Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mutsuz sonnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tek çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayırlısı olsun canım bu ay güzel haberini alırız inşaallah benimde reglim geldi yeni tablom son tablom olur inşaallah
perikızı son durum nedir test yaptın mı?

keşke olsaydı.. ama adettt oldum sabah 5 te
1-2 gün sonra dra gidecem..
eşimde artık istekli olmaya başladı..
çocuk hevesi kaçmadan gidelim

Canım yeni döngün yeni umutları getirsin inşallah.boşver sen sevmiyosun aralık bebeğini çook ta iyi oldu

Bugün ki ateşinide gir hadi tatlım yaaa.dün ateşine bakamadim çünkü akşam erkenden uyudum yine bulantılı ve kusmalı günler geri geldi şimdi baktım ateşin süper olmuş

Ekinci,canimmm doktora niye gidiyorum anlayamadimm

teşekkürler canım..
beni çok duygulandırdın
hani bi reklam var ya..
"çok geçmeden hevesin kaçar".. diye
İnşallah bizlerin daha hevesi kaçmadan Rabbim bizlere de verir..

Bu arada herkese tatli tatli gunaydinlaaarrrrrrrrr..bugün herkese mutluluk getirsin,test yapacaklarin pozitif ciksın inşallaaahhhhhh....

periiiii. test yappppppp..m

karanfilce benim tablomu da ilk sayfaya eklermisin?

Ooooffff elimdeki tablet olunca olmuyo iste.ilk defa buradan yazmaya calisiyorum.bulamadim ...

sag ust kosede set up var. ordan sharing; sonra da create your home page den url adresini kopyalayacaksin cnm.

cnmmm ben sizi nasıl seviyorum böyle ya minişimin annesi oyyy cnm şunu söliyim ilk önce hamile olduğumu hiç sanmadığım için test yapmadım!!! Bu gece çok bölük pörçük uyudum stress yaptım sanırım uyandım baktım sabah olmamış sonra bir daha daldım birden tekrar sıçradım aaa dedim panikle ateş ölçtüm 36.6 çıktı dedim tamam geliyo düşmüş!!! Dünde çok yorulmuştum zaten tam tekrar sızdım aaa saat çaldı dedim Allah Allah ben yine erken kalkmışım tam 7 de ölçtüğüm için yataktan da henüz kalkmadığım için yeniden ölçtüm bu kez 36.8 çıktı Dedim herhalde yorgunluktan ya da uykularım bölündü diye böyle saçmaladı bünyem ya da termometrem :44::44::44: ama arada 5 dak. filan vardı en çok...Bu noktada hangisini dikkate alıcağımı bilemedim tam 7 de ölçüm olduğu için 36.8 olanı girdim ff ye yani demem o ki karışık bugün yoruma sonuna kadar açık...Yarın akkoyun karakoyun çıkıcak ortaya Temizlik ve yorulma konusunda da haklısın eşimde en sonunda fırçaladı bebek istiyosun kendini mahvediyosun diye olanda durmas ki :18::18::18: Ya bu bir yorgunlukla gider mi hiç ??? Sen nasılsın annem nasıl gidiyor hamişlik tadını çıkarıyormusun?

sen daha test yapmadin mii?

yapmadım kuzum zaten bat tan önce çıkarmı ki :44: Eğer çıkıyorsa yarın ki ateşe göre söz yapıcam ( gelmezse tabi ) yarın bat

cnmm bozma morelini anlat bize iyice dökül valla ben öyle yapıyorum bir rahatlıyorum sorma gitsin

http://www.fertilityfriend.com/m2/chart.php
Canim maalesef 4 unde regl oldum.buda yeni ayım...ne yapam lazim sımdı..

olsun demek ki kısmet değilmiş bak ben olmadım ya arada neyin hesabını yapıyorum . Diyorum ya hamişsen yaa diyorum yavrum aralıkta doğucak senesi gitti kuzumun ( sene sonunda doğanları yaş açısından şanssız bulurum da ) tutturdum da hangi ay olduğu kaldı...ne güzel mis gibi yeni seneye yeni bebiş gelir inş.

