VALLAHAMI
ayy gizoşa ne sevindim darısı bize yavrum
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ben bu dr.lara ne diyeyim yaa. Cmtesi 6 tane yumurtan var dedi ama bunlardan bişi olmaz büyümezler çatlamazlar, kistin baskı yapar dedi. Herşey iyi hoşta bugün benim ateşim niye yükseldi o zaman :/ Pazar birliktelik oldu ama, bebek olmasına imkan yok. Ben üstte pozisyondaydım ve çıkar çıkmaz silindim peçeteyle, üstelik 5 dk sonra wcye gittim. Eh dr. ben sana ne diyeyim yaaa. Bu arada dün ateş ölçmeyide unuttum. Aklım fikrim diyet oldu yaaaRabbim bilir demekten başka çarem yok şu an!
keşke olsaydı.. ama adettt oldum sabah 5 te
1-2 gün sonra dra gidecem..
eşimde artık istekli olmaya başladı..
çocuk hevesi kaçmadan gidelim
429c0e Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar lütfen yorum yapın. bu sabah adet olmam gerekiyodu. genelde sabah gelir. ama ne bir adet sancım var ne de bir şey. testler negatif çıkıyor.
hoşgeldin cnm ateşin bence düşmüş olsada gayet iyi sabitlenmişhayırlısı olsun yarında vermesse kan ver ama başka bi hastanede
KIZZ yelizzz bu ateş ne maşallahh
kızlar lütfen yorum yapın. bu sabah adet olmam gerekiyodu. genelde sabah gelir. ama ne bir adet sancım var ne de bir şey. testler negatif çıkıyor.
Bu ölçümleri nasıl yaptın, dil atı değerleri değil gibi geldi bana kuzum????
cnmmm ben sizi nasıl seviyorum böyle yaminişimin annesi oyyy cnm şunu söliyim ilk önce hamile olduğumu hiç sanmadığım için test yapmadım!!! Bu gece çok bölük pörçük uyudum stress yaptım sanırım uyandım baktım sabah olmamış sonra bir daha daldım birden tekrar sıçradım aaa dedim panikle ateş ölçtüm 36.6 çıktı dedim tamam geliyo düşmüş!!! Dünde çok yorulmuştum zaten tam tekrar sızdım aaa saat çaldı dedim Allah Allah ben yine erken kalkmışım tam 7 de ölçtüğüm için yataktan da henüz kalkmadığım için yeniden ölçtüm bu kez 36.8 çıktı Dedim herhalde yorgunluktan ya da uykularım bölündü diye böyle saçmaladı bünyem ya da termometrem :44::44::44: ama arada 5 dak. filan vardı en çok...Bu noktada hangisini dikkate alıcağımı bilemedim tam 7 de ölçüm olduğu için 36.8 olanı girdim ff ye yani demem o ki karışık bugün yoruma sonuna kadar açık...Yarın akkoyun karakoyun çıkıcak ortaya Temizlik ve yorulma konusunda da haklısın eşimde en sonunda fırçaladı bebek istiyosun kendini mahvediyosun diye olanda durmas ki :18::18::18: Ya bu bir yorgunlukla gider mi hiç ??? Sen nasılsın annem nasıl gidiyor hamişlik tadını çıkarıyormusun?
yapmadım kuzum zaten bat tan önce çıkarmı ki :44: Eğer çıkıyorsa yarın ki ateşe göre söz yapıcam( gelmezse tabi ) yarın bat
cnmm bozma morelini anlat bize iyice dökül valla ben öyle yapıyorum bir rahatlıyorum sorma gitsin
olsun demek ki kısmet değilmiş bak ben olmadım ya arada neyin hesabını yapıyorum . Diyorum ya hamişsen yaa diyorum yavrum aralıkta doğucak senesi gitti kuzumun ( sene sonunda doğanları yaş açısından şanssız bulurum da )tutturdum da hangi ay olduğu kaldı...ne güzel mis gibi yeni seneye yeni bebiş gelir inş.
geziyooo geziyoooo
cnm sağol gerçekten bilmiyorum bugün düştü kalktı bişeler oldu ama :44: yarın netleşir sanıyorum
cnm neden yalnış anlayalım süpersin sen yaimkanımız olursa bunları tedarik edersek nasıl ulaştırabiliriz ?
inş. cnm hayırlısyla gelen yok cnm ama durum biraz karıştı yarın netleşir taminimce
sanada cnm ne güzel şeyler yazmışsın öyle Rabbim senin de gönlüne göre versin inş.
cnmmm bilmiyorum nolcak ama dediğim gibi ben öğle bişi hissetmiyorum bakalım gelmesse yarın yaparım yarın bat günü dpo kaçta yapılması uykun oluyor ki ? Bu arada senin ki ne çetin ceviz çıktı bak annesini nasıl yoruyoİdare et annesi geçicek inş. bugünler
canım hepsi dil altıma ovulasyon civarında hastydım idrar yolu enfeksiyonu. ve hepsi sabah 7 de.
canım kan yaptırmadım. idrar yaptım evde. senin grafik de süper bu arada...bence sen hamilesin tatlımmmmmmmmmmm.
Yaw dün daldım ölçmedim, bugünkü ateşe bak. Şimdi yeni dr.uma kızmakla meşgulümBna açatlamaz bu yumrtalar dedi, bu ateş yükselmesi ne demek o zaman?
Bu ölçümleri nasıl yaptın, dil atı değerleri değil gibi geldi bana kuzum????
bana da garip geliyor ölçümler ama hep hastalığıma bağladım. antibiyotiklerim yeni bitti.
Antibiyotik kullandıysan ve eğer gebeysen dr.una bunu devamlı hatırlat güzelim, Allah korusun... :18:
ben bu aydan ümitli değilim tatlım..ürolog çocuk olmaz idrar yolu enfeksiyonunda dedi. ama şimdi de ateş düştüğü yerde sabitlendi...bakalım hayırlısı. sadece antibiyotik olsa iyi, 4 tane ilaç verdi, röntgene girdim. ve tüm bunlar ovulasyon civarı olunca da doktor zaten çocuk olmaz korkma dedi:)
denizcim anlattığın profil aynı benim bat günü yaşadıklarıma benziyo doğru düzgün uyuyamadığım için doğru bir ölçümde yapamamıştım , tablomdanda görürsünsırf o yüzden ertesi güne kalmıştı test işim inşallah sende bu gece rahat uyur sabahta mutlu haberi paylaşırsın
Rabbim bi an önce şifanı versin kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?