Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugun ilişkiye giremedik kocamın işinden dolayı moreli cok bozuk gitti bugun ama hala belim agrıyo.Bu aydan ümidimi keseyim bari ztn crsmb gunu dr. a gidicem bakalım ne diyecek.Ama kasıklarım agrıyoo zonkluyor resmen
canım umudunu kesmeni gerektirecek bir şey yok ki, sen bence 2 gün önce yumurtladın zaten, yapacağınızı da yapmıştınız doğru hatırlıyorsam
sen artık BATını bekleyeceksin inşallah hiç gelmez

canım bat ne ? sizce olmusmudur ki bugun yapamadım diye umudumu kesmiştim ben olma ihtimali varmı sizce?

canım bat ne ? sizce olmusmudur ki bugun yapamadım diye umudumu kesmiştim ben olma ihtimali varmı sizce?
var tabii ki olmaz mı canım dur bakalım daha, iki gündür ateş basmaları demiştin dün ben de 3 gün öce yumurtlamış olabileceğini düşünüyorum, ilişki de olmuş
BAT = beklenen adet tarihi demek canım

ozaman 22 nisanda adet olmam gerekiyor egerki olmazsam 24 üne kadar test yapsam cıkar heralde. Hftaya doktra gidicem ultrasonda olussa bile henüz gözükmez değilmi daha cok erken sanırım.Ya umutlanmayayım olsaydı ne süpriz olurdu bize

bu arada hani hamilelerin yazılarının altlarında kac hfta oldugu o hftada neler yasadıgı yazıyor ya onu sizmi yazıyosunuz otomatikmi yazılıyor tüm hftalarda bebek gelişiminde neler oldugunu ögrenmek adına girebilceğim bi link varmı merak ettim ne güzel anlatmıs öyle insan özeniyo yaa:26::26:

daya25: canim. umut kesecek bir durum yok. bazi kaynaklarda spermin kadin vucudunda 5 gun yasadigi yaziyor. sizin iliski sıklıginiz bebis icin guzel zaten. hem bak guzelim bu ay olmazsa bir dahakine olur. cok uzulmeyecegizki bebis olsun :))

slvy1987: canim. atesin 2-3 gun daha yuksek olmali yumurtladin demek icin. zaten yumurtladigin zaman tablinda yatay ve dikey kesisen kirmizi cizgi goreceksin. onlarin kesusim noktasinin oldugu gun yumurtladin demek.

ekinciiii. ozledim seni ( bebis nasil? sagliginuz, moraliniz yerinde mi?

kızlar moralim çok bozuk belki yeri değil burası bunları anlatmak için ama eşime çok kırıldı m onun umrunda degilim sanki nolcak bilmiyorum belki de bebek fikrini ertelemek de fayda var.bu ay ne olur bilmiyorum rabbim hayırlı ise versin

haftaya ultrasonda gozukecegini sanmam cnm. 4 haftalikken sadece rahim kalinlasmasi gorulebiliyor. yani 5 haftada filan rahat gorulebilir o da vajinal ultrasonda. bu kadar aceleci olma sonra olumsuz birsey olunca insan yikiliyor.

gebelik tablosu otomatik cikiyor hamilelerde. sanirim forumda gun gun gebeligi anlatan bolum vardi. bulursam linkini koyarim buraya.

canim. bunlar sıkıntili surecler. allah yardimcimiz olsun. eminim esin seni cok seviyor ge umursuyor. aksi halde dr.a gitmezdi. tabi hassas gunler geciriyorsunz. dunde yazdigim gibi esin senden daha hassas su siralari. biraz senin sabirli ve anlayisli olman lazim canim. hepimizin evlilikleri farkli sekillerde sinaniyor. sizinki de bu sekilde.

