben bunu tıbbi bir terim sanıyordum yaaaa hahahahahahahahah
canım inşallah hep böyle güzel düşün, gelecek meleklerin inşallah, kocanda da sorun yoktur allahın izniyleEkinci kuşum söylediklerin beni hayal dünyasına soktu bir an. Suratıma kocaman bir gülümseme kondu :)
Bende de klomen ile yarayacak diye düşünüyorum çok umutluyum.
Yeter ki tedaviye bir adım atalım kociş de hee diyince umut doldum zaten :)
Bu pko kaderimiz napalım çok şükür buna da, Rabbim başka dert vermesin.
Yumurta var ya olur elbet bi şekilde.
Haa inşallah eşimde de bir problem yoktur da hemen olur, beraber büyütürüz sıpalarımızı
canaım topik sahibimiz karanfilceye özelden mesaj at ateş linkini o ekler senimerhaba arkadaşlar ben de bu ay ateş ölçüyorum tabloya beni de ekler misiniz bu arada hamilelik tablom uğur getirsin diye eklenmiş bir şey hamiş değilim yoksam . 4387ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım allah gönlünüze göre versinKız ekinci çifter çifter demişsin bir de ikiz olursa sen gör şamatayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?