canım iki gündür ateş basman varsa sen 3 gün önce yumurtlamışsın yani ilişki doğru zamanda olmuşen son 4 nisanda yapmıstık 2 gündür yapmadık yarında ilişkiye giricez bakalım ne olcak.Yumurtayı yakalarkenmi vucut sıkıntı cekiyo resmen yanıyorum sürekli soguk suı içiyorum haharetimi alsın diye birde dustan sonra buz gibi suyla bacaklarımı yıkıyorum su 2 gündür yoksa uyku yok belkide vucudun bi oyunu bana ama bakalım hayırlısı artık
canim makale sozunu ekinci verdi.
ben de hala hastanelerde surundugum icin birseye bakamadim :))
en son 4 nisanda yapmıstık 2 gündür yapmadık yarında ilişkiye giricez bakalım ne olcak.Yumurtayı yakalarkenmi vucut sıkıntı cekiyo resmen yanıyorum sürekli soguk suı içiyorum haharetimi alsın diye birde dustan sonra buz gibi suyla bacaklarımı yıkıyorum su 2 gündür yoksa uyku yok belkide vucudun bi oyunu bana ama bakalım hayırlısı artık
BEBEĞİN CİNSİYETİNİ BELİRLEMEK (KIZ VEYA ERKEK SEÇMEK) MÜMKÜN MÜ?
Erkek Çocuk Doğurmak Kız Çocuk Doğurmak Cinsiyet Belirlemek - dermokozmetik - Blogcu.com
Bebeğinizin cinsiyetini belirlemek mümkün mü? - bebek.com
canım şimdi yumurtlama anına göre ne zmana ilişkiye gireceksin, yediklerin içntiklerine göre bizim yumurtla hücresi y kromozomlu spermleri çekiyormuş falan, bunların hepsi bilimsel ama tutturmak mümkün değil elbette, ama işine yarayabilir yine de, bol bol oku bu yazıları
EVY BABY - Bebeiniz, Kz m Olsun Erkek mi?BEBEĞİN CİNSİYETİNİ BELİRLEMEK (KIZ VEYA ERKEK SEÇMEK) MÜMKÜN MÜ?
Erkek Çocuk Doğurmak Kız Çocuk Doğurmak Cinsiyet Belirlemek - dermokozmetik - Blogcu.com
Bebeğinizin cinsiyetini belirlemek mümkün mü? - bebek.com
canım şimdi yumurtlama anına göre ne zmana ilişkiye gireceksin, yediklerin içntiklerine göre bizim yumurtla hücresi y kromozomlu spermleri çekiyormuş falan, bunların hepsi bilimsel ama tutturmak mümkün değil elbette, ama işine yarayabilir yine de, bol bol oku bu yazıları
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar benim dün batımdı gelmedi hala kırmızılar..
tek testim kaldı negatifi görme korkusu ile onuda harcamak istemiyorum nedense
anammmmm. beb hamileyken hep gobek deligim etrafi acir dokunamazdiiimmmmm.
ne oluyorrrrrrrr..... guzel haber olabilirrrrrrr.
hadi simdi harca onu :))) ciddiyim.
anammmmm. beb hamileyken hep gobek deligim etrafi acir dokunamazdiiimmmmm.
ne oluyorrrrrrrr..... guzel haber olabilirrrrrrr.
ya negatif çıkarsa
ya cikmazsa... korkunca ne olacaj canim. ama pizitifse rahat rahat uyursun.
ayy kötü gaza getirdin beniii
yapıp geliyorum bekleyin kızlarrrrrrr
ayy kötü gaza getirdin beniii
yapıp geliyorum bekleyin kızlarrrrrrr
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mutsuz sonnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tek çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hic de mutsuz degilllllllllll........ bekle bekle stresten geciktirmezsin regliyi de yeni dongu baslar. hem beklet testi biraz sonra tekrar bak. iyi bak ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?