bak ben kurtajdan sonra kimseye yapmadigimi yaptim esime. agladim kizdim bagirdim.... cunku bir tek o beni anlar ve destek olur bilirim. o benim nazimi ceker. simdi esinin nazini cekmek de sana dustu. ama sen allahin izniyle hamile kal bak ne nazlar yapar fitil fitil odetirsin bu gunleri kocisine )

canımmm
hep bildiğin gibiyim kuzum benim
çok şükür bir sorunumuz yok, bebiş de iyidir herhalde
nisan soun mayıs başı gideceğiz doktora günler geçmiyor heyecandan
Allahtan sizler varsınız
siz ne yaptınız canım eşinle ve doktorunuzla ne zaman tekrar deneyeceğizini belirlediniz mi?

canım ne oldu bir anlat bakalım, sizin tartışma bozuşmalarınızı beklemez bebişiniz haberin olsun ertleme falan duymamıi olayım, belki de gelecek bu ay minnak

http://www.fertilityfriend.com/m2/chart.php
Canim maalesef 4 unde regl oldum.buda yeni ayım...ne yapam lazim sımdı..
canım gün aşırı ilişki sizin yapabileceğizin, doktora gitmek istersen bu ay hemen yarın gitmen lazım adetin 5. gününden sonra gidince genelde bir sonraki ay adetin 2. gününde gel diyor doktorlar
döngün de hayırlı olsun tatlım, bu son adetin olsun 9 ay boyunca
bu arada linki tam paylaşamamışsın canım görünmüyor

Nooldu Yağmur'um. Burda herşeyimizi paylaşıyoruz ne demek yeri değil... Anlat dinliyorum....

canim. iki dr.a gittim. biri 3 ay digeri 6 ay korunun dedi. zaten ev tasima filan derken 3 ay gecmis olacak allahin izniyle. sonrasini bilemiyorum henuz. kafam cookk karisik. meslege mi donsem cocuk mu yapsam? iyice karistim. yas oldu 30. yani yol ayri mi ya bebek yada iş bekleyecek ama hangisi henuz bilemiyorum. bunaldim iyice. bir yandan da iyilesmeye calisiyorum. kan degerim dusuk de hiraz. bakalim bu enkazdan cikmak zor oluyor tabi.

Geldim canlar burdayım mmmmmmmmmmmmmmmmmmmuck...

annem. kustun mu sen bana? dun laf attim sana hiccc bakmadin bana

canımcımmmm adet gelmiş
sağlık olsun diyelim kuzucum, yeni döngü yeni umutlar olsun tatlım
tşk ederim tatlım.
inş bu ay olur..
ya zaten bende aralık çocuğu olmasın diyordum ya içimden
1 ay yüzünden 1 yaş büyük olacaktı benim bebiş
ben ocak ayı doğumluyum birçok şeyde şanslıyım ilk ay olduğu için
bebişimde benim gibi oğlak burcu olsun inşallah
annesi gibi titiz, otoriter,tezcanlı olsun

Hayırlısı olsun canım bu ay sa kısmet değilmiş demek ki.
Ben de randevu aldım mayısta gidiyoruz doktora biz bebiş istiyoruz artık diyoruz.
Yumurtlatma çalışmaları başlasııııııın
bakarsın ikimizde bu ay hamiş kalırız kız
kocaları da ikna ettik bu ay gelsin bebişler çifter çifter

filozof. yeni dongun hayirli olsun. bir daha kimsenin belirtisine bakmadan atesine degerlendirme yapacagim. belirtilere girince yaniliyoruz hep (

ocean. hadi hayirli olsun canim. hemen gelsin bebis.

evet canım ya..
tüm gebelik belirtilerini yaşadım bu ay..
ama yok bebiş falan
bu sabah adet olduğumdan beri ölüyordum sancıdan..
öyle baskı geliyodu ki rahim ve kasık bölgeme..
vajinam kopuyo sanıyordum..
birden kanamam başladı..
lavaboya koştum abartısız avucum kadar büyük bir parça düştü benden
ondan sonra bir anda sancılarım kesildi:26::26::26:
sadece başım dönmeye ve titremeye başladım..
şu an hiç sancım yokkkk
acaba o kist miydi de bebişim tuttu da onu düşürdü diye düşünmeye başladım..
çünkü ateşim pek yüksekti bu ay geçen aya göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…