Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım iki gündür ateş basman varsa sen 3 gün önce yumurtlamışsın yani ilişki doğru zamanda olmuş
ama tabii riske atmayın pompişlere devam edin bence

canim makale sozunu ekinci verdi.
ben de hala hastanelerde surundugum icin birseye bakamadim :))

kıyamam yaaa geçmiş olsunnnn sen bana bakma benim tuzum kuru ya konuşuyorum bol keseden bu arada tavsiyenize uydum sabah 7 de kalkıp ne kadar derece varsa ateşimi ölçüyorum hayatımda ilk defa adetim şaştı bu ay nasıl paniklediysem

yumurtlama zamaninda genelde: bel agrisi, gogus agrisi, kasik agrisi, yumurtalik bolgesine ani giren agrilar vb. olabilir. bu arada akintida artar. dolayisyla vucudunu rahatsiz hissedebilirsin.

sen simdi hiccccc yorma kendini.
panik yapma.
yarin sqbah keyfine bak.
kendini sakin sartlama.
bence: iluski sonrasi yarim saat sirt ustu yat. sonra en az 2-3 saat yikanma. sakiiinnnn vajina icini yikamaaaaa. gerisi allahin bilecegi :))) ben bu sekilde hamile kaldim iki sefer hem de direk o ay. hic beklemeden. ama dogurmak ksmet olmadi. gittiler

insan evladıııııııııı şimdi yumurtlama günümü siz söyleyeceksiniz bnde kocişe yapışcam inşallah Ogün şehir dışında olmaz bide böyle bir sıkıntım var

EVY BABY - Bebeiniz, Kz m Olsun Erkek mi?
bunu da oku canım ilave bilgileree rastladım

anammmmm. beb hamileyken hep gobek deligim etrafi acir dokunamazdiiimmmmm.

ne oluyorrrrrrrr..... guzel haber olabilirrrrrrr.

kızlar herbirinize teşekkür ederim bu gecelik bu kadar cok uykum geldi yatıcam yarın gene denemelere devam.durmak yok bebişler gelene dek hücum Rabbim bebek isteyenlere saglıgıyla bebek nasip etsin.Doğuma gireceklere saglıklı,kolay dogumlar nasip etsin.Hepinizi Öpüyorum.İyi geceler.ateş ölçer Testi aldıgım zaman dediklerinizi uygulıcam görüşürüz inşallah.

anammmmm. beb hamileyken hep gobek deligim etrafi acir dokunamazdiiimmmmm.

ne oluyorrrrrrrr..... guzel haber olabilirrrrrrr.

harbiden mi kız
ayyy inşallah ya..
dün bütün gün adet sancısı çektim okulda..
ama bugün sancıdan ziyade göğüslerim sızlıyo, sol yumurtalığım acıyo..
namaz kılarkenden de göbek deliğimin sol yanı biri havucu nasıl kazıyorsa o kısım öyle kazınıyordu

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mutsuz sonnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tek çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mutsuz sonnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tek çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hic de mutsuz degilllllllllll........ bekle bekle stresten geciktirmezsin regliyi de yeni dongu baslar. hem beklet testi biraz sonra tekrar bak. iyi bak ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…