merhaba arkadaşlar ben de bu ay ateş ölçüyorum tabloya beni de ekler misiniz bu arada hamilelik tablom uğur getirsin diye eklenmiş bir şey hamiş değilim yoksam . 4387ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım hakikaten öyle birbirimizi daha iyi anlıyoruz bencede.. inşaallah tedavinle beklemeden hemen müjdeni alırsın canım inan herkese çok dua ediyorummm:)Bizi yine en iyi anlayan bizleriz canım.
Ben de tedavlye başlayacağım önümüzdeki ay
Adetimi de bekliyorum bakalım geldi geldi gelmezse de kendi bilir :)
valla canım geliyor gibi yaa İnşaallah öyledir ama pek sanmıyorum hayırlısı bakalımcanım yaaa bu kadar yüksek ateşle de adet nadiren gelir
o lekelenme yerleşme lekelenmesi olmasın sakın
canım bu günleri boş geçirme. bugün yarın yumurtlayacaksın gibi görünüyor. akıntın da gelmiş, ateşin de düşük
arkadaşlar ben adet oluyorum leke gördüm çünküateşim de düşer sanırım genelde önce leke görürüm 1-2 gün sonra adet olurum... tablomu benimle beraber takip ettiniz yardımcı oldunuz çookk teşekkür ederim hepinize perikızı canım senin güzel haberlerini bekliyorum inşaallah...
bak geçenlerde cuteheart şöyle demişti ...bazen gün içinde düşer ateşim birden adet olurum diye müsaitsen ölçermisin bir ateşini merak ettim
ölçtüm canım 37,4 çıktı şuan. geçen leke gördüğüm günün ertesi günü başladım ateş ölçmeye o zaman sabahki derece 36,4 tü..
ben varken neden kimse yok yaa ağlayacağım yaaaaaaaaaaaa
merhaba arkadaşlar ben de bu ay ateş ölçüyorum tabloya beni de ekler misiniz bu arada hamilelik tablom uğur getirsin diye eklenmiş bir şey hamiş değilim yoksam . 4387ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar selam ben bu ateş ölçer sisteminden bişey anlamadım insannın ateşi her an değişkenlik göstermezmi ? yumurtlama günlerindemi ateşime bakıcmda o ilk syfadaki sisteme yazıcam.kafam basmıyor birileri yardımcı olurmu ? birde ben zaten hftaya doktora gidicem artık bebek düşündüğüm için ama basladık gene calısmalara. 1 nisandan beri basladık calısmalara bebek oldugu ancak nisan ayında adet günnümü geçersem anlasılır dimi cunku sundan soruyorum bugun yatakodamı değiştirdim yaz temizliği yaptım belki öylesine gelmiştir bilemicem ama vc ye gittiğimde az bi kan lekesi gelmişti dahada gelmdi ama dünden beride belim totoma dogru birşeyler agrıyodu gece yatınca iyiy olmustum ama bugun temizlkten sonra gene agrım basladı resmen totom cıkıcaktı yerinden vcyew gidince kan gördm eşime söyledm acaba bebekmi vardı diyo hayır olması imkansız bz daha 1 nisanda calısmalara basladık daha benim adet olmama cok var olursa bile son zamanlar cıkar dedim birileri beni aydınlatırmı bu konuda kafam karıstı :26::26:
bebek oldugu zaman olduki tuttu 5 günde belli olurmuki sacma değilmi bu ?
kızlar selam ben bu ateş ölçer sisteminden bişey anlamadım insannın ateşi her an değişkenlik göstermezmi ? yumurtlama günlerindemi ateşime bakıcmda o ilk syfadaki sisteme yazıcam.kafam basmıyor birileri yardımcı olurmu ? birde ben zaten hftaya doktora gidicem artık bebek düşündüğüm için ama basladık gene calısmalara. 1 nisandan beri basladık calısmalara bebek oldugu ancak nisan ayında adet günnümü geçersem anlasılır dimi cunku sundan soruyorum bugun yatakodamı değiştirdim yaz temizliği yaptım belki öylesine gelmiştir bilemicem ama vc ye gittiğimde az bi kan lekesi gelmişti dahada gelmdi ama dünden beride belim totoma dogru birşeyler agrıyodu gece yatınca iyiy olmustum ama bugun temizlkten sonra gene agrım basladı resmen totom cıkıcaktı yerinden vcyew gidince kan gördm eşime söyledm acaba bebekmi vardı diyo hayır olması imkansız bz daha 1 nisanda calısmalara basladık daha benim adet olmama cok var olursa bile son zamanlar cıkar dedim birileri beni aydınlatırmı bu konuda kafam karıstı :26::26:
bebek oldugu zaman olduki tuttu 5 günde belli olurmuki sacma değilmi bu ?
