Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şu an yanımda zatenn
umutsuzca bakışıyoruz birbirimize

yaninda olsaydim kesin yanaklarini sıkıstirmistim sirine :))) dur bakalim. hem dunyanin sonu degil. en kotu bi test borcum oldu sana.

.

belkide geç döllenme oldu daha testte çıkmıyordur olmazmı yani :2: içimde sigara içe isteği uyandırdın bak şimdi yine panik oldum ben

gebelik planlarken sigara olmaz hanfendi. kizdim.

beni ornek al ve sigarati hemennnnn birak.

yaninda olsaydim kesin yanaklarini sıkıstirmistim sirine :))) dur bakalim. hem dunyanin sonu degil. en kotu bi test borcum oldu sana.

yok ya hayatım canın sağolsun..
testin ne önemii varr.
evde 50 tane vardı hergün hatta günde 2-3 tane kullanır oldum önceki aylarda
baktım olcaağı yok bebekten vazgeçsem bile testten vazgeçemez olmuştum
bağımlılık yapıyo bu meret
sonuncuyu saklamıştım muziplik olsun diye..
artık oda yok
o testimde gitti ya şimdi herkes ona benzeyecek

filzofff. var mi bi pembelik? yoksa regl de olmazsa iki gun sonra tekrar test.

gebelik planlarken sigara olmaz hanfendi. kizdim.

beni ornek al ve sigarati hemennnnn birak.

zaten adet bitince vedalaşıcaz hatta ben o zıkkım sodadan bile içmeye başladım snr colada hayatımdan çıkacak :2: :2: nasıl dayancam hiç bilemiyorummmmmm :2:

zaten adet bitince vedalaşıcaz hatta ben o zıkkım sodadan bile içmeye başladım snr colada hayatımdan çıkacak :2: :2: nasıl dayancam hiç bilemiyorummmmmm :2:

cookkk basit. bebegin olacak sen de veda edeceksin :))

otestimde gitti ya şimdi herkes ona benzeyecek kısmındaa resmen sesli güldümmmmm sen çok yaşa emi gece gece Allah'ta seni güldürsün iinşallahhhhhhh

Anam maşallah ateşine, hadi iyi bi haber ver noolur...

.

belkide geç döllenme oldu daha testte çıkmıyordur olmazmı yani :2: içimde sigara içe isteği uyandırdın bak şimdi yine panik oldum ben

otestimde gitti ya şimdi herkes ona benzeyecek kısmındaa resmen sesli güldümmmmm sen çok yaşa emi gece gece Allah'ta seni güldürsün iinşallahhhhhhh

amin aminnnn
herşey sizin için..
mutlu olun moda girin bebişler göbişleri doldursun şekerler

o zaman hepinizi kocaman oper iyi uykular dilerim.

yelzzzz gozumden kacmadin ) iyi uykular cicim.

şimdi olurda hamiş olursam eşime sürpriz yapıp pankart açtıracak maçta sizce ne yazdırıyım(konu dağılsın diye sordum)

değerlendirmem mi kız..
kociş şmdiden adetten sonra diğer adete kadar gün aşırı yapcaz diyo
oha dedim ne sandın beni tavuk muyum len..
kuluçkaya mı yatcem 21 gün

ayyyy. gece vakti kahkaha attirdin bana :)) kocam ne oldu diyo. soyleyemem dedim. allah iyligini versin.

şimdi olurda hamiş olursam eşime sürpriz yapıp pankart açtıracak maçta sizce ne yazdırıyım(konu dağılsın diye sordum)

gitmeden cvbı yazıp gideymm

BEKLE BENİ BABİŞ 9 AY SONRA GELİYORUMMMM diye yazdır süper olur..

Son düzenleme:
ayyyy. gece vakti kahkaha attirdin bana :)) kocam ne oldu diyo. soyleyemem dedim. allah iyligini versin.

iyi ya bunları duymak güzel eski formuma kavuşmuşum demek ki
skeçler yapardım arkadaşlara ölürlerdii gfülmekten..
son 1 yıldır durulmuştumm..
yine kendime gelmişim hihoyttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…