gitmeden cvbı yazıp gideymm
BEKLE BENİ BABİŞ 9 AY SONRA GELİYORUMMMMdiye yazdır süper olur..
iyi geceler kızlarrrrr
Tüm yorgunluğuma rağmen dayanamadım girip birşeyler yazayım dedimSabah ilk iş eşimle üroloji dr una gittik ama eşim benim içeriye girmemi istemedi hastaneyi terk etmekle beni tehdit etti çok üzüldüm moralim altüst oldu Sormam gereken şeyler vardı hiçbirini soramadım ne konuştuklarını anlattı ne de dr un dediklerini ben etkisiz eleman gibi hastanenin kapısında bekledim, bakalım spermiyogram verecek gelecek hafta onun sonucuna bakıp birşeyler tahmin edicem artık. Ama eşimin tavırları yüzünden bırakın çocuğu kendisinden soğudum. Akşamda kardeşime kız istemeye gittik nasıl bir ortam anlatamam çok heyecanlı, görümcelik zor tabi Üzüntüden boğazım ağrıyor siz kendinize iyi bakın
çok teşekkür ederim canım inşallah kaçırmam. sabah ilişki daha mı iyi sanki öyle birşeyler yazıyordu yoksa benmi yanlış hatırlıyorum
@filozof bende senden hala ümidimi kesmedim sanki hamilemisin gibi geliyor su an ki test nagatif olsada, iki gün farkli ola bilir, degilsede bir daha ki ay insallah daha sansli gelir ikimizede, aramizda 2-3 gün var seninle.:)))
Allah her istegen versin insallah....
canımcımmmm adet gelmişyok ya hayatım canın sağolsun..
testin ne önemii varr.
evde 50 tane vardı hergün hatta günde 2-3 tane kullanır oldum önceki aylarda
baktım olcaağı yok bebekten vazgeçsem bile testten vazgeçemez olmuştum
bağımlılık yapıyo bu meret
sonuncuyu saklamıştım muziplik olsun diye..
artık oda yok
o testimde gitti ya şimdi herkes ona benzeyecek
yeliiiiiiiiiiiz ben de perikızını çok merak ediyorum yaaa ateşini de girmemiş bugün:18:Anam maşallah ateşine, hadi iyi bi haber ver noolur...
keşke olsaydı.. ama adettt oldum sabah 5 te
1-2 gün sonra dra gidecem..
eşimde artık istekli olmaya başladı..
çocuk hevesi kaçmadan gidelim
Anam maşallah ateşine, hadi iyi bi haber ver noolur...
iyi geceler kızlarrrrr
Tüm yorgunluğuma rağmen dayanamadım girip birşeyler yazayım dedimSabah ilk iş eşimle üroloji dr una gittik ama eşim benim içeriye girmemi istemedi hastaneyi terk etmekle beni tehdit etti çok üzüldüm moralim altüst oldu Sormam gereken şeyler vardı hiçbirini soramadım ne konuştuklarını anlattı ne de dr un dediklerini ben etkisiz eleman gibi hastanenin kapısında bekledim, bakalım spermiyogram verecek gelecek hafta onun sonucuna bakıp birşeyler tahmin edicem artık. Ama eşimin tavırları yüzünden bırakın çocuğu kendisinden soğudum. Akşamda kardeşime kız istemeye gittik nasıl bir ortam anlatamam çok heyecanlı, görümcelik zor tabi Üzüntüden boğazım ağrıyor siz kendinize iyi bakın
ben varken neden kimse yok yaa ağlayacağım yaaaaaaaaaaaa
meme ucu hassasiyeti mi dedi biriiiiiiicnmmm vllahi ulaş ta benimle heycan yapmaya başladı ki bu ısı ölçmeyi hiç bu kadar ciddiye almamıştı
cnm üzülme lütfen ama haklısın kimi zaman öküzlükleri tutuyor ben çok şikayetçi oldum bilirsinizama ekincimin dediği gibi kocadan soğumaaa
cnmmm ya bak ben bugün öldüm bittim mahvolduk valla taşındık taşınalı hiç oturmadım off heryanım ayrıyo biliyorum mrak ettiniz ateşi ve girdim vala bende şok oldum sabah ateşi yüksek görünce , hatta ölçtüm bi gözüm açık bi gözüm kapalı dedim Allah'ım noldu acabaaa dedim sonra , çünkü pazar ya da p.tesi sabahı düşmesini bekliyordum bakalım yarın sabah daha heycanla ölçücem ama aması var...kesintisiz uyuyamıyorum uyanıyorum bu aralar o dereceyi etkiler dimi ? göğüs uçlarım hassaslaştı , ve kukuşuma doğru sağlı sollu şimşek çakması gibi kısa süreli sancılar giriyo ince ince ... Kocişte çok kızdı ben bugün kendimi hırpaladım diye ...varsa da düşmüştür diyo öldün bittin evi temizlicem diye ...işte böyle bakalım neler olucak yarın düşerse zaten salı ç.şamba gelir...
filozof. yeni dongun hayirli olsun. bir daha kimsenin belirtisine bakmadan atesine degerlendirme yapacagim. belirtilere girince yaniliyoruz hep(
ocean. hadi hayirli olsun canim. hemen gelsin bebis.
merhaba kızlar ben ateş tablomu yorumlamanızı istesem yapar mısınız. yumurtladımmı bilemedim yumurtladıysam da çok erken oldu bugün adetin 11. günü. yinede bugün de dün de değerlendirdik4387ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
Daha yorum için erken canım yarın öbür gün ateşin yükselmeye başlarsa yumurtladın diyebiliriz.
Yumurtlamak üzere olabilirsin o yüzden çalışmaya devam bir gün durup bir gün yapın fazla yorulmayın
merhaba kızlar ben ateş tablomu yorumlamanızı istesem yapar mısınız. yumurtladımmı bilemedim yumurtladıysam da çok erken oldu bugün adetin 11. günü. yinede bugün de dün de değerlendirdik4387ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım hakikaten öyle birbirimizi daha iyi anlıyoruz bencede.. inşaallah tedavinle beklemeden hemen müjdeni alırsın canım inan herkese çok dua ediyorummm:)
valla canım geliyor gibi yaa İnşaallah öyledir ama pek sanmıyorum hayırlısı bakalım
henuz yumurtlamamissin canim. devam)[/QUOTE
sağol canım peki nerden anlıcam yumurtladığımı ilk defa yapıyorum da bu yöntemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?