Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gitmeden cvbı yazıp gideymm

BEKLE BENİ BABİŞ 9 AY SONRA GELİYORUMMMM diye yazdır süper olur..

bu konuyu askıya alıyorum geniş vaktinizde değerlendirin amakoçişlerinize sarılıp uyuyun bakalım bnde tek başıma yatıyım:2:malum yine deplasman ve yine yanlızları oynuyorum çok öptüm sizleri Allah rahatlık versinnnnn

Yaw gülüm eşin biraz kapris yapmış, olur o kadar, gurur meselesi, ataerkil bi toplumda yetişen adamlar bunlar. Senden utanmış, sessiz kal ve ne o öyle soğudum falan demek. Ayıp yaaa 1 daha duymayayım. Sessiz kal ve hiç bişi olmamış gibi davran, açma konuyu, gelcek bebeğin walla bak... Hadi töbe estafurullah de, yuvanıda zedeleme...

@filozof bende senden hala ümidimi kesmedim sanki hamilemisin gibi geliyor su an ki test nagatif olsada, iki gün farkli ola bilir, degilsede bir daha ki ay insallah daha sansli gelir ikimizede, aramizda 2-3 gün var seninle.:)))

Allah her istegen versin insallah....

keşke olsaydı.. ama adettt oldum sabah 5 te
1-2 gün sonra dra gidecem..
eşimde artık istekli olmaya başladı..
çocuk hevesi kaçmadan gidelim

Amma kaynatmışsınız bacılar
Okumaya yetişemedim.

canımcımmmm adet gelmiş
sağlık olsun diyelim kuzucum, yeni döngü yeni umutlar olsun tatlım

Anam maşallah ateşine, hadi iyi bi haber ver noolur...
yeliiiiiiiiiiiz ben de perikızını çok merak ediyorum yaaa ateşini de girmemiş bugün:18:
inşallah hamiledir

keşke olsaydı.. ama adettt oldum sabah 5 te
1-2 gün sonra dra gidecem..
eşimde artık istekli olmaya başladı..
çocuk hevesi kaçmadan gidelim

Hayırlısı olsun canım bu ay sa kısmet değilmiş demek ki.
Ben de randevu aldım mayısta gidiyoruz doktora biz bebiş istiyoruz artık diyoruz.
Yumurtlatma çalışmaları başlasııııııın

filozof. yeni dongun hayirli olsun. bir daha kimsenin belirtisine bakmadan atesine degerlendirme yapacagim. belirtilere girince yaniliyoruz hep (

ocean. hadi hayirli olsun canim. hemen gelsin bebis.

Anam maşallah ateşine, hadi iyi bi haber ver noolur...

cnmmm vllahi ulaş ta benimle heycan yapmaya başladı ki bu ısı ölçmeyi hiç bu kadar ciddiye almamıştı

cnm üzülme lütfen ama haklısın kimi zaman öküzlükleri tutuyor ben çok şikayetçi oldum bilirsiniz ama ekincimin dediği gibi kocadan soğumaaa
ben varken neden kimse yok yaa ağlayacağım yaaaaaaaaaaaa

cnmmm ya bak ben bugün öldüm bittim mahvolduk valla taşındık taşınalı hiç oturmadım off heryanım ayrıyo biliyorum mrak ettiniz ateşi ve girdim vala bende şok oldum sabah ateşi yüksek görünce , hatta ölçtüm bi gözüm açık bi gözüm kapalı dedim Allah'ım noldu acaba aa dedim sonra , çünkü pazar ya da p.tesi sabahı düşmesini bekliyordum bakalım yarın sabah daha heycanla ölçücem ama aması var...kesintisiz uyuyamıyorum uyanıyorum bu aralar o dereceyi etkiler dimi ? göğüs uçlarım hassaslaştı , ve kukuşuma doğru sağlı sollu şimşek çakması gibi kısa süreli sancılar giriyo ince ince ... Kocişte çok kızdı ben bugün kendimi hırpaladım diye ...varsa da düşmüştür diyo öldün bittin evi temizlicem diye ...işte böyle bakalım neler olucak yarın düşerse zaten salı ç.şamba gelir...

meme ucu hassasiyeti mi dedi biriiiiiii
canım o benim hamile olduğumu anladığım belirtimdir ovulasyondan bugünüme kadar hala var hiç geçmedi
hamişsin sen yaa bu ateş ne kızııııııııııııııııım
hala test yapmayıp temizlik yaptığına inanamıyorum
tam sopalıksın aşk olsun aaa
niye yoruyorsun kendini o kadar canım gerçi rabbim koruru onu ama olsun sen de elinden geleni yap tatlım yaaaaa
yarın sabah test yap nooooooooooooolur

sen daha test yapmadin mii?

filozof. yeni dongun hayirli olsun. bir daha kimsenin belirtisine bakmadan atesine degerlendirme yapacagim. belirtilere girince yaniliyoruz hep (

ocean. hadi hayirli olsun canim. hemen gelsin bebis.

Amin canım inşallah çok bekletmez sıpam :)

Daha yorum için erken canım yarın öbür gün ateşin yükselmeye başlarsa yumurtladın diyebiliriz.
Yumurtlamak üzere olabilirsin o yüzden çalışmaya devam bir gün durup bir gün yapın fazla yorulmayın

teşekkür ederim. yapışkan akıntı gelince ben de işkillenmiştim:) hayırlısı olsun.

ben de herkese canı gönülden dua ediyorum canım.
bu samimiyetimizi, sıcaklığımızı çok seviyorum

Son düzenleme:
bugun ilişkiye giremedik kocamın işinden dolayı moreli cok bozuk gitti bugun ama hala belim agrıyo.Bu aydan ümidimi keseyim bari ztn crsmb gunu dr. a gidicem bakalım ne diyecek.Ama kasıklarım agrıyoo zonkluyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…