içi boş yuvarlaklar doğru ölçülmeyen, ya zamanında ölçülmemiş yada uyku düzeni normal olmayanlar benimde özellikle adet günü öyle oldu bir saatte bir uyandığım içiniremcim inan ki her ateş öltükten sonra ilk sayfada senin linke ve diğer hamişlerin kiyle kıyaslıyorum hatta senin ki düşüp tekrar fırlamış anlamadım bende bakalım yarın netleşir
içi boş yuvarlaklar doğru ölçülmeyen, ya zamanında ölçülmemiş yada uyku düzeni normal olmayanlar benimde özellikle adet günü öyle oldu bir saatte bir uyandığım içinama az buçuk adet ateşini yüksek ateşini keşfetmeye başlamışsındır, benim adet ateşim 36,1 dir, yumurtlama ateşimdi 36.4 umutsuz olmama rağmen görünce belirtim olmamasına rağmen sıppadanak anladım hamiş olduğumu
14 günü doldurmuşun ateşinde sabit ve yüksek , test yapmadın mı sen :44::44:irem bana umut oldun:) benim ateş de düştü. ama adet yok.429c0e Ovulation charts on FertilityFriend.com
içi boş yuvarlaklar doğru ölçülmeyen, ya zamanında ölçülmemiş yada uyku düzeni normal olmayanlar benimde özellikle adet günü öyle oldu bir saatte bir uyandığım içinama az buçuk adet ateşini yüksek ateşini keşfetmeye başlamışsındır, benim adet ateşim 36,1 dir, yumurtlama ateşimdi 36.4 umutsuz olmama rağmen görünce belirtim olmamasına rağmen sıppadanak anladım hamiş olduğumu
14 günü doldurmuşun ateşinde sabit ve yüksek , test yapmadın mı sen :44::44:
yavrişim dediğin aynen doğru geçen saatlerin ileri alındırğı pazar ben bi saat geç kalktım aynen içi boş olarak kaydetti o ölçümü ama bu sabah ki çok garipti sanki kan testi sonucu alıcam gibi streslere girdim bide aşırı yorulmuştum iş güç uyuyamadım bir türlü derken 5 dak. aralıkla ölçtüm biri 36.6 biri 36.8tam dakikasına ölçtüğüm için 36.8 i girdim ff ye zaten yarın belli olur iyice eğer doğru derecem 36.6 tıysa geçen ayda dpo 13 düşmüştü kısmet cnm ...
Bide bu genel olarak gebeler de memişler büyüyüp koyulaşıyomuş bende töyle bişi yoksadece tipik hassiyet var azcık...:44:
ben varken neden kimse yok yaa ağlayacağım yaaaaaaaaaaaa
yavrişim dediğin aynen doğru geçen saatlerin ileri alındırğı pazar ben bi saat geç kalktım aynen içi boş olarak kaydetti o ölçümü ama bu sabah ki çok garipti sanki kan testi sonucu alıcam gibi streslere girdim bide aşırı yorulmuştum iş güç uyuyamadım bir türlü derken 5 dak. aralıkla ölçtüm biri 36.6 biri 36.8tam dakikasına ölçtüğüm için 36.8 i girdim ff ye zaten yarın belli olur iyice eğer doğru derecem 36.6 tıysa geçen ayda dpo 13 düşmüştü kısmet cnm ...
Bide bu genel olarak gebeler de memişler büyüyüp koyulaşıyomuş bende töyle bişi yoksadece tipik hassiyet var azcık...:44:
UUUUUiiiiiy 10 haftalık olmuş senin minnak, maşallah daha dün gibiydi hamileyim diye bağırıyodun ne ara 10 haftalık oldu bıcır, maşallah maşallahhh....
yaptım canım dün ama negatif
iyiyiz şükür sizi sormalıcanım hoşgeldin. nasılsın? kuzun nasıl?
iyiyiz şükür sizi sormalı
canım belirtiye takılma bende sadece göğüste damarlar vardı ki oda öğrendikten sonra farkettiiğim bişey, ne kasıklarım çekildi ne iştahım arttı , ne bulantım oldu ne göğüslerim şişti , söylemesi ayıptır ilk hamileliğimde eşe farklı bir bakış vardıhiç bişey olmadıki halada hiç bişey yok , inşallah sen akşam erken yatma az yor kendiniki gece uyanma güzel uyku ve güzel ateş değeri veee mutlu sonla gel yarın inşallah
gel birde bana sor geçmiyor günler sanki , inşallah sizde güzel haberler verirsiniz tez ve hayırlı zamanda canım .....
canım başka bişeyle destekledin mi ateş ölçmeyi emin misin tabloya göre çatladığına çünkü negatif olsa hastalanırdın diye düşünüyorum 15 gün olmuş :44::44: inşallah hamişsindir tatlım değilsende üzülme çünkü o kadar güzel bir zamanda geliyolarki beklediğin sabrettiğin her ana şükrediyorsun ....