yeliiiiiz bacımmm nerelerdesin diye düşünüyordum tam
haftasonu geziyorsunuz herhalde

Geldim canlar burdayım mmmmmmmmmmmmmmmmmmmuck...

geziyooo geziyoooo

peri kızı ateş süper canım..
ama önceki ay dpo 13 te düşmüş ateşin..
inşallah yarın yüksek kalır..

cnm sağol gerçekten bilmiyorum bugün düştü kalktı bişeler oldu ama :44: yarın netleşir sanıyorum

cnm neden yalnış anlayalım süpersin sen ya imkanımız olursa bunları tedarik edersek nasıl ulaştırabiliriz ?

hayırlısı olsun canım bu ay güzel haberini alırız inşaallah benimde reglim geldi yeni tablom son tablom olur inşaallah
perikızı son durum nedir test yaptın mı?

inş. cnm hayırlısyla gelen yok cnm ama durum biraz karıştı yarın netleşir taminimce

Bu arada herkese tatli tatli gunaydinlaaarrrrrrrrr..bugün herkese mutluluk getirsin,test yapacaklarin pozitif ciksın inşallaaahhhhhh....

sanada cnm ne güzel şeyler yazmışsın öyle Rabbim senin de gönlüne göre versin inş.

Bugün ki ateşinide gir hadi tatlım yaaa.dün ateşine bakamadim çünkü akşam erkenden uyudum yine bulantılı ve kusmalı günler geri geldi şimdi baktım ateşin süper olmuş

cnmmm bilmiyorum nolcak ama dediğim gibi ben öğle bişi hissetmiyorum bakalım gelmesse yarın yaparım yarın bat günü dpo kaçta yapılması uykun oluyor ki ? Bu arada senin ki ne çetin ceviz çıktı bak annesini nasıl yoruyo İdare et annesi geçicek inş. bugünler

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ben bu dr.lara ne diyeyim yaa. Cmtesi 6 tane yumurtan var dedi ama bunlardan bişi olmaz büyümezler çatlamazlar, kistin baskı yapar dedi. Herşey iyi hoşta bugün benim ateşim niye yükseldi o zaman :/ Pazar birliktelik oldu ama, bebek olmasına imkan yok. Ben üstte pozisyondaydım ve çıkar çıkmaz silindim peçeteyle, üstelik 5 dk sonra wcye gittim. Eh dr. ben sana ne diyeyim yaaa. Bu arada dün ateş ölçmeyide unuttum. Aklım fikrim diyet oldu yaaa Rabbim bilir demekten başka çarem yok şu an!

Hayatım idrarda çıkar heralde yarın dpo 14 olacak senin.bat gelmezse yarın sabah ilk idrarla yaparsın.uyhhh kız heyecan yaptım bu arada ilk hamiş olduğum ay popoma totoma her yerime ağrı girip çıkıyodu buda bi haberci.

Meroooo : kıyamam kuzum sana yaaa, az kaldı geçecek bugünler. Buna kusmaya sanırım bebişin saçlı doğacak, kocakarı yaklaşımı ama doğru çıkıyo...
Deniiiiiz : Bu ay Gizoşun ki geldi, seninde gelcek bak gör, demedi deme....
Cuteheart : Günaydın canımmmmm...

hadi ya ya ben yine söylüyorum pek sanmıyorum ama yine insan acaba diyor işte... yarın yap diyosun yani yine yüksek çıkarsa

olmaz olmaz deme hiç olmaz olur yelizim zaman neler gösterir belli olmaz yelizim

VALLAHAMI

ayy gizoşa ne sevindim darısı bize yavrum

Ya yelizim tam geçti diye sevinirken bi hafta kadar rahatken üç gündür yine süründürüyo. Hayatım bitti gibi bişey eve pişecek hiçbişey alamıyom.mesela şimdi ben ne yiyecem kara kara duşünüyom daha oğlanada kahvaltı yaptıramadım sende kafana takma canım kistin etidin bitsin sonra olsun bence bebiş,ama geleceği varsada gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…