Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi geceler kızlarrrrr

Tüm yorgunluğuma rağmen dayanamadım girip birşeyler yazayım dedim Sabah ilk iş eşimle üroloji dr una gittik ama eşim benim içeriye girmemi istemedi hastaneyi terk etmekle beni tehdit etti çok üzüldüm moralim altüst oldu Sormam gereken şeyler vardı hiçbirini soramadım ne konuştuklarını anlattı ne de dr un dediklerini ben etkisiz eleman gibi hastanenin kapısında bekledim, bakalım spermiyogram verecek gelecek hafta onun sonucuna bakıp birşeyler tahmin edicem artık. Ama eşimin tavırları yüzünden bırakın çocuğu kendisinden soğudum. Akşamda kardeşime kız istemeye gittik nasıl bir ortam anlatamam çok heyecanlı, görümcelik zor tabi Üzüntüden boğazım ağrıyor siz kendinize iyi bakın

yok kusum. bence daha cikmaz idrarda. daha 13. gunu arkadasin reglden beri.
canım o zaman o kanama yumurtlama lekelenmesi olabilir 13. günse, ateş basmalarına yorum yapıyorum ben de iki saattir
yeni yumurtladı o zaman, bel ağrısı da yapar yumurtlama, bu kadar ağrı lekelenme ve ateş basması demek ki dün falan yumurtladı daya25, ki bugün kendini sıcak ateşli hissediyor
ne dersin cuteheartım

canım yok ya öyle hesaplar yapma hayatta tutmaz
rabbim ne zmana verecekse o zaman gelecek zaten isteseniz de istemeseniz de..
şu zaman yapalım şöyle olsun şu mevsime gelsin ya da okul yaşı için bu strese girmeyin tatlım
doğsun büyüsün sağlıklı olsun da bir hal çaresine bakılır
senin gibi bilinçli olacak bir anne zaten her halükarda evladını iyi yetiştirir canım, duruma göre donatırsın yavrunu rahat ol bence, inşallah da gelir bebiş bu ay

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
akyuzz, cuteheart+, filozof21+, ekinci179+.

ne güzel herkes burda umarım bnm bebişin çalışması yaklaştığındada herkes burda olur

yarın ilişkiye girme günüm kk da yumurtlama hesabına göre 7-8 nisan en yüksek ovulasyon günümmüş bakalım cok merak ediyorum olcakmı olmayacakmı diyee oyy

ekincim. seni tebrik ederim. bence de yumurtladigi icin lekesi )) supersin. benim aklima gelmemisti. akil akildan ustundur.

idrarda cıkması için adet günümü geçmesi gerekiyor değilmi ?

canim. benim adete 1 gun kala cikiyor hep idrarda. kisiye gore degisiyor. ayrica biz ekinciyle ortak karar verdik:)) sen yumurtlama gunundesin. bence bu geceyi bos gecme. yada yarin sabahiiiiii.

melegim. hayirli olsun yeni gelin :))

canim arkadasim. erkekler nedense bu konularda bize gore daha hassas oluyorlar. hu konulara girince kendilerini biraz yetersiz hissedebiliyorlar. o zamanda agresif olup bizi kiriyorlar. ama bunu kotu niyetle yapmiyorlar. uzme kendini. sanki erkekliklerine laf soylendigini saniyorlar. hani bizim adet gunlerindeki hassasiyetimiz gibi oluyorlar.

azcik sabir canim. gitme uzerine. birak o hazir olunca anlatir sana.

sen panik konusunda bnide geçmiş durumdasın daye25 ben daha 4-4-4- sistemine kadar gelemedim henüz gönlümde yatan Aslan parçası için panikteyim sanırım bizimkisi ilk deneme olduğu için böyle bu arada cuteheart ve ekinci 179 sizlerinde erkek bebeği unutmama sözünüz vardı hani bana makale yollıycaktınızzzz

melekcim ne diyeyim çok zor şeyler yaşadığın anlar ama eşini de anlamaya çalış, doktorun diyeceği en ufak bir olumsuzluk onun moralini çökertmiş olabilir
bütün sonuçları çıksın da sen de anlayışlı olmaya çalış o zamana kadar
soğudum deme kııız, soğunur mu kocadan
inşallah her şey güzel olacak, kardeşinin saadetini görmek de ne güzeldir canım hayırlı uğurlu olsun inşallah

canim. benim adete 1 gun kala cikiyor hep idrarda. kisiye gore degisiyor. ayrica biz ekinciyle ortak karar verdik:)) sen yumurtlama gunundesin. bence bu geceyi bos gecme. yada yarin sabahiiiiii.

