Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çıkacaksın canım allahın izniyle
yaş 30 şimdi iş tecruben var mı daha önceden mutlaka vardır
bebiş 2-3 yaşına gelince sen de 33-34 yaşlarında olsan devam edebilirsin işe güce
eşinin de işi iyiyse maddi sıkıntınız yoksa çalışma evinde toparlan hamiş kal keyfine bak derim ama, çalışıp başka şeylere odaklanmak da kimine iyi gelebiliyor
yine en doğru kararı sen vereceksin tatlım, hakkınızda ahyırlısı olsun
bebiş için doktorlardan biri 3 biri 6 ay demiş canım, artık kararı eşinle vereceksiniz, 4. ay falan korunmayı bırakabilirsiniz gibime geldi ama tabii anlamam kuzum, karar yine sizin, Rabbim hayırlısını versin inşallah

Evdeydim canım, dün gece 1 arkadaşımın nikah yemeği vardı. Bugünde yorgun düştüm malum, evde pinekledim işte
iyi yapmışsın canım, diyet nasıl gidiyor peki datlum
en son yaklaşık 4 kilo vermiştin yaa nasıl başarıyorsun kuzum bize de bir özet geç

Son düzenleme:
annem. kustun mu sen bana? dun laf attim sana hiccc bakmadin bana

Görmedim kuzuuuuum, cvp vermez olur muyum. Son actiondan beri topiciğimiz çok hareketlendi. Çok yazmışsınız yaw. Okuyamadım, malum diyet sayfalarınıda okuyunca bitmiyo

23 yasimdan beri farkli sektorlerde calistim cnm. hatta iş bulma sitelerinden bulup ariyorlar beni iş teklif ediyorlar. sukur o yonden sorun yok. esimin isi cok iyi degil ama idare edebiliyoruz. simdi kiradan da kurtuluyoruz. esim de diyor henuz cicuk yada is icin acele karar verme. dur bi dinlen kendine gel diyir. ben de onu yapiyorum ama cocuk deyince akan sular duruyor iste. ne is ne kariyer ne para... hepsi hikaye oluyor.

Görmedim kuzuuuuum, cvp vermez olur muyum. Son actiondan beri topiciğimiz çok hareketlendi. Çok yazmışsınız yaw. Okuyamadım, malum diyet sayfalarınıda okuyunca bitmiyo

:)))
o zaman tekrar yazayim. kisti kucultmussun hayirli olsun demistim. bi de iyi uykular demistim :)) he he...

ya kızlar iyiki varsınız yaa ya kızlar belimin hatta totoma dogru acaip bi yanma var bel agrısı desem değil resmen belimin içini kopartıyolar kasık agrısı felan geçti ama o totomun kuyruk sokumumun oldugu yeri kopartıyolar resmen ya bana vucudumun bi oyunu bu yada cidden savaş veriyolar anlamadım gitti. hayırlısı olsun artık. Süpriz yap bana bebeğim yaaa

peri kızı ateş süper canım..
ama önceki ay dpo 13 te düşmüş ateşin..
inşallah yarın yüksek kalır..

canim. nasil olsa dr.a gideceksin. o toto agrin yumurtalikta kist oldugu icin olabilir. ben bekarken bak basima su geldi. ona gore kiyas yap bakalim: makatimdan yukari dogru cok keskin ama inanilmaz bir agri girdi ve 5 dk sonra sanciyla yere yigilip kakdim. beni kucaklayip hastaneue goturduler ve yumurtaligimda kist oldugu ve patlayip ic kanama yaptigi ortaya cikti. 3 gun yattim acil ameliyat icin beklettiler. sukur ilacla kanama durunca ameliyattan yirttim.

canim. ben bilemiyorum o parcayibama arkadasim da senin gibi iki parca dusurmustu. sonra kanamasi artinca hastaneye gitti ve ne yazikki dusuk yapmis. o da bilmiyordu hamile oldugunu.

iyi yapmışsın canım, diyet nasıl gidiyor peki datlum
en son yaklaşık 4 kilo vermiştin yaa nasıl başarıyorsun kuzum bize de bir özet geç

Karbonhidratları kestim, şekeride kestim. Protein ağırlıklı ama sebzeyede yer veriyorum. Puanlı bi diyet. Günlük 50 puan hakkımız var, her yiyeceğinde puanı var. Öyle işte...

