canım umudunu kesmeni gerektirecek bir şey yok ki, sen bence 2 gün önce yumurtladın zaten, yapacağınızı da yapmıştınız doğru hatırlıyorsambugun ilişkiye giremedik kocamın işinden dolayı moreli cok bozuk gitti bugunama hala belim agrıyo.Bu aydan ümidimi keseyim bari ztn crsmb gunu dr. a gidicem bakalım ne diyecek.Ama kasıklarım agrıyoo zonkluyor resmen
cnaım şimdi 3 gün üstüste ateşin yüksek çıkarsa(diğer günlere nazaran), yumurtladın diyebiliriz, tabii yine yüksek seyretmesi lazım ateşininhenuz yumurtlamamissin canim. devam)[/QUOTE
sağol canım peki nerden anlıcam yumurtladığımı ilk defa yapıyorum da bu yöntemi.
siz çalışmaya devam edin, yine de gün aşırı, anlarız ateşinden de tam olarak yumurtlama zamanını canım
canım umudunu kesmeni gerektirecek bir şey yok ki, sen bence 2 gün önce yumurtladın zaten, yapacağınızı da yapmıştınız doğru hatırlıyorsam
sen artık BATını bekleyeceksin inşallah hiç gelmez
var tabii ki olmaz mı canım dur bakalım daha, iki gündür ateş basmaları demiştin dün ben de 3 gün öce yumurtlamış olabileceğini düşünüyorum, ilişki de olmuşcanım bat ne ? sizce olmusmudur ki bugun yapamadım diye umudumu kesmiştim ben olma ihtimali varmı sizce?
var tabii ki olmaz mı canım dur bakalım daha, iki gündür ateş basmaları demiştin dün ben de 3 gün öce yumurtlamış olabileceğini düşünüyorum, ilişki de olmuş
BAT = beklenen adet tarihi demek canım
var tabii ki olmaz mı canım dur bakalım daha, iki gündür ateş basmaları demiştin dün ben de 3 gün öce yumurtlamış olabileceğini düşünüyorum, ilişki de olmuş
BAT = beklenen adet tarihi demek canım
ozaman 22 nisanda adet olmam gerekiyor egerki olmazsam 24 üne kadar test yapsam cıkar heralde. Hftaya doktra gidicem ultrasonda olussa bile henüz gözükmez değilmi daha cok erken sanırım.Ya umutlanmayayım olsaydı ne süpriz olurdu bize
bu arada hani hamilelerin yazılarının altlarında kac hfta oldugu o hftada neler yasadıgı yazıyor ya onu sizmi yazıyosunuz otomatikmi yazılıyor tüm hftalarda bebek gelişiminde neler oldugunu ögrenmek adına girebilceğim bi link varmı merak ettim ne güzel anlatmıs öyle insan özeniyo yaa:26::26:
CNMMM tablon nerede ne alemde ateşşş ??? Merak ediyorum
kızlar moralim çok bozukbelki yeri değil burası bunları anlatmak için ama eşime çok kırıldı m onun umrunda degilim sanki nolcak bilmiyorum belki de bebek fikrini ertelemek de fayda var.bu ay ne olur bilmiyorum rabbim hayırlı ise versin
http://www.fertilityfriend.com/m2/chart.php
Canim maalesef 4 unde regl oldum.buda yeni ayım...ne yapam lazim sımdı..
canımmmdaya25: canim. umut kesecek bir durum yok. bazi kaynaklarda spermin kadin vucudunda 5 gun yasadigi yaziyor. sizin iliski sıklıginiz bebis icin guzel zaten. hem bak guzelim bu ay olmazsa bir dahakine olur. cok uzulmeyecegizki bebis olsun :))
slvy1987: canim. atesin 2-3 gun daha yuksek olmali yumurtladin demek icin. zaten yumurtladigin zaman tablinda yatay ve dikey kesisen kirmizi cizgi goreceksin. onlarin kesusim noktasinin oldugu gun yumurtladin demek.
ekinciiii. ozledim seni( bebis nasil? sagliginuz, moraliniz yerinde mi?
canım ne oldu bir anlat bakalım, sizin tartışma bozuşmalarınızı beklemez bebişiniz haberin olsunkızlar moralim çok bozukbelki yeri değil burası bunları anlatmak için ama eşime çok kırıldı m onun umrunda degilim sanki nolcak bilmiyorum belki de bebek fikrini ertelemek de fayda var.bu ay ne olur bilmiyorum rabbim hayırlı ise versin
canım gün aşırı ilişki sizin yapabileceğizin, doktora gitmek istersen bu ay hemen yarın gitmen lazım adetin 5. gününden sonra gidince genelde bir sonraki ay adetin 2. gününde gel diyor doktorlarhttp://www.fertilityfriend.com/m2/chart.php
Canim maalesef 4 unde regl oldum.buda yeni ayım...ne yapam lazim sımdı..
kızlar moralim çok bozukbelki yeri değil burası bunları anlatmak için ama eşime çok kırıldı m onun umrunda degilim sanki nolcak bilmiyorum belki de bebek fikrini ertelemek de fayda var.bu ay ne olur bilmiyorum rabbim hayırlı ise versin
yeliiiiiz bacımmm nerelerdesin diye düşünüyordum tamNooldu Yağmur'um. Burda herşeyimizi paylaşıyoruz ne demek yeri değil... Anlat dinliyorum....
canımmm
hep bildiğin gibiyim kuzum benim
çok şükür bir sorunumuz yok, bebiş de iyidir herhalde
nisan soun mayıs başı gideceğiz doktora günler geçmiyor heyecandan
Allahtan sizler varsınız
siz ne yaptınız canım eşinle ve doktorunuzla ne zaman tekrar deneyeceğizini belirlediniz mi?
canım ne oldu bir anlat bakalım, sizin tartışma bozuşmalarınızı beklemez bebişiniz haberin olsunertleme falan duymamıi olayım, belki de gelecek bu ay minnak
canım gün aşırı ilişki sizin yapabileceğizin, doktora gitmek istersen bu ay hemen yarın gitmen lazım adetin 5. gününden sonra gidince genelde bir sonraki ay adetin 2. gününde gel diyor doktorlar
döngün de hayırlı olsun tatlım, bu son adetin olsun 9 ay boyunca
bu arada linki tam paylaşamamışsın canım görünmüyor
özledik ama bebişimmGeldim canlar burdayım mmmmmmmmmmmmmmmmmmmuck...
tşk ederim tatlım.canımcımmmm adet gelmiş
sağlık olsun diyelim kuzucum, yeni döngü yeni umutlar olsun tatlım
bakarsın ikimizde bu ay hamiş kalırız kızHayırlısı olsun canım bu ay sa kısmet değilmiş demek ki.
Ben de randevu aldım mayısta gidiyoruz doktora biz bebiş istiyoruz artık diyoruz.
Yumurtlatma çalışmaları başlasııııııın
filozof. yeni dongun hayirli olsun. bir daha kimsenin belirtisine bakmadan atesine degerlendirme yapacagim. belirtilere girince yaniliyoruz hep(
ocean. hadi hayirli olsun canim. hemen gelsin bebis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?