canım o zaman o kanama yumurtlama lekelenmesi olabilir 13. günse, ateş basmalarına yorum yapıyorum ben de iki saattiryok kusum. bence daha cikmaz idrarda. daha 13. gunu arkadasin reglden beri.
canım yok ya öyle hesaplar yapma hayatta tutmazcok teşekkürler aydınlattıgın için.aklıma gelmemişti ya hamileysem diye korktum o kanı görünce.şimdi birde hesap yaptık aksam bir arkadasla bu ay hamile kalrsan kötü cocugun okul zamanı , sosyal yasantısını etkilersin bu ay bence hamile kalma dedi şimdi 4-4-4 sistemi varya ben hamile kalsam simdi ya aralık sonu ya ocak dogumlu olcak tam sene kaybı yasarmıs bu konudada fikirlernizi alabilirmiim kızlar
yok kusum. bence daha cikmaz idrarda. daha 13. gunu arkadasin reglden beri.
canım o zaman o kanama yumurtlama lekelenmesi olabilir 13. günse, ateş basmalarına yorum yapıyorum ben de iki saattir
yeni yumurtladı o zaman, bel ağrısı da yapar yumurtlama, bu kadar ağrı lekelenme ve ateş basması demek ki dün falan yumurtladı daya25, ki bugün kendini sıcak ateşli hissediyor
ne dersin cuteheartım
canım yok ya öyle hesaplar yapma hayatta tutmaz
rabbim ne zmana verecekse o zaman gelecek zaten isteseniz de istemeseniz de..
şu zaman yapalım şöyle olsun şu mevsime gelsin ya da okul yaşı için bu strese girmeyin tatlım
doğsun büyüsün sağlıklı olsun da bir hal çaresine bakılır
senin gibi bilinçli olacak bir anne zaten her halükarda evladını iyi yetiştirir canım, duruma göre donatırsın yavrunurahat ol bence, inşallah da gelir bebiş bu ay
canım o zaman o kanama yumurtlama lekelenmesi olabilir 13. günse, ateş basmalarına yorum yapıyorum ben de iki saattir
yeni yumurtladı o zaman, bel ağrısı da yapar yumurtlama, bu kadar ağrı lekelenme ve ateş basması demek ki dün falan yumurtladı daya25, ki bugün kendini sıcak ateşli hissediyor
ne dersin cuteheartım
canım yok ya öyle hesaplar yapma hayatta tutmaz
rabbim ne zmana verecekse o zaman gelecek zaten isteseniz de istemeseniz de..
şu zaman yapalım şöyle olsun şu mevsime gelsin ya da okul yaşı için bu strese girmeyin tatlım
doğsun büyüsün sağlıklı olsun da bir hal çaresine bakılır
senin gibi bilinçli olacak bir anne zaten her halükarda evladını iyi yetiştirir canım, duruma göre donatırsın yavrunurahat ol bence, inşallah da gelir bebiş bu ay
idrarda cıkması için adet günümü geçmesi gerekiyor değilmi ?
ekincim. seni tebrik ederim. bence de yumurtladigi icin lekesi)) supersin. benim aklima gelmemisti. akil akildan ustundur.
iyi geceler kızlarrrrr
Tüm yorgunluğuma rağmen dayanamadım girip birşeyler yazayım dedimSabah ilk iş eşimle üroloji dr una gittik ama eşim benim içeriye girmemi istemedi hastaneyi terk etmekle beni tehdit etti çok üzüldüm moralim altüst oldu Sormam gereken şeyler vardı hiçbirini soramadım ne konuştuklarını anlattı ne de dr un dediklerini ben etkisiz eleman gibi hastanenin kapısında bekledim, bakalım spermiyogram verecek gelecek hafta onun sonucuna bakıp birşeyler tahmin edicem artık. Ama eşimin tavırları yüzünden bırakın çocuğu kendisinden soğudum. Akşamda kardeşime kız istemeye gittik nasıl bir ortam anlatamam çok heyecanlı, görümcelik zor tabi Üzüntüden boğazım ağrıyor siz kendinize iyi bakın
melekcim ne diyeyim çok zor şeyler yaşadığın anlar ama eşini de anlamaya çalış, doktorun diyeceği en ufak bir olumsuzluk onun moralini çökertmiş olabiliriyi geceler kızlarrrrr
Tüm yorgunluğuma rağmen dayanamadım girip birşeyler yazayım dedimSabah ilk iş eşimle üroloji dr una gittik ama eşim benim içeriye girmemi istemedi hastaneyi terk etmekle beni tehdit etti çok üzüldüm moralim altüst oldu Sormam gereken şeyler vardı hiçbirini soramadım ne konuştuklarını anlattı ne de dr un dediklerini ben etkisiz eleman gibi hastanenin kapısında bekledim, bakalım spermiyogram verecek gelecek hafta onun sonucuna bakıp birşeyler tahmin edicem artık. Ama eşimin tavırları yüzünden bırakın çocuğu kendisinden soğudum. Akşamda kardeşime kız istemeye gittik nasıl bir ortam anlatamam çok heyecanlı, görümcelik zor tabi Üzüntüden boğazım ağrıyor siz kendinize iyi bakın
canim. benim adete 1 gun kala cikiyor hep idrarda. kisiye gore degisiyor. ayrica biz ekinciyle ortak karar verdik:)) sen yumurtlama gunundesin. bence bu geceyi bos gecme. yada yarin sabahiiiiii.