kocam mışıl mışıl uyuyor kıyamam ona ama yarın denemelere devam

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
akyuzz, cuteheart+, filozof21+, ekinci179+.

ne güzel herkes burda umarım bnm bebişin çalışması yaklaştığındada herkes burda olur

hele bi gelsin o gun canim...

yani bu durumda ben yumurtluyormuyum

bence yumurtladin ya da yumurtlamak uzeresin. panik yapma. sperm vucutta 72 saat yasar yaklasik. yani gun asiri birlijte olduysan icinde sperm vardir ve yumyrtayi beklitordur. yada coktan yumurtayi yakalayio dollemistir :))

canımm unutnmuşum dur bekle bulup yolluyorum hemen

sorma ben baya paniğim bak bugun minicik kan lekesi gördüm de efvamlandım oo sen ne diyorsun ben neler neler düşünüp yorarım o kafamı keşke bu huyumu yok edebilsem eskşye göre iyiyim gerçi ama bazen gene tutuyo

NOT: bu arada kızlar benim normalde adım Dayan 25 di ben bir harfi yazmayı unutmusum azizliğe geldi. bi zamanlar vajiliyken üye olmustum şükürkii o günler geride kaldı ama dayada bana kaldı normalde dayanamıyordum acı cekiyordum dayan demiştim ama işte böyle hikaye : söymeke istedim ehehehe

canim makale sozunu ekinci verdi.
ben de hala hastanelerde surundugum icin birseye bakamadim :))

BEBEĞİN CİNSİYETİNİ BELİRLEMEK (KIZ VEYA ERKEK SEÇMEK) MÜMKÜN MÜ?
Erkek Çocuk Doğurmak Kız Çocuk Doğurmak Cinsiyet Belirlemek - dermokozmetik - Blogcu.com
Bebeğinizin cinsiyetini belirlemek mümkün mü? - bebek.com

canım şimdi yumurtlama anına göre ne zmana ilişkiye gireceksin, yediklerin içntiklerine göre bizim yumurtla hücresi y kromozomlu spermleri çekiyormuş falan, bunların hepsi bilimsel ama tutturmak mümkün değil elbette, ama işine yarayabilir yine de, bol bol oku bu yazıları

en son 4 nisanda yapmıstık 2 gündür yapmadık yarında ilişkiye giricez bakalım ne olcak.Yumurtayı yakalarkenmi vucut sıkıntı cekiyo resmen yanıyorum sürekli soguk suı içiyorum haharetimi alsın diye birde dustan sonra buz gibi suyla bacaklarımı yıkıyorum su 2 gündür yoksa uyku yok belkide vucudun bi oyunu bana ama bakalım hayırlısı artık

canim. ses ver yahu. ne alemde durumlar. ates sabit olmus.

yok böle bişi hiiii , tuvaletten çıkıyorum yine geliyo çişim yuhh ya ne ara üşütüyorum ki? daha babet olaylarına girmedim hala çizme 2 - 3 çift çorap ve yatarken de patik çetik ne varsa giyiyorum :44:

ya canım benimde çiş gelmiyo direk altıma ediyorum sanki
iç çamaşırım sırılsıklam oluyo..
değişmekten yoruldum

hanımlar nasılsınız ? bugün tablomu tekrar ekliyorum ateşim nasıl sizce?:44: benim hesaplara göre 8 nisan adet günüm ff 10 u göteriyorr..
434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşin yüksek canım ya inş hiç düşmez de bebiş gelir

ajumma ateşin süper hadi bakalım Allah'ın izniyle inş. oldu bu iş ekinciiiiiiiiiiii şükür kavuşturana hoş geldin minnakım , Filozof kız nerdesin çatlatıcan mı beni gir şu ateşiiiiiiiiiiiii
bütün gün temizlik yaptım..
akşamda eşimin 8-9 erkek arkadaşı yemeğe davetliydi bize..
öldüm resmeen..
o yüzden giremedim denüzümmmm

bende umut yok sankiiii

kız bende tık yok ya..
2 gün geçti adetten, adette gelmiyo bebekte

filocum filocum filocum
dur bakalım daha çok erken ümidini kesiyorsun amaaa
bence bugün fırlayadabilir bu ateş haberin olsuuuuun
daha girmemişsin bu günün ateşini merak içerisindeyimm :18:
fırlamadı sabit kaldı gızzz

dün leke gelmiştii bugünde sürekli su geldi ya..
işiyorum altıma sanki..
göbek deliğimin yanında da sürekli kazıntı var sanki
arkeologlar girmiş tarihi eser arıyo heralde

herkes benden ümitli..
bir ben kendimden ümitli değlim ya..
tek testim kalmış emin olmadan onu kullanmıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…