:)))
o zaman tekrar yazayim. kisti kucultmussun hayirli olsun demistim. bi de iyi uykular demistim :)) he he...

Gecikmeli cvp vereyim bende şekerparem. Kist küçülüyo, dr. uyuz oldu bana, soğan kürü yapıyom diye. Kocakarı ilacıymış. Evet öyle ama kisti küçültü işte bak naaaabeeer diyesim geldi kadına. Neyse kist için 10unda başlayacağım ilacı öne aldı, dün içmeye başladım. İyi uykular canım. (Diyetteyim yaa sana şekerpare diyince bi tuhaf oldum )

uyuz bu dr.lat. beni ölduruyorlardi. hala iyi olduguma inanamiyorum :))

sorma anacim. ben de bu aralar tatliya bi dustum bi dustum ki nefret ederim normalde :))

haklısın canımm
inşallah meleğiniz gelir de işi gücü de bebiş az büyüynce düşünürsün
bak şimdi kiradan da kurtuluyomuşsunuz çok sevindim, kira yer bititir adamı, şimdi daha bir rahatlarsınız inşallah
sen hiç bir şeye kafanı takma tatlım, ha deyince iş de bulabiliyorsan zaten hiç hiç takma
azıcık da akışına bırak toparlanana kadar, her şey güzel olacak inşallah

Karbonhidratları kestim, şekeride kestim. Protein ağırlıklı ama sebzeyede yer veriyorum. Puanlı bi diyet. Günlük 50 puan hakkımız var, her yiyeceğinde puanı var. Öyle işte...
canım süpermiş yaa eşim 90 kilo oldu vallahi benden çok kilo alıyor ne yapacağız bilmem ben de ona mı uygulasam bu diyeti

Şeker, rahim duvarın kalınlaşmış, bu iyi bişi. Kanaman onun için parça halinde olmuş. Oh şimdi tertemiz olcak için... Bu döngün bebişinle sonlansın inşallah....

saol guzel kalplim. isimden de hamile oldugum icin ayrilmistim zaten ilkinde. sonra ikinci de gidince isteeeee. biraz da olsa kafa duruyor. sacmaliyor. biraz bekleyeyim bakayim. kismet hersey.

İyi geceler kuzucuklarımmmmm, çok uykum geldi

İyi geceler kuzucuklarımmmmm, çok uykum geldi
iyi geceler canımm

saol guzel kalplim. isimden de hamile oldugum icin ayrilmistim zaten ilkinde. sonra ikinci de gidince isteeeee. biraz da olsa kafa duruyor. sacmaliyor. biraz bekleyeyim bakayim. kismet hersey.
tatlımm kıyamam ne demek saçmalamak estağfirullah
her insan hayatında bir dönem bocalar illa ki
sen keyfine ne geliyorsa onu yap, bazen çalışmak da iyi gelebilir
istemezsen de oturursun mis gibi gezer tozarsın, eşin başında allah bin şükür, her şey yoluna girer tatlım ikiniz iyi olun yeter ki

hanimlar. inanin amacim reklam yada ovunmek degil. ayip da sevap da gizli olunca makbuldur. ama ben ancak bu yasimda tanisabildigim bir guzelligi paylasmak istedim. belki sizler de kendi sehriniz de yaparsiniz yada zaten yapiyorsunuzdur.

cevremdekilerinde yardimiyla cocuklara sampuan, ic camasiri, gecelik aldim. cok sukur baya bir miktarda oldu. cocuk esirgeme kurumuna gittim ilk defa. cocuklar icin verdim hepsini. meger en lazim olanlari almisim. gorevli dediki: sadece kurban bayraminda bir iki parca et gelirdi. ilk kez bugun kiyafet geldi bunlarla da eksigimiz kapandi dedi. cookk mutlu oldum.

sadece sifir esya kabul ediyorlar. en cok citcitli badi, emzik, gecelik, ic camasiri gerekiyor.

iyi uykular herkese...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…