Deniz, sen hep basbas bağırırsın regli geliyo yok sinirliyim yok ağrın var yok yemek istiyom falan diye, bu ay sesin çıkmıyo değişik bişi di mi
ekinci canım benim yazdıklarını okudum özellikle verdiğin cevapları Allah razı olsun güzel duaların için. cümlemiz sağlıklı sıhhatlice kucağımıza yavrularımızı alırız inş. inan kendimi aranızda çok iyi hissediyorum. kul kula sebep derler ya yalnızlıktan nerdeyse ağladığım bir anda Allah Denizi çıkarttı karşıma onun vesilesi ile de sizleri tanımış oldum sizler beni sahte bulmadınız yapmacık demediniz canım dedim canım diyerek yazdınız aranızda kendimi hiç yabancı gibi hissetmedim bunu içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
ben bazı kardeşlerime ateş ölçmeyi bırakın yazıyorum aman sakın beni yanlış anlamayın yani birde ölçmeden deneyin belki psikolojinizi değiştirir demek istiyorum. tekrar tekrar teşekkür ederim herbirinize ayrı ayrı :) karanfilce için de dua edeceğim Allahım gönlüne göre versin inş.
canım belirtiye takılma bende sadece göğüste damarlar vardı ki oda öğrendikten sonra farkettiiğim bişey, ne kasıklarım çekildi ne iştahım arttı , ne bulantım oldu ne göğüslerim şişti , söylemesi ayıptır ilk hamileliğimde eşe farklı bir bakış vardıhiç bişey olmadıki halada hiç bişey yok , inşallah sen akşam erken yatma az yor kendiniki gece uyanma güzel uyku ve güzel ateş değeri veee mutlu sonla gel yarın inşallah
gel birde bana sor geçmiyor günler sanki , inşallah sizde güzel haberler verirsiniz tez ve hayırlı zamanda canım .....
canım başka bişeyle destekledin mi ateş ölçmeyi emin misin tabloya göre çatladığına çünkü negatif olsa hastalanırdın diye düşünüyorum 15 gün olmuş :44::44: inşallah hamişsindir tatlım değilsende üzülme çünkü o kadar güzel bir zamanda geliyolarki beklediğin sabrettiğin her ana şükrediyorsun ....
yavru stres gerginlik olmaz mı zavallı kocişi paylayıp duruyorum iştahım geçen hafta tavan dı hatta bahsetmiştim şimdi geçtiama bir kaç adettir üst üste kukuşumun alt kısmına doğru bir şimşek çakması oluyor saniyelik onlar var işte
canm benim Rabbim ne hayırlısıysa onu yaşatsın hepimize bırak bu sahtelikleri sen gerçeğimsin benimküçük behlülüm nasıl ?
cnm iremcim alakan için çok tşk.Ler Allah razı olsun ama yok cnm bende göğüsler de bir değişiklik damarlaşma koyulaşma yok sadece çok hafif adete yakın olan hassaslaşma var yarın ki ateştenbelli olur herşey
behlülün hasta oldu teyzesi :) burnu akıyor da akıyor üstelik banada bulaşırsa eyvahh eyvahhh yani. ben de iyiyim çok şükür canım ağrılarım oluyor ara ara da çok şükür çarşambayı iple çekiyorum işte.... ya bu arada içime hamilesin gibi doğuyor he :)
yeni ev yeni bebek sloganımız ikimiz içinde tuttu sanırım kıss bebişim :)
yaaa bak şu enesin yaptığına aman dikkat et ...bende iple çekiyorum ç.şambayı her türlü yaz cnm sonuç ne olursa olsun kendini bırakmıyosunRabbimin gcüne gider valla sizler böyle söylüyosunuz ya hamilelik tribine giricem hiii nasip çok değil 1-2 güne belli olur...Ne yalan sölim negatif sonuç çok ümitlenmesemde üzücek beni yine karavana diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?