özledik ama bebişimmnerelerdeydin bugün bakayımm
çıkacaksın canım allahın izniylecanim. iki dr.a gittim. biri 3 ay digeri 6 ay korunun dedi. zaten ev tasima filan derken 3 ay gecmis olacak allahin izniyle. sonrasini bilemiyorum henuz. kafam cookk karisik. meslege mi donsem cocuk mu yapsam? iyice karistim. yas oldu 30. yani yol ayri mi ya bebek yada iş bekleyecek ama hangisi henuz bilemiyorum. bunaldim iyice. bir yandan da iyilesmeye calisiyorum. kan degerim dusuk de hiraz. bakalim bu enkazdan cikmak zor oluyor tabi.
iyi yapmışsın canım, diyet nasıl gidiyor peki datlumEvdeydim canım, dün gece 1 arkadaşımın nikah yemeği vardı. Bugünde yorgun düştüm malum, evde pinekledim işte
annem. kustun mu sen bana? dun laf attim sana hiccc bakmadin bana
çıkacaksın canım allahın izniyle
yaş 30 şimdi iş tecruben var mı daha önceden mutlaka vardır
bebiş 2-3 yaşına gelince sen de 33-34 yaşlarında olsan devam edebilirsin işe güce
eşinin de işi iyiyse maddi sıkıntınız yoksa çalışma evinde toparlan hamiş kal keyfine bak derim ama, çalışıp başka şeylere odaklanmak da kimine iyi gelebiliyor
yine en doğru kararı sen vereceksin tatlım, hakkınızda ahyırlısı olsun
bebiş için doktorlardan biri 3 biri 6 ay demiş canım, artık kararı eşinle vereceksiniz, 4. ay falan korunmayı bırakabilirsiniz gibime geldi ama tabii anlamam kuzum, karar yine sizin, Rabbim hayırlısını versin inşallah
Görmedim kuzuuuuum, cvp vermez olur muyum. Son actiondan beri topiciğimiz çok hareketlendi. Çok yazmışsınız yaw. Okuyamadım, malum diyet sayfalarınıda okuyunca bitmiyo
ya kızlar iyiki varsınız yaaya kızlar belimin hatta totoma dogru acaip bi yanma var bel agrısı desem değil resmen belimin içini kopartıyolar kasık agrısı felan geçti ama o totomun kuyruk sokumumun oldugu yeri kopartıyolar resmen ya bana vucudumun bi oyunu bu yada cidden savaş veriyolar anlamadım gitti. hayırlısı olsun artık. Süpriz yap bana bebeğim yaaa
iyi yapmışsın canım, diyet nasıl gidiyor peki datlum
en son yaklaşık 4 kilo vermiştin yaa nasıl başarıyorsun kuzum bize de bir özet geç
:)))
o zaman tekrar yazayim. kisti kucultmussun hayirli olsun demistim. bi de iyi uykular demistim :)) he he...
Gecikmeli cvp vereyim bende şekerparem. Kist küçülüyo, dr. uyuz oldu bana, soğan kürü yapıyom diye. Kocakarı ilacıymış. Evet öyle ama kisti küçültü işte bak naaaabeeer diyesim geldi kadına. Neyse kist için 10unda başlayacağım ilacı öne aldı, dün içmeye başladım. İyi uykular canım. (Diyetteyim yaa sana şekerpare diyince bi tuhaf oldum)
haklısın canımm23 yasimdan beri farkli sektorlerde calistim cnm. hatta iş bulma sitelerinden bulup ariyorlar beni iş teklif ediyorlar. sukur o yonden sorun yok. esimin isi cok iyi degil ama idare edebiliyoruz. simdi kiradan da kurtuluyoruz. esim de diyor henuz cicuk yada is icin acele karar verme. dur bi dinlen kendine gel diyir. ben de onu yapiyorum ama cocuk deyince akan sular duruyor iste. ne is ne kariyer ne para... hepsi hikaye oluyor.
canım süpermiş yaa eşim 90 kilo oldu vallahi benden çok kilo alıyor ne yapacağız bilmem ben de ona mı uygulasam bu diyetiKarbonhidratları kestim, şekeride kestim. Protein ağırlıklı ama sebzeyede yer veriyorum. Puanlı bi diyet. Günlük 50 puan hakkımız var, her yiyeceğinde puanı var. Öyle işte...
tşk ederim tatlım.
inş bu ay olur..
ya zaten bende aralık çocuğu olmasın diyordum ya içimden
1 ay yüzünden 1 yaş büyük olacaktı benim bebiş
ben ocak ayı doğumluyum birçok şeyde şanslıyım ilk ay olduğu için
bebişimde benim gibi oğlak burcu olsun inşallah
annesi gibi titiz, otoriter,tezcanlı olsun
bakarsın ikimizde bu ay hamiş kalırız kız
kocaları da ikna ettik bu ay gelsin bebişler çifter çifter
evet canım ya..
tüm gebelik belirtilerini yaşadım bu ay..
ama yok bebiş falan
bu sabah adet olduğumdan beri ölüyordum sancıdan..
öyle baskı geliyodu ki rahim ve kasık bölgeme..
vajinam kopuyo sanıyordum..
birden kanamam başladı..
lavaboya koştum abartısız avucum kadar büyük bir parça düştü benden
ondan sonra bir anda sancılarım kesildi:26::26::26:
sadece başım dönmeye ve titremeye başladım..
şu an hiç sancım yokkkk
acaba o kist miydi de bebişim tuttu da onu düşürdü diye düşünmeye başladım..
çünkü ateşim pek yüksekti bu ay geçen aya göre..
haklısın canımm
inşallah meleğiniz gelir de işi gücü de bebiş az büyüynce düşünürsün
bak şimdi kiradan da kurtuluyomuşsunuz çok sevindim, kira yer bititir adamı, şimdi daha bir rahatlarsınız inşallah
sen hiç bir şeye kafanı takma tatlım, ha deyince iş de bulabiliyorsan zaten hiç hiç takma
azıcık da akışına bırak toparlanana kadar, her şey güzel olacak inşallah
canım süpermiş yaa eşim 90 kilo oldu vallahi benden çok kilo alıyor ne yapacağız bilmem ben de ona mı uygulasam bu diyeti
İyi geceler kuzucuklarımmmmm, çok uykum geldi
iyi geceler canımmİyi geceler kuzucuklarımmmmm, çok uykum geldi
tatlımm kıyamam ne demek saçmalamak estağfirullahsaol guzel kalplim. isimden de hamile oldugum icin ayrilmistim zaten ilkinde. sonra ikinci de gidince isteeeee. biraz da olsa kafa duruyor. sacmaliyor. biraz bekleyeyim bakayim. kismet hersey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?