Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

KIZZ yelizzz bu ateş ne maşallahh

keşke olsaydı.. ama adettt oldum sabah 5 te
1-2 gün sonra dra gidecem..
eşimde artık istekli olmaya başladı..
çocuk hevesi kaçmadan gidelim

Hmmm neyse yeni ümitli bol sansli bir aya diyelim:)))
Tabiiki git Dr.a kesinlikle baktir bakalim , bak bende bile hersey normal diye diye ne cikti simdi baslicam tedavilere 1 senem bosa gitti.
Kismte tabii de .... Dr . herseyi göre bilmesi de cok önemli.
Geric burdaki Dr. lar miyomun illaki hamileligi engelledigini sanmiyorlar ama, tr deki dr. lar döl yataginda oldugundan engelledigini söylüyorlar.
Hayirlisi kaldik mayis ayina ....

hoşgeldin cnm ateşin bence düşmüş olsada gayet iyi sabitlenmiş hayırlısı olsun yarında vermesse kan ver ama başka bi hastanede

canım kan yaptırmadım. idrar yaptım evde. senin grafik de süper bu arada...bence sen hamilesin tatlımmmmmmmmmmm.

429c0e Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar lütfen yorum yapın. bu sabah adet olmam gerekiyodu. genelde sabah gelir. ama ne bir adet sancım var ne de bir şey. testler negatif çıkıyor.

canım moralını bozmak istemem ama ateşin düşmüş adetin bir kac gune gelir bence ama yinede sabitlebnme var umarım hasta olmazsında güzel haberin gelir. ama tavsiyem bir kac gun bekle ve oyle test yap

Bu ölçümleri nasıl yaptın, dil atı değerleri değil gibi geldi bana kuzum????

canım hepsi dil altı ama ovulasyon civarında hastydım idrar yolu enfeksiyonu. ve hepsi sabah 7 de.

Son düzenleme:

Gülümsettirdin beni perikizi.....amiiinnn...

canım kan yaptırmadım. idrar yaptım evde. senin grafik de süper bu arada...bence sen hamilesin tatlımmmmmmmmmmm.

yarın ki ateşten anlıcam cnm hayırlısyla düşmüş ama dereceler yüksek senin biliyorum tabi sebebini ama 2 güne gelmesse 1 kan patlat canımcım

Yaw dün daldım ölçmedim, bugünkü ateşe bak. Şimdi yeni dr.uma kızmakla meşgulüm Bna açatlamaz bu yumrtalar dedi, bu ateş yükselmesi ne demek o zaman?

ya biz onlardan daha çok dr olduk be yelizim sen şimdid diyetti filan derken mal dr. un da dediğini dikkate alarak umursamadan zevkine baktın yaaa inşş... süpriz yapar senin minnaklar

bana da garip geliyor ölçümler ama hep hastalığıma bağladım. antibiyotiklerim yeni bitti.

Antibiyotik kullandıysan ve eğer gebeysen dr.una bunu devamlı hatırlat güzelim, Allah korusun... :18:

Antibiyotik kullandıysan ve eğer gebeysen dr.una bunu devamlı hatırlat güzelim, Allah korusun... :18:

ben bu aydan ümitli değilim tatlım..ürolog çocuk olmaz idrar yolu enfeksiyonunda dedi. ama şimdi de ateş düştüğü yerde sabitlendi...bakalım hayırlısı. sadece antibiyotik olsa iyi, 4 tane ilaç verdi, röntgene girdim. ve tüm bunlar ovulasyon civarı olunca da doktor zaten çocuk olmaz korkma dedi:)

Rabbim bi an önce şifanı versin kuzum...

denizcim anlattığın profil aynı benim bat günü yaşadıklarıma benziyo doğru düzgün uyuyamadığım için doğru bir ölçümde yapamamıştım , tablomdanda görürsün sırf o yüzden ertesi güne kalmıştı test işim inşallah sende bu gece rahat uyur sabahta mutlu haberi paylaşırsın

iremcim inan ki her ateş öltükten sonra ilk sayfada senin linke ve diğer hamişlerin kiyle kıyaslıyorum hatta senin ki düşüp tekrar fırlamış anlamadım bende bakalım yarın netleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…