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
akyuzz, cuteheart+, filozof21+, ekinci179+.
ne güzel herkes burda umarım bnm bebişin çalışması yaklaştığındada herkes burda olur
yani bu durumda ben yumurtluyormuyum
canımm unutnmuşum dur bekle bulup yolluyorum hemensen panik konusunda bnide geçmiş durumdasın daye25ben daha 4-4-4- sistemine kadar gelemedim henüz gönlümde yatan Aslan parçası için panikteyim sanırım bizimkisi ilk deneme olduğu için böyle bu arada cuteheart ve ekinci 179 sizlerinde erkek bebeği unutmama sözünüz vardı hani bana makale yollıycaktınızzzz
sen panik konusunda bnide geçmiş durumdasın daye25ben daha 4-4-4- sistemine kadar gelemedim henüz gönlümde yatan Aslan parçası için panikteyim sanırım bizimkisi ilk deneme olduğu için böyle bu arada cuteheart ve ekinci 179 sizlerinde erkek bebeği unutmama sözünüz vardı hani bana makale yollıycaktınızzzz
sen panik konusunda bnide geçmiş durumdasın daye25ben daha 4-4-4- sistemine kadar gelemedim henüz gönlümde yatan Aslan parçası için panikteyim sanırım bizimkisi ilk deneme olduğu için böyle bu arada cuteheart ve ekinci 179 sizlerinde erkek bebeği unutmama sözünüz vardı hani bana makale yollıycaktınızzzz
hele bi gelsin o gun canim...
bence yumurtladin ya da yumurtlamak uzeresin. panik yapma. sperm vucutta 72 saat yasar yaklasik. yani gun asiri birlijte olduysan icinde sperm vardir ve yumyrtayi beklitordur. yada coktan yumurtayi yakalayio dollemistir :))
yok böle bişi hiiii , tuvaletten çıkıyorum yine geliyo çişim yuhh yane ara üşütüyorum ki? daha babet olaylarına girmedim hala çizme 2 - 3 çift çorap ve yatarken de patik çetik ne varsa giyiyorum :44:
ateşin yüksek canım ya inş hiç düşmez de bebiş gelirhanımlar nasılsınız ? bugün tablomu tekrar ekliyorum ateşim nasıl sizce?:44: benim hesaplara göre 8 nisan adet günüm ff 10 u göteriyorr..
434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com
bütün gün temizlik yaptım..ajumma ateşin süper hadi bakalım Allah'ın izniyle inş. oldu bu işekinciiiiiiiiiiii şükür kavuşturana hoş geldin minnakım , Filozof kız nerdesin çatlatıcan mı beni gir şu ateşiiiiiiiiiiiii
bende umut yok sankiiiiperi kızı canım bende senin tablona bakıyodum şimdi geçmişten maşaallahhsenin ateş te çok güzel arkadaşlarda aynı şeyi söylüyorlar inşaallah hamilesindir canımmm... filozofun ateşi nasıldı en son o da yüksekti sonra bakamadım ya onunda güzel haberleri gelir yakında.. bir kaç güne burdan üçümüzde ve isteyen herkes hamileyim diye duyurur işaallah
kız bende tık yok ya..cnm ben inan ki kendimden hiç emin değilim ama bu ateş beni heycanlandırıyor hayırlısı ise inş. vardır bebişzaten yoksa pazar ya da p.tesi düşer benim ateş ...Topikte gerçekten bir heyecan var sen ben filozof onun ateşte yüksek maşallah bir de geçenler melior diye bir arkadaş yazmıştı onun kide iyidir Allah gönlümüze göre versin inş.
fırlamadı sabit kaldı gızzzfilocum filocum filocum
dur bakalım daha çok erken ümidini kesiyorsun amaaa
bence bugün fırlayadabilir bu ateş haberin olsuuuuun
daha girmemişsin bu günün ateşini merak içerisindeyimm :18:
dün leke gelmiştii bugünde sürekli su geldi ya..aaaaaa cnm çok ümitliydim senden ama tabi sadece ve sadece Allah bilir ...ama yinede ateşinin düştüğünü görücem sen topiğin sahibi karanfilceye özelden msj at o seni listeye kayıt eder sen olmasanda biz senin tablonu takip ederiz şekerateşleri ölçmeye devam et belli olmaz dün filozoftan da leke gelmiş ama bugün sesi çıkmada hayırlısı olsun inş.
yaa cnm bende çok ümitlenmiştim hayırlısı artık mevlam iyisini bilir.... ben eklerim tabloyu inşaallah canım. filozoftan senden müjde bekleliyorum inşaallah
sağol canım hayırlısı inş fazla beklemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?