bende ateş tablosuna eklenmek istiyorum ama özel msj yollayamıyorum acaba rica etsem bnide ekletirmisiniz
canim. son adet tarihin ne zaman? regl uzunlugun ne?
simdi. yumurta ile sperm birlesir ve dollenir. bu dollenmeden sonra 3-5 gun arasinda rahime doru dollenen yumurta iner ve bu sure sonunda rahme yerlesir ve gebelik hormonu salgilanmaya baslar. bazen bu yerlesme sirasinda dollenen yumurta rahimde kilcal damara denk gelir va az leke tarzinda kanamaya neden olur. yani eger yumurtlama donemindeysen o zaman bebek kaynakli kanama yasamis olabilirsin. ama basta yazdigim soruya cevap yazarsan daha rahat cevap verebilirim.
canım 28 gnde bir adet oluyorum düzenlid adetlerim 6 şar gün sürer.en son-26 Martta det oldum ama 25 martta kahve leke geldi aksam üstü olmama yakın bi gün evvel anlarım hem agrıdan hemde akıntı rengim kahve leke olur.bugun ve dünde asırı akıntım olmaya basladı sümüksü beyaz renk.normaldede oluyordu ama bu ay akıntım cogaldı ya mikrop kaptı yada üşüttüm günlk ped kullandım bende.Bugunki minnacık kanama şüpheye düşürdü beni anlayamadım.Ben hamileysem en erken ne zaman belli olur gerçi hftaya doktora gidicem ama merak içimi yiyo. test alsam testte cıkmaz daha adet olmama cok var.
unutmadan ateşimi ölçemedm daha almadım ama vucut ısım cok duştan sonra soguk su dökmessem bacaklarıma rahat edemiyorum ateş gibiyim belkide ateşim yüksektir bilemedim
canım bu ateşli halini hayra yoralım aynen dediğin gibi bir ateş basması olmuştu bende de sürekliunutmadan ateşimi ölçemedm daha almadım ama vucut ısım cok duştan sonra soguk su dökmessem bacaklarıma rahat edemiyorum ateş gibiyim belkide ateşim yüksektir bilemedim
oh ohkızlarrrrrrrrrr o kan neden geldi yaaa off bebek olup olmadıgı ne zaman anlasılır acaba hamelimiyimdir belim yanıyor resmen ya içi resmen kavruluyor vucudum yanıyorrr
oh ohgeliyor mu bebiş ne
bugün yerleşmeyse eğer 3-4 güne çıkabilir idrarda
hadi inşallah müjdeni verirsin
canim. teorik olarak son adetinin ilk gununu birinci gun olarak al. bu durumda 11-21. gunler arasi gebelik icin uygun gunlerdir. bu sure icinde bir gun yumurtlarsinm ben dr.a sordugumda lekenin basladigi ilk gunu adetin 1. gunu sayariz demisti. bu durmda sen 25 martta adet oldun. o zaman suan adetten sonraki 13. gunun ki yumurtlama donemindesin. 1 nisandan beri iliski varsa gebe kalmis olabilirsin yada henuz yumurtlamamis olabilirsin. dedigim gibi kesin degil. akintinin artmasi iki durumu gosterir: ya yumurtlama gunun yaklasiyor yada spermlerin fazlasi disari atiliyor. cunku artik korunmasiz iliski yasiyorsun buda akinriyi degistirir.
suan icin kesin diyemem ama yine de agir is yapma istersen. risk riskdir :)))
gebelik testinin suan cikmasi mumkun degil. daha bekleyeceksin. ayrica atesini olcmeye baslayabilirsin. umarim istedigin zaman gelir bebegin :))
cok teşekkürler aydınlattıgın için.aklıma gelmemişti ya hamileysem diye korktum o kanı görünce.şimdi birde hesap yaptık aksam bir arkadasla bu ay hamile kalrsan kötü cocugun okul zamanı , sosyal yasantısını etkilersin bu ay bence hamile kalma dedi şimdi 4-4-4 sistemi varya ben hamile kalsam simdi ya aralık sonu ya ocak dogumlu olcak tam sene kaybı yasarmıs bu konudada fikirlernizi alabilirmiim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?